Bu hafta görüşün derim hasret giderin çok özlemis seni mortimBen de çok şükür
Tanımadığım şeylere kapımı açmam ben mortimBu hafta görüşün derim hasret giderin çok özlemis seni mortimgelecekmiş galiba reddetme derim ben
Birkaç sene evveline kadar linki aktif tutyordum ama artık monti yapmayınca birde zaman sorunu olunca link aktif değil .Gerçekten öyle hayır bu zaman kadar her türlü diyeti okuyan bilen ben senle tanışıyor olmama rağmen ilk defa okuyorum bunu hayırlısı olur inşallah
Yarın yandı portakal kaptaniçemKaçamak yoksa artıda yoktur banum .
eee hafta sonu köyden sabitle dönsen de çok iyi sonuç zaten
Pazar yumurtalı ekmek 1 dlm de kalabilirmiş güneşim .
yinede köyde geçen 2 günü gayet iyi atlatmışsın .
600 lü puanlarını da gördüm
Lily canım baksuspushanimcim yazmış ...canlı örnek ... 1.5 artısı vardı ...
emindi bir şekilde indireceğim kaptanım dedi .
ayran aşı yaptı .
sende 3 hafta kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun ... ayda bir kez bu dönem bir detoks denemende sakınca yok konuştuğumuz gibi .
ve lütfen spor ... iyice bıraktın spor . bu hafta senin kabus haftan ise kabusunun üzerine gitmen lazım tatlım .
maydanoz sapı kaynat 1 lt iç her gün .
ben eminim üstesinden geleceksin sen
spor olmaması dışında dengeli menü kasırgam ... senden yarında güzel bir spor puanı bekliyorum .... bak mortin portakal durmuyor
canım her şey senin elinde biliyorsun değil mi ?
montiqnac kafana yatmış .
senden ricamAntepia27 yı da gaza getir ... al onu da yamacına ve başla .
diyet zamanı böyle git geller yaşayan kişilerin ben bir listeye tabii olmalarını mantıklı bulurum hep.
hadi bakalım
Miis gibi deniz havasıyla ne yürünür ordaaaaaa
İyi tatiller Fatmambolca yüz yürü sahilde
bismillah o zaman
inşallah bende becerebilirim yarın başlıyorum bakalım aldım az yağlı peynir bende yüzde 4 yağ oranı sıkıntı olmaz sanırım[/QUOT
Yok canım olmaz inşallah
Bence de ablaAntepia27 ben yarın başlıyorum gel yol arkadaşım ol abla
Tamam Can m hadi başlayalım yarın yolculuk olursa
Ama salatalık ilk menimle gelirim inşallah
Makbus rahat rahat Doğanay kadar yemeğini salatanın yerden canım dolmadan stenez başka şeyde enziriyorsun sağlıklı şeylerle doyalim inşallah ben öyle uyguladim
Selam kizlar yeni geldik evimize . Cocuklarimla ozlem giderdik. Cok ozlemisim cok. Sizler nasilsiniz?
Hoşgeldin canım
Fatmanurum buda belki senin için bir yeni yoldur ne dersin.
Makbuşa eşlik edebilirsin
İnşallah doğru bir seçimdir benim için @Antepia27 ablamla ilerlemekten çok keyif alırım şüphesiz tecrübelerinden yararla mak isterim
Ayyyy evet diyetisyen falan çok karıştım bu bana çok iyi gelmişti
Başlayalım makbule m seni mezun edelim bende güzel bir kiloya düşeyim sağlıkla inşallah
Tatilde canım bir sorun yok
Deynep nerelerde nevom hiç görmüyorum ?
Kısmet bugüne imiş diyelim bakalim şu an biraz kafam karışık ama kısa sürede oturur herhalde yarın bi bismillah diyelim bakalim @masumm da mi monti yapiyor menüleri kendime örnek alacak birileri harika olur takimdaBirkaç sene evveline kadar linki aktif tutyordum ama artık monti yapmayınca birde zaman sorunu olunca link aktif değil .
Kendim yapmayıncada Monti yap diyemiyosun. Ama birkaç yıl evvel sık sık adı geçerdi burdada montiğnacın . Misal iğde bilir , banu zaten en az benim kadar hakimfir montiye , fatmanur yapmıştır mesela ..
Bak açık kapı bıraktın "artık neyliyse" diyerekTanımadığım şeylere kapımı açmam ben mortimGeldiği gibi gider artık neyliyse ayyyy
Yarın yandı portakal kaptaniçemkorku sardı onu şimdi hesap yapıyor ne etsem de Saydini geçsem diye
Tatilde canım bir sorun yok
Bezelye sebze değil baklagildir narçiçegimBen de patates ciss diye bezelyeli yapmistim nerden bilirdim. Sevenler aglarmis. Sevenler derken fit olmayi sevenlerAusencia bunu da ogrenmis oldum. Yarin salatayla kapaticam aksami. Salata guzel bir ogun oluyor
Ben de patates ciss diye bezelyeli yapmistim nerden bilirdim. Sevenler aglarmis. Sevenler derken fit olmayi sevenlerAusencia bunu da ogrenmis oldum. Yarin salatayla kapaticam aksami. Salata guzel bir ogun oluyor
Bezelye sebze değil baklagildir narçiçegimBen de patates ciss diye bezelyeli yapmistim nerden bilirdim. Sevenler aglarmis. Sevenler derken fit olmayi sevenlerAusencia bunu da ogrenmis oldum. Yarin salatayla kapaticam aksami. Salata guzel bir ogun oluyor
Ağzıyla kuş tutsa halter kaldırsa yenemezki yenemezkievet evet callenties mi neydi o teyzeler , jillian ablalar hesabına düşmüş iyice
Ooooo tatilde ise en az 5 kilo daha almıştırdeynepnaz
Almış olabilir yaz bize yaramadıevet evet callenties mi neydi o teyzeler , jillian ablalar hesabına düşmüş iyice
Ooooo tatilde ise en az 5 kilo daha almıştırdeynepnaz
Huuuu bacım tatil nasıl geçiyoopeynir at salatanın içine ... kapya biber doğra ... isotlu ve limonlu tüket ... bunlar hep kaptanın 50 li li kilolara düşme yoldaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?