Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanim dun sporu yazmadan uyuyakalmisim.
185 dk bisiklet 370 puan
5 dk egzersiz 15 puan
toplam 385 puan
Kız ayakların 185 dakika bisiklet sürerken yani 3 saat nasıl oluyor bacakların titremiyor mu halin nasıl oluyor biri bana anlatsın bende senelerdir spor yapan biriyim

Arkadaşlar merhaba ben izinden dondum, ev savaş alanına dönmüşoglum dersanede kim varsa toplamış gelmiş çılgın parti vermişler gibi
Onlarin çamaşırları bizimkiler derken 3.makina dönüyor daha kaç kere de döner belli değil
Daha yemek yapma süpürüp silme yol yorgunluğu uykusu yapmadım bile
Ben yarın işbaşı yapmak istiyorum ama eşim pazartesi yap diyo bakalım duruma göre hem burda hem işyerinde mesaime basliycam
Mortim nehirnil111
Sayin kaptanım Ausencia
Ve sevgili takim arkadaslarim

Aynen tartıya çıkınca psikolojim bozuluyor.
En son 7 yıl önce doğum sonrası bu kilodaydım.
3 çocukta göbek olmadıysa bundan sonra biraz zor
De bakem hele kaç kilo oldun

Lunyam şiir konusundaki yeteneksizliğinle gözlerim doldu. Müziğe mi yönlensen acep İçimde kalmıştı kaç zamandır demesem olmaz. Hem bak kimse bana tontiş demiyor
Aboowww kız seni sopa ile kovalarım sen türk edebiyatımızın nadide Alp Er Tunga sagusunu uyarladim daha ne istiyorsun ama yok yeni nesil anca iki kelimelik şiirler bilsin bizim zamanımızda böyle değildi hey gidi günler hey

Kuzum iznin varsa pazartesi dönsene hatta dönme bayram geldi artık bu arada hoşgeldin çok özlendin can mortim Kolay gelsin senin oğlan fırsattan istifade etmiş

Çok ikilemdeyim. Listeden dolayı yemesin diyorum ama bu hafta mortilerimden biri kendisi. O yüzden yesin de istiyorum
Bak benim mortime hiç acımıyor bana belim rahatsız diyorum hala spor peşinde Ama liste için olunca işte zor bir durum iğdem Allah kurtarsın bu ikilemden seni

hoşbulduk canım
Ben portakal :) 29.75 yaşındayım ama listede 30 yazmış aus yanlışlıkla 60 la başladım hedefim 55. Üçüncü haftam beni 58 kilodayım şu an. İnşallah hedefimize sağlıkla sıhhatle ulaşacağız burda

Geçmiş olsun mortim ama üzgünüm kendime mukayyet olamıyorum duramıyorum
Hiç doğru bulmuyorum bu hareketlerini hiiiç

Şaka bi yana emek vermişsin pek beğendim de bişey diyemedim. Daha önce şiir yazanlar olmuştu fekat ilk defa bu kadar uzun ve tontişliğime şiir yazan oldu

Olmaz söyleyemem büyüsü bozulur
Eylül'de toplam bildireceğim

Sizin atışmayı çok zevkle izliyiorum. saydin78 gibi naif bir hanımefendiyi bu hale sen getirdin

Allah kolaylık versin

Sizin atışmayı çok zevkle izliyiorum. saydin78 gibi naif bir hanımefendiyi bu hale sen getirdin
içindeki canavarı mı çıkardım

İşte bir meal daha; şimdi demeyeyim, belki üstüne gene kilo alırım

Benimle morti olduğundan beri niye sabit kalmıyorsunNiye böyle oldun ki şimdi diyorum ayarını sıfırlıyorum yine çıkıyorum yine aynı normalde kg vermem gerekirdi ama artıyım şaka gibi

Sana karşı sabit olmak hic yakışırmı bana aşk olsun sana layık bir morti olmaya çalışıyorum bak tartimda sana selamlarini iletti
Bu arada beni Bu kadar düşünen sevindiren morti bulamam herhalde afferim artilarinla çok mesut ettin beni

Henüz cuma gelmedi hatırlatırım cicim benim metamdan da haberin yok gibi Aleykumselam aldım selamını tartının cuma cevap veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…