Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah iyiliğini versin ahu

Doydunmu bari ?

Bonusum sen evdede böylemisinm kız eşcazın evdekiler ne diyo

sıkıntın ne ise allah seni biran önce ferahlığı çıkarsın canım bazen oluyor böyle üst işte geliyor ama düzelme yoluna bi girdi mi o zamanda güzel şeyler üst üste geliyor

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yürüyüş umu yaptım spor aletlerinden merhaba
günaydın ablacım harikasın dün menünü göremedim abla nasıl geçti ilk günün

Doydum doydum hatta salatalıktan mı ney gece habire wc ye uyandım. Yeni bir kür bulmuş olabilirim. Literatüre hayriş kürü olarak ekletmeyi düşünüyorum

Abla günaydın ben şok ben iptal dünden bugüne tam 1.100 gr farketti bütün artilar gitmiş oldu
Sana da aeben ablaya da hele sende nası ödem varmış... O dolmaların şişi gitti desene aynen devam. İlk gün çok motive edici olmuş
@masumm ablam gönlünü daraltma bu kadar... Sıkıntı gelip geçiyor hep böyle olmayacak biliyorsun. Sonunda sen kendini yıprattığınla kalma. Biz burdayız. Anlatmak bile hafifletiyor insanı. Rabbim içindeki sıkıntılardan ferahlığa kavuştursun seni...
Ausencia işaret parmağından öperim
Bi de ben senin tartıyı çok merak ediyorum hee
Antepia27 dünki menün nerde kız abla. Bugün yürüyüş de yapılmış

Son düzenleme:
Abla günaydın ben şok ben iptal dünden bugüne tam 1.100 gr farketti bütün artilar gitmiş oldu
Dimekki monti amca seni yegenliğe kabul etti

Montinin ilk günler böyle etkisi var makbuşum ödemide atar .
Benim bünye alışık montiye -600 de benim için iyi yani ...

günaydın.
bulgur pilavı ve ayran da mı kilo aldırıyor?
yediğim şeyler zaten kısıtlı, oruç mu tutsam ne yapsam, zayıflamak için? :)

tartının pilini yeni değiştirdik yani 1 ay kadar oldu.

bu sabah aç karnına tartıldım 74 çıktı. dün tok karnıma 77.1 di.

diğer aile üyelerinin kiloları aynı çıkıyor.

daha ilk günden ödem mi atıyorum nedir?

Yeni sulara yelken açma zamanı gelmiş demek ki:) Mesela ben bugün sabah kahvaltısında yoğurt içine yağsız tuzsuz lor peyniri katıp biraz pul biber biraz isot karıştırdım. Kaşık kaşık yedim hem ferahlattı hem sağlıklı bir öğün oldu. Yanında domates salatalık biber. Üstüne hibiskus çayı :) Eşim Sucuklu yumurtayı gömerken sadece onu mu yiyeceksin diye acınası baktı Evet deyince ikinci lokmayı attı ağzına:)) Alternatif şeyler dene bence hem keyifli olur hem burda paylaşırsın bizde bilgileniriz. Bu arada tarif için kaptanıma sevgilerrr

Kürün ilk deneyimimi söyleyeyim birkere ćok doyurucu. ikinciside sabah 100 gr eksi cıktım buda çok önemli çünkü kırılmayan bir ödem var bu hafta neden oldugunu bilmedigim 100 gr bile beni mutlu etti

Oooo sen bi kadına 100 gr a sevinmek .... dur daha o cumaya 600 gr olur .... eee cuma zaten 500 gr daha veriyorsun öğlene kadar

Hikaye okur gibi okuyorum ne güzel insansın sen yaa kaptaniçem seviyorum seni
Ördekler beni bekler alıştım onlaragörmezem işim rast gitmez
kocişim anlıyor ifademden herşeyi

Ausencia yeminle bıktım
yaz nasıl geldi nasil geçti anlamadım ya iki kere taşınma telaşı yaşadık Ağustos ayında bugün yürümeye gidicektim kendimi yataktan kaldıramadım

Hepsi geçecek banummm ... hepsi imtihan .
Ve üst üste geldi yordu seni biliyorum.

Kilo almadan da beklerim ablacım Hedefe ulaşayım heybeden morti oluruz ne olacak sanki

Yok yoook kilo vermeli olsun .... şöyle en sataşmalısından
Sırf bunu yaşamak için 2 kilo alsım var
Söylemesi ayıp hemen verebiliyorum da

Gunaydin guzeller

Günaydınnnnnnnn

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yürüyüş umu yaptım spor aletlerinden merhaba

Günaydınnnnnn

Spor tamam ama menü yok fatma .

Günaydın güzel hatunlar

Rabbım herne sıkıntımız varsa gidersin , içimize ferahlık versin , hayırlı haberler almayı nasip etsin inş .

Günaydınnnnnnn

Aminnnnnnnn.

Canı monti istemiş senin metanın

Tatlım kendi tartım yanımda yok ...
Babamın ki 53-54 arası gidip geliyor.
Zaten 53e ramak kala gelmiştim Antalyaya...
Yani yolunda her şey .
Ara ara çok yiyorum .
2-3 gün azaltıyorum ... yüzme/yürüyüşde çok.
Denge kuruluyor yani.

baktım listeye yoga 3 diyodu. Hemen bi yapıverem dedim ay neyim eksilecek puanım artsın.Ama iyi esnedim yaa Sabahki nehirnil111 in eklediği cardio videosu bombaydı. Yarında yapacağım inşallah :)
Bende bugün yapacağı hedef 35 dakika
Yaa olmaz ki böyle ama sonunu hep böyle can alıcı yazıyorsun öyle baka kalıyorum ekrana
Sana çekmişim demekki 2 haftadır morti olunca
Ayy çok şekerle bal olduk ki biz

Gönderdiğim listeye az diyeceğim çorbayı ama bakalım o kadar kişinin içerisinde anlayabilecek mi beni Bende sevdim yemek şeklimi falan tartım mı bozuk anlamadım pazardan beri şişiyorum bir şey yemediğim halde mortim çok dua etti bana herhalde şiş diye

Portim bak bu saydın bacı fena geliyo benden demesi gardını al
Vallahi yoga yaptım dün abla yetişeyim diye Hayatımda ilk kez:)) Daha ne yapayım ben Bugün biraz belim ağrıyor ama bırakmayacağım elbet 45 lik bi callan bir saatlik egzersiz filan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…