hoşgeldin aramıza53 olmam için yağla birlikte kasta yakmam gerek diyetisyen ideal kilomun 65 olduğunu söyledi
Ada huyumuz kurusun bende öyleyimsağol canım inşallah biraz dinlenirsem toparlarım inşallah... misafilrerim olunca çook ayakta kaldım birde ben aşırı mükemmeltiyetçi bir insanım a dan zye herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım....misafirim var diye temizlikten tut yemek pasta çook ayakta kaldım....biraz çok abartıyorum bu huyumu bir türlü törpileyemedim yaaaa biraz akışına bırakmıyorum kendimi heö fiziken hem beynen çok yoruyorum...
maşallah bana gelen misafirde tatil köyü modunda oluyor.... kendime çooook kızıyorum ben niye bi yere gittiğimde kendimi bişeyler yapma sorumluluğunda hissediyorum anlamıyorum... mutlaka bişeyler yaparım asla oturamam ....ama bana geldiklerinde maşallah popolarını kaldırmıyor kimseeee .....
Adaaa hoşgeldin canm..
Gözlerim arıyordu he
Geçmiş olsun bu arada dikkat et
ada81 geçmiş olsun
Kendini çok zorlama, orası yer eder sonra sürekli ağrı şişlik yapar
Tedavisi neyse tam ol,bitsin sonra spora basla
Hoşbuldum canım benim
İzin varda evde durmak sıkıyor beni,islerimde birikmiştir aklım bi yandan onlarda
Aynen oğlan istifade etmiş şimdide dersaneden çıkmış ama eve gelmiyo arkadaş lar la takılıyor um dedi bizide ozlememis
hşbuldum canım 87 kiloyum şuan. bu arada sanada geçmiş olsun şimdi gördüm kusura bakma.hoşgeldin aramızaşuan kaç kilosun canımm?
Dün yolculuk vardı canım bugün Mersin deyim bugün basladim
Canım ilk günüm bugün yarın bende sevinirim inşallah
Bu arada seni kutlarım güzel moral olmuştur
Bugün yazarım inşallah kaptanim
Süper canim
Hoşgeldin canım
Yine de evde olmak güzeldir
Kolay gelsin canım
ahhh begüm çook yoruyor ama kendimizi ben artık yoruldum... millet ne güzel yaaaa popo yayıp oturuyor.... ben olsam kızım bişey dökse hemen silerim toplarım asla ev sahibine bırakmam... yanlış anlaşılmasın misafirden iş güç beklemiyorum ama yediğin tabağı masadan alıp lavaboya bırakmak çook mu zor bilemedim.... yaniii anneme çok kızıyorum niye bu kadar şey öğretmiş diye kimse böyle değil kiiii .... annem küçüklükten bize bunu aşılamış bir yere gidilince kalkılır yardım edilir (gerçi ablam bunu pek almamışAda huyumuz kurusun bende öyleyim
Bu sefer tatilde bile eşim bırak herşeyi üstlenme diye soylendi,huy işte
rica ederim canım çook teşekkürler ... burada keyifle gider o kilolalar hiç merak etmehşbuldum canım 87 kiloyum şuan. bu arada sanada geçmiş olsun şimdi gördüm kusura bakma.
Zaten baktım da canım senin imkansız yani o boyla 53 olursan kibrit çöpünü de geçersin ne gerek var53 olmam için yağla birlikte kasta yakmam gerek diyetisyen ideal kilomun 65 olduğunu söyledi
sağol canım inşallah biraz dinlenirsem toparlarım inşallah... misafilrerim olunca çook ayakta kaldım birde ben aşırı mükemmeltiyetçi bir insanım a dan zye herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım....misafirim var diye temizlikten tut yemek pasta çook ayakta kaldım....biraz çok abartıyorum bu huyumu bir türlü törpileyemedim yaaaa biraz akışına bırakmıyorum kendimi hem fiziken hem beynen çok yoruyorum...
maşallah bana gelen misafirde tatil köyü modunda oluyor.... kendime çooook kızıyorum ben niye bi yere gittiğimde kendimi bişeyler yapma sorumluluğunda hissediyorum anlamıyorum... mutlaka bişeyler yaparım asla oturamam ....ama bana geldiklerinde maşallah popolarını kaldırmıyor kimseeee .....
Yürüyüş sonrası baskülümü görünce keşke bu haftalık listede olaydım dedimgelemeyen regle rağmen... Bugün yarın gelirse offf offf tadından yenmez
Aman portakal duymasınzaar nazar değiyor, o yorumumu okuyunca
Hep bi gercegi saklama cabalari
Kizlar bugun biraz isim var doktora gidicem. Aksam gorusuruz insallah hepinizi cook optum
Arkadaşlar merhaba ben izinden dondum, ev savaş alanına dönmüşoglum dersanede kim varsa toplamış gelmiş çılgın parti vermişler gibi
Onlarin çamaşırları bizimkiler derken 3.makina dönüyor daha kaç kere de döner belli değil
Daha yemek yapma süpürüp silme yol yorgunluğu uykusu yapmadım bile
Ben yarın işbaşı yapmak istiyorum ama eşim pazartesi yap diyo bakalım duruma göre hem burda hem işyerinde mesaime basliycam
Mortimnehirnil111
Sayin kaptanımAusencia
Ve sevgili takim arkadaslarim
Sana karşı sabit olmak hic yakışırmı bana aşk olsun sana layık bir morti olmaya çalışıyorum bak tartimda sana selamlarini iletti
Bu arada beni Bu kadar düşünen sevindiren morti bulamam herhalde afferim artilarinla çok mesut ettin beni
biliyorum kaptanım misafirim vardı dün gittiler ev temizliği falan derken çook şükür toparlandım artık.. bu arada sık sık burkulan ayağım yine burkuldu şişti bir kaç gün spor yapamayacam perşembe falan başlarım spora çok yüklenmek istemiyorum şişiyor gece çok sancılanıyor...
