Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tmm bakalım aslinda gün icinde yediklerimi hesap edersek bende benzer besleniyorum fark ekmeklerin sabaha toplanmış olması yoksa 3 dilimi geçmiyordum günlük bende merak ediyorum cumaya gosteerir mi kendini acaBa
Günlük toplam yiyeceklerinden çok montide ayrıştırma var makbuşum , yani neyi neyle yiyecegin .fark burda .
Ekmeği abartmazsan cumaya baskül yüzünü güldürür
Yarın tartıl bakalım ...

Menum gelsin.
aeben ablam
benim menulere de bakabilir misin monti oluyor mu?
Sabah
Uyanir uyanmaz yarim armut
Bi fincan sade kahve
Bi hasl yumurta ile maydonozla salata
Domates salatalik
Zwytin peynir
1dilim kizarmis cavdar ekmek

Aksam
Cilbir
Salata
Patlican sogus
Bi lokma beyaz ekmegin kenari

5cig findik

igdedali
Ausencia

Sabah yumurta varsa ekmek yok canım ayrıca 1-2 lokmada olsa akşam ekmek yok helede beyaz .
Birde montiğnac 3 öğünlü .
Akşam değil ama gün boyu 5-6 saatden fazla aç kalınmaz şeker düşer
İnsülin dalgalanır

Günlük toplam yiyeceklerinden çok montide ayrıştırma var makbuşum , yani neyi neyle yiyecegin .fark burda .
Ekmeği abartmazsan cumaya baskül yüzünü güldürür
Yarın tartıl bakalım ...
Tmm ablacım perşembe zaten yumurtalı ya denk geliyor ben o gün meyvede yemem inşallah baskül güldürür

Anladim abla o zaman bana gore degil.
Kendi duzenim daha iyi.

Gecen sene 60 ile tatile gittim geldim 61-62 gayet iyi korumustum. Tatil bitti basladim yemeye. Aynisini yasamak istemiyorum. Kendime bir yol cizecegim bakalim nasil olacak.
yemeye baslayinca buraya gelmeyede yüzüm olmuyor. Tum gidenler gibi
Sakin kopma saraycam kilolu bi fotoğrafını götür tatile odanda görebileceğin yere as bi fotoya bi aynaya bak herşeyden az az yemeye çalış ve 2 kilo kota koy kendine iki kilodan sonrasını vermek uzun süreceği için devamını getirmek ve kısır döngüye girmek an meselesi bende

sabah 08.45
1,5 kk kadar ekmekçik (peynir, yumurta, hindistancevizi unu)
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
domates yeşil biber

4 minik bardacık
3 yk ev yoğurdu

öğlen 12.30
1 kase zeytinyağlı taze fasulye
150 mlt ev yoğurdu
2/3 dilim siyez ekmeği

ara 15.40
2 parmak büyüklüğünde kek (fındık unu, hurma, kakao, yumurta)
1/2 kk kadar ekmekçik (peynir, yumurta, hindistancevizi unu)

akşam 19.15
1 kase zeytinyağlı taze fasulye
2 kepçe ev yapımı ezogelin çorbası
1 kase cacık, 1 yeşil biber
2/3 dilim siyez ekmeği

yatana kadar 2,75 lt su
sabah sade Türk kahvesi
öğlen 1 fincan soğuk hibisküs gazozu (hibisküs, kabuk tarçın, madensuyu)
akşam soğuk hibisküs gazozu (hibisküs, kabuk tarçın, madensuyu)

Kilo almak cok kolay. Bu seferde yiyeyim yarin baslarim diyete dedigin an bitiyorsun.

Burası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu buradaSohbetiniz kıskandırıyorAma ben de katılacağım size inşaallahEylül'den sonra inşaallahBenim gibi aylar önce haber veren var mı acaba

Gecen seneden ayarladim yerimi biznıss dediler bastan sonra gercek ausu gorunce ekonomiyi bile ariyor insan. Iyi dusun nevreste KK nin sana ihtiyaci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…