Erken kalkan 3 geç kalkan 2 öğün iyidir
Cumaya kadan monti yaparsam olarHerkese iyi akşamlaaar. Gözümü uykudan açamıyorum ya. Ben bu kadar uyumazdım günde 3-4 saat yeterdi. Oturduğum yerde yatıyorum sürekli...
Menüleri alıntıladım akşamdan beri... Net ağır bugün. Puff olmuş gitmişGenel olarak güzeldi. Özellikle @Makbule007 nin menüsü aklımda kalmış... Benim eski menülere benzettim. Çok da beğendim. Montignac seni uçurabilir... Tabi aeben ablanın dediği gibi 3 dilim ne can
GunesinKizi35 çok haklısın kuzum. Bir yoğunluk bir hala bir sınavlar derken ilgilenemedim senle... Bugünki menünde akşam tostunu beğenmedim. Son günler ekmek tüketimin arttı. Sen bu kadar yemezdin. Aman dikkat
@60kiloyum menün genelde iyiydi de o arada modifiye kekli mekli bişey gördüm. Onlar çok geldi. Kızacan diyince ama...
Geri kalan kimsede sıkıntı görmedimm
@ecemavi testler kötü çıkmamış sanırsam. Çok şükür ablacımm...
aeben abla montignaci görünce 2 sene önceye gittim. Kilo bildirimi de yapacak mısın
Geçen okumuştum sizin mutfağı su basmisti demi..Cumaya kadan monti yaparsam olar
Çarşamba perşembe niğde yolu görünüyor eşçazıma eşlik edecegim orda diyet helede monti ıh.
Sağol canım .Geçen okumuştum sizin mutfağı su basmisti demi..
Geçmiş olsun zarar var mı?
Sağol canım .
Arıtıcı patlamış yine bu 2 oldu .halılar ıslandı tekrar yıkamaya gönderdim .
Ay kıslar sizin bdv bakayım dedim komedi gibi.
Çogunun hikayesinin tuşlarda yazıldıgı belli ha birde erkek olma ihtimalleri var . Konuları açıp hanımların yorumlarıyla eğleniyorlar zar
Gece su kullanımı az olunca basınç çok gelmiş ...Hadii yaa tekrar geçmiş olsun is çıkmış durduk yere..
Niye patlar ki aritici
Tamam o zaman sorun yok.Rahat rahat börekten bahsedebiliriz..Senin mortiye istersen özelden börek resimleri yollayayım
Suyumu içtim gurultu geçti takılma sen mortimInanamıyoruuum
O gurultu senden geldi değil mi değerli mortimsaydin78
Kıyamam git bişeyler ye yazık midene
Suyumu içtim gurultu geçti takılma sen mortimyemem asla sana bi tatlı benden en şerbetlisinden
Demi Pınar ım gök gürültüsü gibi ama sesten pek bir memnunum bendeBenim ki gurull gurull valla...
Bu sesin beni böyle mutlu edeceğini soyleseler gulerdim...
Ne güzel gurulduyooo
Gece su kullanımı az olunca basınç çok gelmiş ...
Gece uyanıp o suyu temizlemekayrıca uykudan ay evi su basmış diye uyanmak halıda zor çıkıyor zaten mutfak masasının altına zorla giriyor büyük hali,tam sinir bozucu yani .
Şindi bi alet taktı az su olsa otomatik su kesilecek
Demi Pınar ım gök gürültüsü gibi ama sesten pek bir memnunum bende
Eşim az önce yüzüme baktı bi süre
Sen açsın dedi
Nerden çıkardın bu sonucu dedim
Yorgun duruyorsun dedi
Taktir ettim bi kez daha kocamı
GunesinKizi35 çok haklısın kuzum. Bir yoğunluk bir hala bir sınavlar derken ilgilenemedim senle... Bugünki menünde akşam tostunu beğenmedim. Son günler ekmek tüketimin arttı. Sen bu kadar yemezdin. Aman dikkat
Hayırdır kizzz veda konuşması gibi bu ne..
Mezun oldun ama hepp buralarda olacann demii..
Tatile gitsende bi elin gözün kulağın burda olsunn...
Yoksaa böyle getiririz..
Azz yiyecennn azz kısacası.
Yada Aus gibi ekstra kilo verip biraz rahat takilacaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?