bugün diyetime başladımmm çook şükür bil bakalım öğlen ne yedimmmmm)) lahana buldummm 3 yaprak beyaz lahana haşladım afiyetle yedim çok iyi geldiii özlemişimm
akşama tavuk sote yaptım ve yanında yoğurt yiyip günü kapatacammmm))
memnun oldum kaptanım inşallah bende senin gibi 53 ü görürüm diyeceğim ama bu zor biraz şuan vucudumdaki kas sırf 53 kilo
hoşbuldum
ne güzel sen hedefine ulaşmışsın neredeyse
ahhh minnakım aynı bende öyleyim a dan z ye herşey pür dikkat ederim ..... ama ben gidince aynı değeri görmüyorum o zaman çook kızıyorum kedime eşimde bana çook kızıyor bak sen olsannn hırpalardın kendini der.....Zaten baktım da canım senin imkansız yani o boyla 53 olursan kibrit çöpünü de geçersin ne gerek varsen diyetisyenin dediğini uygula bende boyuna dikkat etmemişim düşersi diyorum
Aynı bensin yemin ederim bende böyleyim kendimi çok hırpalıyorum herşey harika olmalı modundayım yemek gider tatlı gelir o gider meyve çerez gelir
Ben gittiğimde milletin evinde de yardım ederim dur beraber yaparız derim şaka gibiyiz yaBiz kendimizi hep yıpratırız milletten değer falan da görmeyiz
canımmmmm diyet kelebeğimmmm benimmm
Kesinlikle aramızda tatlımmm ....
Tartının kem gözlere gelmemesi için asla @Portakal Sulu Ordek e söylemem bu haberiiietiketlemem de adını
Yaaaa di miiiiii
Çivili sopalardan ...
Çin işkencelerinden...
3 gün kör kuyu hapsinden kimse bahsetmiyor
Hep bi kaptan eritireritirde nasıl eritir
Senin tartı güzel di miiiiiiiii
Bizde seni öptük fındık ezmem
Mücverimmmmmmmhoş geldin.
Ben daha gelemedim
Kolay gelsin sana çooook ....
Yaaaaaa bak ne doğru tespit.
Bende bayıla bayıla okuyorum da .... harbiden bizim naif , kırılgan,hassas,pamuk ,şeker mi şeker sarı papatyamızsaydin78 nı ne hale getirdi @Portakal Sulu Ordek
Totem tutuyor muuu triplim
Adacımmmmmmmmm
Bak sen diyete başladım dedin ....lahana dedinnn.... ben 2 kilo vermiş kadar sevindim
Ayağın için geçmiş olsun tatlım .... o artık belli ki her zorlanma da bi yoklayacak seni.
Dikkat et kuzum
Hiç öyle düşünme ....
Bende nerden nereye geldim .
Hoşçakal 30 kilo diye bi konum vardı diyet başarı hikayelerinde ... 58 e indiğimde açmıştım . Bi oku bir ara canım
Teşekkür ederim kaptanım
Tartının kem gözlere gelmemesi için asla @Portakal Sulu Ordek e söylemem bu haberiiietiketlemem de adını
Yaaaa di miiiiii
Çivili sopalardan ...
Çin işkencelerinden...
Ben daha gelemedim
Bende bayıla bayıla okuyorum da .... harbiden bizim naif , kırılgan,hassas,pamuk ,şeker mi şeker sarı papatyamızsaydin78 nı ne hale getirdi @Portakal Sulu Ordek
Adacımmmmmmmmm
Bak sen diyete başladım dedin ....lahana dedinnn.... ben 2 kilo vermiş kadar sevindim
Ayağın için geçmiş olsun tatlım .... o artık belli ki her zorlanma da bi yoklayacak seni.
Dikkat et kuzum
Hiç öyle düşünme ....
Hoşçakal 30 kilo diye bi konum vardı diyet başarı hikayelerinde ... 58 e indiğimde açmıştım . Bi oku bir ara canım
Teşekkür ederim kaptanım
Bizimkide ani bir dönüş oldu normalde hafta sonu doncektik
Arkadaşlar lar sogolsun çocukça davrandılar
Bugun ne güzel kardedimle marmariste buluşma planim vardi ama yağmurlu bir havaya geri döndüm
Ayy keşke olsan ne güzel olurduZaten baktım da canım senin imkansız yani o boyla 53 olursan kibrit çöpünü de geçersin ne gerek varsen diyetisyenin dediğini uygula bende boyuna dikkat etmemişim düşersi diyorum
Aynı bensin yemin ederim bende böyleyim kendimi çok hırpalıyorum herşey harika olmalı modundayım yemek gider tatlı gelir o gider meyve çerez gelir
Ben gittiğimde milletin evinde de yardım ederim dur beraber yaparız derim şaka gibiyiz yaBiz kendimizi hep yıpratırız milletten değer falan da görmeyiz
hemen okuyorum :)
Yaaaa di miiiiii
Çivili sopalardan ...
Çin işkencelerinden...
Ben daha gelemedim
Adacımmmmmmmmm
Dikkat et kuzum
Hiç öyle düşünme ....
Hadi yaaaaaa ...üzüldüm.
Sevmemiştim o kadını zaten
Bende başından beri sevmemistim de tatilde daha yakından tanır severim dediydim, hepten saç baş yolcak kıvama geldimHadi yaaaaaa ...üzüldüm.
Sevmemiştim o kadını zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?