evet farkettim o yüzden direk buraya geldimHiç merak etmeyin kaptanımız burada sihirli dokunuşlarıynan herkesi dal gibi yapıyor
Bu işte çok iyidir kibrit çöpü olana kadar buradasınevet farkettim o yüzden direk buraya geldimsaolsun geri çevirmedi beni
Valla gece uyurken bile aklıma geldinn....Canim 2014 yazi 83-84-85 dolanip duruyordum. Icler acisi anilarim var maalesef60 kusurlerde cok oyalandim. Cünkü 80 lerden sonra 60 lar bana cok iyi gelmisti. 50 ler hayal gibiydi. Nereden nereye
Yaaa bonus çok komiksinn..
Canım benim tabii ki herşey yoluna girer girecek...Günaydın
her yönden çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum , gece 4 e kadar oturup ağladım tek tük sigara içen ben kulluk dolmuştu, artık hayatımda bukadar karışıklığı ve berbat olayları kaldıramıyorum, kimsenin modunu düşürmek istemiyorum o yüzden girmiyorum fazla(
umarım herşey yoluna girer diye ümit ediyorum
Yaa Aus ne güzel yazmışsın valla saydınin dediği gibi hikaye okur gibi okunuyor yazdiklarin.♡♡♡@FallenAngel canım benim geçmişe bakarım mesajını gördüm .... Gönlünü ferah tut . Rabbim temiz sonuçlar nasip etsin meleğim
@nar_cicegim herkesin yazdığı gibi sebebleri ile haşlanmış mısırdan koşarak uzaklaşıyoruz
limonlar tansiyon düşürmüş :) menü güzeldi canım .
@_SARAYCA_ güzelliğim hoş geldinWaaaaw diyorum ve o nasıl bir hazdır değil mi ? kv soruyorlar bu kim
Beraber koruyacağız canım .... şu tatil bir bitsin benim ... sıkı sıkı tut elimiama öyle spor listesinden çıkar falan 2-3 yürürdün yahu arada ...
Bir @Neshve gördüm ki , üzümcüm sen de hoş geldin
@masumm kolay gelsin tatlım ... ne maratonlu günler oldu senin için ...yazmıştım ama.....şimdi sabah sabah mesajını gördüm ...
Lütfen sıkma canını ...lütfen ... paylaş .... mod falan düşürmezsin ... belki kızlardan biri bi şey yazr ki , aaaa hiç böyle düşünmemiştim der içini ferahlatırsın
igdedali çalışkan öğrencim tebrikler finalden yırtmışsın menün yine güzel .... en güzeli de işaret parmağım kadar olan peynir
@eflalim kuzum ablam varken dikkat edeceğim diye söz vermiştin unutma , ben unutmadım da
@ecemavi ne güldüm yahu sabah sabah8 çocuklu rüya görüp ...uyanınca ohhh be şükür 4 müş hissi sonuçlarda kötü değilmiş şükür
@caytabagi geçmiş olsun çokkusmak demişsin ki hemen her sabah tarhana içmeye de bi vedalaş artık lütfen ....
@Portakal Sulu Ordek he ya mortilik güzeldir ama herkes beceremez .... sen mortilerin hası çıktın mübarek2-3 kilo alırsm ilk sana teklif edeceğim ördekim morti olalım diye menünde sporunda güzeldi canım .
nehirnil111 canım aynen resmen menün malum olmuş :) ama iyi böyle bence de ... pilav tatlı eklemediğin sürece ... çorba çok fazla geldi gözüme ... onu almadığın ya da az çorba olarak sipariş verdiğin sürece .... sabah ve akşamı da planladığın gibi gidersen , bence süper koruma
@White Lily 200 gr gitti ise ...devamı da gelir ... düşünsene şu an regl öncesi gram gidiyor .. bence stresi bırak , ve özellikle çarşamba ya da perşembe bir detoks uygula istemesem de yazmışsın ama ayda 1 den bir şey olmaz ...
