Evet son 1 ay resmen sürünürdü beni. Listede olmsam kesin birakmistim. Darisi basiniza kuzum. Her hafta incelmis olmak insana mutluluk veriyor.
Saglıkla Kilo veriyorsan en güzel o yöntemdir suspushanımım adı montiymiş karataymış vs imiş önemli değilAnladim abla o zaman bana gore degil.
Kendi duzenim daha iyi.
kızlarım konusunda sıkıntı yok.İyi bari en azından onlar bukadar karbonla saglıksız beslenmiyorlar.
Ebrucum kilo vermekten çok bence önce beslenme alışkanlıklarını değiştirmeliyiz senin yani bunu sen isteyip yapmalısın .
Evet belki yediklerini bıraz kısarak kiloda verebilirdin önceki yediklerini yemeyinceama bu kesin çözüm olmayacak .
Hemde yavruların için her nekadar sebze seviyorlar desende o pasta börekleri sürekli tek başına yemiyorsundur
Yani ben ne yazarsam yazayım asıl senin düşüncelerin önemli
Nedir düşüncen? yediklerini azaltıp spor yapıp kilo vermekmi yoksa sağlıklı beslenmeyi uygulamakmı ?
Gecen seneden ayarladim yerimibiznıss dediler bastan sonra gercek ausu gorunce ekonomiyi bile ariyor insan. Iyi dusun nevreste KK nin sana ihtiyaci var
Ekleme yapiyorum. Eve gelmemiz 8i bulacagi icin saat 6da yarim seftali yiyerek final yapmis bulunmaktayimDinlenirke. Menumu yazayim sorumu sorayim.
7.30=limonlu su
8.00=1 yumurtali lorlu omlet
Limonlu maydonoz ve marul
Sonuc =tansiyonum dustu
10.30= yarim muz ve yarim bardak sut
13.00= soda =jillian sonrasi
14.30= kiymali menemen 4 kasik, 1 dilim tb ekmek ve ayran
Simdi denizdeyim. Meyve var yanimda ama aksama aciktirir diye duaunuyoru. Bisey yemeyip evde yogurt mu yesem aksam ogunu. 7 gibi eve doneriz sanirim
Ausencia igdedali
Bonusumm
Sincapppozlemisim seni gormeyi. Nasilsin ne zaman geldin? Koyde seni tanimamislar sabah gordum
O zaman benim birkaç önce yer ayırtmam gayet normalGecen seneden ayarladim yerimibiznıss dediler bastan sonra gercek ausu gorunce ekonomiyi bile ariyor insan. Iyi dusun nevreste KK nin sana ihtiyaci var
Ortim maşaallah sanaSpor bildirimim:
Yürüyüş: 90*2=180
Koşu: 30*4=120
Egzersiz: 60*3=180
Zumba: 10*3=30
TOPLAM: 510 pointigdedali Ausencia @Ahu060812 Nevreste (ortim) @White Lily (mortim)
o da ne
Lunyam annemlerde de yemekleri ben yapıyorumMeali; anamda yiyip biraz daha kilo alıp öyle geleyim
YaaaHiç aklından çıkmıyor hadi itiraf et morti
Sen börek mi yiyorsuno da ne
Grip olmusum Bonuscumanam da firsattan istifade dayadi findik ezmesini.2 dolu tatli kasigi findik ezmesini göturdum.seker vardi icinde pisman oldum ama is isten gecti
Karatay gitmiş ex orti :)Bugunku menum
sabah
2 kepce acili tarhana corbasi, azicik peynir, domates salatalik ev yogurdu
Arada
1 avuc kuruyemis(findik,antepfistigi ceviz), 3 tane kucuk erik, ceyrek muz ,2 gunkurusu
Ogleyin
2 tatli kasigi findik ezmesi,bir lokmacik ekmek
Aksam
2 kepce hasta corbasi, az ev yogurdu,salatalik, 8,10 tane uzum
Saatleri tam hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?