Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dogru diyosun tam listeyi yiyemiyorum bile gec kahvalti yaparsam. Makarna pilav yemiyorumda bulgur ekmek degisimi yapabilirsin demisti yapmadim simdiye kadar.
Baklagilleri yiyorumda bezelyede pattis falan giriyo cok yogun bi yemek oluyo.
Sen karar verdin bundan sonra gayet guzel gidecek kilon. Yeter ki aclik krizlerine girip gece gece yeme. Bunun icinde gozunu mideni doyurman lazim. Miden doysun ki, diyetten sıkılmayasın.

Saraycam senn 80 in ustundemiydin
Vayyyy bee ulennn bu topik kahraman hatunlarla dolu valla...

Maşallah diyorum
Ben seni 60 kusurlerde zannediyordum

geçmiş olsun ablacım... Ben de küçükken televizyon sehpasına çıkıp muavinlik oynardım. eskiden beri pek severim otobüsteki muavinleri... Hani şu şehir içi otobüslerde kapıdan sarkıp otobüs hareket ederken semt isimlerini söyleyenler... Neyse televizyon baktım üstüme geliyor kendimi kurtardım ama tv ve sehpanın camları tuzla buz. Annem o sıra komşu kapıdaydı onla konuşuyordu. Bi geldi suratındaki ifade tam olarak bugün senin yüzündekiyle aynı şeydi Ama ben sağlam terlik yemiştim. Şimdiki çocuklar çok şanslı

Oyle yapiyorum zaten cok guzel iciliyo oyle bugun biraz usendimde yesil cay bile yapmadim.
Yarin insallah hibiskus yapim fulyanin yaptigi gazozdan.
Cikekli naneli limonlu favorim o meyveli sularda. Portakal elmada guzel oluyor kisin yapmak icin.

Oyle yapiyorum zaten cok guzel iciliyo oyle bugun biraz usendimde yesil cay bile yapmadim.
Yarin insallah hibiskus yapim fulyanin yaptigi gazozdan.
Cikekli naneli limonlu favorim o meyveli sularda. Portakal elmada guzel oluyor kisin yapmak icin.
ayy hiç tadım yok bonus. Senin ne modun düşük sanki bugün

Diyetteyken tek hatam bszi hafta sonlari kacirip hafta ici az yiyerek telafi ettigim zamanlar oldu. Bunun disinda midemi hep doyurdum. Ac gezmedim. 3 ogun doya doya saglikli beslendim. Diger turlu ac olsaydim sıkılır birakirdim.
Son bir ay domates salatalık bostanı çıktı midesinde ama

Eyvallah dadaş :) zaten siseden iciyorum yoksa bardakla hic olmuyo dedigin gibi.
Dun 2,5 icmistim mesela bugun boyle icesim hic yoktu zorlamadimda.
3 litre yapicam ins

Haaa anladım bugunluk yanii..
Olur öyle arada.
Ben hiç icmiyorsun zannettim...

Saraycam senn 80 in ustundemiydin
Vayyyy bee ulennn bu topik kahraman hatunlarla dolu valla...

Maşallah diyorum
Ben seni 60 kusurlerde zannediyordum
Canim 2014 yazi 83-84-85 dolanip duruyordum. Icler acisi anilarim var maalesef 60 kusurlerde cok oyalandim. Cünkü 80 lerden sonra 60 lar bana cok iyi gelmisti. 50 ler hayal gibiydi. Nereden nereye

Öt bakimde senin kacamagindan nolucak acaba uzum danesi gibi
cıs cos yok bonusum. Zaten evde tek yaşıyorum ya şeker pirinç tarzı hiçbişey yok evde. Patates de yokmuş baktım da. Çok sağlıklı bir mutfağım varmış... Ama işte akşam çok açlık çektim. Önce ayran içtim leptini bozmaz diye. Geçmedi yoğurt yedim geçmedi 2 salatalık yedim geçmedi zıkkımın kökünü yedim

Hareketli bir dolu mizik indirdim mp3 e attim yururken tepinirken dinleyip gaza gelecegim.
Kliplerdeki guzel bacilarimi dusunup oyle olmak icin daha cok tepinecegim. Yagusuklu bi adam vardi onu dinlerken ne dusunecegimi hic dusunmedim. Hazirliksizim.

Ulan sesli guldum ovvv zikkimin dibini yiycektin kizim yanlis yemissin sen
Evde ziftin pekinide bulundur.

Onu bu hafta listeme ekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…