Hım anladım ablacım stevia ile üretilmiş yazıyordu eşim yesin zaten minicik bisiŞekersiz marmelad hazırsa yeme derim çünki içinde tatlandırıcılar varki montise kullanılmıyor çok zararlı üstelik .. Açmadıysan iade et bence.
Ekmek peynir damates salatalık zeytin zeten iyibir kahvaltı
Ağzınla kuşta tutsan, halter de kaldırsan olmaz geçemezsin morticanjiliian leslie callenectics üstüne zumba hepsi orta düzeyde yapsaaammmyada son seviyeye çıkarsammmm
Uzunca bir süredir anlaşamıyoruz kendisiyle küsüzSen severdin sanki
Ben de çok şükürUzunca bir süredir anlaşamıyoruz kendisiyle küsüz
Hemen menumu bildireyim
9.30: yarim muz, 1 salatalik, 1 seftali ve yogurt
11.00= bir yumurta beyaziyla lorlu omlet ( omletimsi desem daha dogru olacak)
Ve domates
13.00= jillian sonrasi sade kahve ve soda
15.30= 3-4 kasik etli bezelye(susuz)
Yogurt
2 catal zeytinyagli borulce
Acikirsam saat 6 gibi bir elma yemeyi dusunuyorum.
Su icmeye devam -
Ausencia igdedali
Sevgiler
Selam millet
Menumu yazayim aksam gelirim.
Sabah
Spordan once 3 erik keten tlu pul biberli 3yk yogurt
Kahvalti
Maydanoz domates kirmizi lahana
2dilim kizarmis cavdar ekmegi
Peynir
Soganli yumurta
Zeytin
Ara
2parca bitter cikolata
Sade kahve
Aksam
Bi tabak yesil mercimek yemegi
Salata
Yogurt
Su 2litre
Ausencia igdedali
Menümü bildireyimm
Kahvaltı(09:00)
1 yumurtayla acılı menemen(ama nası acııı. Ve ilginçtir midem yanmadı)
avuç içim kadar peynir
7 zeytin
2 ceviz
Çörekotlu salatalık
bir sürü maydanoz
Akşam(17:00)
tavuklu salata
yoğurt
Su: çoook fazlaaaa
Spor:
2 saat yürüyüş= 120
50 dk bölgesel= 150
Toplam= 270 puancık
Ausencia söz verdiğim üzere menümü toparladımm. Dün gece açlıktan uykudan uyandım kaç kere. Amaaa su içip yattım. Sabah tartı epey inmişti... Ama yalancıdır o tartı. Yemediğimdendir di mi? Evet çünkü sabah ödemlere geldim... @Bonus um biricik ortim sen de bak menüme
Ben bugün saçma sapan bi gün geçirdim. Şimdi yürüyüşe gideceğim. Menüyü paylaşmasam olur mu bendeigdedali dün sana derken ben de aynısını yapıyomuşum gibi oldu ama cidden çok saçmaydı.
sabah 10.00
1 yumurta ve 2 dilim peynirden omlet
1 küçük haşlanmış patates
domates salatalık
3 küçük taze bardacık
öğlen 14.00
çiğ olarak 6 fındık, 5 kaju
3 küçük taze bardacık
küçük kase ev yoğurdu
akşam 18.10
1 tabak etli türlü yemeği
küçük kase ev yoğurdu
salatalık biber
1 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka
yatana kadar 2 lt su
öğlen 1 kupa filtre kahve
akşam 1 kupa filtre kahve ve 1 bardak bol limonlu madensuyu
Bugunku menum
Sabah( 11.00)
1 kase tarhana corbasi
aksam(18.30)
1 levrek firinda, yaninda domates ,sogan kirmizi biber , sarimsak ve 36 gram patates. Ayrica salata tabii
Ay ara da 17.00 , 1 cilek 1 erik
Sporu aksam yazarim@Ausencia igdedali
Sen diyorsun ki bir taşta üç kuş vuracağımAklımdasınız tabii ki de nevom .... deyneple beraber dal yapacağım sizi
@Lunya da deyneple yarışacağım diye kürdana dönecek
Fatmanurum buda belki senin için bir yeni yoldur ne dersinKızlaraeben im dediği montu diyetini 2015 yaptım 30 35 kilo civarında verdim çok şükür geride almadım tavsiye ederim
Güzel olan benim güzel gibi doymayan insanlar için sınırın olmaması kavanozları ayran servis tabakları yola sebze salata yerdim ve acikmadigim
Yine dönmeyi düşünüyorum
Sağolsunaeben cigim
Selam kızlar ben geldim
Geçmiş okumam mümkün değil , herkes iyidir inşallah...
