Aaaaa ağrı da var olmaz olur muuuu? hastanelik oluyorum her ay... İsviçreli bilim adamları şu pms sıkıntılarına bir çözüm bulsun gayrihalam geldiğinde ben de kabız olurum. o şişlik mutlaka oluyor İsviçreli bilim adamları ne yapsın hayrişimben yine de şükrediyorum. bazılarının dayanılmaz ağrıları oluyor. çok şükür bu halimize
yanlış anlaşılmasın kuzum kendimi iğrenç hissetmem kilodan değil bi türlü iradeyi koruyamamaktan kendime kızıyorum bu kadar çok istediğim bisi için kararlı davrananama bende öyle düşünüyorum yarın başlayacağım inşallah ekmek li kahvaltı ile bugün öğleden sonra gittim alışveriş yaptım onun için sanırım o da etkiledi yarın yeni bi şeye başlıyorum e pirinç yok ya dolmalari bugün yiyim dedim herhalde tobe tobe ne kadar önemli hale getiriyorum şu yemek ışini halbuki fizyolijik bi ihtiyaç sadece neyse yarın yeni bir gün olsun inşallah saf ol canım desteğin için birazcık ferahladim buraya yazıncaAçlık yook ooohhhmmm... 38 beden kıyafetler vaar ooohhhm. Kışa manken gibi girmek vaar oooohhhmmm
Kendin de demişsin düzensizlik senin sorunun. Dolma senin için kötü bir seçenek değil... Yanında bol yoğurtla bir iki taneyi nam nam nam yiyebilirsin.
Amaaa kendini iğrenç hissetmek de ne... 70'in üstündekiler naapsın o zaman?
3 öğün beslen canım. Ara yapma gerek duymadıkça... 9 da kahvaltın güzelmiş. İncirin glisemik indeksi yüksek olduğundan akşama çok yemiş olabilirsin. Kii akşam da karbon olunca normaldir duramaman. Kendini şiş hissetmen... aeben ablanın o dediği montignac a başla yarın mutlaka. Uzun süreli aç bırakma kendini
pcos var mı? miyom olmayabilir ama pcos olabilir belki. ama dediğim gibi vücuttaki fazla yağ hormon dengesini bozuyormuş lilymjinekologa gittim yakin zamanda. Sorun yok dedi. Hicbir şey yok dedi. Sen boyle diyince şüphelendim bi. Daha önce de 2 kez kilo verdim ama hiçbirinde regl den 10 gün önce boyle olduğumu hatırlamıyorum. Gayet rahattım. Ödem sorunum falan pek olmazdı.
2 yumurtadan baharatlı omlet
Yeşil biber
Çok az közlenmiş kırmızı kapya biber
Bir miktar fındık ve minik bir parca ceviz
Akşam
Taze fasulye salatası
Yoğurt
Biraz çay
Suyu saymadım valla. Ne desem yalan olur. İçmeye devam ama.
hayır yok. Kist değil mi o dediğin? Sordum ben, kist görünmüyor dedi.pcos var mı? miyom olmayabilir ama pcos olabilir belki. ama dediğim gibi vücuttaki fazla yağ hormon dengesini bozuyormuş lilym
hayır yok. Kist değil mi o dediğin? Sordum ben, kist görünmüyor dedi.
tamam işte kilodan dolayı bunları yaşıyorsun canım. kilo verdikçe normale dönersin.Ben hayatımda ilk kez 80 leri, hatta 90 i gördüm. O yüzden bozuldu bence dengem. Aylarca doğru dürüst regl olmadım. Hormonlarim, adet düzenim bozulmasın da ne yapsın
Toparlaniyor gibi ama kilo verdikçe.
Aynen ondan oohhhhhmmmmAçlık yook ooohhhmmm... 38 beden kıyafetler vaar ooohhhm. Kışa manken gibi girmek vaar oooohhhmmm
Kendin de demişsin düzensizlik senin sorunun. Dolma senin için kötü bir seçenek değil... Yanında bol yoğurtla bir iki taneyi nam nam nam yiyebilirsin.
