Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hım anladım ablacım stevia ile üretilmiş yazıyordu eşim yesin zaten minicik bisi

ohmmmmmm derecesinde acıkmışsın okudum.
sebebi glisemik indeksi yüksek bezelye .
sabah meyve ile başlayıp devamı bezelye ile gelince şeker dengen oynamış ... o yüzden o açlık .
bezelyeden patates kadar uzak durman tavsiyemdir .
yemedin değil mi ? hadi bakalım sabaha kadar ohhhhhmmmmmmmmmm

Sende de bir ihtimal yeşil mercimeği akşam tüketmen geçici bir şişlik yapabilir tartıda ...
Bakliyatları mümkünse öğle ve haftada biri aşmadan kullanmakta fayda var nisacım .

muhtemelen su kaybıdır vücudunun ... ama hala dönemi yine de ödemle / açlık başabaş gelmişse ...iyi bir eksi gelecek gibi.
menün güzel canım ... sabah kahvaltısı doyurucu sende genelde ve ben bunu çok seviyorum

Mutlaka yazmalısın diye alıntılamıştım ki ; sonradan yazmışsın ördekim .... iğde nin armutlu yoğurdu kadar sopalık olmasa da dengesiz olmuş ... salata yedin mi ?
bence sadece salata için saat uygundu .
Şu an değil tabii :)))

Kilonu merak ediyorum fulya , yarın bana da bildir tartılacakmışsın .
Menülerinde de bu hafta ki düzenini merakla bekliyorum

Patatese gerek yokmuş ..
sabah tarhana doyurucu evet ama klasik kahvaltı yap çayımın tabağı .... peynir ye yeşillik ye ...

Fatmanurum buda belki senin için bir yeni yoldur ne dersin .
Makbuşa eşlik edebilirsin

Selam kızlar ben geldim
Geçmiş okumam mümkün değil , herkes iyidir inşallah...

Kaçamak yok ama çok düzensiz yedim

Kaçamak yoksa artıda yoktur banum .
eee hafta sonu köyden sabitle dönsen de çok iyi sonuç zaten

Pazar yumurtalı ekmek 1 dlm de kalabilirmiş güneşim .
yinede köyde geçen 2 günü gayet iyi atlatmışsın .
600 lü puanlarını da gördüm

Lily canım bak suspushanimcim yazmış ...canlı örnek ... 1.5 artısı vardı ...
emindi bir şekilde indireceğim kaptanım dedi .
ayran aşı yaptı .
sende 3 hafta kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun ... ayda bir kez bu dönem bir detoks denemende sakınca yok konuştuğumuz gibi .

ve lütfen spor ... iyice bıraktın spor . bu hafta senin kabus haftan ise kabusunun üzerine gitmen lazım tatlım .

maydanoz sapı kaynat 1 lt iç her gün .

ben eminim üstesinden geleceksin sen

spor olmaması dışında dengeli menü kasırgam ... senden yarında güzel bir spor puanı bekliyorum .... bak mortin portakal durmuyor

canım her şey senin elinde biliyorsun değil mi ?
montiqnac kafana yatmış .
senden ricam Antepia27 yı da gaza getir ... al onu da yamacına ve başla .
diyet zamanı böyle git geller yaşayan kişilerin ben bir listeye tabii olmalarını mantıklı bulurum hep.
hadi bakalım

Evet iğde ye deyince bende yedim:) Şimdi iyiyim şükür sporda yaptım bakalım. Bu arada bezelye için ve mercimek için okuyunca menüleri bende senin gibi düşünmüşüm. Senin yorumlamanı bekledim. Çok sevindim yaa demek bişeyler öğrenmişim. Aslında igdedali dan senden arkadaşların yorumlarından çok şey öğreniyorum.

Sendeki hangi kitap makbuş "yedikçe zayıflamı ?" Yoksa "kadına özel montiğnacmı ?"
Yedikçe yazıfla ise baya karışık ben kaç kere okuyup anca dank etmişti :/).

İnşallah doğru bir seçimdir benim için @Antepia27 ablamla ilerlemekten çok keyif alırım şüphesiz tecrübelerinden yararla mak isterim

Sendeki hangi kitap makbuş "yedikçe zayıflamı ?" Yoksa "kadına özel montiğnacmı ?"
Yedikçe yazıfla ise baya karışık ben kaç kere okuyup anca dank etmişti :/).
Yedikçe zayiflanin pdf sini indirdim bugün ama sanırım kültür farklı olduğu için bi türlü oturtamadim kafamda ama ilk bölüm neden kilo alıyoruz kısmı o kadar çok yattı ki aklıma bundan sonra kalori kisitmalalı bisi yapmam sanırım

insanın canı hiç börek çeker mi yahu ?

o loru yoğurtla robottan çek içine meyvede at ... bir kase ye ... protein bombası olsun sana ....

Selam kizlar yeni geldik evimize . Cocuklarimla ozlem giderdik. Cok ozlemisim cok. Sizler nasilsiniz?

Hasret gidiyorsunuz demek canım ohhh ne güzel ..Rabbim uzun ayrılık vermesin .

heee bu arada sende burada özlendin

Sen diyorsun ki bir taşta üç kuş vuracağım
Hadi inşaallah hep beraber kürdana dönelim

ben size güveniyorum , listeleri sallayacaksınız

canım hepimiz böyle böyle yoğrulduk zaten ...
her okuduğumuz mesaj , menüye yorum bir şey katıyor bize.
hep diyorum ya ...
ne yediğimiz kadar neyi ne ile ne zaman yediğimiz çok daha önemli diye ..

detoksla kilo verince sanki işe yaramıyormuş gibi geliyor. Sanki etkisi olmuyormuş ve kas ya da su kaybediyormuşum gibi. O yüzden bulaşmak istemiyorum ama her ay mecbur kalıyorum. Bu hafta dediğim tarihlerde yine mecbur yapacağım gibi görünüyor.

@caytabagi soruların cevapları canım

Evet ilk bölümler farklı pencereler açıyor insana .
O zamandan beridir artık diyetisyenlerin kalori listeleri bana püfff geliyor .

O konuda şüphen olmasın

Evet ilk bölümler farklı pencereler açıyor insana .
O zamandan beridir artık diyetisyenlerin kalori listeleri bana püfff geliyor .
Gerçekten öyle hayır bu zaman kadar her türlü diyeti okuyan bilen ben senle tanışıyor olmama rağmen ilk defa okuyorum bunu hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…