Kaçamak yok ama çok düzensiz yedim
Menü Bildirimi:
Cumartesi:
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık
Ara: YOK
Akşam: 2 tavuk but (ızgara)
Bol salata ve patlıcan salatası
Dün neyi kaçta yedim anımsamıyorum üzgünüm3 litre su içtim bu arada
Pazar
Kahvaltı-10.00
2 dilim yumurtalı ekmek(yağsız yapıldı)
1.5 kk peynir
2 çay kaşığı bal
Ara: YOK
Akşam-17.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
1 kk light peynir
5 zeytin
Bol roka
Şuana kadar su 2 litre
Öğleden sonra eve döndüğüm için en sağlıklı öğünüm bugün akşam oldu benim için köye giderken her diyet yiyeceğimi yanımda taşıyamadım doğal olarak ama çok dikkat etmeye çalıştımigdedali Ausencia mortim White Lily
Keyfim hic yok. Hatta isyanlardayim. Canım çok sıkkın. Ben her ay bu durumu yaşamak zorunda mıyım? Sıkıldım bundan gerçekten. Bugün yine şişmişim. Kilom eksilmek yerine arta arta devam ediyor bu hafta. Halbuki dün de yediğim şeyler gayet uygun ve düzgündü. Her ay ayni terane. 3 hafta iyi oluyorum. Sonraki hafta böyle zorluyor beni. Her 5 kiloda bir böyle eziyet mi çekeceğim? Motivasyonum yerlerde yine fark etmişsinizdir zaten siz de. Durduğum yerde hicbir sebep yokken şişiyor ya.
Kusura bakmayın daldım selamsız sabahsız ama çok mutsuzum.cumaya gore de hatrı sayılır bir artıdayım. Keske bu hafta izine ayrılsaydım, takim için daha iyi olurdu.
Menüme gelince
Sabah geç yedim 11:00 gibi
1 tam 1 yumurta beyazından lorlu dereotlu az tereyağlı omlet
5 zeytin 5 çiğ badem 1 hurma
Domates salatalık biber az nane 3 çay
Öğleden sonra 15:30-16:00 gibi
1 küçük kepçe şehriye çorbası
1 tavuk pirzola az yağda pişmiş
1 bardak ayran
1 küçük salkım üzüm
3 kupa Dukan içeceği
Su: 2 lt.
Spor: bugün YokAusencia @Ahu060812
MortimMunzevi Zencefil
Ex ortim @caytabagi
bugün iyi değildi menü yine allahım ipin ucu bi kere kaçınca toparlamak niye bu kadar zor oluyor baskul felaket zaten 65 geri geldi
yarın montignac a başlayayım diyorum ne dersiniz spora da başlayacağım tekrardan leslie 3 mile ile yarım saat pilates planlıyorum günlük
Sabah
2 yumurtadan baharatlı omlet
Yeşil biber
Çok az közlenmiş kırmızı kapya biber
Bir miktar fındık ve minik bir parca ceviz
Akşam
Taze fasulye salatası
Yoğurt
Biraz çay
Suyu saymadım valla. Ne desem yalan olur. İçmeye devam ama.
Evet iğde ye deyince bende yedim:) Şimdi iyiyim şükür sporda yaptım bakalım. Bu arada bezelye için ve mercimek için okuyunca menüleri bende senin gibi düşünmüşüm. Senin yorumlamanı bekledim. Çok sevindim yaa demek bişeyler öğrenmişim. AslındaMutlaka yazmalısın diye alıntılamıştım ki ; sonradan yazmışsın ördekim .... iğde nin armutlu yoğurdu kadar sopalık olmasa dadengesiz olmuş ... salata yedin mi ?
bence sadece salata için saat uygundu .
