Aynen öyle ya. 3 öğün olursa sürekli yiyormuşum gibi geliyor. Ama bugün çok erken kalkmam lazımdı. 2 öğüne dayanamazdımIki öğün candir...
Ben evdeyim de iki öğün yapıyorum okul baslayinca mümkün değil üç öğün oluyor maalesef
Altin gibi oglan getirin yani altin yerine
O derece yanii
Bende 8 kahvaltı 3 öğle akşam oluyor. Şimdi durumum iyi gibi:) Ama ara var bende keten tohumlu yoğurt yedim azdı gerçi üç kaşık kadar. Hafif hissediyorum kendimi.genel olarak 9 da kahvaltı 4 te akşam yemeği yiyorum. 7 saat bırakıyorum. Ama zorlamıyor. 4 gibi acıkıyorum. Acıkınca yiyorum
Gecen sene 60 ile tatile gittim geldim 61-62 gayet iyi korumustum. Tatil bitti basladim yemeye. Aynisini yasamak istemiyorum. Kendime bir yol cizecegim bakalim nasil olacak.
yemeye baslayinca buraya gelmeyede yüzüm olmuyor. Tum gidenler gibi
İnşaallah canımbize yeni tarifler verirsin artık
Senin efsane börek miNe münasebet
Yemeyeceğim
Neydi o yarışmaya katıldığım ismisöylemeeeee söylemeeee geçmişim Skandallarla dolu benim mortim görmesin
Tamam o zaman sorun yok.Rahat rahat börekten bahsedebiliriz..Bizim takım bilir mortiler mobbing uygularkimsenin canı istemez
AynenSenin efsane börek mi
Tamam o zaman sorun yok.Rahat rahat börekten bahsedebiliriz..Senin mortiye istersen özelden börek resimleri yollayayım
Cuma günü eksi(-)lerle dönüş yapar sana inşaallah
amanın ortimm sorma nasıl yorgunum bugün ayakta uyukluyorum
Makbuş bak yımırtalı monti menüsüBi menü de ben bildireyim...
Kahvaltı(06:00)
1 armutla meyveli yoğurt
1 yumurtayla peynirli omlet
4 zeytin
Ausun işaret parmağı kadan peynir
3 ceviz
Öğlen(12:00)
kıymalı fasulye yemeği(1 tabak)
yoğurt
Akşam(18:00)
tavuklu salata
yoğurt
Su: çok fazla
Spor: 60 dk yürüyüş= 120
Ausencia
İstersen whatsaap tan yollayayıminanamıyorum...
Erken kalkan 3 geç kalkan 2 öğün iyidirIki öğün candir...
Ben evdeyim de iki öğün yapıyorum okul baslayinca mümkün değil üç öğün oluyor maalesef
Ay canim kilo vermek kolay korumak nasil bir sey bilmiyorum bile
Farkında olmadan öyle olmuş bugünMakbuş bak yımırtalı monti menüsü
Sildim ben sildim whatsappıİstersen whatsaap tan yollayayım
Aynen benimki elli kere gidiyordu :)Bugun nete noluyosa mesajları çifter yolluyo
Tamam korkma yollamayacağım.Sonra sen de bana yollarsınSildim ben sildim whatsappı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?