Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevroş görünüş olarak zayıf görünüyor ama ben kül yutmam, kanında yüksek dozda tontişlik var itina ile kilo alınır, börekler yapılıp pastalar yenir sonra gelsin sağdan soldan kilocuklar sonra niye göbüş önden gidiyor , halis muhlis göbek o göbek

Yavaşlıyor kilo vermem farkındayım. Bi detoks yapasım var bu hafta ama ayran aşı pek sevdiğim bişey de değil. Arayıştayım Aus kaptan

Ayyy yok benim dualarim bazen ters tutuyor sonra ben şişerim falan aman Allahım.

Ördekte otursun ancak

Edebilme potansiyeli çok yok ya Triplimelek Megi de ördekim olaydı mortim ... bak yağmur yağdı ahından dün
Ben sessiz sessiz ilerliyorum çaktırmadan
Napayim mortim çok şeker olunca biseyde yazamıyorum
Tatlı ye diyorum yok sen tatlısın diyor

aa gözüm mü kaldı ben sana spor yap diyorum sen yok yapamam dedin böyle mortiyi nerde bulacaksın kamera var dimi unuttum

İş yerinde var tabi evde artık bu akşam Bizden olsa olsa şekerli morti olur birbirimize kızamıyoruz yahu

Yavaşlıyor kilo vermem farkındayım. Bi detoks yapasım var bu hafta ama ayran aşı pek sevdiğim bişey de değil. Arayıştayım Aus kaptan

Canım sende ben gibisin ... ayran aşı...vicdan... lahana... daha hiç denemedim.
Bir tek 4 günlüğü sevmiştim . Yine sıkışsam onu yaparım sanırım.
Giden gelmiyor onda.

Pek minnoş ilerliyorsunuz yahu .... azıcık saydin78 Ve Munzevi Zencefil ten örnek alın

Merhabalar ... 6.takımdan izne ayrılmışsın yanılmıyorsam ...
Dönem dönem izin dönüşü ya da listede iken transfer olmak isteyen arkadaşlar yazıyor.
Yalnız benim kaptan olarak şöyle bir prensibim var ... ne yer ne içer , katılımı nasıldır bilmeden listeye almıyorum . Malum transferde deneme süresi yok ve direkt listeye giriyorsunuz
Dilersen bugün itibarıyla aramıza katıl yalnız izinden dönüşünü bekleyelim ... bu şekilde de biz seni sen bizi yakından tanımış olursun .
Ya da farklı bir takımdan elbette devam edebilirsin .

Tmm kaptanım benim için problem yok. Kabul ettiğiniz için tşk ederim

Ausencia Munzevi Zencefil ördekleri ben kovaladım 2 dk.çarpı 4 şaka şaka
yaa ben bel ağrısından bişey yapamıyorum bugün on dk şu yakışıklı cardio beyle :) çalıştım ama yok devamı gelmedi:)) Bakalım akşama inşallah bir yürüyüş patlatayım artık. Sende bak mortini düşün yeterli bence dengeleyelim bugünü böyle uslu uslu otur yiiiterrr

Allah feraha çıkartsın banum.

evet bunu diyenler eşimin halaları yani düşün :) harika bir duygu canım. senin ve takımımın katkısı çok büyük.

3 sene önce ile şu anki kilo farkı neredeyse 30 kg. az değil yani

mortimmm uzun bir tatil var önümde veeeee gelince inşallah peşindeyim, bunca zaman korumuşsun bırakmam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…