Valla sevindim ne yalan diyeyim her sabah aynı rakam öglen farklı bir rakam görmekten sıkıldım aus bir denge problemi yaşıyorum sebebini bende merak ediyorum
Oooo sen bi kadına 100 gr a sevinmek .... dur daha o cumaya 600 gr olur .... eee cuma zaten 500 gr daha veriyorsun öğlene kadar
Hepsi geçecek banummm ... hepsi imtihan .
Ve üst üste geldi yordu seni biliyorum.
Yok yoook kilo vermeli olsun .... şöyle en sataşmalısından
Sırf bunu yaşamak için 2 kilo alsım var
Söylemesi ayıp hemen verebiliyorum da
Günaydınnnnnnnn
Günaydınnnnnn
Spor tamam ama menü yok fatma .
Günaydınnnnnnn
Aminnnnnnnn.
Canı monti istemiş senin metanın
Tatlım kendi tartım yanımda yok ...
Babamın ki 53-54 arası gidip geliyor.
Zaten 53e ramak kala gelmiştim Antalyaya...
Yani yolunda her şey .
Ara ara çok yiyorum .
2-3 gün azaltıyorum ... yüzme/yürüyüşde çok.
Denge kuruluyor yani.
Bugun az daha iyiyim kuzum tesekkur ederim merak ettigin icincaytabagi çayımın tabağı nası oldun?
Hemen tatilini yap gel bende bayramda yokum ama 5 Eylül'de buradayım inşallahAllah feraha çıkartsın banum.
evet bunu diyenler eşimin halaları yani düşün :) harika bir duygu canım. senin ve takımımın katkısı çok büyük.
3 sene önce ile şu anki kilo farkı neredeyse 30 kg. az değil yani
mortimmm uzun bir tatil var önümde veeeee gelince inşallah peşindeyim, bunca zaman korumuşsun bırakmam seni
Biraz soruşturdum da kiralar uçuk. Bütçemi aşacakBugun az daha iyiyim kuzum tesekkur ederim merak ettigin icinsen nasilsin sen ev isini naptin
Çok ikilemdeyim. Listeden dolayı yemesin diyorum ama bu hafta mortilerimden biri kendisi. O yüzden yesin de istiyorumBence annesi himayesi altına aldı gelsin fındık ezmeleri gitsin tarhanalar oohh misss
HoşgeldinizAusencia
ADINIZ:aysun
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yaşam tarzı değişikliği ve hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum
hoşbulduk canımHoşgeldiniz:)
hoşbulduk canımHoşgeldiniz
Hoşgeldiniz. Hep birlikte verecez bu kiloları inşallah... Şimdiye kadar kaç kilo vermiştiniz?Ausencia
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum
Ausencia
Hoşgeldin aramıza canım inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsınAusencia
hoşbuldum :) doğumdan sonra 95le başlamıştım. 9 kilo verdim. aslında 83e kadar düşmüştüm.bayramdan sonra dikkat edemedim. baktım ki izne ayrıldığım kiloya dönmüşüm tekrar başladım.Hoşgeldiniz. Hep birlikte verecez bu kiloları inşallah... Şimdiye kadar kaç kilo vermiştiniz?
hoşbuldum :))Hosgeldinnnnn canimmmm
oşbuldum canım hep birlikte inşallah:))Hoşgeldin aramıza canım inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın
Hiç merak etmeyin kaptanımız burada sihirli dokunuşlarıynan herkesi dal gibi yapıyorhoşbuldum :) doğumdan sonra 95le başlamıştım. 9 kilo verdim. aslında 83e kadar düşmüştüm.bayramdan sonra dikkat edemedim. baktım ki izne ayrıldığım kiloya dönmüşüm tekrar başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?