Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahucum gecmis olsun bebelere bir sey olmasinda gerisi hallolur kuzum.

Seni okurken hepp böyle oluyorum....
Allah yardımcın olsunn

Grip olmusum Bonuscum anam da firsattan istifade dayadi findik ezmesini.2 dolu tatli kasigi findik ezmesini göturdum.seker vardi icinde pisman oldum ama is isten gecti

Oyy gecmis olsun tabak uzme kendini yarina teleafi edersin ins. Ayran asi yapakmi diyecektimki sen mortiydin dimi :))

Bonusumm pazar gunu geldik. Iyiyim hamdolsun. Cocuklarimi gordum daha iyi oldum. Sende listeye girmissin bak efser ve igdedali gibi depar atacaksin. Bu sene senin yilin olacak.

Agzin bal yesin

Pazartesi menusu

Sabah 10:30
4 kasik lor peyniri, 7 zeytin
2 dilim cok tahilli ekmek
Domat, biber, maydanoz

Oglen 14:30
7-8 kasik zeyetinyagli koz patlican
2 dilim cok tahilli
Ayran

Ara 16:00
2 yaprak galete, 2 incir

Aksam 19:30
1 dolu tabak kofteli bezelye
Ayran

Su 1 litre
Spor yok

Kendime yemek yapamadim eve yaptigim bezelyeden yedim.
Diyete pek uygun olmadigini biliyorum.
Suyuda cok az ictim

Ikindi gibiydi yemegin tadina bakiyim derken 2-3 minik kofte attim agzima bi taraftan aus geldi aklima acaba dedim ne der?

Ohoooo bonuscan her yaptiginin tadina bakarak doyurdun kendini dermi?

Zaten kafam leylaydi bugun yattim firsat bulunca ruyamda tabikide Ausencia etkisi vardi.

Evde alt cekmeceye abur cubur ivir zivir koyarim. Bi bakiyorum ekmekler, benim yaptigim kekler, kelebekolacam doktorun yulafli pogcalari cekmece dolu.
Kek yiyorum kokluyorum pogcalari falan ulan diyorum ne diycem daha ilk haftadan.
Daha biseyeler daha gormustum unuttum

Bonusum simdi kendimce tecrubelerime dayanaraktan, bir zamanlar 80 kilonun uzerinde biri olarak yorumluycam. Ben 80 kilo civarinda tum yemekleri yedim. Sadece pirinc makarna hamur isi (tb ekmegi disinda) yemedim. Bence menun gayet guzel. Her gun bezelye yemedigin müddetçe haftada 2-3 ogun (kuru fasulye nohut bezelye) yersin. Kasma kendini. Her 10 kilodan sonra istemsiz zaten azaltacaksin yine istemsiz sporlarini artiracaksin. Ekleme cikarma yapacaksin. Sakin simdiden her seyi azaltma derim.

Bir miktar akilsiz oldugum icin :)) gecmisi okumadim muhim bisey varmiydi?

lükler gostermedigim hun icesimde gelmiyo zorluyorum cogunlukla kendimi.

Bonus bende hiç su icmezdim yanii eriniyordum resmen..
Artık petlerden direk içiyorum inan ki daha rahat oluyor...
Bardak eziyet gibiydi..
Bilmiyorum nasıl iciyonda nacizane öneri

Dogru diyosun tam listeyi yiyemiyorum bile gec kahvalti yaparsam. Makarna pilav yemiyorumda bulgur ekmek degisimi yapabilirsin demisti yapmadim simdiye kadar.
Baklagilleri yiyorumda bezelyede pattis falan giriyo cok yogun bi yemek oluyo.

Bardak eziyet gibiydi..
Ben is yerinde 1.5 lt su şişesi aliyorum her gun. Ayrica yemekte 200 ml 2 adet bardak su veriliyor. Zaten toplam 2 lt icmis oluyorum. Evde ictigim ise cabasi

Bir miktar akilsiz oldugum icin :)) gecmisi okumadim muhim bisey varmiydi?

Ozen gostermedigim hun icesimde gelmiyo zorluyorum cogunlukla kendimi.
su senin işini çok kolaylaştıracak biliyorsun ki... Ne güzel menülerin rayına oturdu farkında mısın artık açlık krizleri gözüm döndüler gelmiyor maşallah. Sarayca ya katılıyorum. Çok abartmadığın sürece yiyebilirsin.
Ama başta söylediğim o su var ya kilo vermeni hızlandıracak metanı çalıştıracak. tok tuacak. Altın anahtarın olacak senin. Eğer saf suyu sevmiyorsan suyunun içine limon ya da nane hatta elma eklemeyi dene. Tadı çok güzel oluyor. Ama tarçını deneme. Biraz bekleyince çok pis kokuyor nalet

Ahucum gecmis olsun bebelere bir sey olmasinda gerisi hallolur kuzum.

Seni okurken hepp böyle oluyorum....
Allah yardımcın olsunn
Sağolun kızlar çocuklar geldiğimde çok korkmuştu bende tamam korkmayın bişey demiycem canınıza bişey gelmesin önemli değil dedim içimdende silmeye fırsat bulamıyodum zaten toptan kurtuldum diye düşünmedim değil

Bardak eziyet gibiydi..
Eyvallah dadaş :) zaten siseden iciyorum yoksa bardakla hic olmuyo dedigin gibi.
Dun 2,5 icmistim mesela bugun boyle icesim hic yoktu zorlamadimda.
3 litre yapicam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…