- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Domates salatalık da mı sevmiyorsunuz onlar nereşeyse her öğünde salata benimtamam hocam.
elimden geleni yapacağım yeşillik hariç :)
Nevroş görünüş olarak zayıf görünüyor ama ben kül yutmam, kanında yüksek dozda tontişlik var
igdedali Hayırdır sen ayran aşı
N Nana Ben nevoyu ruhende fizikende kurtaracağım tontişlikten ... kahramanı olacağım onun
Cutemom007 canım ... aeben i dinle .. abartma ...mis gibi 1100 [/QUOTE
Yok yok abartmam bu gazla uçarım
Yavaşlıyor kilo vermem farkındayım. Bi detoks yapasım var bu hafta ama ayran aşı pek sevdiğim bişey de değil. Arayıştayım Aus kaptanigdedali Hayırdır sen ayran aşı
N Nana Ben nevoyu ruhende fizikende kurtaracağım tontişlikten ... kahramanı olacağım onun
Cutemom007 canım ... aeben i dinle .. abartma ...mis gibi 1100
Ayyy yok benim dualarim bazen ters tutuyor sonra ben şişerim falanBende bugün yapacağı hedef 35 dakika
Ayy çok şekerle bal olduk ki biz
Gönderdiğim listeye az diyeceğim çorbayı ama bakalım o kadar kişinin içerisinde anlayabilecek mi beniBende sevdim yemek şeklimi falan tartım mı bozuk anlamadım pazardan beri şişiyorum bir şey yemediğim halde mortim çok dua etti bana herhalde şiş diye
Ben sessiz sessiz ilerliyorum çaktırmadan
Ördekte otursun ancak
Edebilme potansiyeli çok yok yaTriplimelek Megi de ördekim olaydı mortim ... bak yağmur yağdı ahından dün
Mortimi çok özledim tabü @begum75 o bana hiç ah etmez ya o aynı ben çünküTriplimelek Megi onun gözü kalmıştı sporumda benim mortilerim hep şeker niye acaba ya Sarayca seni de göremiyorum hiç neler yapıyorsun morti
İş yerinde var tabi evde artık bu akşamAyyy yok benim dualarim bazen ters tutuyor sonra ben şişerim falanaman Allahım.
Napayim mortim çok şeker olunca biseyde yazamıyorum
Tatlı ye diyorum yok sen tatlısın diyor
aa gözüm mü kaldı ben sana spor yap diyorum sen yok yapamam dedin böyle mortiyi nerde bulacaksın kamera var dimi unuttum
Yavaşlıyor kilo vermem farkındayım. Bi detoks yapasım var bu hafta ama ayran aşı pek sevdiğim bişey de değil. Arayıştayım Aus kaptan
Ayyy yok benim dualarim bazen ters tutuyor sonra ben şişerim falanaman Allahım.
Napayim mortim çok şeker olunca biseyde yazamıyorum
Tatlı ye diyorum yok sen tatlısın diyor
aa gözüm mü kaldı ben sana spor yap diyorum sen yok yapamam dedin böyle mortiyi nerde bulacaksın kamera var dimi unuttum
Mrb arkadaşlar
Ben 505. Etapta izne ayrılmıştım ama kilo almadım. Şuan izne ayrıldığım kilodayım. Bu hafta diyetisyene başladım.Kaldığım yerden tekrar start verdim. Kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum.
Tmm kaptanım benim için problem yok. Kabul ettiğiniz için tşk ederim
Canım sende ben gibisin ... ayran aşı...vicdan... lahana... daha hiç denemedim.
Bir tek 4 günlüğü sevmiştim . Yine sıkışsam onu yaparım sanırım.
Giden gelmiyor onda.
Pek minnoş ilerliyorsunuz yahu .... azıcıksaydin78 Ve Munzevi Zencefil ten örnek alın
Merhabalar ... 6.takımdan izne ayrılmışsın yanılmıyorsam ...
Dönem dönem izin dönüşü ya da listede iken transfer olmak isteyen arkadaşlar yazıyor.
Yalnız benim kaptan olarak şöyle bir prensibim var ... ne yer ne içer , katılımı nasıldır bilmeden listeye almıyorum . Malum transferde deneme süresi yok ve direkt listeye giriyorsunuz
Dilersen bugün itibarıyla aramıza katılyalnız izinden dönüşünü bekleyelim ... bu şekilde de biz seni sen bizi yakından tanımış olursun .
Ya da farklı bir takımdan elbette devam edebilirsin .
yaa
Hoşgeldiniz:)Tmm kaptanım benim için problem yok. Kabul ettiğiniz için tşk ederim
Allah feraha çıkartsın banum.Günaydın
her yönden çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum , gece 4 e kadar oturup ağladım tek tük sigara içen ben kulluk dolmuştu, artık hayatımda bukadar karışıklığı ve berbat olayları kaldıramıyorum, kimsenin modunu düşürmek istemiyorum o yüzden girmiyorum fazla(
umarım herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Sarayca güzelliğim hoş geldin Waaaaw diyorum ve o nasıl bir hazdır değil mi ? kv soruyorlar bu kim
Beraber koruyacağız canım .... şu tatil bir bitsin benim ... sıkı sıkı tut elimiama öyle spor listesinden çıkar falan 2-3 yürürdün yahu arada ...
Mortimi çok özledim tabü @begum75 o bana hiç ah etmez ya o aynı ben çünküTriplimelek Megi onun gözü kalmıştı sporumda benim mortilerim hep şeker niye acaba ya Sarayca seni de göremiyorum hiç neler yapıyorsun morti
Bence annesi himayesi altına aldı gelsin fındık ezmeleri gitsin tarhanalar oohh missscaytabagi çayımın tabağı nası oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?