Bugün de sopamızı yedik çok şükür
Kız ayakların 185 dakika bisiklet sürerken yani 3 saat nasıl oluyor bacakların titremiyor mu halin nasıl oluyor biri bana anlatsın bende senelerdir spor yapan biriyimAusencia kaptanim dun sporu yazmadan uyuyakalmisim.
185 dk bisiklet 370 puan
5 dk egzersiz 15 puan
toplam 385 puan
De bakem hele kaç kilo oldunAynen tartıya çıkınca psikolojim bozuluyor.
En son 7 yıl önce doğum sonrası bu kilodaydım.
3 çocukta göbek olmadıysa bundan sonra biraz zor
Aboowww kız seni sopa ile kovalarımLunyam şiir konusundaki yeteneksizliğinle gözlerim doldu. Müziğe mi yönlensen acepİçimde kalmıştı kaç zamandır demesem olmaz. Hem bak kimse bana tontiş demiyor
Kuzum iznin varsa pazartesi dönsene hatta dönme bayram geldi artıkArkadaşlar merhaba ben izinden dondum, ev savaş alanına dönmüşoglum dersanede kim varsa toplamış gelmiş çılgın parti vermişler gibi
Onlarin çamaşırları bizimkiler derken 3.makina dönüyor daha kaç kere de döner belli değil
Daha yemek yapma süpürüp silme yol yorgunluğu uykusu yapmadım bile
Ben yarın işbaşı yapmak istiyorum ama eşim pazartesi yap diyo bakalım duruma göre hem burda hem işyerinde mesaime basliycam
Mortimnehirnil111
Sayin kaptanımAusencia
Ve sevgili takim arkadaslarim
Bak benim mortime hiç acımıyor bana belim rahatsız diyorum hala spor peşindeÇok ikilemdeyim. Listeden dolayı yemesin diyorum ama bu hafta mortilerimden biri kendisi. O yüzden yesin de istiyorum
Ben portakal :) 29.75 yaşındayım ama listede 30 yazmış aus yanlışlıklahoşbulduk canım
Hiç doğru bulmuyorum bu hareketlerini hiiiçGeçmiş olsun mortim ama üzgünümkendime mukayyet olamıyorum duramıyorum
İşte hep bu yüzden kilo alıyorsunBugün de sopamızı yedik çok şükür
Şaka bi yana emek vermişsin pek beğendim de bişey diyemedim. Daha önce şiir yazanlar olmuştu fekat ilk defa bu kadar uzun ve tontişliğime şiir yazan olduDe bakem hele kaç kilo oldun
Aboowww kız seni sopa ile kovalarımsen türk edebiyatımızın nadide Alp Er Tunga sagusunu uyarladim daha ne istiyorsun ama yok yeni nesil anca iki kelimelik şiirler bilsin bizim zamanımızda böyle değildi hey gidi günler hey
Olmaz söyleyemem büyüsü bozulurDe bakem hele kaç kilo oldun
Aboowww kız seni sopa ile kovalarımsen türk edebiyatımızın nadide Alp Er Tunga sagusunu uyarladim daha ne istiyorsun ama yok yeni nesil anca iki kelimelik şiirler bilsin bizim zamanımızda böyle değildi hey gidi günler hey
Edebiyatım 5 idiŞaka bi yana emek vermişsin pek beğendim de bişey diyemedim. Daha önce şiir yazanlar olmuştu fekat ilk defa bu kadar uzun ve tontişliğime şiir yazan oldu
Sizin atışmayı çok zevkle izliyiorum.Bak benim mortime hiç acımıyor bana belim rahatsız diyorum hala spor peşindeAma liste için olunca işte zor bir durum iğdem Allah kurtarsın bu ikilemden seni
Ben portakal :) 29.75 yaşındayım ama listede 30 yazmış aus yanlışlıkla60 la başladım hedefim 55. Üçüncü haftam beni 58 kilodayım şu an. İnşallah hedefimize sağlıkla sıhhatle ulaşacağız burda
Hiç doğru bulmuyorum bu hareketlerini hiiiç
Benim de beden eğitimim 5 tiEdebiyatım 5 idi
İşte bir meal daha; şimdi demeyeyim, belki üstüne gene kilo alırımOlmaz söyleyemem büyüsü bozulur
Eylül'de toplam bildireceğim
Benim 4Benim de beden eğitimim 5 ti
Belki veririmİşte bir meal daha; şimdi demeyeyim, belki üstüne gene kilo alırım
Yemek mi vercenBelki veririm
Hayır kilo vereceğimYemek mi vercen
Allah kolaylık versinArkadaşlar merhaba ben izinden dondum, ev savaş alanına dönmüşoglum dersanede kim varsa toplamış gelmiş çılgın parti vermişler gibi
Onlarin çamaşırları bizimkiler derken 3.makina dönüyor daha kaç kere de döner belli değil
Daha yemek yapma süpürüp silme yol yorgunluğu uykusu yapmadım bile
Ben yarın işbaşı yapmak istiyorum ama eşim pazartesi yap diyo bakalım duruma göre hem burda hem işyerinde mesaime basliycam
Mortimnehirnil111
Sayin kaptanımAusencia
Ve sevgili takim arkadaslarim
içindeki canavarı mı çıkardım
İşte bir meal daha; şimdi demeyeyim, belki üstüne gene kilo alırım
Sana karşı sabit olmak hic yakışırmı bana aşk olsun sana layık bir morti olmaya çalışıyorum bak tartimda sana selamlarini ilettiBenimle morti olduğundan beri niye sabit kalmıyorsunNiye böyle oldun ki şimdi diyorum ayarını sıfırlıyorum yine çıkıyorum yine aynı normalde kg vermem gerekirdi ama artıyım şaka gibi
Sana karşı sabit olmak hic yakışırmı bana aşk olsun sana layık bir morti olmaya çalışıyorum bak tartimda sana selamlarini iletti
Bu arada beni Bu kadar düşünen sevindiren morti bulamam herhalde afferim artilarinla çok mesut ettin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?