Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumaya kadan monti yaparsam olar
Çarşamba perşembe niğde yolu görünüyor eşçazıma eşlik edecegim orda diyet helede monti ıh .

110 dk tempolu yürüyüş
220 Point Ausencia
Menüm
Sabah 11 : 00
Sucuklu yumurta
Domates salatalık yeşil biber
Beyaz peynir
Zeytin
Ceviz kuru kayısı

Bir dilim karpuz
7-8 badem kuru kayısı
Sütlü Nescafe

Akşam 18:00
Bir kiymali dolma biber
Iki kırmızı biber (Icini kız yedi)
Boll yoğurt
Yeşil çay
Su 2,5
igdedali

Ay kıslar sizin bdv bakayım dedim komedi gibi .
Çogunun hikayesinin tuşlarda yazıldıgı belli ha birde erkek olma ihtimalleri var . Konuları açıp hanımların yorumlarıyla eğleniyorlar zar

Sormaa sorma bakarım arada..
Normalde yazmam ama bugün ki komedi gibiydi yazdım

Hadii yaa tekrar geçmiş olsun is çıkmış durduk yere..
Niye patlar ki aritici
Gece su kullanımı az olunca basınç çok gelmiş ...
Gece uyanıp o suyu temizlemek ayrıca uykudan ay evi su basmış diye uyanmak halıda zor çıkıyor zaten mutfak masasının altına zorla giriyor büyük hali,tam sinir bozucu yani .
Şindi bi alet taktı az su olsa otomatik su kesilecek

Iyi barii çözüm bulunmuş...

Selam kızlar
Ne var ne yok
Bende koşturmaca son hız devam bugün çocukların teşvik başvurularına belge toplamaya gittim ben SGK kaymakamlık fotokopi okul vs gezerken bebeleri evde bırakmıştım onlarda sağolsun evin bi güzel içine etmiş benim futbol meraklısı oğlum salonda vitrine futbol topuyla iyi bi gol çakmış vitrinin camları iki raf takımlarım tabağım çanağım öylece inmiş bıraktım hala toplayamadım bile evden çıkıp davetiye dağıttım kalan vakitte elbise baktım ki hala alamadım oynatmaya az kaldı

kuzum bugünlerde aksilik diz boyu ben bugün hiç ekmek yemicektim ama evde ot ve sebze namına yemek namına bişey yoktu mecburdum çok çok aç geldim şekerim düşmüştü geldiğimde resmen

Hayırdır kizzz veda konuşması gibi bu ne..
Mezun oldun ama hepp buralarda olacann demii..
Tatile gitsende bi elin gözün kulağın burda olsunn...

Yoksaa böyle getiririz..

Canim veda degil. Henuz verecek kilom var en azindan 53-55 koruma yapmaliyim. Hala diyetteyim yani

Azz yiyecennn azz kısacası.
Yada Aus gibi ekstra kilo verip biraz rahat takilacaksin..

Evet kesinlikle kararinca yemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…