sonra 3 hafta rahat et ... zaten 5 kilo verecekmişsin not aldım
@Nevreste ... @Lunya senin içinde tehlikeli dedi ... veremez tontişlik ruhunda var dedişu eylül bi gelse de ... zevkle izlesem sizi Meali; anamda yiyip biraz daha kilo alıp öyle geleyim demiş ki bir de ..aklımda deli sorular
Nefs gözlerim beni yanıltmıyor değil mi ? sende mi bdv ci olmuşsun dün menün güzeldi tatlım minnakım
GunesinKizi35 canım menün güzel ... tostun da o acelede en sağlıklı seçim ...
gün içinde kuru meyve ve ayran tavsiye ederim yanına .
@Makbule007 mont. günün hayılı olsun canımfatmayı da etiketle bence(yazmıştım ki sonradan etiketlemişsin:))) .... hatta @aeben de katılıyormuş 2-3 gün ... 3 kişi iyi didikleyeyin menülerinizi
@grill menün kilo verdirmez ... tartı nasıl 2 kilo eksik gösterdi bilemiyorum ama muhtemelen pili eskimiş olabilir .
Sebze sevmem demişsin ama sebze sevmemenin alternatifi kek ve ayranla akşam yemeği de değil.
3-4 dlm ekmek biri çikolatalı ... bulgur pilavı ... kek .... sadece karbona gömülmüşsün ...
evet biliyorum kilo yapan her şeyi sevdiğini yazmıştın ama onları bırakacaksın ki kilo vereceksin .
@Efser canım hadi bakalım küre başlamışsın ... menün güzeldi .. kürün akıbetini bilemiyorum tabii .ve saraycamla koruma konuşmuşsunuz .... korkmayın ... aşağı yukarı 2-3 kilo koyun kafanıza ... o şekilde inanın düzen devam ediyor.
@suspushanimcim canım menün güzel ... monti mi değil mi bilmem ama :) sadece bi ısırıkta olsa almayın şu beyaz ekmeği ... vücudunuz unutsun lütfen .
@60kiloyum fulyacım .... bana göre dolu dolu biliyorsun menün ... ama ses etmiyorum artık ... çünkü eminim bu düzen sana gr gr da olsa her hafta kilo verdirecek ve bu da bir ileri iki geri gitmenden çok daha iyi
saydin78 canım menün gayet dengeli idi ... bugün ördekleri ziyaret edecek misin yine açlığını bi bakışta anlayan enişteye de
@Triplimelek Megi canım yine yine yine spor .... menü 10 numara 5 yıldız
Bonus ne yaparsan yap ...suyu az içme ... suyu az içme gibi bir lüksümüz yok diyette. lütfen .
bezelye de olmamış evet.
@Ahu060812 geçmiş olsun ..... Kolay gelsinnnnnnnnn ....
Bu hafta ne spor ne menü var ..... gözünü sevem arada tartıl yaz bana ... korkutma ablanı
Canım Ahunun oğlan veya oglanlari sünnet olacak onların davetiyesi öyle aklımda kalmış.ahum bence bebeler sana çekmiş bu kadar ekşinli anaya böyle bebe.
Geçmiş olsun iyi tarafından bak kendilerine bişi olmamış.
Kim evleniyo bu arada ?
Anaaa bak nefs bacımla aynıymışız .aklın yolu bir demekki
Hep bu güneşin işi görüyor musun bende bendeki bu şişlik nedendir diyorum
Kiz gunes tutulmus hep ondan bu hallerimizayran asini birlikte yapakmi gerci sana gerek yok ama gozun ac doyamadin kilo vermelere
Hep bu güneşin işi görüyor musun bende bendeki bu şişlik nedendir diyorumyalnız bir şey yemeden şiştim yahu ciddiyim
Ahahaha içim karardı yeminleCiddi tutulma kizim guluyorum ama hep suursuzluktan :) tam tutulmalardan sonra yeryuzunde bir hareketlenme oluyor hep. Allah korusun felaketlerden.