Şu an değil tabii :)))
Sendeki hangi kitap makbuş "yedikçe zayıflamı ?" Yoksa "kadına özel montiğnacmı ?"Sağol ablacım çok güzel ozetlemissin kitabı okudum şimdi beynim 1 milyon oldu şu kahvaltıda yumurta ya da peynir varsa ekmek yok anladığım bi de süt ürünleri yağsız mi olmalı bi de zeytin var mı kahvaltı kısmını tam anlamadım sanırım
İnşallah doğru bir seçimdir benim için @Antepia27 ablamla ilerlemekten çok keyif alırım şüphesiz tecrübelerinden yararla mak isterimKaçamak yoksa artıda yoktur banum .
eee hafta sonu köyden sabitle dönsen de çok iyi sonuç zaten
Pazar yumurtalı ekmek 1 dlm de kalabilirmiş güneşim .
yinede köyde geçen 2 günü gayet iyi atlatmışsın .
600 lü puanlarını da gördüm
Lily canım baksuspushanimcim yazmış ...canlı örnek ... 1.5 artısı vardı ...
emindi bir şekilde indireceğim kaptanım dedi .
ayran aşı yaptı .
sende 3 hafta kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun ... ayda bir kez bu dönem bir detoks denemende sakınca yok konuştuğumuz gibi .
ve lütfen spor ... iyice bıraktın spor . bu hafta senin kabus haftan ise kabusunun üzerine gitmen lazım tatlım .
maydanoz sapı kaynat 1 lt iç her gün .
ben eminim üstesinden geleceksin sen
spor olmaması dışında dengeli menü kasırgam ... senden yarında güzel bir spor puanı bekliyorum .... bak mortin portakal durmuyor
canım her şey senin elinde biliyorsun değil mi ?
montiqnac kafana yatmış .
senden ricamAntepia27 yı da gaza getir ... al onu da yamacına ve başla .
diyet zamanı böyle git geller yaşayan kişilerin ben bir listeye tabii olmalarını mantıklı bulurum hep.
hadi bakalım
Yedikçe zayiflanin pdf sini indirdim bugün ama sanırım kültür farklı olduğu için bi türlü oturtamadim kafamda ama ilk bölüm neden kilo alıyoruz kısmı o kadar çok yattı ki aklıma bundan sonra kalori kisitmalalı bisi yapmam sanırımSendeki hangi kitap makbuş "yedikçe zayıflamı ?" Yoksa "kadına özel montiğnacmı ?"
Yedikçe yazıfla ise baya karışıkben kaç kere okuyup anca dank etmişti :/).
Yağsız tuzsuz lor peyniri buldum. Böreklere katılırmış sadece satıcı öyle dedi. Bende hadi ordan seni kaptana bi şikayet ederim yersin sopayı dedim. Ne böreği börek nedir kimdir nasıldıraz daha dövecektim dedim ördek hele bi dur sakin dedim Börek dedi yaaa Ne canımın çekmesi ne alakası var
Selam kizlar yeni geldik evimize . Cocuklarimla ozlem giderdik. Cok ozlemisim cok. Sizler nasilsiniz?
Sen diyorsun ki bir taşta üç kuş vuracağım
Hadi inşaallah hep beraber kürdana dönelim
Evet iğde ye deyince bende yedim:) Şimdi iyiyim şükür sporda yaptım bakalım. Bu arada bezelye için ve mercimek için okuyunca menüleri bende senin gibi düşünmüşüm. Senin yorumlamanı bekledim. Çok sevindim yaa demek bişeyler öğrenmişim. Aslındaigdedali dan senden arkadaşların yorumlarından çok şey öğreniyorum.
detoksla kilo verince sanki işe yaramıyormuş gibi geliyor. Sanki etkisi olmuyormuş ve kas ya da su kaybediyormuşum gibi. O yüzden bulaşmak istemiyorum ama her ay mecbur kalıyorum. Bu hafta dediğim tarihlerde yine mecbur yapacağım gibi görünüyor.Kaçamak yoksa artıda yoktur banum .
eee hafta sonu köyden sabitle dönsen de çok iyi sonuç zaten
Pazar yumurtalı ekmek 1 dlm de kalabilirmiş güneşim .
yinede köyde geçen 2 günü gayet iyi atlatmışsın .
