Aman hemende metaHenüz cuma gelmedi hatırlatırım cicimbenim metamdan da haberin yok gibi Aleykumselam aldım selamını tartının cuma cevap veririm
Hoşbuldum canım benimKuzum iznin varsa pazartesi dönsene hatta dönme bayram geldi artıkbu arada hoşgeldin çok özlendin can mortim Kolay gelsin senin oğlan fırsattan istifade etmiş
Cumaya kadar çıkarAman hemende metabir zevkini çıkarttırma
Cumaya kadar çıkar
Hoşbuldum canım benim
İzin varda evde durmak sıkıyor beni,islerimde birikmiştir aklım bi yandan onlarda
Aynen oğlan istifade etmiş şimdide dersaneden çıkmış ama eve gelmiyo arkadaş lar la takılıyor um dedi bizide ozlememis
Sabah yeşil çay içtim bugün nescafe içecektim ama vazgeçtim vücudumda su tutuyor olabilir bir kaç gün içmeyeceğimhadi yeşil çay içelim
lafı degistirmiyorum kesinlikle
Günaydın fatmanurum ...
Oh yürüyüşte yapılmış .
Cancazım montiden ne haber başladınmı ?
Anaaa bak nefs bacımla aynıymışız .aklın yolu bir demekki
sıkıntın ne ise allah seni biran önce ferahlığı çıkarsın canım bazen oluyor böyle üst işte geliyor ama düzelme yoluna bi girdi mi o zamanda güzel şeyler üst üste geliyor
günaydın ablacım harikasın dün menünü göremedim abla nasıl geçti ilk günün
Oooo sen bi kadına 100 gr a sevinmek .... dur daha o cumaya 600 gr olur .... eee cuma zaten 500 gr daha veriyorsun öğlene kadar
Hepsi geçecek banummm ... hepsi imtihan .
Ve üst üste geldi yordu seni biliyorum.
Yok yoook kilo vermeli olsun .... şöyle en sataşmalısından
Sırf bunu yaşamak için 2 kilo alsım var
Söylemesi ayıp hemen verebiliyorum da
Günaydınnnnnnnn
Günaydınnnnnn
Spor tamam ama menü yok fatma .
Günaydınnnnnnn
Aminnnnnnnn.
Canı monti istemiş senin metanın
Tatlım kendi tartım yanımda yok ...
Babamın ki 53-54 arası gidip geliyor.
Zaten 53e ramak kala gelmiştim Antalyaya...
Yani yolunda her şey .
Ara ara çok yiyorum .
2-3 gün azaltıyorum ... yüzme/yürüyüşde çok.
Denge kuruluyor yani.
ay çok mutlu oldum ben o artıları en az bir haftada yollardım normal diyetle bi de bugün barbunya İslamiş annem öğlen ondan yesem olur mu akşama da sebze düşünüyorum yine
@Ausencia
ADINIZ:aysun
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yaşam tarzı değişikliği ve hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum
Arkadaşlar merhaba ben izinden dondum, ev savaş alanına dönmüşoglum dersanede kim varsa toplamış gelmiş çılgın parti vermişler gibi
Onlarin çamaşırları bizimkiler derken 3.makina dönüyor daha kaç kere de döner belli değil
Daha yemek yapma süpürüp silme yol yorgunluğu uykusu yapmadım bile
Ben yarın işbaşı yapmak istiyorum ama eşim pazartesi yap diyo bakalım duruma göre hem burda hem işyerinde mesaime basliycam
Mortimnehirnil111
Sayin kaptanım @Ausencia
Ve sevgili takim arkadaslarim
biliyorum kaptanım misafirim vardı dün gittiler ev temizliği falan derken çook şükür toparlandım artık.. bu arada sık sık burkulan ayağım yine burkuldu şişti bir kaç gün spor yapamayacam perşembe falan başlarım spora çok yüklenmek istemiyorum şişiyor gece çok sancılanıyor...Hadi bakalım ....
Deniz mesaisi ... ilerleyen saatlerde görüşürüzzzz
begum75 Mücverimmmmmmmm ... Kaşta çekmiyor mu net ?
ada81 @Sekercikiz Hala dönmemeniz gözümden kaçıyor sanmayın kuzular
@ecemavi Sende spora başlıyordun canımmm .
