Sen karar verdin bundan sonra gayet guzel gidecek kilon. Yeter ki aclik krizlerine girip gece gece yeme. Bunun icinde gozunu mideni doyurman lazim. Miden doysun ki, diyetten sıkılmayasın.Dogru diyosun tam listeyi yiyemiyorum bile gec kahvalti yaparsam. Makarna pilav yemiyorumda bulgur ekmek degisimi yapabilirsin demisti yapmadim simdiye kadar.
Baklagilleri yiyorumda bezelyede pattis falan giriyo cok yogun bi yemek oluyo.
Bonusum simdi kendimce tecrubelerime dayanaraktan, bir zamanlar 80 kilonun uzerinde biri olarak yorumluycam. Ben 80 kilo civarinda tum yemekleri yedim. Sadece pirinc makarna hamur isi (tb ekmegi disinda) yemedim. Bence menun gayet guzel. Her gun bezelye yemedigin müddetçe haftada 2-3 ogun (kuru fasulye nohut bezelye) yersin. Kasma kendini. Her 10 kilodan sonra istemsiz zaten azaltacaksin yine istemsiz sporlarini artiracaksin. Ekleme cikarma yapacaksin. Sakin simdiden her seyi azaltma derim.
geçmiş olsun ablacım... Ben de küçükken televizyon sehpasına çıkıp muavinlik oynardım. eskiden beri pek severim otobüsteki muavinleri...Sağolun kızlar çocuklar geldiğimde çok korkmuştu bende tamam korkmayın bişey demiycem canınıza bişey gelmesin önemli değil dedim içimdende silmeye fırsat bulamıyodum zaten toptan kurtuldum diye düşünmedim değil
Oyle yapiyorum zaten cok guzel iciliyo oyle bugun biraz usendimde yesil cay bile yapmadim.su senin işini çok kolaylaştıracak biliyorsun ki... Ne güzel menülerin rayına oturdu farkında mısın artık açlık krizleri gözüm döndüler gelmiyor maşallah.Sarayca ya katılıyorum. Çok abartmadığın sürece yiyebilirsin.
Ama başta söylediğim o su var ya kilo vermeni hızlandıracak metanı çalıştıracak. tok tuacak. Altın anahtarın olacak senin. Eğer saf suyu sevmiyorsan suyunun içine limon ya da nane hatta elma eklemeyi dene. Tadı çok güzel oluyor. Ama tarçını deneme. Biraz bekleyince çok pis kokuyor nalet
ayy hiç tadım yok bonus. Senin ne modun düşük sanki bugünOyle yapiyorum zaten cok guzel iciliyo oyle bugun biraz usendimde yesil cay bile yapmadim.
Yarin insallah hibiskus yapim fulyanin yaptigi gazozdan.
Cikekli naneli limonlu favorim o meyveli sularda. Portakal elmada guzel oluyor kisin yapmak icin.
Son bir ay domates salatalık bostanı çıktı midesinde amaDiyetteyken tek hatam bszi hafta sonlari kacirip hafta ici az yiyerek telafi ettigim zamanlar oldu. Bunun disinda midemi hep doyurdum. Ac gezmedim. 3 ogun doya doya saglikli beslendim. Diger turlu ac olsaydim sıkılır birakirdim.
Eyvallah dadaş :) zaten siseden iciyorum yoksa bardakla hic olmuyo dedigin gibi.
Dun 2,5 icmistim mesela bugun boyle icesim hic yoktu zorlamadimda.
3 litre yapicam ins
Canim 2014 yazi 83-84-85 dolanip duruyordum. Icler acisi anilarim var maalesefSaraycam senn 80 in ustundemiydin
Vayyyy bee ulennn bu topik kahraman hatunlarla dolu valla...
Maşallah diyorum
Ben seni 60 kusurlerde zannediyordum
50 ler zorladi beniSon bir ay domates salatalık bostanı çıktı midesinde ama
Aslında 50 ler bu kadar zorlamazdı da o hafta sonu cozutmaları yavaşlattı dediğin gibi. ama oldu ya çok şükr.Ben seni hep 60 lı kilolarla hatırlıyordum artık minnaksın50 ler zorladi beni
80 lerde burada degildim cünküAslında 50 ler bu kadar zorlamazdı da o hafta sonu cozutmaları yavaşlattı dediğin gibi. ama oldu ya çok şükr.Ben seni hep 60 lı kilolarla hatırlıyordum artık minnaksın
ayy hiç tadım yok bonus. Senin ne modun düşük sanki bugün
Bugün leptinin anasını ağlattım puf oldu gitti yazam mı ?
cıs cos yok bonusum. Zaten evde tek yaşıyorum ya şeker pirinç tarzı hiçbişey yok evde. Patates de yokmuş baktım da. Çok sağlıklı bir mutfağım varmış... Ama işte akşam çok açlık çektim. Önce ayran içtim leptini bozmaz diye. Geçmedi yoğurt yedim geçmedi 2 salatalık yedim geçmedi zıkkımın kökünü yedimÖt bakimde senin kacamagindan nolucak acaba uzum danesi gibi
cıs cos yok bonusum. Zaten evde tek yaşıyorum ya şeker pirinç tarzı hiçbişey yok evde. Patates de yokmuş baktım da. Çok sağlıklı bir mutfağım varmış... Ama işte akşam çok açlık çektim. Önce ayran içtim leptini bozmaz diye. Geçmedi yoğurt yedim geçmedi 2 salatalık yedim geçmedi zıkkımın kökünü yedim
Onu bu hafta listeme ekleyecemHareketli bir dolu mizik indirdim mp3 e attim yururken tepinirken dinleyip gaza gelecegim.
Kliplerdeki guzel bacilarimi dusunup oyle olmak icin daha cok tepinecegim. Yagusuklu bi adam vardi onu dinlerken ne dusunecegimi hic dusunmedim. Hazirliksizim.
Ulan sesli guldumovvv zikkimin dibini yiycektin kizim yanlis yemissin sen
Evde ziftin pekinide bulundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?