Allah iyiliğini versin ahuSağolun kızlar çocuklar geldiğimde çok korkmuştu bende tamam korkmayın bişey demiycem canınıza bişey gelmesin önemli değil dedim içimdende silmeye fırsat bulamıyodum zaten toptan kurtuldum diye düşünmedim değil
Doydunmu bari ?cıs cos yok bonusum. Zaten evde tek yaşıyorum ya şeker pirinç tarzı hiçbişey yok evde. Patates de yokmuş baktım da. Çok sağlıklı bir mutfağım varmış... Ama işte akşam çok açlık çektim. Önce ayran içtim leptini bozmaz diye. Geçmedi yoğurt yedim geçmedi 2 salatalık yedim geçmedi zıkkımın kökünü yedim
Hareketli bir dolu mizik indirdim mp3 e attim yururken tepinirken dinleyip gaza gelecegim.
Kliplerdeki guzel bacilarimi dusunup oyle olmak icin daha cok tepinecegim. Yagusuklu bi adam vardi onu dinlerken ne dusunecegimi hic dusunmedim. Hazirliksizim.
Ulan sesli guldumovvv zikkimin dibini yiycektin kizim yanlis yemissin sen
Evde ziftin pekinide bulundur.
Abla günaydın ben şok ben iptal dünden bugüne tam 1.100 gr farketti bütün artilar gitmiş olduKendi kendime konuşuyom
Nerde bu millet ?
sıkıntın ne ise allah seni biran önce ferahlığı çıkarsın canım bazen oluyor böyle üst işte geliyor ama düzelme yoluna bi girdi mi o zamanda güzel şeyler üst üste geliyorGünaydın
her yönden çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum , gece 4 e kadar oturup ağladım tek tük sigara içen ben kulluk dolmuştu, artık hayatımda bukadar karışıklığı ve berbat olayları kaldıramıyorum, kimsenin modunu düşürmek istemiyorum o yüzden girmiyorum fazla(
umarım herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
günaydın ablacım harikasın dün menünü göremedim abla nasıl geçti ilk gününGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yürüyüş umu yaptım spor aletlerinden merhaba
Doydum doydum hatta salatalıktan mı ney gece habire wc ye uyandım. Yeni bir kür bulmuş olabilirim. Literatüre hayriş kürü olarak ekletmeyi düşünüyorumDoydunmu bari ?
Sana da aeben ablaya daAbla günaydın ben şok ben iptal dünden bugüne tam 1.100 gr farketti bütün artilar gitmiş oldu
Dimekki monti amca seni yegenliğe kabul ettiAbla günaydın ben şok ben iptal dünden bugüne tam 1.100 gr farketti bütün artilar gitmiş oldu
günaydın.B Began menün kilo verdirmez ... tartı nasıl 2 kilo eksik gösterdi bilemiyorum ama muhtemelen pili eskimiş olabilir .
Sebze sevmem demişsin ama sebze sevmemenin alternatifi kek ve ayranla akşam yemeği de değil.
3-4 dlm ekmek biri çikolatalı ... bulgur pilavı ... kek .... sadece karbona gömülmüşsün ...
evet biliyorum kilo yapan her şeyi sevdiğini yazmıştın ama onları bırakacaksın ki kilo vereceksin .
Doğrusuda o aslındaGününüz aydın olsun efenim. Hayırlı sabahlar
(Sivas'ta kimse günaydın demez herkes hayırlı sabahlar der. Çok hoşuma gitmişti ilk farkettiğimde)
Yeni sulara yelken açma zamanı gelmiş demek ki:) Mesela ben bugün sabah kahvaltısında yoğurt içine yağsız tuzsuz lor peyniri katıp biraz pul biber biraz isot karıştırdım. Kaşık kaşık yedim hem ferahlattı hem sağlıklı bir öğün oldu. Yanında domates salatalık biber. Üstüne hibiskus çayı :) Eşim Sucuklu yumurtayı gömerken sadece onu mu yiyeceksin diye acınası baktıgünaydın.
bulgur pilavı ve ayran da mı kilo aldırıyor?
yediğim şeyler zaten kısıtlı, oruç mu tutsam ne yapsam, zayıflamak için? :)
tartının pilini yeni değiştirdik yani 1 ay kadar oldu.
bu sabah aç karnına tartıldım 74 çıktı. dün tok karnıma 77.1 di.
diğer aile üyelerinin kiloları aynı çıkıyor.
daha ilk günden ödem mi atıyorum nedir?
Portim bak bu saydın bacı fena geliyo benden demesi gardını al
Kürün ilk deneyimimi söyleyeyim birkere ćok doyurucu. ikinciside sabah 100 gr eksi cıktım buda çok önemli çünkü kırılmayan bir ödem var bu hafta neden oldugunu bilmedigim 100 gr bile beni mutlu etti
Hikaye okur gibi okuyorumne güzel insansın sen yaa kaptaniçem seviyorum seni
Ördekler beni bekler alıştım onlaragörmezem işim rast gitmez
kocişim anlıyor ifademden herşeyi
Ausencia yeminle bıktım
yaz nasıl geldi nasil geçti anlamadım yaiki kere taşınma telaşı yaşadık Ağustos ayında bugün yürümeye gidicektim kendimi yataktan kaldıramadım
Kilo almadan da beklerim ablacımHedefe ulaşayım heybeden morti oluruz ne olacak sanki
Gunaydin guzeller
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yürüyüş umu yaptım spor aletlerinden merhaba
Günaydın güzel hatunlar
Rabbım herne sıkıntımız varsa gidersin , içimize ferahlık versin , hayırlı haberler almayı nasip etsin inş .
Abla günaydın ben şok ben iptal dünden bugüne tam 1.100 gr farketti bütün artilar gitmiş oldu
Doydum doydum hatta salatalıktan mı ney gece habire wc ye uyandım. Yeni bir kür bulmuş olabilirim. Literatüre hayriş kürü olarak ekletmeyi düşünüyorum
Sana da aeben ablaya dahele sende nası ödem varmış... O dolmaların şişi gitti desene aynen devam. İlk gün çok motive edici olmuş
@masumm ablam gönlünü daraltma bu kadar... Sıkıntı gelip geçiyor hep böyle olmayacak biliyorsun. Sonunda sen kendini yıprattığınla kalma. Biz burdayız. Anlatmak bile hafifletiyor insanı. Rabbim içindeki sıkıntılardan ferahlığa kavuştursun seni...
@Ausencia işaret parmağından öperim
Bi de ben senin tartıyı çok merak ediyorum hee
@Antepia27 dünki menün nerde kız abla. Bugün yürüyüş de yapılmış
Bende bugün yapacağı hedef 35 dakikabaktım listeye yoga 3 diyodu. Hemen bi yapıverem dedim ay neyim eksilecek puanım artsın.Ama iyi esnedim yaaSabahki nehirnil111 in eklediği cardio videosu bombaydı. Yarında yapacağım inşallah :)
Ayy çok şekerle bal olduk ki bizYaa olmaz ki böyle amasonunu hep böyle can alıcı yazıyorsun öyle baka kalıyorum ekrana
Sana çekmişim demekki 2 haftadır morti olunca
nehirnil111 canım aynen resmen menün malum olmuş :) ama iyi böyle bence de ... pilav tatlı eklemediğin sürece ... çorba çok fazla geldi gözüme ... onu almadığın ya da az çorba olarak sipariş verdiğin sürece .... sabah ve akşamı da planladığın gibi gidersen , bence süper koruma
Vallahi yoga yaptım dün abla yetişeyim diyePortim bak bu saydın bacı fena geliyo benden demesi gardını al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?