- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
yi kız yiiiiiiiYoh yemem
benim de şişlik iştah artışı 5 gün önceden başlar. halam gelince de iyice balona dönerim. ben de bir de miyom var ya sanırım ondan. zaten kilolu olunca hormonlar farklı oluyor. miyom da üstüne tuz biber. halamın geldiği ilk 3-4 gün kımıldayacak halim olmuyor ve şişliğin verdiği huzursuzluktan gözüm bir şey görmüyor tatlım2 hafta sürünüyorum ben ama.reglden 10 gün önce başlıyor. Bi de gecikirse vay halime. Geçen hafta 600 gram verebildim ama bu hafta ne olacak, meçhul.
Şu an papatya çayımı yudumluyorum çook minnoşum şu an sopa mopa yoksopa var mı
Ben halamın geleceğini huysuzluğumdan bi de belimin ağrısından anlarım... O ilk hala gelene kadar ödem olmaz. Bi de pms de kabızlık çekerim... Amaaa bi başladı mı ilk 3 gün şişerim de şişerim. Parmaklarımı katlayamam... Tuz normalde tuz ve zeytin hariç hiç yemem buna rağmen şişmeye çözüm bulamadım. Bu isviçreli bilim adamları anca 3 açılı diş fırçası yapsınyi kız yiiiiiii
benim de şişlik iştah artışı 5 gün önceden başlar. halam gelince de iyice balona dönerim. ben de bir de miyom var ya sanırım ondan. zaten kilolu olunca hormonlar farklı oluyor. miyom da üstüne tuz biber. halamın geldiği ilk 3-4 gün kımıldayacak halim olmuyor ve şişliğin verdiği huzursuzluktan gözüm bir şey görmüyor tatlımama bu miyom muhabbeti yokken ve 2011 de 65 kiloya indiğimde bu sorunlarım o kadar azdı ki. ne güzeldi. ödemim bile bu kadar olmuyordu. vücudum çok rahattı.
Benim şefkatli kollarıma geeeeel
Guzelmis orticanim tesekkur ederim“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”
Söylediklerinize dikkat edin
düşüncelere dönüşür…
Düşüncelerinize dikkat edin
duygularınıza dönüşür…
Duygularınıza dikkat edin
davranışlarınıza dönüşür…
Davranışlarınıza dikkat edin
alışkanlıklarınıza dönüşür…
Alışkanlıklarınıza dikkat edin
değerlerinize dönüşür…
Değerlerinize dikkat edin
karakterinize dönüşür…
Karakterinize dikkat edin
kaderinize dönüşür…
Mahatma Gandhi
caytabagi
Çok nuri alçovari bir çağrı olmuş di mi. Valla ben yapmadım hep hormonlar
sabah gayet iyi başlamıştım aslında 2 dilim ekmekle peynir yumurta zeytin domates salatalık saat 9 gibiŞu an papatya çayımı yudumluyorum çook minnoşum şu an sopa mopa yokHadi başlayalım neler yapabiliriz bi bakalımmm... Bugünki veya dünki menünü yazar mısın bi?
Çok nuri alçovari bir çağrı olmuş di mi. Valla ben yapmadım hep hormonlar
mükemmel hayatım özeti işte“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”
Söylediklerinize dikkat edin
düşüncelere dönüşür…
Düşüncelerinize dikkat edin
duygularınıza dönüşür…
Duygularınıza dikkat edin
davranışlarınıza dönüşür…
Davranışlarınıza dikkat edin
alışkanlıklarınıza dönüşür…
Alışkanlıklarınıza dikkat edin
değerlerinize dönüşür…
Değerlerinize dikkat edin
karakterinize dönüşür…
Karakterinize dikkat edin
kaderinize dönüşür…
Mahatma Gandhi
caytabagi
bu kadına özgü rahatsızlıklar gerçekten kilo ile yakından ilintili oluyor bi ara polikistik overim vardi çok çektim kendilerinden kilo verince düzelir bi kaç kilo alınca hemen ortaya çıkarlarıyi kız yiiiiiii
benim de şişlik iştah artışı 5 gün önceden başlar. halam gelince de iyice balona dönerim. ben de bir de miyom var ya sanırım ondan. zaten kilolu olunca hormonlar farklı oluyor. miyom da üstüne tuz biber. halamın geldiği ilk 3-4 gün kımıldayacak halim olmuyor ve şişliğin verdiği huzursuzluktan gözüm bir şey görmüyor tatlımama bu miyom muhabbeti yokken ve 2011 de 65 kiloya indiğimde bu sorunlarım o kadar azdı ki. ne güzeldi. ödemim bile bu kadar olmuyordu. vücudum çok rahattı.
