- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben yediğim yemekten bahsediyordum sana nasıl ayan olmuş rüyana girmişseŞezlongta uyumuşum bugün
Rüyamdanehirnil111 i gördüm ... şezlongtan düşüyormuş ... nehir kalk diyorum ... burası rahat kaptanım diyor ... sonra @aeben geliyor , heh diyorum o kaldırır şimdi ... o da yanına kıvrılıyo
Hayır olsun .... malum bikini ile uyumuşum ... açıkta kalma level 1500
Geçmişi okumak yine geceye kalacak canlar .
Tatil boyu idare beni
Iğdem buralarda zaten .
Şimdi duş kahve faslı bitti ... hazırlanıp çıkarız .
Aksi bi durum .... yemesi içmesi coşması gelen varsabenim evladiyeliği bırakayım şuraya .
Ileerleyeeeen saatlerde gelirim inşallah .
Öpüldünüz
hoşbulduk canım :)
Kiminle mortiyimCanım ben geçen sene başka bir konuda 60 kilodan 49.9 a düşüp mezun oldum sonra 57 kiloya hafif sinyaller aldım burada kaptanımla başladım en son 52-53 arası bir yerde mezun oldum tarih atırlamıyorum ama sanırım Nisan ayıydı ben en fazla 52 istiyorum sonrasında suratım çok asılıyor beğenmiyorum kendimi bakalım şimdi 53.6 kiloyum öyle korumada git gel yaşıyorum bırakmadığım sürece buralar bile mutlu ediyor beni
Ausencia kaptanım bir şey soracağım şimdi yeni yerimizde yemek yeri olarak bir yerle anlaştık çok lezzetli şeyler yapıyorlar açıkcası tıka basa doyuyorum ama korkuyorum da sağlıklı bile olsa tıka basa doymak beni etkiler mi acaba sabah hafif süt haşlanmış yumurta öğle yemek akşam da çok hafif yesem diyetime yararı olur mu Öğlen yediklerimi söyleyeyim sen yorumla 1 kase sebze çorbası ev yapımı + yarım kase cacık + 1 kase maydanoz+salatalık+marul(yağsız tuzsuz salata) + 1 porsiyon soslu tavuk
Yemek şeklim şöyle kaselerim de bu büyüklüktekafamda deli sorular az koy da denmiyor çok kişi var karıştırırlar herkese özel sipariş veriyorum ama Allahtan ben pilavı tatlıyı çıkardım yerine cacıkla salata ekledim
Eki Görüntüle 2036149
Kiminle mortiyim
Maşallah morticanıma
Bence hiç güzel değil o ne öylesalata 1 porsiyon tavuk çorba olur mu öyle
Şimdi sana yeni liste yapıyoruz
Koca bir kase çorba bol unlu
Salata bol ekşili tuzlu bol bol
2 porsiyon lahmacun
2 porsiyon tavuk
Hee corbayla yenilecek 3 dilim beyaz ekmek
Tatlı şerbetli
İçecek kolaa en asitlisindenhıhh tamam mı bunu yazıp yolluyorsun şimdi.
Mortime yardımcı olmak bir zevktir
Evet hep seni düşünmemdenSağol canım mortim beni çok düşünüyorsun aç kalırım halsiz kalırım diye uğraşıyorsun kıyamam ama bunlar bile çok fazla şişiriyor beni akşama yemeği düşünmüyorum bileGel sana ısmarlayayım senin canın tatlı çekti kesin bugün ikidir söylüyorsun gözümden kaçmadı değil ye ye çekinme benden sana şerbetli tatlı olsun ısmarlıyorum
Evet hep seni düşünmemden
Hic akşama yememek olur mu bak üzdün beniyiyeceksin bak kuserim sonra uyuyamazsın işe nasıl geleceksin halin olmaz
Hiç de bile istemiyor benim canım tatlı
Tatlıya alerjim var benimyassak bana
hmm dikkat etmek gerek demek ki geçmiş olsun canım.
Sagolun canlarGeçmiş olsun Nazlı cicek
aslinda bende de iki öğün çok işe yaramıştı ama cozuttum ya yetmedi herhalde bi de böyle deneyeyim bakalımCnm ben iki öğün yiyorum
Belirli bir diyet yapmıyorum ortaya karışık , ama iki öğün çok işe yarıyor bende
acıkıyormusun mortim gece filan?Menüm
Sabah 09:30
1 tavada az t.yağlı yumurta
Kapya biber maydanoz nane dereotu
1 kk peynir 5-6 zeytin
5 çiğ badem 1 hurma
Öğleden sonra 16:00-16:30 gibi
1 koca kase salata
1 minik parça tavuk 1 çay bardağı yoğurt
Artık bitti yeme faslı, finish
Su: 2,5 lt. 3 kupa dukan içeceği
Spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş 180 puan
Ausencia igdedali Ahu060812
MortimMunzevi Zencefil
hoşbulduk canım :)
Amannn işte arada giriyorum ben de ama yanilmamisim
Kahveyle çekirdekle gelmiş millet. Yalnız kk da ne hatunlar var dedektif gibiler maşallaheğleniyorum böyle fake çıkınca :)
İşsizlik işte. Acıtasyonla falan bağladı ama patladı neyse kiYaaa gördün mü kekliyor bizi..
Ailemi kaybettim dedi ben üzüldüm bide gercekse diye..
herkesin dediği gibi hızlı ilerledi.Yaaa gördün mü kekliyor bizi..
Ailemi kaybettim dedi ben üzüldüm bide gercekse diye..
herkesin dediği gibi hızlı ilerledi.
zeynep gibi fake gelmedi daha :)
Dün de aynı saatlerde yemeyi bıraktım acıktım canım ama dayandım :) sen?acıkıyormusun mortim gece filan?
Ben dün 8 gibi salata yemiştim. Ama bakalım bugün yemeyeceğim. 3 te bıraktım ve hala bişey istemiyor canım. Acıkmam heralde:)Dün de aynı saatlerde yemeyi bıraktım acıktım canım ama dayandım :) sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?