Salatalıkları 2 saat önce yedim zıkkımın kökünü de az önceIgde cok erkenmi yedin aksam? 6da 7 de yenebilir yemek hoca 8 den sonra bisey yok diyor.
Gunduz yine ayran olurda aksam hic bisey yok. Bazilari aksam kahvesini bile soruyodu.
Hey kurban oldugum rabbim igdeye fikir falanda verdim dahada gozum acik gitmem.
Bide aus dogurdumu bebek bakimi tavsiyesi vereyim nolur
Kiz zikkim deme nimete.Salatalıkları 2 saat önce yedim zıkkımın kökünü de az önce
hiç belli olmuyor o işler bonusum.
Boyle diye diye kebap lahmacunlari goturuyormussunSalatalıkları 2 saat önce yedim zıkkımın kökünü de az önce
Salatalıkları 2 saat önce yedim zıkkımın kökünü de az önce
Boyle diye diye kebap lahmacunlari goturuyormussun
Yoh artıkBoyle diye diye kebap lahmacunlari goturuyormussun
Yemedim la en son salatalık var işte.Nediki bu zikkim de artik daaa
Kiz sen yediklerini sayip bide zikkimin kokunu yedim deyince bizde bayagi kalorili bisi yedin sandik :))Yemedim la en son salatalık var işte.
Yok ki evde cısslı bişey. Almaya kalksam ohooo kim inecek 6 kat daaa açık market bulacam da alacamKiz sen yediklerini sayip bide zikkimin kokunu yedim deyince bizde bayagi kalorili bisi yedin sandik :))
Yoh artık
Zıkkımın kökünü de bişey yemedim babında dediydim. Salatalık da artık getirmez inşallah artık su yav %90 ı
Anaaam ne güzeeel yaa. Bana artık hayal 1 kilonun üstünde vermelerZikkim yok he miortilik duygularimla oynadin resmen
Bizim bi arkadas var oda hayris :) saglam karatay yapiyo. Gecen hafta dondurma yedi.
Leptin seker umrumda degil cunku yaz bitiyo dedi.yedigi hafta 2,8 kilo verdi
Anaaam ne güzeeel yaa. Bana artık hayal 1 kilonun üstünde vermeler
Ohhhmmm mu çeksek geneYuksek onun kilosu o yuzden sende zaten yeteri kadar iyi verdin. Su an bende cok pis acim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?