3 öğün beslen canım. Ara yapma gerek duymadıkça... 9 da kahvaltın güzelmiş. İncirin glisemik indeksi yüksek olduğundan akşama çok yemiş olabilirsin. Kii akşam da karbon olunca normaldir duramaman. Kendini şiş hissetmen... aeben ablanın o dediği montignac a başla yarın mutlaka. Uzun süreli aç bırakma kendini
Aynen ondan oohhhhhmmmmAçlık yook ooohhhmmm... 38 beden kıyafetler vaar ooohhhm. Kışa manken gibi girmek vaar oooohhhmmm
Zamanla yoluna girecek herşey rayına oturacak... Vira bismillah diyelim mi e diyeliiimyanlış anlaşılmasın kuzum kendimi iğrenç hissetmem kilodan değil bi türlü iradeyi koruyamamaktan kendime kızıyorum bu kadar çok istediğim bisi için kararlı davrananama bende öyle düşünüyorum yarın başlayacağım inşallah ekmek li kahvaltı ile bugün öğleden sonra gittim alışveriş yaptım onun için sanırım o da etkiledi yarın yeni bi şeye başlıyorum e pirinç yok ya dolmalari bugün yiyim dedim herhalde tobe tobe ne kadar önemli hale getiriyorum şu yemek ışini halbuki fizyolijik bi ihtiyaç sadece neyse yarın yeni bir gün olsun inşallah saf ol canım desteğin için birazcık ferahladim buraya yazınca
Sabah
2 yumurtadan baharatlı omlet
Yeşil biber
Çok az közlenmiş kırmızı kapya biber
Bir miktar fındık ve minik bir parca ceviz
Akşam
Taze fasulye salatası
Yoğurt
Biraz çay
Suyu saymadım valla. Ne desem yalan olur. İçmeye devam ama.
Lilim hazirandan beri bu 3. ilaçsız regl görüyorum 6-7 aydan beri... Gerçekten kilo verince yoluna giriyorhayır yok. Kist değil mi o dediğin? Sordum ben, kist görünmüyor dedi.
Ben hayatımda ilk kez 80 leri, hatta 90 i gördüm. O yüzden bozuldu bence dengem. Aylarca doğru dürüst regl olmadım. Hormonlarim, adet düzenim bozulmasın da ne yapsın
Toparlaniyor gibi ama kilo verdikçe.
Benim de aklıma yattı ablacım ama anlayamadigum noktalar var mesela bulgur bi de bu peynir işini anlamadım
Ausencia elaktrik aldığımı gözüme kestiririm. Ama zaten dediğin gibi sayı olarak şimdilik bir sıkıntımız yok... Yarın 3 sınavım var onlarla uğraşıyorum fekat gün içinde sık sık burada olurum. Aklın kalmasın
hoşbulduk. :)
Miis gibi deniz havasıyla ne yürünür ordaaaaaaYarin inşallah Mersin e yazlığa gidicez bakalım inşallah avantaja donustururum
Spor
20 dk tempolu yürüyüş 40 puan
35 dk bölgesel egzersiz 105 puan
145 puan
Ausencia @Ahu060812 Mortim saydin78
İyi tatiller FatmamYarin inşallah Mersin e yazlığa gidicez bakalım inşallah avantaja donustururum
Ben de menüden çaktım bugünspor yapmış yahu, neden mortim neden
Menünü göremedim mortim yazdın mı?
Okudum canım menünü az yemişsinBen de menüden çaktım bugünçok acayipti ve düzensiz öğlen üçten sonrası yok. Bi salata var gerçi saat sekizde yediğim gece acıkmayayım diye:) Sporu senin için yaptım ama puan bana yazılacak ne yazık ki
Okudum canım menünü az yemişsinolmuyor böyle hem az ye hem spor yap
Sağol datlum bende yarın senin için yürürüm, pointleri de alırım amadert etme sen
bismillah o zamanZamanla yoluna girecek herşey rayına oturacak... Vira bismillah diyelim mi e diyeliiim
Lilim hazirandan beri bu 3. ilaçsız regl görüyorum 6-7 aydan beri... Gerçekten kilo verince yoluna giriyor
inşallah bende becerebilirim yarın başlıyorum bakalım aldım az yağlı peynir bende yüzde 4 yağ oranı sıkıntı olmaz sanırımCanım men bulgur yemedim peynir vazgeçilmezim ozamanda yedim
Başarılar canim
Hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?