Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay canim kilo vermek kolay korumak nasil bir sey bilmiyorum bile
Burdan uzaklaşma saraycam yaparsın

Benim uyguladıgım şu ; günlük baskülün tepesindeyim baktım artış var hemen 1-2 gün diyet ...
Yada tatil vs 2 kilo kadar artış var patlat bi ayran aşı yahut pro .
E tabi bi seçenegin daha var ki en iyisi o ASLA YERKEN ÖLÇÜYÜ KAÇIRMA !
Veeer asla 2 kilo artıyı geçme !

Üzgünüm hayatımız diyet .

Tek kelimeyle
Açlık ne durumda şu an benim akşam yemeği yemem lazım ama hiç canım istemiyor ilgünçç
Açlık yok ablacım akşamki sebzeyi doya doya yedim koca bir tabak bu gidişle kilo almaktan korkuyorum bi de şöyle düşündüm 1 gün ekmeklı 1 gün ekmeksiz kahvaltı yapayım diyorum sonra bakarsın ekmeksize geçerim tümden ekmek emektir ne Dr olsa hep gıcığım kendisine ama vazgeçemiyorum da ya

Bence devam edersin sen ablacım şimdi bi soru sorayım hemen benimde canım çok hurma istedi normalde ben her ikindi 1 sütlü kahve 2 hurma yerim ama meyve ile ilgili emin olamadım
Sabah marmelad yada meyve yemezsen ikindi ara yapabilirsin hurmanla makbuşum, lakin öğlen öğününden en az 4 saat sonra karnın açken .
Çok vazgeçemeyeceğin bişiyşe sütlü kahvede bu hafta öyle dene baktın kilo verimin iyi devam edersin yoksa sadece hurmanı yersin

Gecen sene 60 ile tatile gittim geldim 61-62 gayet iyi korumustum. Tatil bitti basladim yemeye. Aynisini yasamak istemiyorum. Kendime bir yol cizecegim bakalim nasil olacak.
yemeye baslayinca buraya gelmeyede yüzüm olmuyor. Tum gidenler gibi

Ay hurma yemesem de olur sütlü kahvemi kimselere değişmem

Bi de ablacım yumurtalı kahvaltıda da sabah meyve yiyormuyuz

Dönüşümlü olabilir yumurta ekmek ama ekmeksiz monti olmaz ondan alınan gıda farklı . Ya değilse sebzeli dukan olur
Ama 3 dl de yeme bence .

Yok canım meyveyle yumurta bi araya gelmesin mümkünse. Yumurtalı günde ikindide yersin meyveni .

Bi gidişata bakalım monti senin bünyene ne diyecek ona göre yol hatıtası çizeriz
Tmm bakalım aslinda gün icinde yediklerimi hesap edersek bende benzer besleniyorum fark ekmeklerin sabaha toplanmış olması yoksa 3 dilimi geçmiyordum günlük bende merak ediyorum cumaya gosteerir mi kendini acaBa

Abla ne yemiyor onu öğrenmek lazım
Aktarda vardı tohumunu alıyorsun
Üzerlik kafa yapıyormuş çok dikkatli kullanmak lazımmış yapan adam öyle dedi
Biz üzerliği duvara asardık yani ebemler köyde eskiden öyle yapardı...
böyle sadece siyah tohumu değilde onun tohum kasesi top gibi bişi olur örülür sanat eseri olarak asılırdı .benim evdede var hatta antrede paket içinde asılı üç harflilere ve nazara karşı bulundururuz biz .
Yendiğini bilmiyordum ...

60kiloyum Tartı iniş çıkışlarını gördüm ... aslında artıyı çabuk kovan şanslı metan var
evet biraz dikkatle inebiliyorum.

Bencede senin için iyi olan
Şöyle bir çerçeve olabilir fulyacım
Sabah ekmekli
öğlende 1 dl ekmekli öğün
akşam karbonsuz öğün .
Tabi cısda olmazsa ben inanıyorum güzel gider senden
aslında akşam ekmek yemek istemiyorum ama mesela bu akşam da olduğu gibi etsiz sebzeyle belki 1 dilim olur. zamanla düzenlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…