Haftaya pazartesiden sonra bende bir süre ara vericem kendisiyleKaratayla bi sure ara verdik
Bizde 10da olur 11de bazen 12Oooo 9 olduu iyi saydin mı 10 olmasinn ( :
Aha bir tane daha ömür kadınOffff şimdi hemen imgeliyorum kendimi 52 olmuşum çok şükür güzel bir duygu..
Sonra 50 ohhhh ohhh sefamm olsunn
Tebrik eden herkese teşekkürler. Alıntı yapmayı unutmuşum...
ecemavi uyanınca rüya olduğunu anlayıp 4 çocuklu halime şükrediyorum dimişsin. Nası güldüm ya
Gülme igde hem sınava geç kalıyorum hem de konularda bihaberim
Kötü değil fizik tedavi vermiş bide egzersiz ama can sıkıcı ne yapalım Allah dermansizr dert vermesin
En zor kısmı takıma yükledin amaGelin gelin tabii hepiniz basim ustune ne guzel olur
gelirken damadi da getirin ama unutmayin
Aynen farklı bir havası var kesinlikle :) aaa aramı verilmiş ne güzel tam da biz diyet yaparkenYaa oranında havası çok başka ben çok katıldım hep muhabbet çekiyor beni. Sonunda birinci oldum zirvede bıraktım yani yarışmalara ara verildiyine olsa uygun tarifle katılırım yemem ama artık
Teşekkür ederim sevgili mortimAynen farklı bir havası var kesinlikle :) aaa aramı verilmiş ne güzel tam da biz diyet yaparkentebrik ederim yarışma birinciliğini de mortim
Ortim maşaallah sana
Ceyrek istemem gelirken damadi getirin yeterEn zor kısmı takıma yükledin ama
Neden bu kadar az lilim? Ne güzel menülerin vardı. Bi de Aus da demiş geçen. Bu haftayı sporsuz kapatmaKuş menüm geliyoray ne yiyecegimi şaşırdım artik.
Sabah
Omlet (Peynirli, biberli ve baharatlı. 2, 2.5 yumurta yemişimdir.)
Bir miktar fındık ve ceviz
Yeşilçay
Akşam
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
Azıcık da babamın musakkasina dadandım.
yiyecek bir şey bulamiyorum sanki. Kahvaltı az değil o omlet baya dolu zaten. Ama aksam az oldu.Neden bu kadar az lilim? Ne güzel menülerin vardı. Bi de Aus da demiş geçen. Bu haftayı sporsuz kapatma
sen karataya devam ediyorsun değil mi? Erken olunca 3 öğün yaptın sanırım :)Bi menü de ebn bildireyim...
Kahvaltı(06:00)
1 armutla meyveli yoğurt
1 yumurtayla peynirli omlet
4 zeytin
Ausun işaret parmağı kadar peynir
3 ceviz
Öğlen(12:00)
kıymalı fasulye yemeği(1 tabak)
yoğurt
Akşam(18:00)
tavuklu salata
yoğurt
Su: çok fazla
Spor: 60 dk yürüyüş= 120
Ausencia
Bizde 10da olur 11de bazen 12
Aha bir tane daha ömür kadın
Kötü değil fizik tedavi vermiş bide egzersiz ama can sıkıcı ne yapalım Allah dermansizr dert vermesin
İlk defa bugün yaptım 3 öğünü. Ama sevmedim. Şiştim. 2 öğün daha güzelmişsen karataya devam ediyorsun değil mi? Erken olunca 3 öğün yaptın sanırım :)
Ceyrek istemem gelirken damadi getirin yeter
İğde iki öğün ara yok mu peki saatleri nasıl mesela arada kaç saat bırakıyorsun?İlk defa bugün yaptım 3 öğünü. Ama sevmedim. Şiştim. 2 öğün daha güzelmiş
İlk defa bugün yaptım 3 öğünü. Ama sevmedim. Şiştim. 2 öğün daha güzelmiş
genel olarak 9 da kahvaltı 4 te akşam yemeği yiyorum. 7 saat bırakıyorum. Ama zorlamıyor. 4 gibi acıkıyorum. Acıkınca yiyorumİğde iki öğün ara yok mu peki saatleri nasıl mesela arada kaç saat bırakıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?