Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekol kendileri. Zaten onun varligi cesaret veriyor
Aynen kuzum ayrılma buralardan gerisi Ausencia evladiyeliginin ucunda :)))
Anneminde kapı girişinde vardı bende hatırlıyorum
Ama öyle süslü büslü degildi görsem bende alırım onunla evi tütsülemekte iyiymiş diye duydum

Sen börek mi yiyorsun
Ne münasebet

Canı çok çekiyor bugün yarın yer
Yemeyeceğim

Dimi ama yi yi açsın karnını doyur bi güzel

Yok yemez benim arkadaşımAma bu muhabbet yüzünden herkesin canı isteyebilir
Neydi o yarışmaya katıldığım ismi söylemeeeee söylemeeee geçmişim Skandallarla dolu benim mortim görmesin

Bende yapacağım inşallah lily beraber yapalım :) klasik ayran aşı değilmi mercimek buğday nohut. İlk kez yapacağım ben
ben yeşil mercimek, bulgur, nohut ve salatalıkli olanı yapıyorum :) yapalım tabi çarşamba perşembe birlikte. Eğer eksiye düşemezsem normal şekilde, yapacağım detoks.

ben yeşil mercimek, bulgur, nohut ve salatalıkli olanı yapıyorum :) yapalım tabi çarşamba perşembe birlikte. Eğer eksiye düşemezsem normal şekilde, yapacağım detoks.
Tamam inşallah düşersin de gerek kalmaz canım :) nohut mercimek haşlıyoruz sonra ayran kıvamında yapıp yoğurdu katıyoruz başka bişeyi varmı lily. Ben ilk kez yapacağım. İki saatte bir bir kase değilmi akşam sekize kadar. Öyle okumuştum ama sen nasıl yapıyorsun acaba

malzemeleri haşlıyorum yogurda katıyorum. Ayran kıvamında yoğurt. 1 2 tane de salatalik rendeliyorum. Tuz kesinlikle olmayacak. Onun dışında baharatlar koyabilirsin. Ama ben koymuyorum. Zaten baharatlar da bazen tuzlu oluyor :) 2 saat arayla içeceksin birer kase evet. Kahvaltı da hafif olacak. Aksam da 7 8 gibi bitiriyorum ben :)

Tamam inşallah ben yarın akşamdan hazırlarım dolaba koyarım biraz soğuk olsun değil mi:) Bakalım nasıl etki gösterecek bende:)

Grip olmusum Bonuscum anam da firsattan istifade dayadi findik ezmesini.2 dolu tatli kasigi findik ezmesini göturdum.seker vardi icinde pisman oldum ama is isten gecti
gripken diyet zor oluyor. Dayiyorlar burnuna zencefilli balları, pekmezleri. Sen de derdine çare olsun diye yiyorsun mecbur. Şahsen ben o boğaz acısını çekmektense yiyorum yani zencefilli balı, ne yapayım. geçmiş olsun bu arada :/

Tesekkur ederim börulcem bende yedim yani ne verdiyse anam

Ne münasebet

Yemeyeceğim

Neydi o yarışmaya katıldığım ismi söylemeeeee söylemeeee geçmişim Skandallarla dolu benim mortim görmesin
Benim de var yarışma geçmişim mortim 2.nci olmuştum sanırım o aralar yapıp yapıp tadına bakardım. Yine yemekten korktuğum için artık katılmıyorum

Benim de var yarışma geçmişim mortim 2.nci olmuştum sanırım o aralar yapıp yapıp tadına bakardım. Yine yemekten korktuğum için artık katılmıyorum
Yaa oranında havası çok başka ben çok katıldım hep muhabbet çekiyor beni. Sonunda birinci oldum zirvede bıraktım yani yarışmalara ara verildi yine olsa uygun tarifle katılırım yemem ama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…