peynir yoğurtlu karışımı yerim.Yeni sulara yelken açma zamanı gelmiş demek ki:) Mesela ben bugün sabah kahvaltısında yoğurt içine yağsız tuzsuz lor peyniri katıp biraz pul biber biraz isot karıştırdım. Kaşık kaşık yedim hem ferahlattı hem sağlıklı bir öğün oldu. Yanında domates salatalık biber. Üstüne hibiskus çayı :) Eşim Sucuklu yumurtayı gömerken sadece onu mu yiyeceksin diye acınası baktıEvet deyince ikinci lokmayı attı ağzına:)) Alternatif şeyler dene bence hem keyifli olur hem burda paylaşırsın bizde bilgileniriz. Bu arada tarif için kaptanıma sevgilerrr
günaydın.
bulgur pilavı ve ayran da mı kilo aldırıyor?
yediğim şeyler zaten kısıtlı, oruç mu tutsam ne yapsam, zayıflamak için? :)
tartının pilini yeni değiştirdik yani 1 ay kadar oldu.
bu sabah aç karnına tartıldım 74 çıktı. dün tok karnıma 77.1 di.
diğer aile üyelerinin kiloları aynı çıkıyor.
daha ilk günden ödem mi atıyorum nedir?
Hodri meydanYok yoook kilo vermeli olsun .... şöyle en sataşmalısından
Sırf bunu yaşamak için 2 kilo alsım var
Söylemesi ayıp hemen v
Evet ben öğlen veya akşam öğününde bazen yumurtayı pişirip üstüne dökerim yoğurt. Yanında salata. Ekmeksiz olacak ama:)peynir yoğurtlu karışımı yerim.
yumurta yoğurt da olur değil mi?
afiyet olsun :)
Giyineyim de yürüyüşüme çıkayım
Bende bugün yapacağı hedef 35 dakika
Ayy çok şekerle bal olduk ki biz
Gönderdiğim listeye az diyeceğim çorbayı ama bakalım o kadar kişinin içerisinde anlayabilecek mi beniBende sevdim yemek şeklimi falan tartım mı bozuk anlamadım pazardan beri şişiyorum bir şey yemediğim halde mortim çok dua etti bana herhalde şiş diye
öğreneceğim inşallah sizleri takip ederek.
Ödem attıracak bir menün yoktu aslında.
Tabii bundan çok daha fazla yiyorsan normalde... tartı eksi gösterir.
Başlangıç kilosu olarak ... sabah aç tartıldığın kiloyu baz alıyorum.
Akşam ve tok iken tartı gerçek kilomuz değildir.
Onun dışında ...
Bulguru her gün ve helede geç saat yersen elbette kilo aldırır.
Eper dünkü menün bol sebzeli proteinli karbonsuz olsa idi... öğle bulgurun göze batmazdı.
Ama yineliyorum 3-4 dlm ekmek sabah ... öple bulgur...akşam kek ... böyle bir diyet menüsü yok.
Salata yoğurt öğle/akşam mutlaka olmalı.
ay çok mutlu oldum ben o artıları en az bir haftada yollardım normal diyetle bi de bugün barbunya İslamiş annem öğlen ondan yesem olur mu akşama da sebze düşünüyorum yineDimekki monti amca seni yegenliğe kabul etti
Montinin ilk günler böyle etkisi var makbuşum ödemide atar .
Benim bünye alışık montiye -600 de benim için iyi yani ...
Ördekler kovalasın
Ördekte otursun ancak
Edebilme potansiyeli çok yok yaTriplimelek Megi de ördekim olaydı mortim ... bak yağmur yağdı ahından dün
Sabah vakti iyi oluyor nehir serin serin ama çok güzel terliyorsun benim boynum sırtım sırılsıklam olmuştu.Bende bugün yapacağı hedef
Ördekte otursun ancak
Edebilme potansiyeli çok yok yaTriplimelek Megi de ördekim olaydı mortim ... bak yağmur yağdı ahından dün
Sabah yapamam canım maalesef akşam anca sırılsıklam yapıyor gerçekten yüzümde kıpkırmızı pancar gibi oluyorSabah vakti iyi oluyor nehir serin serin ama çok güzel terliyorsun benim boynum sırtım sırılsıklam olmuştu.
öğreneceğim inşallah sizleri takip ederek.
en azından yediklerimi bir düzene koyarım böylece.
Ördekler kovalasınsaydin78 ı diyecepim ama o zaman daha çok kalori yakar ay olmaz sakin sakin yürüsün işte birazdan da ne bileyim fırtına mı olur rüzgar mı çıkar işte
Sabah ekmek yemediysen olur etsiz barbunya . İçinde pattis havuç yoksa tabi ...ay çok mutlu oldum ben o artıları en az bir haftada yollardım normal diyetle bi de bugün barbunya İslamiş annem öğlen ondan yesem olur mu akşama da sebze düşünüyorum yine
Ördek kovalarsa çarpı 4Ördekler kovalasınsaydin78 ı diyecepim ama o zaman daha çok kalori yakar ay olmaz sakin sakin yürüsün işte birazdan da ne bileyim fırtına mı olur rüzgar mı çıkar işte
Yok canım patetes havuç falan koymayız biz bugün yumurtalı kahvaltı yapmıştım iyi denk geldi bari ben anneme şunu yemem bunu yemem deyince sinir oluyor pişirdigim yemekler kalıyor diyeSabah ekmek yemediysen olur etsiz barbunya . İçinde pattis havuç yoksa tabi ...
Ama baklagil baskülü az yavaşlatır onuda diyim
Miktarını abartma amaYok canım patetes havuç falan koymayız biz bugün yumurtalı kahvaltı yapmıştım iyi denk geldi bari ben anneme şunu yemem bunu yemem deyince sinir oluyor pişirdigim yemekler kalıyor diye
Bi sıkıntı yok igdem bilakis ödemin varsa daha iyiRegl döneminde ayran aşı yapılabiliyor mu hatunlar ? Son günlerinde ?
tamam hocam.
Kesinlikle ...
Ilk adım ...
Sabah sıkı kahvaltı.
Yumurta, peynir 2 dlm tb ekmek ,zeytin yeşillik Allah ne verdiyse :) çikosuz tabiii.
Bol su gün içinde...
Yoğurt mutlaka her öğün ....
Hamur işi ve abur cubur, 7 8 de olsa cipsler falan
OkeMiktarını abartma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?