Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum iznin varsa pazartesi dönsene hatta dönme bayram geldi artık bu arada hoşgeldin çok özlendin can mortim Kolay gelsin senin oğlan fırsattan istifade etmiş
Hoşbuldum canım benim

İzin varda evde durmak sıkıyor beni,islerimde birikmiştir aklım bi yandan onlarda
Aynen oğlan istifade etmiş şimdide dersaneden çıkmış ama eve gelmiyo arkadaş lar la takılıyor um dedi bizide ozlememis

Haklısın canım birikince bayram sonrası da seni yoracak bu sefer o zaman işlerini halledebiliyorsan hallet işine başla geri kalanını hafta sonu da yaparsın

Günaydın fatmanurum ...

Oh yürüyüşte yapılmış .

Cancazım montiden ne haber başladınmı ?

Dün yolculuk vardı canım bugün Mersin deyim bugün basladim

Anaaa bak nefs bacımla aynıymışız .aklın yolu bir demekki

Canım ilk günüm bugün yarın bende sevinirim inşallah
Bu arada seni kutlarım güzel moral olmuştur

Bugün yazarım inşallah kaptanim

ay çok mutlu oldum ben o artıları en az bir haftada yollardım normal diyetle bi de bugün barbunya İslamiş annem öğlen ondan yesem olur mu akşama da sebze düşünüyorum yine

Süper canim

Hoşgeldin canım

Yine de evde olmak güzeldir
Kolay gelsin canım

biliyorum kaptanım misafirim vardı dün gittiler ev temizliği falan derken çook şükür toparlandım artık.. bu arada sık sık burkulan ayağım yine burkuldu şişti bir kaç gün spor yapamayacam perşembe falan başlarım spora çok yüklenmek istemiyorum şişiyor gece çok sancılanıyor...

bugün diyetime başladımmm çook şükür bil bakalım öğlen ne yedimmmmm )) lahana buldummm 3 yaprak beyaz lahana haşladım afiyetle yedim çok iyi geldiii özlemişimm
akşama tavuk sote yaptım ve yanında yoğurt yiyip günü kapatacammmm ))

Canım geçmiş olsun neden ayağın sık sık burkuluyor çok mu ters hareketler yapıyorsun dikkat et kendine canımcım

Canım geçmiş olsun neden ayağın sık sık burkuluyor çok mu ters hareketler yapıyorsun dikkat et kendine canımcım
teşekkürler minnakım.. canım bundan 2 yıl önce bir gün feci burktum 6 ay spor yasak demişti doktor ...gerçekten 6 ay spor yapamadım ne zaman fazla yürüsem ayakta kalsam şişti... doktor eğer yorarsan kronikleşir ve her uzun yürüyüşten sonra bu acıyı yaşarsın demişti doğruda demiş....

hafta sonu misafirlerim vardı çoook ayakta kaldım birde arkadaşımla yürürken birden burkuldu yine aynı ayağım ve akşam şişti tekrar kremleri var sürünce şişliği azıcık geçiyor ağrısı diniyor.... bir kaç gün dinlenince ağrı kayboluyor yani kronikleşti...

Çok geçmiş olsunnn

Bu işte çok iyidir kibrit çöpü olana kadar buradasın

memnun oldum kaptanım inşallah bende senin gibi 53 ü görürüm diyeceğim ama bu zor biraz şuan vucudumdaki kas sırf 53 kilo
hoşbuldum

ne güzel sen hedefine ulaşmışsın neredeyse

Aa çok üzüldüm canım lütfen dikkatli ol spor da sağlıktır ama bu şekilde yapacak bir şey yok şişerse acı verirse ne yaparsın sen dinlen bol bol kaçmıyor ya iyi olduğunda yavaş yavaş yaparsın

memnun oldum kaptanım inşallah bende senin gibi 53 ü görürüm diyeceğim ama bu zor biraz şuan vucudumdaki kas sırf 53 kilo
hoşbuldum

ne güzel sen hedefine ulaşmışsın neredeyse
Canım öyle düşünme hiç bir şey imkansız değildir istiyorsan ulaşırsın neden olmasın ki

sağol canım inşallah biraz dinlenirsem toparlarım inşallah... misafilrerim olunca çook ayakta kaldım birde ben aşırı mükemmeltiyetçi bir insanım a dan zye herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım....misafirim var diye temizlikten tut yemek pasta çook ayakta kaldım....biraz çok abartıyorum bu huyumu bir türlü törpileyemedim yaaaa biraz akışına bırakmıyorum kendimi hem fiziken hem beynen çok yoruyorum...

maşallah bana gelen misafirde tatil köyü modunda oluyor.... kendime çooook kızıyorum ben niye bi yere gittiğimde kendimi bişeyler yapma sorumluluğunda hissediyorum anlamıyorum... mutlaka bişeyler yaparım asla oturamam ....ama bana geldiklerinde maşallah popolarını kaldırmıyor kimseeee .....

Adaaa hoşgeldin canm..
Gözlerim arıyordu he
Geçmiş olsun bu arada dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…