Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim 2014 yazi 83-84-85 dolanip duruyordum. Icler acisi anilarim var maalesef 60 kusurlerde cok oyalandim. Cünkü 80 lerden sonra 60 lar bana cok iyi gelmisti. 50 ler hayal gibiydi. Nereden nereye
Valla gece uyurken bile aklıma geldinn....
Hadiii ya diyorum 80 kusurlerden buralara...
Sen bunu daha sık dile getirsene yahuu örnek olursun canısı.
Yaaa bonus çok komiksinn..
Kiz onların da var duaları..
Dizilerimden biliyorum
Canım benim tabii ki herşey yoluna girer girecek...
Sabahı olmayan gece ,
Baharı olmayan kış var mı?
Hepsii geçecek canım...
Çok özel değilse anlat bizlere hiç çekinme rahatlarsin.
Rabbim inşirah kolaylığı nasip etsin.
Yaa Aus ne güzel yazmışsın valla saydınin dediği gibi hikaye okur gibi okunuyor yazdiklarin.♡♡♡
Bdv ye arada bakıyorum okuyorum sadece ama bu sefer milletle dalga geçiyordu hasbam seyettim öyle yanii..
ahum bence bebeler sana çekmiş bu kadar ekşinli anaya böyle bebe .
Geçmiş olsun iyi tarafından bak kendilerine bişi olmamış .

Kim evleniyo bu arada ?
Canım Ahunun oğlan veya oglanlari sünnet olacak onların davetiyesi öyle aklımda kalmış.
Anaaa bak nefs bacımla aynıymışız .aklın yolu bir demekki

Hep bu güneşin işi görüyor musun bende bendeki bu şişlik nedendir diyorumyalnız bir şey yemeden şiştim yahu ciddiyim

Ciddi tutulma kizim guluyorum ama hep suursuzluktan :) tam tutulmalardan sonra yeryuzunde bir hareketlenme oluyor hep. Allah korusun felaketlerden.

Gunluk gamı kederide verdim allah cok sukur

Ciddi tutulma kizim guluyorum ama hep suursuzluktan :) tam tutulmalardan sonra yeryuzunde bir hareketlenme oluyor hep. Allah korusun felaketlerden.

Ahahaha içim karardı yeminle Rabbim hayra yorsun gerçekten güneş tutulmasından sonra genelde oluyor Vücudumu iyi hissediyorum ama tartı başka söylüyor anlamadım pilim mi bozuldu

Merhaba herkese
Ausencia abla dünkü sporum
Tempolu yürüyüş 120*2=240

Roxenimmm nasılsın ?
Gittin geldin mi sen ?

Ausencia @Portakal Sulu Ordek ördekleri ben kovaladım 2 dk.çarpı 4 şaka şaka

Bende değilim beee iğdem...
Ne bileyim ... bi lokma peynir ... 2 kuru kayısı... bi dlm ananas ... atabilmelitim ağzıma... hani sen derdin ya hep aus yüzünden ilk zamanlar leptini hep gece çalışır sanıyordum :) benim gün içi leptin bacı ile aram yok ... 7 gibi kapatınca boğaz girişlerini sabaha kadar ... tatilde bi bundan tırstım.
Akşam yemekleri hep dışarda ve çıkmamız 8 i geçiyor .

Ayran aşı da günde 1 verdirdi burda kaç kişiye ... yine de durum çok minimalize gr sa dene istersen .

Anacımmmm az değilde ne demek benim 37 kilo arkadaşum var bi insan çıktı içimizden saraycammmmm

Bence annesi himayesi altına aldı gelsin fındık ezmeleri gitsin tarhanalar oohh misss

Ananası yerken kabuklarını demle ... tüm için iç . Soğuk tüket istersen . Ben 2 kez yaptım ... kabuk tarçın,yeşil elma zencefilde koymuştum .... yok böyle bi ödem atıcı

Selamlarrrr Canlarrr
Bugün az konusulmus gibi azcık geçmiş yapamm

Çok ikilemdeyim. Listeden dolayı yemesin diyorum ama bu hafta mortilerimden biri kendisi. O yüzden yesin de istiyorum

Hoş geldin diyeyim o zaman .

Ben aus ... diyet bölümü editörü / 7.takım kaptanı .

39 a yaklaşmış şu an çalışmayan bir anne :)

90larla başlayan kilo verme maceram , 79 ile bu takıma girmemle hızla devam etti.
Hedef küçülttüğüm için 2 kez mezun oldum hatta :) 53 kilolardayım şu an . 55 e kadar opsiyonluyum zaten .

7.takım kendi takımım diye söylemiyorum gerçekten bir yuvadır .
Kalabalığız çok . Liste içi dışı ...mezun ...kopamayız burdan .
Zamanla tanursın sende.

Sana takımla ilgili söyleyeceğim en hassas konu ... disiplin . Yedim ... dayanamadım.... diyeti bozdum ... özellikle listede asla jabul etmeyecepim şeyler.
Ha oldu mu ? Nefs bu yenildin mi ? Önlemini de arkasından mutlaka getirmeli.

Spora önem veririz . Spor gruplarımız var.

Şu an tatilde şehir dışındayım. Takıma sık giremiyorum.
igdedali kaptan yrd.dır... buralarda olduğu sürece her konuda bilgi verir.

Banane yeeaaa ben listeye gec girdim benimde kendimi tanitma mesajimi simdi yayinlayin
Seni bu takımda tanımayan kaldı mı acep

Kiz gunes tutulmus hep ondan bu hallerimiz ayran asini birlikte yapakmi gerci sana gerek yok ama gozun ac doyamadin kilo vermelere
Güneşten mi aydan mı bilmiyorum da gezegeni yakasım var öyle bir ruh halindeyim. Ayran aşını da sevmiyorum yav. Karnım davul gibi oluyor onu yiyince

Aha bak minnoş kaptan gene oklavayı sopayı kaldırmış baa

Bu işte çok iyidir kibrit çöpü olana kadar buradasın

korkutmayın yahuuuuu .... hiç sopa göstermez gayet ılımlıdır diyin

Yazarken tepemde plaj çantası haxır bir baba .. elinde deniz topu bir yusuf .... ve son derece ehli keyf auuus için bitince sesken diyen bir eş ....
Demek bu adrenalin bana yazdırmış

Aus tutulması var onu bildin mi

Nereye geldiğini bilsin ona göre gardını alır kaptanım sıkı tutar işi disiplin iyidir

Az öğle güneşinde ıstakoz çevirme olup geleyim ... şu an öğle coşkusu yaşıyor kadınlar şemşiye altında ... o çantalara o kadar yemeği nasıl sığdırıyorlar yahu
Bütün güneşi sen aldın tutuldu sonunda doymadın be kadın

Geçmiş olsun mortim ama üzgünüm kendime mukayyet olamıyorum duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…