- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Hoşgeldin canım aramızaAusencia
ADINIZ:aysun
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yaşam tarzı değişikliği ve hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum
Bazen az yemekte şişlik yapıyor bende de olur öyle bi tık az yiyeyim hemen etkileniyorum.Hep bu güneşin işi görüyor musun bende bendeki bu şişlik nedendir diyorumyalnız bir şey yemeden şiştim yahu ciddiyim
Tabi tabi pilden dir pildenAhahaha içim karardı yeminleRabbim hayra yorsun gerçekten güneş tutulmasından sonra genelde oluyor Vücudumu iyi hissediyorum ama tartı başka söylüyor anlamadım pilim mi bozuldu
Bazen az yemekte şişlik yapıyor bende de olur öyle bi tık az yiyeyim hemen etkileniyorum.
Benim sana dün verdiğim listeyi kabul etseydin bak ne oluyordu keyif yapiyordun şuan
Tabi tabi pilden dir pilden
Yürüyüş sonrası baskülümü görünce keşke bu haftalık listede olaydım dedim
Roxenimmm nasılsın ?
Gittin geldin mi sen ?
Bende değilim beee iğdem...
Ne bileyim ... bi lokma peynir ... 2 kuru kayısı... bi dlm ananas ... atabilmelitim ağzıma... hani sen derdin ya hep aus yüzünden ilk zamanlar leptini hep gece çalışır sanıyordum :) benim gün içi leptin bacı ile aram yok ... 7 gibi kapatınca boğaz girişlerini sabaha kadar ... tatilde bi bundan tırstım.
Akşam yemekleri hep dışarda ve çıkmamız 8 i geçiyor .
Ayran aşı da günde 1 verdirdi burda kaç kişiye ... yine de durum çok minimalize gr sa dene istersen .
Anacımmmm az değilde ne demek benim 37 kilo arkadaşum varbi insan çıktı içimizden saraycammmmm
Ananası yerken kabuklarını demle ... tüm için iç . Soğuk tüket istersen . Ben 2 kez yaptım ... kabuk tarçın,yeşil elma zencefilde koymuştum .... yok böyle bi ödem atıcı
Hoş geldin diyeyim o zaman .
Ben aus ... diyet bölümü editörü / 7.takım kaptanı .
39 a yaklaşmış şu an çalışmayan bir anne :)
90larla başlayan kilo verme maceram , 79 ile bu takıma girmemle hızla devam etti.
Hedef küçülttüğüm için 2 kez mezun oldum hatta :) 53 kilolardayım şu an . 55 e kadar opsiyonluyum zaten .
7.takım kendi takımım diye söylemiyorumgerçekten bir yuvadır .
Kalabalığız çok . Liste içi dışı ...mezun ...kopamayız burdan .
Zamanla tanursın sende.
Sana takımla ilgili söyleyeceğim en hassas konu ... disiplin . Yedim ... dayanamadım.... diyeti bozdum ... özellikle listede asla jabul etmeyecepim şeyler.
Ha oldu mu ? Nefs bu yenildin mi ? Önlemini de arkasından mutlaka getirmeli.
Spora önem veririz . Spor gruplarımız var.
Şu an tatilde şehir dışındayım. Takıma sık giremiyorum.
igdedali kaptan yrd.dır... buralarda olduğu sürece her konuda bilgi verir.
Gerçekten oluyor ama ben 15 gun neredeyse hep sabit kalmıştımİlk defa az yemekten şişliği duyuyorumKabul edeydim bütün emeklerim çöp olurdu
Pilden tabü neyden olacağıdı
Bonusum sen evdede böylemisinm kız eşcazın evdekiler ne diyo
Hiç merak etmeyin kaptanımız burada sihirli dokunuşlarıynan herkesi dal gibi yapıyor
Bu işte çok iyidir kibrit çöpü olana kadar buradasın
İmkansızı istemek
Ne diyorsun tam anlayamadım.İmkansızı istemek
Önemli olan görüntü tartı pek önemli değilNevroş görünüş olarak zayıf görünüyor ama ben kül yutmam, kanında yüksek dozda tontişlik varitina ile kilo alınır, börekler yapılıp pastalar yenir sonra gelsin sağdan soldan kilocuklar sonra niye göbüş önden gidiyor , halis muhlis göbek o göbek
Uzak duruyorum kuzumBiraz soruşturdum da kiralar uçuk. Bütçemi aşacakEski ev arkadaşım tekrar eve çıkmayı düşünüyor. Onla çıkacaz sanırım. Ev de bulduk bir tanıdıktan... Bayrama gitmeden oraya taşınacam inşallah.
İyi olmana da sevindim. Aman fındık ezmelerinden uzak dur
Bedenen tontiş olabilirim ama ruhen tontiş değilimigdedali Hayırdır sen ayran aşı
N Nana Ben nevoyu ruhende fizikende kurtaracağım tontişlikten ... kahramanı olacağım onun
@Makbule007 canım ... @aeben i dinle .. abartma ...mis gibi 1100
Tamamen iftira , şişko demedim tontiş dedimNe diyorsun tam anlayamadım.
Hani sen bir daha bana şişko demeyecektin
Benim senin gibi göbeğim yok diye mi böyle yapıyorsun
Görüntü sıfır beden olsada tartiya çıkınca piskoloji alt üst
Önemli olan görüntü tartı pek önemli değil
Yıllardır yapıyorum bu saatten sonra mı göbek fırlayacak
Ne diyek. Sopaynan geleni geçeni sıradan geçiriyor desek gelir mi kimseGenelim boyledirde burda cok daha rahatim oda bi gercek.
Hep bi gercegi saklama cabalari
Kolay gelsin sana da... Bu arada sporunu gördüm. Bu nası hastalık nostaljik tabağım maşallah. Ben niye hasta olunca camış gibi yatıyorum acepUzak duruyorum kuzumhadi gozunaydin sevindim ev isi zor ya ben de gidince temizlik yapicam. Ufak halilar var onlari silicem, balkon da yok ev de kucuk nasil kirutucam onlari dusunuyorum. Aman bi suru is
Benimle morti olduğundan beri niye sabit kalmıyorsunGerçekten oluyor ama ben 15 gun neredeyse hep sabit kalmıştım
Kız aç kalınca da bisi olmuyor bak sistin bari bayram edeydi miden
Konuşmayı dene tartinla ben öyle yapıyorum
Hep bi gercegi saklama cabalari
Aynen tartıya çıkınca psikolojim bozuluyor.Tamamen iftira , şişko demedim tontiş dedim
Benim vardı üzerinize afiyetkilo alınca da bana el sallıyor aynadan
Hiç ummadığın anda çıkarsa görürsün ama
Lunyam şiir konusundaki yeteneksizliğinle gözlerim doldu. Müziğe mi yönlensen acepTamamen iftira , şişko demedim tontiş dedim
Benim vardı üzerinize afiyetkilo alınca da bana el sallıyor aynadan
Hiç ummadığın anda çıkarsa görürsün ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?