Gunluk gamı kederide verdim allah cok sukur
Ausencia 4 günlüğü son kilolara saklıyorum. Çünkü çok az geliyor o liste. Detosk insanı değilim. Bi meyve detoksu vardı sevdiğim ama o da benim uydurmam. Ödem atmaya belki ama kilo vermeye pek faydası yok gibi...
Allah feraha çıkartsın banum.
evet bunu diyenler eşimin halaları yani düşün :) harika bir duygu canım. senin ve takımımın katkısı çok büyük.
3 sene önce ile şu anki kilo farkı neredeyse 30 kg. az değil yani
mortimmm uzun bir tatil var önümde veeeee gelince inşallah peşindeyim, bunca zaman korumuşsun bırakmam seni
Bence annesi himayesi altına aldı gelsin fındık ezmeleri gitsin tarhanalar oohh misss
Valla sevindim ne yalan diyeyim her sabah aynı rakam öglen farklı bir rakam görmekten sıkıldım aus bir denge problemi yaşıyorum sebebini bende merak ediyorum
Bu kürü yaparken meyve öğünlerimi kaldırmayı düşünüyorum ama dün ödem için ananas aldım onu bittirip meyveyi bikac haftalıgına kaldıracam aus ....
Selamlarrrr Canlarrr
Bugün az konusulmus gibi azcık geçmiş yapamm
Çok ikilemdeyim. Listeden dolayı yemesin diyorum ama bu hafta mortilerimden biri kendisi. O yüzden yesin de istiyorum
ADINIZ:aysun
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yaşam tarzı değişikliği ve hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum
Seni bu takımda tanımayan kaldı mı acepBanane yeeaaa ben listeye gec girdim benimde kendimi tanitma mesajimi simdi yayinlayin
Güneşten mi aydan mı bilmiyorum da gezegeni yakasım var öyle bir ruh halindeyim. Ayran aşını da sevmiyorum yav. Karnım davul gibi oluyor onu yiyince
Kiz gunes tutulmus hep ondan bu hallerimizayran asini birlikte yapakmi gerci sana gerek yok ama gozun ac doyamadin kilo vermelere
Aha bak minnoş kaptan gene oklavayı sopayı kaldırmış baa
Roxenimmm nasılsın ?
Gittin geldin mi sen ?
Bende değilim beee iğdem...
Ne bileyim ... bi lokma peynir ... 2 kuru kayısı... bi dlm ananas ... atabilmelitim ağzıma... hani sen derdin ya hep aus yüzünden ilk zamanlar leptini hep gece çalışır sanıyordum :) benim gün içi leptin bacı ile aram yok ... 7 gibi kapatınca boğaz girişlerini sabaha kadar ... tatilde bi bundan tırstım.
Akşam yemekleri hep dışarda ve çıkmamız 8 i geçiyor .
Ayran aşı da günde 1 verdirdi burda kaç kişiye ... yine de durum çok minimalize gr sa dene istersen .
Anacımmmm az değilde ne demek benim 37 kilo arkadaşum varbi insan çıktı içimizden saraycammmmm
Ananası yerken kabuklarını demle ... tüm için iç . Soğuk tüket istersen . Ben 2 kez yaptım ... kabuk tarçın,yeşil elma zencefilde koymuştum .... yok böyle bi ödem atıcı
Hoş geldin diyeyim o zaman .
Ben aus ... diyet bölümü editörü / 7.takım kaptanı .
39 a yaklaşmış şu an çalışmayan bir anne :)
90larla başlayan kilo verme maceram , 79 ile bu takıma girmemle hızla devam etti.
Hedef küçülttüğüm için 2 kez mezun oldum hatta :) 53 kilolardayım şu an . 55 e kadar opsiyonluyum zaten .