maydanoz kürü ne? Nasıl oluyor? Tadı nasıl? Denesem bariSimdi Indim. Canim.
Sabahlari kahvaltidan 15dk once maydanoz kuru ictim 3gun.
Tabi wcden cikamadim
Sende yap mutlaka ise yariyor. Cuma sabitleyebildim.
Cumartesi sabah 800gr eksi ciktim dusun yani.
O yuzden bozma moralini illaki gidiyor.
Açlık yook ooohhhmmm... 38 beden kıyafetler vaar ooohhhm. Kışa manken gibi girmek vaar oooohhhmmmSu an aclik basimda duman
Kendin de demişsin düzensizlik senin sorunun. Dolma senin için kötü bir seçenek değil... Yanında bol yoğurtla bir iki taneyi nam nam nam yiyebilirsin.sabah gayet iyi başlamıştım aslında 2 dilim ekmekle peynir yumurta zeytin domates salatalık saat 9 gibi
arada iki incir yedim 2 cevizzle 12 gibi
saat 5 30 da olan oldu yemekte dolma yapmıştı annem sarma da sarmış sarmadan kaç tane yediğimi bilmiyorum ama çok yedim sofradan kalktım muyfaktada yedim ya ben başlayıp güzel devam ettiriyorum aslında ama hayatımda farklı bisi geliştiği zaman arkadaşları mi gezdirdim ya sürekli dışarda yedik saatler kaydı çok geç saatlere yemek kaldı falan 2 gün dikkat ettim 3. gün koyverdim dün akşam evime döndüm bu sabah güzel bi başlangıç yapayım diye karar aldım baskule bi çıktım 65.2 halbuki dikkat ettiğimi düşünmüştüm moralim çok bozuldu akşam da gitti zaten o kadar çok iğrenç hissediyorum ki yıllardır bununla uğraşıyorum hep aynı kilolardayim ve artık etrafimdakilerden de utanıyorum kendime inancım kayboluyor bunu neden yapıyorum bilmiyorum sanki yine başarısız olacağı mi her seferinde kendime ispatliyorum
jinekologa gittim yakin zamanda. Sorun yok dedi. Hicbir şey yok dedi. Sen boyle diyince şüphelendim bi. Daha önce de 2 kez kilo verdim ama hiçbirinde regl den 10 gün önce boyle olduğumu hatırlamıyorum. Gayet rahattım. Ödem sorunum falan pek olmazdı.yi kız yiiiiiii
halam geldiğinde ben de kabız olurum. o şişlik mutlaka oluyor İsviçreli bilim adamları ne yapsın hayrişimBen halamın geleceğini huysuzluğumdan bi de belimin ağrısından anlarım... O ilk hala gelene kadar ödem olmaz. Bi de pms de kabızlık çekerim... Amaaa bi başladı mı ilk 3 gün şişerim de şişerim. Parmaklarımı katlayamam... Tuz normalde tuz ve zeytin hariç hiç yemem buna rağmen şişmeye çözüm bulamadım. Bu isviçreli bilim adamları anca 3 açılı diş fırçası yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?