Yok yemez benim arkadaşımCanı çok çekiyor bugün yarın yer
Aynen kuzum ayrılma buralardan gerisiEkol kendileri. Zaten onun varligi cesaret veriyor
Anneminde kapı girişinde vardı bende hatırlıyorumBiz üzerliği duvara asardık yani ebemler köyde eskiden öyle yapardı...
böyle sadece siyah tohumu değilde onun tohum kasesi top gibi bişi olur örülür sanat eseri olarak asılırdı.benim evdede var hatta antrede paket içinde asılı üç harflilere ve nazara karşı bulundururuz biz .
Yendiğini bilmiyordum ...
O zaman benim birkaç önce yer ayırtmam gayet normalEkonomik koltukta bile giderim hatta bagaja bile girebilirim yeter ki beni alın
Ben tehlikeliyim aslında malum yemek bölümü edisiyim
Ne münasebetSen börek mi yiyorsun
YemeyeceğimCanı çok çekiyor bugün yarın yer
Dimi amayi yi açsın karnını doyur bi güzel
Neydi o yarışmaya katıldığım ismiYok yemez benim arkadaşımAma bu muhabbet yüzünden herkesin canı isteyebilir
ben yeşil mercimek, bulgur, nohut ve salatalıkli olanı yapıyorum :) yapalım tabi çarşamba perşembe birlikte. Eğer eksiye düşemezsem normal şekilde, yapacağım detoks.Bende yapacağım inşallah lily beraber yapalım :) klasik ayran aşı değilmi mercimek buğday nohut. İlk kez yapacağım ben
yok yok. Bıraksam ne yapacağım kiKuzum sen birakma sporu diyeti.
Cumaetesi sabahtan 400gr eksiyim dusun.
Gecen haftanin sporunun kerameti.
Tamam inşallah düşersin de gerek kalmaz canım :) nohut mercimek haşlıyoruz sonra ayran kıvamında yapıp yoğurdu katıyoruz başka bişeyi varmı lily. Ben ilk kez yapacağım. İki saatte bir bir kase değilmi akşam sekize kadar. Öyle okumuştum ama sen nasıl yapıyorsun acababen yeşil mercimek, bulgur, nohut ve salatalıkli olanı yapıyorum :) yapalım tabi çarşamba perşembe birlikte. Eğer eksiye düşemezsem normal şekilde, yapacağım detoks.
malzemeleri haşlıyorum yogurda katıyorum. Ayran kıvamında yoğurt. 1 2 tane de salatalik rendeliyorum. Tuz kesinlikle olmayacak. Onun dışında baharatlar koyabilirsin. Ama ben koymuyorum. Zaten baharatlar da bazen tuzlu oluyor :) 2 saat arayla içeceksin birer kase evet. Kahvaltı da hafif olacak. Aksam da 7 8 gibi bitiriyorum ben :)Tamam inşallah düşersin de gerek kalmaz canım :) nohut mercimek haşlıyoruz sonra ayran kıvamında yapıp yoğurdu katıyoruz başka bişeyi varmı lily. Ben ilk kez yapacağım. İki saatte bir bir kase değilmi akşam sekize kadar. Öyle okumuştum ama sen nasıl yapıyorsun acaba
Karatayla bi sure ara verdikKaratay gitmiş ex orti :)
Tamam inşallah ben yarın akşamdan hazırlarım dolaba koyarım biraz soğuk olsun değil mi:) Bakalım nasıl etki gösterecek bende:)malzemeleri haşlıyorum yogurda katıyorum. Ayran kıvamında yoğurt. 1 2 tane de salatalik rendeliyorum. Tuz kesinlikle olmayacak. Onun dışında baharatlar koyabilirsin. Ama ben koymuyorum. Zaten baharatlar da bazen tuzlu oluyor :) 2 saat arayla içeceksin birer kase evet. Kahvaltı da hafif olacak. Aksam da 7 8 gibi bitiriyorum ben :)
gripken diyet zor oluyor. Dayiyorlar burnuna zencefilli balları, pekmezleri. Sen de derdine çare olsun diye yiyorsun mecbur. Şahsen ben o boğaz acısını çekmektense yiyorum yani zencefilli balı, ne yapayım.Grip olmusum Bonuscumanam da firsattan istifade dayadi findik ezmesini.2 dolu tatli kasigi findik ezmesini göturdum.seker vardi icinde pisman oldum ama is isten gecti
Bizim takım bilir mortiler mobbing uygularYok yemez benim arkadaşımAma bu muhabbet yüzünden herkesin canı isteyebilir
Yok beybim evlilik falan da grip oldummCaytabakiiiiiimmmmm nasılsın ne yapıyorsun? Geçmiş okuyamadım ama gözüme bir evlilik vs konulari çarptı.caytabagi
Tesekkur ederim börulcemgripken diyet zor oluyor. Dayiyorlar burnuna zencefilli balları, pekmezleri. Sen de derdine çare olsun diye yiyorsun mecbur. Şahsen ben o boğaz acısını çekmektense yiyorum yani zencefilli balı, ne yapayım.geçmiş olsun bu arada :/
Inşallah hepimiz incecik olalım ondan sonra senin düğüne gelelim tabağımmYok beybim evlilik falan da grip oldumm((
Benim de var yarışma geçmişim mortim 2.nci olmuştum sanırımNe münasebet
Yemeyeceğim
Neydi o yarışmaya katıldığım ismisöylemeeeee söylemeeee geçmişim Skandallarla dolu benim mortim görmesin
Gelin gelin tabii hepiniz basim ustune ne guzel olurInşallah hepimiz incecik olalım ondan sonra senin düğüne gelelim tabağımmŞimdi benim daha var üç beş kilom dursun evlilik
Yaa oranında havası çok başka ben çok katıldım hep muhabbet çekiyor beni. Sonunda birinci oldum zirvede bıraktım yani yarışmalara ara verildiBenim de var yarışma geçmişim mortim 2.nci olmuştum sanırımo aralar yapıp yapıp tadına bakardım. Yine yemekten korktuğum için artık katılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?