Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaa ağrı da var olmaz olur muuuu? hastanelik oluyorum her ay... İsviçreli bilim adamları şu pms sıkıntılarına bir çözüm bulsun gayri

yanlış anlaşılmasın kuzum kendimi iğrenç hissetmem kilodan değil bi türlü iradeyi koruyamamaktan kendime kızıyorum bu kadar çok istediğim bisi için kararlı davrananama bende öyle düşünüyorum yarın başlayacağım inşallah ekmek li kahvaltı ile bugün öğleden sonra gittim alışveriş yaptım onun için sanırım o da etkiledi yarın yeni bi şeye başlıyorum e pirinç yok ya dolmalari bugün yiyim dedim herhalde tobe tobe ne kadar önemli hale getiriyorum şu yemek ışini halbuki fizyolijik bi ihtiyaç sadece neyse yarın yeni bir gün olsun inşallah saf ol canım desteğin için birazcık ferahladim buraya yazınca

pcos var mı? miyom olmayabilir ama pcos olabilir belki. ama dediğim gibi vücuttaki fazla yağ hormon dengesini bozuyormuş lilym

pcos var mı? miyom olmayabilir ama pcos olabilir belki. ama dediğim gibi vücuttaki fazla yağ hormon dengesini bozuyormuş lilym
hayır yok. Kist değil mi o dediğin? Sordum ben, kist görünmüyor dedi.

Ben hayatımda ilk kez 80 leri, hatta 90 i gördüm. O yüzden bozuldu bence dengem. Aylarca doğru dürüst regl olmadım. Hormonlarim, adet düzenim bozulmasın da ne yapsın

Toparlaniyor gibi ama kilo verdikçe.

hayır yok. Kist değil mi o dediğin? Sordum ben, kist görünmüyor dedi.
Ben hayatımda ilk kez 80 leri, hatta 90 i gördüm. O yüzden bozuldu bence dengem. Aylarca doğru dürüst regl olmadım. Hormonlarim, adet düzenim bozulmasın da ne yapsın

Toparlaniyor gibi ama kilo verdikçe.
tamam işte kilodan dolayı bunları yaşıyorsun canım. kilo verdikçe normale dönersin.

Aynen ondan oohhhhhmmmm

Aynen ondan oohhhhhmmmm

Zamanla yoluna girecek herşey rayına oturacak... Vira bismillah diyelim mi e diyeliiim

Lilim hazirandan beri bu 3. ilaçsız regl görüyorum 6-7 aydan beri... Gerçekten kilo verince yoluna giriyor

Benim de aklıma yattı ablacım ama anlayamadigum noktalar var mesela bulgur bi de bu peynir işini anlamadım

Canım men bulgur yemedim peynir vazgeçilmezim ozamanda yedim

Başarılar canim

Hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler

spor yapmış yahu, neden mortim neden
Menünü göremedim mortim yazdın mı?
Ben de menüden çaktım bugün çok acayipti ve düzensiz öğlen üçten sonrası yok. Bi salata var gerçi saat sekizde yediğim gece acıkmayayım diye:) Sporu senin için yaptım ama puan bana yazılacak ne yazık ki

Okudum canım menünü az yemişsin olmuyor böyle hem az ye hem spor yap
Sağol datlum bende yarın senin için yürürüm, pointleri de alırım ama dert etme sen

Okudum canım menünü az yemişsin olmuyor böyle hem az ye hem spor yap
Sağol datlum bende yarın senin için yürürüm, pointleri de alırım ama dert etme sen
Ama yine de acı şu portakala yazıktır az yap yürüyüşü bak benim bünyem kaldırmaz öyle

Zamanla yoluna girecek herşey rayına oturacak... Vira bismillah diyelim mi e diyeliiim

Lilim hazirandan beri bu 3. ilaçsız regl görüyorum 6-7 aydan beri... Gerçekten kilo verince yoluna giriyor
bismillah o zaman
Canım men bulgur yemedim peynir vazgeçilmezim ozamanda yedim

Başarılar canim

Hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler
inşallah bende becerebilirim yarın başlıyorum bakalım aldım az yağlı peynir bende yüzde 4 yağ oranı sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…