rica ederim. hoşbulduk :)Aa cok guzelmis ya tesekkur ederim hala varmis bundan :)) hosgeldin ne iyi ettin de geldin bu arada
hoşbulduk. inşallah :)Canım men bulgur yemedim peynir vazgeçilmezim ozamanda yedim
Başarılar canim
Hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler
aynen. Ben de o kadar kötüydüm ki doğru dürüst regl olamamaktan karnım taş gibiydi taşıyamıyordum. Şükür su anki halime...Zamanla yoluna girecek herşey rayına oturacak... Vira bismillah diyelim mi e diyeliiim
Lilim hazirandan beri bu 3. ilaçsız regl görüyorum 6-7 aydan beri... Gerçekten kilo verince yoluna giriyor
şu kilo nelere sebep oluyor de miaynen. Ben de o kadar kötüydüm ki doğru dürüst regl olamamaktan karnım taş gibiydi taşıyamıyordum. Şükür su anki halime...
Pertim çıkana kadar yürüyecegim mortimAma yine de acı şu portakala yazıktır az yap yürüyüşü bak benim bünyem kaldırmaz öyle
Oooo ne tatlı cekisme önden izliyorumPertim çıkana kadar yürüyecegim mortimüstüne eve gelip ütü temizlik yemek yapıcam. Yorgunluğun dibine vurcam yandın portakalım sen yarın
Ay makbuş niye çok soru olsun monti linkini okursan bu sorulara belki 1500 kere cevap yazmışımdır, hiçte usanmadım usanmamda canımaeben biraz daha anladım galiba süt ürünleri yağsız süt özellikle yoğurt normal peynir de aknaz onermissin sanırım doymuş yağ varsa ekmek yok kahvaltıda zeytin serBest bi de spagetti gördüm sırf onun için bile yapılır bu diyet peki bulgurun yeri nedir ablacım yarın başlamayı düşünüyorum menüleri paylassam seni etiketlesem bi kaç gün olur mu ablacım kafam karıştı biraz bi de kuruyemislrr onların yerini de anlayamadım şekersiz marmelat olarak ne alabiliriz var mı marketlerde ay ne çok soru sordum hakkını helal et ablacım
Yağsız tuzsuz lor peyniri buldum. Böreklere katılırmış sadece satıcı öyle dedi. Bende hadi ordan seni kaptana bi şikayet ederim yersin sopayı dedim. Ne böreği börek nedir kimdir nasıldıraz daha dövecektim dedim ördek hele bi dur sakin dedim Börek dedi yaaa Ne canımın çekmesi ne alakası var
Ausencia kaptanim bu hafta benim regl oncesi. Haftam c.tesi gunu gelcek. Umarim hedef kiloya ulasirim. Ben de cok odem tutanlardanim malesef. Ne yapsam maydonoz mu kaynatsam. O iyi geliyordu sanirim . Cuma gunu de yolculuk var Allahin izniyle. Artik evimize donme vaktidir yola cikmadan kilomu bildiririm tabiki. Insallah veririm ama
Dünkü menüm
Spor öncesi
Sade kahve
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 k.k peynir
Domates salatalık
1 kahve soda 1 küçük salkım üzüm salatalık
Akşam
1 küçük kase haşlanmış buğday
Bizde kazanlarda bugday kaynatılır o bu buğdaydan yedim aslinda akşam yemiyeyim dedim ama öğünüm öyle denk geldi
İşte kanayan o bugdayın ateşine bastı çocuk çıglıkları kulagımda halen
Kızlaraeben im dediği montu diyetini 2015 yaptım 30 35 kilo civarında verdim çok şükür geride almadım tavsiye ederim
Güzel olan benim güzel gibi doymayan insanlar için sınırın olmaması kavanozları ayran servis tabakları yola sebze salata yerdim ve acikmadigim
Yine dönmeyi düşünüyorum
Sağolsunaeben cigim
kesinlikle...şu kilo nelere sebep oluyor de mi
jiliian leslie callenectics üstüne zumba hepsi orta düzeyde yapsaaammmPertim çıkana kadar yürüyecegim mortimüstüne eve gelip ütü temizlik yemek yapıcam. Yorgunluğun dibine vurcam yandın portakalım sen yarın
Ay ablacim çok teşekkür ederim valla sabahtan beri hatmettim sayılır zeytin ezmesi aldım kahvaltı için bi de şekersiz marmelat sıkıntı yoktur dimiAy makbuş niye çok soru olsun monti linkini okursan bu sorulara belki 1500 kere cevap yazmışımdır, hiçte usanmadım usanmamda canım
Tabiki etiketle yardımcı olurum.
