Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@grill bu arada tekrar hoş geldin diyeyim ...
Ben aus:)
Diyet ve Sağlıklı Beslenme Bölüm editörü aynı zamanda yaklaşık 8 aydır , 7.takım kaptanı .
Yaşıt sayılırız , bir 38.5 ta bende var

Takım kuralları ilk sayfada okudun sanırım .
İlk sayfada katılım formunu yarın kilonu net ölçüp doldurur ve hem takımda paylaşıp , hem bana özel mesaj atarsın başlamış oluruz vira bismillah

Takım olarak kalabalık bir takımız ... liste içi dışı çok arkadaşımız var ...

Biraz katılım alanı mesajına denk geldim ...esnek bir takım arayışında imişsin ... bu esneklik ne ile alakalı ?
Diyette esnekliği kabul eden bir kaptan değilim ... ama 3 çocuklu bir arkadaşa her gün burada geçmişi okumak , herkesin menülerine yorum yapmak zorundasın gibi kurallarım da yoktur .

Ha diyette esneklik istiyorsan , liste dışı olan arkadaşlar gibi bizimle de yol alabilirsin ... yani o veya bu şekilde yolu 7.takıma düşeni kilo vermeden göndermiyoruz :)

son bir not önemli ... daha önce gruplarda yarıştın mı ? yarıştı isen listeye girdin mi ? buna göre tekrar listeye girişin kurallar gereği değişiyor çünkü

Gerçekten öyle hayır bu zaman kadar her türlü diyeti okuyan bilen ben senle tanışıyor olmama rağmen ilk defa okuyorum bunu hayırlısı olur inşallah
Birkaç sene evveline kadar linki aktif tutyordum ama artık monti yapmayınca birde zaman sorunu olunca link aktif değil .
Kendim yapmayıncada Monti yap diyemiyosun. Ama birkaç yıl evvel sık sık adı geçerdi burdada montiğnacın . Misal iğde bilir , banu zaten en az benim kadar hakimdir montiye , fatmanur yapmıştır mesela , aa bak saraycamda bilir
..
Aslında bazı menülere bakınca monti yaptıklarını görüyorum arkadaşların ama farkında değiller

Yarın yandı portakal kaptaniçem korku sardı onu şimdi hesap yapıyor ne etsem de Saydini geçsem diye

Miis gibi deniz havasıyla ne yürünür ordaaaaaa

Canım biraz bana bunaltıcı geliyor nemden dolayı bizim memleket in havası kurudur
Ama acaip terliyorum önceden bunalırdım şimdi terledikce zayifliyorum diye seviniyorum

İyi tatiller Fatmam bolca yüz yürü sahilde

Çok teşekkürler canısı
Sizde çıkıyorsunuz iyi tatiller

Kısmet bugüne imiş diyelim bakalim şu an biraz kafam karışık ama kısa sürede oturur herhalde yarın bi bismillah diyelim bakalim @masumm da mi monti yapiyor menüleri kendime örnek alacak birileri harika olur takimda

Tanımadığım şeylere kapımı açmam ben mortim Geldiği gibi gider artık neyliyse ayyyy
Bak açık kapı bıraktın "artık neyliyse" diyereksen gel dinle beni he de barışın artık yeter bu küslük daaa

Ben de patates ciss diye bezelyeli yapmistim nerden bilirdim. Sevenler aglarmis. Sevenler derken fit olmayi sevenler Ausencia bunu da ogrenmis oldum. Yarin salatayla kapaticam aksami. Salata guzel bir ogun oluyor
Bezelye sebze değil baklagildir narçiçegim .
Hemde gl endeksi yüksek yani patata eş nerdeyse ..

Ben de patates ciss diye bezelyeli yapmistim nerden bilirdim. Sevenler aglarmis. Sevenler derken fit olmayi sevenler Ausencia bunu da ogrenmis oldum. Yarin salatayla kapaticam aksami. Salata guzel bir ogun oluyor

peynir at salatanın içine ... kapya biber doğra ... isotlu ve limonlu tüket ... bunlar hep kaptanın 50 li li kilolara düşme yoldaşları

Bezelye sebze değil baklagildir narçiçegim .
Hemde gl endeksi yüksek yani patata eş nerdeyse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…