Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peynir yoğurtlu karışımı yerim.
yumurta yoğurt da olur değil mi?

afiyet olsun :)

Ödem attıracak bir menün yoktu aslında.
Tabii bundan çok daha fazla yiyorsan normalde... tartı eksi gösterir.

Başlangıç kilosu olarak ... sabah aç tartıldığın kiloyu baz alıyorum.
Akşam ve tok iken tartı gerçek kilomuz değildir.

Onun dışında ...
Bulguru her gün ve helede geç saat yersen elbette kilo aldırır.
Eper dünkü menün bol sebzeli proteinli karbonsuz olsa idi... öğle bulgurun göze batmazdı.
Ama yineliyorum 3-4 dlm ekmek sabah ... öple bulgur...akşam kek ... böyle bir diyet menüsü yok.

Salata yoğurt öğle/akşam mutlaka olmalı.

peynir yoğurtlu karışımı yerim.
yumurta yoğurt da olur değil mi?

afiyet olsun :)
Evet ben öğlen veya akşam öğününde bazen yumurtayı pişirip üstüne dökerim yoğurt. Yanında salata. Ekmeksiz olacak ama:)

Giyineyim de yürüyüşüme çıkayım

Ördekte otursun ancak

Edebilme potansiyeli çok yok ya Triplimelek Megi de ördekim olaydı mortim ... bak yağmur yağdı ahından dün

öğreneceğim inşallah sizleri takip ederek.
en azından yediklerimi bir düzene koyarım böylece.

Dimekki monti amca seni yegenliğe kabul etti

Montinin ilk günler böyle etkisi var makbuşum ödemide atar .
Benim bünye alışık montiye -600 de benim için iyi yani ...
ay çok mutlu oldum ben o artıları en az bir haftada yollardım normal diyetle bi de bugün barbunya İslamiş annem öğlen ondan yesem olur mu akşama da sebze düşünüyorum yine

Ördekte otursun ancak

Edebilme potansiyeli çok yok ya Triplimelek Megi de ördekim olaydı mortim ... bak yağmur yağdı ahından dün
Ördekler kovalasın saydin78 ı diyecepim ama o zaman daha çok kalori yakar ay olmaz sakin sakin yürüsün işte birazdan da ne bileyim fırtına mı olur rüzgar mı çıkar işte

öğreneceğim inşallah sizleri takip ederek.
en azından yediklerimi bir düzene koyarım böylece.

Kesinlikle ...
Ilk adım ...
Sabah sıkı kahvaltı.
Yumurta, peynir 2 dlm tb ekmek ,zeytin yeşillik Allah ne verdiyse :) çikosuz tabiii.

Bol su gün içinde...

Yoğurt mutlaka her öğün ....

Hamur işi ve abur cubur, 7 8 de olsa cipsler falan

Ördekler kovalasın saydin78 ı diyecepim ama o zaman daha çok kalori yakar ay olmaz sakin sakin yürüsün işte birazdan da ne bileyim fırtına mı olur rüzgar mı çıkar işte

ay çok mutlu oldum ben o artıları en az bir haftada yollardım normal diyetle bi de bugün barbunya İslamiş annem öğlen ondan yesem olur mu akşama da sebze düşünüyorum yine
Sabah ekmek yemediysen olur etsiz barbunya . İçinde pattis havuç yoksa tabi ...
Ama baklagil baskülü az yavaşlatır onuda diyim

Sabah ekmek yemediysen olur etsiz barbunya . İçinde pattis havuç yoksa tabi ...
Ama baklagil baskülü az yavaşlatır onuda diyim
Yok canım patetes havuç falan koymayız biz bugün yumurtalı kahvaltı yapmıştım iyi denk geldi bari ben anneme şunu yemem bunu yemem deyince sinir oluyor pişirdigim yemekler kalıyor diye

tamam hocam.
elimden geleni yapacağım yeşillik hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…