Günlük toplam yiyeceklerinden çok montide ayrıştırma var makbuşum , yani neyi neyle yiyeceginTmm bakalım aslinda gün icinde yediklerimi hesap edersek bende benzer besleniyorum fark ekmeklerin sabaha toplanmış olması yoksa 3 dilimi geçmiyordum günlük bende merak ediyorum cumaya gosteerir mi kendini acaBa
Tmm ablacım perşembe zaten yumurtalı ya denk geliyor ben o gün meyvede yemem inşallah baskül güldürürGünlük toplam yiyeceklerinden çok montide ayrıştırma var makbuşum , yani neyi neyle yiyecegin.fark burda .
Ekmeği abartmazsan cumaya baskül yüzünü güldürür
Yarın tartıl bakalım ...
Anladim abla o zaman bana gore degil.Sabah yumurta varsa ekmek yok canımayrıca 1-2 lokmada olsa akşam ekmek yok helede beyaz .
Birde montiğnac 3 öğünlü.
Akşam değil ama gün boyu 5-6 saatden fazla aç kalınmaz şeker düşer
İnsülin dalgalanır
Sakin kopma saraycam kilolu bi fotoğrafını götür tatile odanda görebileceğin yere as bi fotoya bi aynaya bak herşeyden az az yemeye çalış ve 2 kilo kota koy kendine iki kilodan sonrasını vermek uzun süreceği için devamını getirmek ve kısır döngüye girmek an meselesi bendeGecen sene 60 ile tatile gittim geldim 61-62 gayet iyi korumustum. Tatil bitti basladim yemeye. Aynisini yasamak istemiyorum. Kendime bir yol cizecegim bakalim nasil olacak.
yemeye baslayinca buraya gelmeyede yüzüm olmuyor. Tum gidenler gibi
Kilo almak cok kolay. Bu seferde yiyeyim yarin baslarim diyete dedigin an bitiyorsun.Sakin kopma saraycam kilolu bi fotoğrafını götür tatile odanda görebileceğin yere as bi fotoya bi aynaya bak herşeyden az az yemeye çalış ve 2 kilo kota koy kendine iki kilodan sonrasını vermek uzun süreceği için devamını getirmek ve kısır döngüye girmek an meselesi bende
Aynen öyle hele 55 kaç haftada geldi onu düşün 56 58 diye tirmanmasi 1 haftayı bulmaz zaten biliyorsun kuzumKilo almak cok kolay. Bu seferde yiyeyim yarin baslarim diyete dedigin an bitiyorsun.
Burası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu burada Sohbetiniz kıskandırıyor Ama ben de katılacağım size inşaallah Eylül'den sonra inşaallah Benim gibi aylar önce haber veren var mı acaba
Spor bildirimim:
Yürüyüş: 90*2=180
Koşu: 30*4=120
Egzersiz: 60*3=180
Zumba: 10*3=30
TOPLAM: 510 pointigdedali Ausencia Ahu060812 Nevreste (ortim) White Lily (mortim)
Evet son 1 ay resmen sürünürdü beni. Listede olmsam kesin birakmistim. Darisi basiniza kuzum. Her hafta incelmis olmak insana mutluluk veriyor.Aynen öyle hele 55 kaç haftada geldi onu düşün 56 58 diye tirmanmasi 1 haftayı bulmaz zaten biliyorsun kuzum
Is basi yapmissin kolay gelsin :))
igdedali igdosum kusmadim oyle kaldim yemis bulundum bi daha tekrarlamiycam insallah tesekkur ederim
Grip olmusum BonuscumGecmis okumadim noldu kuzum hayirdir? Iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?