Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla sevindim ne yalan diyeyim her sabah aynı rakam öglen farklı bir rakam görmekten sıkıldım aus bir denge problemi yaşıyorum sebebini bende merak ediyorum
Bu kürü yaparken meyve öğünlerimi kaldırmayı düşünüyorum ama dün ödem için ananas aldım onu bittirip meyveyi bikac haftalıgına kaldıracam aus ....

Hemen tatilini yap gel bende bayramda yokum ama 5 Eylül'de buradayım inşallah

@masumm kuzum neyi var hayırdır Rabbim feraha çıkarsın inşallah Lütfen dua et bol bol bende senin için edeceğim moralini yüksek tut kimsenin modunu düşürdüğün falan da yok lütfen buradan kopma gel anlat özelden de her yerden dinlemeye hazırım anlatmasan bile burada kafanı dağıtmaya çalış biz konuşmak istiyoruz

Bugun az daha iyiyim kuzum tesekkur ederim merak ettigin icin sen nasilsin sen ev isini naptin
Biraz soruşturdum da kiralar uçuk. Bütçemi aşacak Eski ev arkadaşım tekrar eve çıkmayı düşünüyor. Onla çıkacaz sanırım. Ev de bulduk bir tanıdıktan... Bayrama gitmeden oraya taşınacam inşallah.
İyi olmana da sevindim. Aman fındık ezmelerinden uzak dur

Ausencia
ADINIZ:aysun
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yaşam tarzı değişikliği ve hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum

Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz. Hep birlikte verecez bu kiloları inşallah... Şimdiye kadar kaç kilo vermiştiniz?

Hosgeldinnnnn canimmmm

Hoşgeldin aramıza canım inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın

Hoşgeldiniz. Hep birlikte verecez bu kiloları inşallah... Şimdiye kadar kaç kilo vermiştiniz?
hoşbuldum :) doğumdan sonra 95le başlamıştım. 9 kilo verdim. aslında 83e kadar düşmüştüm.bayramdan sonra dikkat edemedim. baktım ki izne ayrıldığım kiloya dönmüşüm tekrar başladım.

hoşbuldum :) doğumdan sonra 95le başlamıştım. 9 kilo verdim. aslında 83e kadar düşmüştüm.bayramdan sonra dikkat edemedim. baktım ki izne ayrıldığım kiloya dönmüşüm tekrar başladım.
Hiç merak etmeyin kaptanımız burada sihirli dokunuşlarıynan herkesi dal gibi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…