7.takım kendi takımım diye söylemiyorumgerçekten bir yuvadır .
Kalabalığız çok . Liste içi dışı ...mezun ...kopamayız burdan .
Zamanla tanursın sende.
Sana takımla ilgili söyleyeceğim en hassas konu ... disiplin . Yedim ... dayanamadım.... diyeti bozdum ... özellikle listede asla jabul etmeyecepim şeyler.
Ha oldu mu ? Nefs bu yenildin mi ? Önlemini de arkasından mutlaka getirmeli.
Spora önem veririz . Spor gruplarımız var.
Şu an tatilde şehir dışındayım. Takıma sık giremiyorum.
igdedali kaptan yrd.dır... buralarda olduğu sürece her konuda bilgi verir.
Bu işte çok iyidir kibrit çöpü olana kadar buradasın
Valla gece uyurken bile aklıma geldinn....
Hadiii ya diyorum 80 kusurlerden buralara...
Sen bunu daha sık dile getirsene yahuu örnek olursun canısı.
Yaaa bonus çok komiksinn..
Kiz onların da var duaları..
Dizilerimden biliyorum
Canım benim tabii ki herşey yoluna girer girecek...
Sabahı olmayan gece ,
Baharı olmayan kış var mı?
Hepsii geçecek canım...
Çok özel değilse anlat bizlere hiç çekinme rahatlarsin.
Rabbim inşirah kolaylığı nasip etsin.
Yaa Aus ne güzel yazmışsın valla saydınin dediği gibi hikaye okur gibi okunuyor yazdiklarin.♡♡♡
Bdv ye arada bakıyorum okuyorum sadece ama bu sefer milletle dalga geçiyordu hasbam seyettim öyle yanii..
Canım Ahunun oğlan veya oglanlari sünnet olacak onların davetiyesi öyle aklımda kalmış.
Ciddi tutulma kizim guluyorum ama hep suursuzluktan :) tam tutulmalardan sonra yeryuzunde bir hareketlenme oluyor hep. Allah korusun felaketlerden.
Gunluk gamı kederide verdim allah cok sukur
Nereye geldiğini bilsin ona göre gardını alır kaptanım sıkı tutar işi
korkutmayın yahuuuuu .... hiç sopa göstermez gayet ılımlıdır diyin
Yazarken tepemde plaj çantası haxır bir baba .. elinde deniz topu bir yusuf .... ve son derece ehli keyf auuus için bitince sesken diyen bir eş ....
Demek bu adrenalin bana yazdırmış
Aus tutulması var onu bildin mi
Aha bak minnoş kaptan gene oklavayı sopayı kaldırmış baa
Selam kızlar iş yerinden bi Selam vereyim dedim iyisiniz umarım öpüyorum
Taam kaptanım. Dedim zaten kendisine onu yeme meyve ye deyu. HaklısınArkadaşlarına güzel örnek ol... zaten yemiş fınduk ezmelerini mortin de olsa kaptan hep yeme der altın kural
Bütün güneşi sen aldın tutuldu sonunda doymadın be kadınAz öğle güneşinde ıstakoz çevirme olup geleyim ... şu an öğle coşkusu yaşıyor kadınlar şemşiye altında ... o çantalara o kadar yemeği nasıl sığdırıyorlar yahu
Yemek dedin mi her yere sığdırılır muhakkakAz öğle güneşinde ıstakoz çevirme olup geleyim ... şu an öğle coşkusu yaşıyor kadınlar şemşiye altında ... o çantalara o kadar yemeği nasıl sığdırıyorlar yahu
Geçmiş olsun mortim ama üzgünümyaaben bel ağrısından bişey yapamıyorum bugün on dk şu yakışıklı cardio beyle :) çalıştım ama yok devamı gelmedi:)) Bakalım akşama inşallah bir yürüyüş patlatayım artık. Sende bak mortini düşün yeterli bence dengeleyelim bugünü böyle uslu uslu otur yiiiterrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?