1. Bulguru ilk etaplarda unut derim yada haftada 1 kahvaltıda ekmek yemediğinde az miktarda olabilir .
2. Kuruyemiş var montide öğünlerinde yenebilir abartmadan .5-10 tn.
Ama dışarda olan birisi 50 gr tuzsuz kuruyemişle öğün yapabilir .dikkat ara öğün değil!!!
3. Spagettiyi ilk etapta tavsiye etmem yesende 0 yaglı olmalı misal yagsız yogurtla yada yagsız domates sosla .
Montide şu ana fikir vardır; karbon aldıgında yağ yok , pro yediğinde yağ serbest .
Bunlar aynı öğün için geçerli tabi...
Yagsız peynirede gerek yok . Yıllarca tecrübeler sonucu çık fark etmediğini gördük normal yaglı peynir yiyenilirsin ekmekle .
Sen menünü yaz 1 haftaya kalmadan kafanda oturur monti zorlugu sadece yasaklara uymakta uygulama zor değil yani karışık hibi görünsede basit .
Bayram sonrası inşallah diyelim mavişimÇok geçmiş olsun kıyamam benim 3.de 4yasında çok hareketli tam hareket cağı Allah kolaylık versin ailesine
Ovakit bayanlar bayramdan sonra okullar açılmadan diyelim mi? Bende hepinizi görmek tanimaktan cok memnun olacağım olirda hepimize uymazsa arada tekrarlayalım bence aynı sehirdeyiz yahuuu
İyi demişsin kız mortim börek ne ola ki?yağlı yağlı, biz hiç sevmeyiz kendisiniYağsız tuzsuz lor peyniri buldum. Böreklere katılırmış sadece satıcı öyle dedi. Bende hadi ordan seni kaptana bi şikayet ederim yersin sopayı dedim. Ne böreği börek nedir kimdir nasıldıraz daha dövecektim dedim ördek hele bi dur sakin dedim Börek dedi yaaa Ne canımın çekmesi ne alakası var
Bence de ablaBana iyi gelenler ; maydanoz sapı kaynatıp içmek ... kiraz sapı demlemek ...
Civanperçemi kullanan da var .
Mutlaka yap bunlardan birini .
efserim tekrar geçmiş olsun canım ...
Menünde buğdayı akşam sevmedim .
Ne olursa olsun şişirme özelliği yüksek.
Tatile çıkıyormuşsun fatmacım ne güzel ... gelsin dinlenme , spor ....
madem bu kadar işe yaramış bir diyet var sende ... neden ve neyi bekliyorsun ???
dönmeyi düşünme dön bence .
bu diyet seni 90 lara kısa sürede indirecek .
Şekersiz marmelad hazırsa yeme derim çünki içinde tatlandırıcılar varki montise kullanılmıyor çok zararlı üstelik .. Açmadıysan iade et benceAy ablacim çok teşekkür ederim valla sabahtan beri hatmettim sayılır zeytin ezmesi aldım kahvaltı için bi de şekersiz marmelat sıkıntı yoktur dimi
Sen severdin sankiİyi demişsin kız mortim börek ne ola ki?yağlı yağlı, biz hiç sevmeyiz kendisini
Aus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi @deynepnaz 'ı unutmayalım. En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak
ay harbiden yaa paylaşım alanı nasıl karışmışsen yazınca merak ettim okudum kavga mı çıktı falan diye ama o ne bi baktım herkes 1 e gel 4 e gel 5 e gel yazık insanlar şaşırmış. takım numaraları havada uçuşuyor garipler de şaşkın hangisine gideceğini bilemiyor
nehirim alışacaksın .... bir düzenli hala getirsen , en azından hafta da 4-5 gün ...Kaptanım cumartesi tempolu 15 dakika cardio + 30 dakika sahilde yürüyüşPazar günü 25 dakika tempolu cardio pertim çıktı bu cardio bitiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?