- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Ya evet aslında 100 gr artı çıktı. Yani geçen haftaya göre eksideyim tabi de eksinin artısı çıktıYoksa artı mı çıktın kuzu? Spor ödemidir o sıkma canını
Bende leslie bacıya selamını ileteyimAman öyle olsun mortim. Dün ki jillian yoga yorumuştur seni. Yapma annem relax ol dinlen bugün emi senördeklere selamını iletirim
Yürüyüş sonrası goruscez onunla da ama sabah selamımı iletirsen sevinirim kuzumBende leslie bacıya selamını ileteyim
İçimden bir ses mortin seni kandırmaya çalışıyor, inanma diyorYa evet aslında 100 gr artı çıktı. Yani geçen haftaya göre eksideyim tabi de eksinin artısı çıktıNasılda bildin
Çok fenasın sen yaaaİçimden bir ses mortin seni kandırmaya çalışıyor, inanma diyor
Maşallah FatmamGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yürüyüş umu yaptım spor aletlerinden merhaba
Maşallah Fatmamdevam aynen, olacak olacak güzel şeyler olacak
Banu rabbım başka sıkıntı vermesin ....aminn .@Ausencia yeminle bıktım
yaz nasıl geldi nasil geçti anlamadım yaiki kere taşınma telaşı yaşadık Ağustos ayında bugün yürümeye gidicektim kendimi yataktan kaldıramadım
Günaydın fatmanurum ...Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yürüyüş umu yaptım spor aletlerinden merhaba
ahum bence bebeler sana çekmiş bu kadar ekşinli anaya böyle bebeSelam kızlar
Ne var ne yok
Bende koşturmaca son hız devam bugün çocukların teşvik başvurularına belge toplamaya gittim ben SGK kaymakamlık fotokopi okul vs gezerken bebeleri evde bırakmıştım onlarda sağolsun evin bi güzel içine etmiş benim futbol meraklısı oğlum salonda vitrine futbol topuyla iyi bi gol çakmış vitrinin camları iki raf takımlarım tabağım çanağım öylece inmiş bıraktım hala toplayamadım bile evden çıkıp davetiye dağıttım kalan vakitte elbise baktım ki hala alamadım oynatmaya az kaldı
Banu rabbım başka sıkıntı vermesin ....aminn .
En önemliside sağlık . Hamdolsun ...
Gerisi herkeste var kimin hayatı güllik gülistanlıkki ...
Abla öyle deme diycen ama inan şurda yazdıgımız var yazamadıgımız var . Bu yaz helede ramazan bana nasıl geçti bilmiyorum hoş halada geçmediya ,Şuraya iki satır yazıyoruz ama kimse bilmez gün boyu ne yaşar ...
Lütfen elindekilerin kıymetini bil !
Bak iş yerin dagıldı sen nadir kişilerden kaldın şu an işsiz olaydın ?
Çoçukların eşim sen hamdolsun sağlıklısınız . Her dvde olur bazı şeyler eşle ,kv. vs. Bunlar bu kadar bunalman için sebep değil !
Aynen katılıyorum ben yazacaktınki saraycam benden çok yaşıycak ....Bonusum simdi kendimce tecrubelerime dayanaraktan, bir zamanlar 80 kilonun uzerinde biri olarak yorumluycam. Ben 80 kilo civarinda tum yemekleri yedim. Sadece pirinc makarna hamur isi (tb ekmegi disinda) yemedim. Bence menun gayet guzel. Her gun bezelye yemedigin müddetçe haftada 2-3 ogun (kuru fasulye nohut bezelye) yersin. Kasma kendini. Her 10 kilodan sonra istemsiz zaten azaltacaksin yine istemsiz sporlarini artiracaksin. Ekleme cikarma yapacaksin. Sakin simdiden her seyi azaltma derim.
Bende onlara vurgu yaptım zaten banum , hangimizin yok !Yok bunlar değil beni bunaltan
daha başka şeyler.. keşke kv eş olsaydı
Bonus can en iyi su içme tekniği 500 lük şişeler bardakla zor oluyo onu bi dikiyon koloyca bakmışın şişenin dibi gelmiş
Bir miktar akilsiz oldugum icin :)) gecmisi okumadim muhim bisey varmiydi?
Ozen gostermedigim hun icesimde gelmiyo zorluyorum cogunlukla kendimi.
Anaaa bak nefs bacımla aynıymışız .aklın yolu bir demekkiBonus bende hiç su icmezdim yanii eriniyordum resmen..
Artık petlerden direk içiyorum inan ki daha rahat oluyor...
Bardak eziyet gibiydi..
Bilmiyorum nasıl iciyonda nacizane öneri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?