Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo 9 olduu iyi saydin mı 10 olmasinn ( :
Bizde 10da olur 11de bazen 12

Offff şimdi hemen imgeliyorum kendimi 52 olmuşum çok şükür güzel bir duygu..
Sonra 50 ohhhh ohhh sefamm olsunn
Aha bir tane daha ömür kadın

ecemavi gelmedinde bacım meraktayım .
Kötü değil fizik tedavi vermiş bide egzersiz ama can sıkıcı ne yapalım Allah dermansizr dert vermesin

Yaa oranında havası çok başka ben çok katıldım hep muhabbet çekiyor beni. Sonunda birinci oldum zirvede bıraktım yani yarışmalara ara verildi yine olsa uygun tarifle katılırım yemem ama artık
Aynen farklı bir havası var kesinlikle :) aaa aramı verilmiş ne güzel tam da biz diyet yaparkentebrik ederim yarışma birinciliğini de mortim

Herkese iyi akşamlaaar. Gözümü uykudan açamıyorum ya. Ben bu kadar uyumazdım günde 3-4 saat yeterdi. Oturduğum yerde yatıyorum sürekli...
Menüleri alıntıladım akşamdan beri... Net ağır bugün. Puff olmuş gitmiş Genel olarak güzeldi. Özellikle @Makbule007 nin menüsü aklımda kalmış... Benim eski menülere benzettim. Çok da beğendim. Montignac seni uçurabilir... Tabi aeben ablanın dediği gibi 3 dilim ne can

GunesinKizi35 çok haklısın kuzum. Bir yoğunluk bir hala bir sınavlar derken ilgilenemedim senle... Bugünki menünde akşam tostunu beğenmedim. Son günler ekmek tüketimin arttı. Sen bu kadar yemezdin. Aman dikkat
60kiloyum menün genelde iyiydi de o arada modifiye kekli mekli bişey gördüm. Onlar çok geldi. Kızacan diyince ama...
Geri kalan kimsede sıkıntı görmedimm
ecemavi testler kötü çıkmamış sanırsam. Çok şükür ablacımm...
aeben abla montignaci görünce 2 sene önceye gittim. Kilo bildirimi de yapacak mısın

Neden bu kadar az lilim? Ne güzel menülerin vardı. Bi de Aus da demiş geçen. Bu haftayı sporsuz kapatma

Bi menü de ben bildireyim...

Kahvaltı(06:00)
1 armutla meyveli yoğurt
1 yumurtayla peynirli omlet
4 zeytin
Ausun işaret parmağı kadan peynir
3 ceviz

Öğlen(12:00)
kıymalı fasulye yemeği(1 tabak)
yoğurt

Akşam(18:00)
tavuklu salata
yoğurt

Su: çok fazla
Spor: 60 dk yürüyüş= 120

Ausencia

sen karataya devam ediyorsun değil mi? Erken olunca 3 öğün yaptın sanırım :)

Bizde 10da olur 11de bazen 12

Aha bir tane daha ömür kadın

Kötü değil fizik tedavi vermiş bide egzersiz ama can sıkıcı ne yapalım Allah dermansizr dert vermesin

Bakk kötü değilmiş.
Egzersiz vermiş ciddi bi şey olsaydı farklı tedavi onerirdi..
Rabbim dermansiz dert vermez...
Her zorlukla beraber bir kolaylık hatta başka kolaylıklar verir...
İçini karartma ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…