Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin canım aramıza

Hep bu güneşin işi görüyor musun bende bendeki bu şişlik nedendir diyorumyalnız bir şey yemeden şiştim yahu ciddiyim
Bazen az yemekte şişlik yapıyor bende de olur öyle bi tık az yiyeyim hemen etkileniyorum.

Benim sana dün verdiğim listeyi kabul etseydin bak ne oluyordu keyif yapiyordun şuan

Ahahaha içim karardı yeminle Rabbim hayra yorsun gerçekten güneş tutulmasından sonra genelde oluyor Vücudumu iyi hissediyorum ama tartı başka söylüyor anlamadım pilim mi bozuldu
Tabi tabi pilden dir pilden

Bazen az yemekte şişlik yapıyor bende de olur öyle bi tık az yiyeyim hemen etkileniyorum.

Benim sana dün verdiğim listeyi kabul etseydin bak ne oluyordu keyif yapiyordun şuan

Tabi tabi pilden dir pilden

İlk defa az yemekten şişliği duyuyorum Kabul edeydim bütün emeklerim çöp olurdu

Pilden tabü neyden olacağıdı

Yürüyüş sonrası baskülümü görünce keşke bu haftalık listede olaydım dedim gelemeyen regle rağmen... Bugün yarın gelirse offf offf tadından yenmez
Aman portakal duymasın zaar nazar değiyor, o yorumumu okuyunca

İlk defa az yemekten şişliği duyuyorum Kabul edeydim bütün emeklerim çöp olurdu

Pilden tabü neyden olacağıdı
Gerçekten oluyor ama ben 15 gun neredeyse hep sabit kalmıştım
Kız aç kalınca da bisi olmuyor bak sistin bari bayram edeydi miden

Konuşmayı dene tartinla ben öyle yapıyorum

Önemli olan görüntü tartı pek önemli değil
Yıllardır yapıyorum bu saatten sonra mı göbek fırlayacak

Uzak duruyorum kuzum hadi gozunaydin sevindim ev isi zor ya ben de gidince temizlik yapicam. Ufak halilar var onlari silicem, balkon da yok ev de kucuk nasil kirutucam onlari dusunuyorum. Aman bi suru is

Ne diyorsun tam anlayamadım.
Hani sen bir daha bana şişko demeyecektin
Benim senin gibi göbeğim yok diye mi böyle yapıyorsun
Tamamen iftira , şişko demedim tontiş dedim
Benim vardı üzerinize afiyet kilo alınca da bana el sallıyor aynadan

Önemli olan görüntü tartı pek önemli değil
Yıllardır yapıyorum bu saatten sonra mı göbek fırlayacak
Görüntü sıfır beden olsada tartiya çıkınca piskoloji alt üst
Hiç ummadığın anda çıkarsa görürsün ama

Genelim boyledirde burda cok daha rahatim oda bi gercek.

Hep bi gercegi saklama cabalari
Ne diyek. Sopaynan geleni geçeni sıradan geçiriyor desek gelir mi kimse
Uzak duruyorum kuzum hadi gozunaydin sevindim ev isi zor ya ben de gidince temizlik yapicam. Ufak halilar var onlari silicem, balkon da yok ev de kucuk nasil kirutucam onlari dusunuyorum. Aman bi suru is
Kolay gelsin sana da... Bu arada sporunu gördüm. Bu nası hastalık nostaljik tabağım maşallah. Ben niye hasta olunca camış gibi yatıyorum acep

Gerçekten oluyor ama ben 15 gun neredeyse hep sabit kalmıştım
Kız aç kalınca da bisi olmuyor bak sistin bari bayram edeydi miden

Konuşmayı dene tartinla ben öyle yapıyorum
Benimle morti olduğundan beri niye sabit kalmıyorsunNiye böyle oldun ki şimdi diyorum ayarını sıfırlıyorum yine çıkıyorum yine aynı normalde kg vermem gerekirdi ama artıyım şaka gibi
Hep bi gercegi saklama cabalari

Aynen tartıya çıkınca psikolojim bozuluyor.
En son 7 yıl önce doğum sonrası bu kilodaydım.
3 çocukta göbek olmadıysa bundan sonra biraz zor

Lunyam şiir konusundaki yeteneksizliğinle gözlerim doldu. Müziğe mi yönlensen acep İçimde kalmıştı kaç zamandır demesem olmaz. Hem bak kimse bana tontiş demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…