Cuma günü eksi(-)lerle dönüş yapar sana inşaallahBen de bugün çok yoruldum.Spor yapmadım ama alışveriş,temizlik,valiz hazırlığı
Ahucum gecmis olsun bebelere bir sey olmasinda gerisi hallolur kuzum.Selam kızlar
Ne var ne yok
Bende koşturmaca son hız devam bugün çocukların teşvik başvurularına belge toplamaya gittim ben SGK kaymakamlık fotokopi okul vs gezerken bebeleri evde bırakmıştım onlarda sağolsun evin bi güzel içine etmiş benim futbol meraklısı oğlum salonda vitrine futbol topuyla iyi bi gol çakmış vitrinin camları iki raf takımlarım tabağım çanağım öylece inmiş bıraktım hala toplayamadım bile evden çıkıp davetiye dağıttım kalan vakitte elbise baktım ki hala alamadım oynatmaya az kaldı
Selam kızlar
Ne var ne yok
Bende koşturmaca son hız devam bugün çocukların teşvik başvurularına belge toplamaya gittim ben SGK kaymakamlık fotokopi okul vs gezerken bebeleri evde bırakmıştım onlarda sağolsun evin bi güzel içine etmiş benim futbol meraklısı oğlum salonda vitrine futbol topuyla iyi bi gol çakmış vitrinin camları iki raf takımlarım tabağım çanağım öylece inmiş bıraktım hala toplayamadım bile evden çıkıp davetiye dağıttım kalan vakitte elbise baktım ki hala alamadım oynatmaya az kaldı
Grip olmusum Bonuscumanam da firsattan istifade dayadi findik ezmesini.2 dolu tatli kasigi findik ezmesini göturdum.seker vardi icinde pisman oldum ama is isten gecti
Bonusummpazar gunu geldik. Iyiyim hamdolsun. Cocuklarimi gordum daha iyi oldum. Sende listeye girmissin bak efser ve igdedali gibi depar atacaksin. Bu sene senin yilin olacak.
Su içip duruyorum ya duyulmuyor sanırım :)Ayy bende karninin gurultusunu duydu zannettim....
Canim veda degil. Henuz verecek kilom var en azindan 53-55 koruma yapmaliyim. Hala diyetteyim yani
Evet kesinlikle kararinca yemeliyiz.
Canim sayenizde korumayida basaracagimKorkma denizlerden geçtin derede mi bogulacann..
Kontrol edecennn o kadar
Canim sayenizde korumayida basaracagim
Bonusum simdi kendimce tecrubelerime dayanaraktan, bir zamanlar 80 kilonun uzerinde biri olarak yorumluycam. Ben 80 kilo civarinda tum yemekleri yedim. Sadece pirinc makarna hamur isi (tb ekmegi disinda) yemedim. Bence menun gayet guzel. Her gun bezelye yemedigin müddetçe haftada 2-3 ogun (kuru fasulye nohut bezelye) yersin. Kasma kendini. Her 10 kilodan sonra istemsiz zaten azaltacaksin yine istemsiz sporlarini artiracaksin. Ekleme cikarma yapacaksin. Sakin simdiden her seyi azaltma derim.Pazartesi menusu
Sabah 10:30
4 kasik lor peyniri, 7 zeytin
2 dilim cok tahilli ekmek
Domat, biber, maydanoz
Oglen 14:30
7-8 kasik zeyetinyagli koz patlican
2 dilim cok tahilli
Ayran
Ara 16:00
2 yaprak galete, 2 incir
Aksam 19:30
1 dolu tabak kofteli bezelye
Ayran
Su 1 litre
Spor yok
Kendime yemek yapamadim eve yaptigim bezelyeden yedim.
Diyete pek uygun olmadigini biliyorum.
Suyuda cok az ictim
Bonus um suyu neden az içiyorsun ?
Bir miktar akilsiz oldugum icin :)) gecmisi okumadim muhim bisey varmiydi?
lükler gostermedigim hun icesimde gelmiyo zorluyorum cogunlukla kendimi.
Dogru diyosun tam listeyi yiyemiyorum bile gec kahvalti yaparsam. Makarna pilav yemiyorumda bulgur ekmek degisimi yapabilirsin demisti yapmadim simdiye kadar.Bonusum simdi kendimce tecrubelerime dayanaraktan, bir zamanlar 80 kilonun uzerinde biri olarak yorumluycam. Ben 80 kilo civarinda tum yemekleri yedim. Sadece pirinc makarna hamur isi (tb ekmegi disinda) yemedim. Bence menun gayet guzel. Her gun bezelye yemedigin müddetçe haftada 2-3 ogun (kuru fasulye nohut bezelye) yersin. Kasma kendini. Her 10 kilodan sonra istemsiz zaten azaltacaksin yine istemsiz sporlarini artiracaksin. Ekleme cikarma yapacaksin. Sakin simdiden her seyi azaltma derim.
Ben is yerinde 1.5 lt su şişesi aliyorum her gun. Ayrica yemekte 200 ml 2 adet bardak su veriliyor. Zaten toplam 2 lt icmis oluyorum. Evde ictigim ise cabasiBonus bende hiç su icmezdim yanii eriniyordum resmen..
Artık petlerden direk içiyorum inan ki daha rahat oluyor...
Bardak eziyet gibiydi..
Bilmiyorum nasıl iciyonda nacizane öneri
su senin işini çok kolaylaştıracak biliyorsun ki... Ne güzel menülerin rayına oturdu farkında mısın artık açlık krizleri gözüm döndüler gelmiyor maşallah.Bir miktar akilsiz oldugum icin :)) gecmisi okumadim muhim bisey varmiydi?
Ozen gostermedigim hun icesimde gelmiyo zorluyorum cogunlukla kendimi.
Ahucum gecmis olsun bebelere bir sey olmasinda gerisi hallolur kuzum.
Sağolun kızlar çocuklar geldiğimde çok korkmuştu bende tamam korkmayın bişey demiycem canınıza bişey gelmesin önemli değil dedim içimdende silmeye fırsat bulamıyodum zaten toptan kurtuldum diye düşünmedim değil
Seni okurken hepp böyle oluyorum....
Allah yardımcın olsunn
Eyvallah dadaş :) zaten siseden iciyorum yoksa bardakla hic olmuyo dedigin gibi.Bonus bende hiç su icmezdim yanii eriniyordum resmen..
Artık petlerden direk içiyorum inan ki daha rahat oluyor...
Bardak eziyet gibiydi..
Bilmiyorum nasıl iciyonda nacizane öneri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?