Canım geçmiş olsun neden ayağın sık sık burkuluyor çok mu ters hareketler yapıyorsunbiliyorum kaptanım misafirim vardı dün gittiler ev temizliği falan derken çook şükür toparlandım artık.. bu arada sık sık burkulan ayağım yine burkuldu şişti bir kaç gün spor yapamayacam perşembe falan başlarım spora çok yüklenmek istemiyorum şişiyor gece çok sancılanıyor...
bugün diyetime başladımmm çook şükür bil bakalım öğlen ne yedimmmmm)) lahana buldummm 3 yaprak beyaz lahana haşladım afiyetle yedim çok iyi geldiii özlemişimm
akşama tavuk sote yaptım ve yanında yoğurt yiyip günü kapatacammmm))
teşekkürler minnakım.. canım bundan 2 yıl önce bir gün feci burktum 6 ay spor yasak demişti doktor ...gerçekten 6 ay spor yapamadım ne zaman fazla yürüsem ayakta kalsam şişti... doktor eğer yorarsan kronikleşir ve her uzun yürüyüşten sonra bu acıyı yaşarsın demişti doğruda demiş....Canım geçmiş olsun neden ayağın sık sık burkuluyor çok mu ters hareketler yapıyorsundikkat et kendine canımcım
Çok geçmiş olsunnnteşekkürler minnakım.. canım bundan 2 yıl önce bir gün feci burktum 6 ay spor yasak demişti doktor ...gerçekten 6 ay spor yapamadım ne zaman fazla yürüsem ayakta kalsam şişti... doktor eğer yorarsan kronikleşir ve her uzun yürüyüşten sonra bu acıyı yaşarsın demişti doğruda demiş....
hafta sonu misafirlerim vardı çoook ayakta kaldım birde arkadaşımla yürürken birden burkuldu yine aynı ayağım ve akşam şişti tekrar kremleri var sürünce şişliği azıcık geçiyor ağrısı diniyor.... bir kaç gün dinlenince ağrı kayboluyor yani kronikleşti...
teşekkürler canımmmÇok geçmiş olsunnn
Bu işte çok iyidir kibrit çöpü olana kadar buradasın
memnun oldum kaptanım inşallah bende senin gibi 53 ü görürüm diyeceğim ama bu zor biraz şuan vucudumdaki kas sırf 53 kilo
Roxenimmm nasılsın ?
Gittin geldin mi sen ?
Bende değilim beee iğdem...
Ne bileyim ... bi lokma peynir ... 2 kuru kayısı... bi dlm ananas ... atabilmelitim ağzıma... hani sen derdin ya hep aus yüzünden ilk zamanlar leptini hep gece çalışır sanıyordum :) benim gün içi leptin bacı ile aram yok ... 7 gibi kapatınca boğaz girişlerini sabaha kadar ... tatilde bi bundan tırstım.
Akşam yemekleri hep dışarda ve çıkmamız 8 i geçiyor .
Ayran aşı da günde 1 verdirdi burda kaç kişiye ... yine de durum çok minimalize gr sa dene istersen .
Anacımmmm az değilde ne demek benim 37 kilo arkadaşum varbi insan çıktı içimizden saraycammmmm
Ananası yerken kabuklarını demle ... tüm için iç . Soğuk tüket istersen . Ben 2 kez yaptım ... kabuk tarçın,yeşil elma zencefilde koymuştum .... yok böyle bi ödem atıcı
Hoş geldin diyeyim o zaman .
Ben aus ... diyet bölümü editörü / 7.takım kaptanı .
39 a yaklaşmış şu an çalışmayan bir anne :)
90larla başlayan kilo verme maceram , 79 ile bu takıma girmemle hızla devam etti.
Hedef küçülttüğüm için 2 kez mezun oldum hatta :) 53 kilolardayım şu an . 55 e kadar opsiyonluyum zaten .
7.takım kendi takımım diye söylemiyorumgerçekten bir yuvadır .
Kalabalığız çok . Liste içi dışı ...mezun ...kopamayız burdan .
Zamanla tanursın sende.
