Ohhhmmm mu çeksek gene
Yoksa artı mı çıktın kuzu? Spor ödemidir o sıkma canınıGünaydın
Günaydın canım mortim♡♡ yorgun uyandım biraz iyiyim şükür sen?Günaydın mortimiyi misin kuzum
Allah hayırlı kapılar açsın masumum canım benim. Rabbim yüreğine sağlık ferahlık versin işlerini rast getirsin. Allah can sağlığı versin.Günaydın
her yönden çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum , gece 4 e kadar oturup ağladım tek tük sigara içen ben kulluk dolmuştu, artık hayatımda bukadar karışıklığı ve berbat olayları kaldıramıyorum, kimsenin modunu düşürmek istemiyorum o yüzden girmiyorum fazla(
umarım herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Aman öyle olsun mortim. Dün ki jillian yoga yorumuştur seni. Yapma annem relax ol dinlen bugün emi senGünaydın canım mortim♡♡ yorgun uyandım biraz iyiyim şükür sen?
Allah hayırlı kapılar açsın masumum canım benim. Rabbim yüreğine sağlık ferahlık versin işlerini rast getirsin. Allah can sağlığı versin.
Hikaye okur gibi okuyorumFallenAngel canım benim geçmişe bakarım mesajını gördüm .... Gönlünü ferah tut . Rabbim temiz sonuçlar nasip etsin meleğim
nar_cicegim herkesin yazdığı gibi sebebleri ile haşlanmış mısırdan koşarak uzaklaşıyoruz
limonlar tansiyon düşürmüş :) menü güzeldi canım .
@_SARAYCA_ güzelliğim hoş geldinWaaaaw diyorum ve o nasıl bir hazdır değil mi ? kv soruyorlar bu kim
Beraber koruyacağız canım .... şu tatil bir bitsin benim ... sıkı sıkı tut elimiama öyle spor listesinden çıkar falan 2-3 yürürdün yahu arada ...
Bir N Neshve gördüm ki , üzümcüm sen de hoş geldin
Nare83 kolay gelsin tatlım ... ne maratonlu günler oldu senin için ...yazmıştım ama.....şimdi sabah sabah mesajını gördüm ...
Lütfen sıkma canını ...lütfen ... paylaş .... mod falan düşürmezsin ... belki kızlardan biri bi şey yazr ki , aaaa hiç böyle düşünmemiştim der içini ferahlatırsın
igdedali çalışkan öğrencim tebrikler finalden yırtmışsın menün yine güzel .... en güzeli de işaret parmağım kadar olan peynir
@eflalim kuzum ablam varken dikkat edeceğim diye söz vermiştin unutma , ben unutmadım da
ecemavi ne güldüm yahu sabah sabah 8 çocuklu rüya görüp ...uyanınca ohhh be şükür 4 müş hissi sonuçlarda kötü değilmiş şükür
caytabagi geçmiş olsun çok kusmak demişsin ki hemen her sabah tarhana içmeye de bi vedalaş artık lütfen ....
Munzevi Zencefil he ya mortilik güzeldir ama herkes beceremez .... sen mortilerin hası çıktın mübarek 2-3 kilo alırsm ilk sana teklif edeceğim ördekim morti olalım diye menünde sporunda güzeldi canım .
nehirnil111 canım aynen resmen menün malum olmuş :) ama iyi böyle bence de ... pilav tatlı eklemediğin sürece ... çorba çok fazla geldi gözüme ... onu almadığın ya da az çorba olarak sipariş verdiğin sürece .... sabah ve akşamı da planladığın gibi gidersen , bence süper koruma
White Lily 200 gr gitti ise ...devamı da gelir ... düşünsene şu an regl öncesi gram gidiyor .. bence stresi bırak , ve özellikle çarşamba ya da perşembe bir detoks uygula istemesem de yazmışsın ama ayda 1 den bir şey olmaz ...
sonra 3 hafta rahat et ... zaten 5 kilo verecekmişsin not aldım
Nevreste ... @Lunya senin içinde tehlikeli dedi ... veremez tontişlik ruhunda var dedi şu eylül bi gelse de ... zevkle izlesem sizi Meali; anamda yiyip biraz daha kilo alıp öyle geleyim demiş ki bir de ..aklımda deli sorular
Nefs gözlerim beni yanıltmıyor değil mi ? sende mi bdv ci olmuşsun dün menün güzeldi tatlım minnakım
GunesinKizi35 canım menün güzel ... tostun da o acelede en sağlıklı seçim ...
gün içinde kuru meyve ve ayran tavsiye ederim yanına .
@Makbule007 mont. günün hayılı olsun canımfatmayı da etiketle bence(yazmıştım ki sonradan etiketlemişsin:))) .... hatta aeben de katılıyormuş 2-3 gün ... 3 kişi iyi didikleyeyin menülerinizi
@grill menün kilo verdirmez ... tartı nasıl 2 kilo eksik gösterdi bilemiyorum ama muhtemelen pili eskimiş olabilir .
Sebze sevmem demişsin ama sebze sevmemenin alternatifi kek ve ayranla akşam yemeği de değil.
3-4 dlm ekmek biri çikolatalı ... bulgur pilavı ... kek .... sadece karbona gömülmüşsün ...
evet biliyorum kilo yapan her şeyi sevdiğini yazmıştın ama onları bırakacaksın ki kilo vereceksin .
Efser canım hadi bakalım küre başlamışsın ... menün güzeldi .. kürün akıbetini bilemiyorum tabii . ve saraycamla koruma konuşmuşsunuz .... korkmayın ... aşağı yukarı 2-3 kilo koyun kafanıza ... o şekilde inanın düzen devam ediyor.
suspushanimcim canım menün güzel ... monti mi değil mi bilmem ama :) sadece bi ısırıkta olsa almayın şu beyaz ekmeği ... vücudunuz unutsun lütfen .
60kiloyum fulyacım .... bana göre dolu dolu biliyorsun menün ... ama ses etmiyorum artık ... çünkü eminim bu düzen sana gr gr da olsa her hafta kilo verdirecek ve bu da bir ileri iki geri gitmenden çok daha iyi
saydin78 canım menün gayet dengeli idi ... bugün ördekleri ziyaret edecek misin yine açlığını bi bakışta anlayan enişteye de
Triplimelek Megi canım yine yine yine spor .... menü 10 numara 5 yıldız
Bonus ne yaparsan yap ...suyu az içme ... suyu az içme gibi bir lüksümüz yok diyette. lütfen .
bezelye de olmamış evet.
Ahu060812 geçmiş olsun ..... Kolay gelsinnnnnnnnn ....
Bu hafta ne spor ne menü var ..... gözünü sevem arada tartıl yaz bana ... korkutma ablanı
Kilo almadan da beklerim ablacımMunzevi Zencefil he ya mortilik güzeldir ama herkes beceremez .... sen mortilerin hası çıktın mübarek 2-3 kilo alırsm ilk sana teklif edeceğim ördekim morti olalım diye menünde sporunda güzeldi canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?