600 lü puanlarını da gördüm
Lily canım baksuspushanimcim yazmış ...canlı örnek ... 1.5 artısı vardı ...
emindi bir şekilde indireceğim kaptanım dedi .
ayran aşı yaptı .
sende 3 hafta kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun ... ayda bir kez bu dönem bir detoks denemende sakınca yok konuştuğumuz gibi .
ve lütfen spor ... iyice bıraktın spor . bu hafta senin kabus haftan ise kabusunun üzerine gitmen lazım tatlım .
maydanoz sapı kaynat 1 lt iç her gün .
ben eminim üstesinden geleceksin sen
spor olmaması dışında dengeli menü kasırgam ... senden yarında güzel bir spor puanı bekliyorum .... bak mortin portakal durmuyor
canım her şey senin elinde biliyorsun değil mi ?
montiqnac kafana yatmış .
senden ricamAntepia27 yı da gaza getir ... al onu da yamacına ve başla .
diyet zamanı böyle git geller yaşayan kişilerin ben bir listeye tabii olmalarını mantıklı bulurum hep.
hadi bakalım
@caytabagi soruların cevapları canımAy makbuş niye çok soru olsun monti linkini okursan bu sorulara belki 1500 kere cevap yazmışımdır, hiçte usanmadım usanmamda canım
Tabiki etiketle yardımcı olurum.
1. Bulguru ilk etaplarda unut derim yada haftada 1 kahvaltıda ekmek yemediğinde az miktarda olabilir .
2. Kuruyemiş var montide öğünlerinde yenebilir abartmadan .5-10 tn.
Ama dışarda olan birisi 50 gr tuzsuz kuruyemişle öğün yapabilir .dikkat ara öğün değil!!!
3. Spagettiyi ilk etapta tavsiye etmem yesende 0 yaglı olmalı misal yagsız yogurtla yada yagsız domates sosla .
Montide şu ana fikir vardır; karbon aldıgında yağ yok , pro yediğinde yağ serbest .
Bunlar aynı öğün için geçerli tabi...
Yagsız peynirede gerek yok . Yıllarca tecrübeler sonucu çık fark etmediğini gördük normal yaglı peynir yiyenilirsin ekmekle .
Sen menünü yaz 1 haftaya kalmadan kafanda oturur monti zorlugu sadece yasaklara uymakta uygulama zor değil yani karışık hibi görünsede basit .
Evet ilk bölümler farklı pencereler açıyor insanaYedikçe zayiflanin pdf sini indirdim bugün ama sanırım kültür farklı olduğu için bi türlü oturtamadim kafamda ama ilk bölüm neden kilo alıyoruz kısmı o kadar çok yattı ki aklıma bundan sonra kalori kisitmalalı bisi yapmam sanırım
insanın canı hiç börek çeker mi yahu ?
o loru yoğurtla robottan çek içine meyvede at ... bir kase ye ... protein bombası olsun sana ....
Hasret gidiyorsunuz demek canım ohhh ne güzel ..Rabbim uzun ayrılık vermesin .
heee bu arada sende burada özlendin
ben size güveniyorum , listeleri sallayacaksınız
canım hepimiz böyle böyle yoğrulduk zaten ...
her okuduğumuz mesaj , menüye yorum bir şey katıyor bize.
hep diyorum ya ...
ne yediğimiz kadar neyi ne ile ne zaman yediğimiz çok daha önemli diye ..
Gerçekten öyle hayır bu zaman kadar her türlü diyeti okuyan bilen ben senle tanışıyor olmama rağmen ilk defa okuyorum bunu hayırlısı olur inşallahEvet ilk bölümler farklı pencereler açıyor insana.
O zamandan beridir artık diyetisyenlerin kalori listeleri bana püfff geliyor.
O konuda şüphen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?