Sana takımla ilgili söyleyeceğim en hassas konu ... disiplin . Yedim ... dayanamadım.... diyeti bozdum ... özellikle listede asla jabul etmeyecepim şeyler.
Ha oldu mu ? Nefs bu yenildin mi ? Önlemini de arkasından mutlaka getirmeli.
Spora önem veririz . Spor gruplarımız var.
Şu an tatilde şehir dışındayım. Takıma sık giremiyorum.
igdedali kaptan yrd.dır... buralarda olduğu sürece her konuda bilgi verir.
hoşbuldumHoşgeldin canım aramıza
Bazen az yemekte şişlik yapıyor bende de olur öyle bi tık az yiyeyim hemen etkileniyorum.
Benim sana dün verdiğim listeyi kabul etseydin bak ne oluyordu keyif yapiyordun şuan
Tabi tabi pilden dir pilden
ne güzel sen hedefine ulaşmışsın neredeyseBak benim mortime hiç acımıyor bana belim rahatsız diyorum hala spor peşindeAma liste için olunca işte zor bir durum iğdem Allah kurtarsın bu ikilemden seni
Ben portakal :) 29.75 yaşındayım ama listede 30 yazmış aus yanlışlıkla60 la başladım hedefim 55. Üçüncü haftam beni 58 kilodayım şu an. İnşallah hedefimize sağlıkla sıhhatle ulaşacağız burda
Hiç doğru bulmuyorum bu hareketlerini hiiiç
Aa çok üzüldüm canım lütfen dikkatli ol spor da sağlıktır ama bu şekilde yapacak bir şey yok şişerse acı verirse ne yaparsın sen dinlen bol bol kaçmıyor ya iyi olduğunda yavaş yavaş yaparsınteşekkürler minnakım.. canım bundan 2 yıl önce bir gün feci burktum 6 ay spor yasak demişti doktor ...gerçekten 6 ay spor yapamadım ne zaman fazla yürüsem ayakta kalsam şişti... doktor eğer yorarsan kronikleşir ve her uzun yürüyüşten sonra bu acıyı yaşarsın demişti doğruda demiş....
hafta sonu misafirlerim vardı çoook ayakta kaldım birde arkadaşımla yürürken birden burkuldu yine aynı ayağım ve akşam şişti tekrar kremleri var sürünce şişliği azıcık geçiyor ağrısı diniyor.... bir kaç gün dinlenince ağrı kayboluyor yani kronikleşti...
Canım öyle düşünme hiç bir şey imkansız değildir istiyorsan ulaşırsın neden olmasın kimemnun oldum kaptanım inşallah bende senin gibi 53 ü görürüm diyeceğim ama bu zor biraz şuan vucudumdaki kas sırf 53 kilo
hoşbuldum
ne güzel sen hedefine ulaşmışsın neredeyse
53 olmam için yağla birlikte kasta yakmam gerek diyetisyen ideal kilomun 65 olduğunu söylediCanım öyle düşünme hiç bir şey imkansız değildir istiyorsan ulaşırsın neden olmasın ki
sağol canım inşallah biraz dinlenirsem toparlarım inşallah... misafilrerim olunca çook ayakta kaldım birde ben aşırı mükemmeltiyetçi bir insanım a dan zye herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım....misafirim var diye temizlikten tut yemek pasta çook ayakta kaldım....biraz çok abartıyorum bu huyumu bir türlü törpileyemedim yaaaa biraz akışına bırakmıyorum kendimi hem fiziken hem beynen çok yoruyorum...Aa çok üzüldüm canım lütfen dikkatli ol spor da sağlıktır ama bu şekilde yapacak bir şey yok şişerse acı verirse ne yaparsın sen dinlen bol bol kaçmıyor ya iyi olduğunda yavaş yavaş yaparsın
teşekkürler minnakım.. canım bundan 2 yıl önce bir gün feci burktum 6 ay spor yasak demişti doktor ...gerçekten 6 ay spor yapamadım ne zaman fazla yürüsem ayakta kalsam şişti... doktor eğer yorarsan kronikleşir ve her uzun yürüyüşten sonra bu acıyı yaşarsın demişti doğruda demiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?