Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugunku menum
sabah
2 kepce acili tarhana corbasi, azicik peynir, domates salatalik ev yogurdu

Arada
1 avuc kuruyemis(findik,antepfistigi ceviz), 3 tane kucuk erik, ceyrek muz ,2 gunkurusu

Ogleyin
2 tatli kasigi findik ezmesi,bir lokmacik ekmek
Aksam
2 kepce hasta corbasi, az ev yogurdu,salatalik, 8,10 tane uzum

Saatleri tam hatirlamiyorum

kızlarım konusunda sıkıntı yok.
babaları gibi meyve sebze salata türü çok seviyorlar.

ben kilo vermek istiyorum.
zamanında dr istediği için sebze meyve ağırlıklı beslendim ama sadece 1 hafta falan sürdü. çünkü yediğimden tat almıyorum. ha sebze yemişim ha odun talaşı. hiçbir şekilde lezzeti yok benim için.

pasta börekte de kızlar 1-2 dilim yer, kalanı eşimle hızlıca tüketiriz :)

Ekleme yapiyorum. Eve gelmemiz 8i bulacagi icin saat 6da yarim seftali yiyerek final yapmis bulunmaktayim
Bol bol su ictim
Ausencia igdedali

Sincappp ozlemisim seni gormeyi. Nasilsin ne zaman geldin? Koyde seni tanimamislar sabah gordum
Bonusumm pazar gunu geldik. Iyiyim hamdolsun. Cocuklarimi gordum daha iyi oldum. Sende listeye girmissin bak efser ve igdedali gibi depar atacaksin. Bu sene senin yilin olacak.

Gecen seneden ayarladim yerimi biznıss dediler bastan sonra gercek ausu gorunce ekonomiyi bile ariyor insan. Iyi dusun nevreste KK nin sana ihtiyaci var
O zaman benim birkaç önce yer ayırtmam gayet normalEkonomik koltukta bile giderim hatta bagaja bile girebilirim yeter ki beni alın
Ben tehlikeliyim aslında malum yemek bölümü edisiyim

Meali; anamda yiyip biraz daha kilo alıp öyle geleyim
Lunyam annemlerde de yemekleri ben yapıyorumO yüzden no problemAma sorun orada çok hareket imkanım olmuyor.Zaten yazın ondan alıyorumBir de ben yer değiştirince dengem değişiyor,şişiyorum

Karatay gitmiş ex orti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…