Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”

Söylediklerinize dikkat edin

düşüncelere dönüşür…

Düşüncelerinize dikkat edin

duygularınıza dönüşür…

Duygularınıza dikkat edin

davranışlarınıza dönüşür…

Davranışlarınıza dikkat edin

alışkanlıklarınıza dönüşür…

Alışkanlıklarınıza dikkat edin

değerlerinize dönüşür…

Değerlerinize dikkat edin

karakterinize dönüşür…

Karakterinize dikkat edin

kaderinize dönüşür…

Mahatma Gandhi
caytabagi

yi kız yiiiiiii

2 hafta sürünüyorum ben ama. reglden 10 gün önce başlıyor. Bi de gecikirse vay halime. Geçen hafta 600 gram verebildim ama bu hafta ne olacak, meçhul.
benim de şişlik iştah artışı 5 gün önceden başlar. halam gelince de iyice balona dönerim. ben de bir de miyom var ya sanırım ondan. zaten kilolu olunca hormonlar farklı oluyor. miyom da üstüne tuz biber. halamın geldiği ilk 3-4 gün kımıldayacak halim olmuyor ve şişliğin verdiği huzursuzluktan gözüm bir şey görmüyor tatlım ama bu miyom muhabbeti yokken ve 2011 de 65 kiloya indiğimde bu sorunlarım o kadar azdı ki. ne güzeldi. ödemim bile bu kadar olmuyordu. vücudum çok rahattı.

Ben halamın geleceğini huysuzluğumdan bi de belimin ağrısından anlarım... O ilk hala gelene kadar ödem olmaz. Bi de pms de kabızlık çekerim... Amaaa bi başladı mı ilk 3 gün şişerim de şişerim. Parmaklarımı katlayamam... Tuz normalde tuz ve zeytin hariç hiç yemem buna rağmen şişmeye çözüm bulamadım. Bu isviçreli bilim adamları anca 3 açılı diş fırçası yapsın

Guzelmis orticanim tesekkur ederim

Şu an papatya çayımı yudumluyorum çook minnoşum şu an sopa mopa yok Hadi başlayalım neler yapabiliriz bi bakalımmm... Bugünki veya dünki menünü yazar mısın bi?
sabah gayet iyi başlamıştım aslında 2 dilim ekmekle peynir yumurta zeytin domates salatalık saat 9 gibi

arada iki incir yedim 2 cevizzle 12 gibi

saat 5 30 da olan oldu yemekte dolma yapmıştı annem sarma da sarmış sarmadan kaç tane yediğimi bilmiyorum ama çok yedim sofradan kalktım muyfaktada yedim ya ben başlayıp güzel devam ettiriyorum aslında ama hayatımda farklı bisi geliştiği zaman arkadaşları mi gezdirdim ya sürekli dışarda yedik saatler kaydı çok geç saatlere yemek kaldı falan 2 gün dikkat ettim 3. gün koyverdim dün akşam evime döndüm bu sabah güzel bi başlangıç yapayım diye karar aldım baskule bi çıktım 65.2 halbuki dikkat ettiğimi düşünmüştüm moralim çok bozuldu akşam da gitti zaten o kadar çok iğrenç hissediyorum ki yıllardır bununla uğraşıyorum hep aynı kilolardayim ve artık etrafimdakilerden de utanıyorum kendime inancım kayboluyor bunu neden yapıyorum bilmiyorum sanki yine başarısız olacağı mi her seferinde kendime ispatliyorum

mükemmel hayatım özeti işte

bu kadına özgü rahatsızlıklar gerçekten kilo ile yakından ilintili oluyor bi ara polikistik overim vardi çok çektim kendilerinden kilo verince düzelir bi kaç kilo alınca hemen ortaya çıkarları

Simdi Indim. Canim.
Sabahlari kahvaltidan 15dk once maydanoz kuru ictim 3gun.
Tabi wcden cikamadim
Sende yap mutlaka ise yariyor. Cuma sabitleyebildim.
Cumartesi sabah 800gr eksi ciktim dusun yani.
O yuzden bozma moralini illaki gidiyor.
maydanoz kürü ne? Nasıl oluyor? Tadı nasıl? Denesem bari

Su an aclik basimda duman
Açlık yook ooohhhmmm... 38 beden kıyafetler vaar ooohhhm. Kışa manken gibi girmek vaar oooohhhmmm

Kendin de demişsin düzensizlik senin sorunun. Dolma senin için kötü bir seçenek değil... Yanında bol yoğurtla bir iki taneyi nam nam nam yiyebilirsin.
Amaaa kendini iğrenç hissetmek de ne... 70'in üstündekiler naapsın o zaman?
3 öğün beslen canım. Ara yapma gerek duymadıkça... 9 da kahvaltın güzelmiş. İncirin glisemik indeksi yüksek olduğundan akşama çok yemiş olabilirsin. Kii akşam da karbon olunca normaldir duramaman. Kendini şiş hissetmen... aeben ablanın o dediği montignac a başla yarın mutlaka. Uzun süreli aç bırakma kendini

jinekologa gittim yakin zamanda. Sorun yok dedi. Hicbir şey yok dedi. Sen boyle diyince şüphelendim bi. Daha önce de 2 kez kilo verdim ama hiçbirinde regl den 10 gün önce boyle olduğumu hatırlamıyorum. Gayet rahattım. Ödem sorunum falan pek olmazdı.

halam geldiğinde ben de kabız olurum. o şişlik mutlaka oluyor İsviçreli bilim adamları ne yapsın hayrişim ben yine de şükrediyorum. bazılarının dayanılmaz ağrıları oluyor. çok şükür bu halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…