Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada huyumuz kurusun bende öyleyim
Bu sefer tatilde bile eşim bırak herşeyi üstlenme diye soylendi,huy işte

Begüm hoşgeldin canım.
Oğluna güldüm parti yapmış vayyy ergen vayy

Hadiii Fatmacım tatlili iyi değerlendir...
Güzel güzel dinlen sporunu yapp

Ada huyumuz kurusun bende öyleyim
Bu sefer tatilde bile eşim bırak herşeyi üstlenme diye soylendi,huy işte
ahhh begüm çook yoruyor ama kendimizi ben artık yoruldum... millet ne güzel yaaaa popo yayıp oturuyor.... ben olsam kızım bişey dökse hemen silerim toplarım asla ev sahibine bırakmam... yanlış anlaşılmasın misafirden iş güç beklemiyorum ama yediğin tabağı masadan alıp lavaboya bırakmak çook mu zor bilemedim.... yaniii anneme çok kızıyorum niye bu kadar şey öğretmiş diye kimse böyle değil kiiii .... annem küçüklükten bize bunu aşılamış bir yere gidilince kalkılır yardım edilir (gerçi ablam bunu pek almamış )))vs vs vs hele yatılıysan ayrıca
hem o kadar iş yap ayrıca şehiri gezdir eve gelip tekrar amele gibi servis yap olunca pes ediyorum....

53 olmam için yağla birlikte kasta yakmam gerek diyetisyen ideal kilomun 65 olduğunu söyledi
Zaten baktım da canım senin imkansız yani o boyla 53 olursan kibrit çöpünü de geçersin ne gerek var sen diyetisyenin dediğini uygula bende boyuna dikkat etmemişim düşersi diyorum

Aynı bensin yemin ederim bende böyleyim kendimi çok hırpalıyorum herşey harika olmalı modundayım yemek gider tatlı gelir o gider meyve çerez gelir

Ben gittiğimde milletin evinde de yardım ederim dur beraber yaparız derim şaka gibiyiz ya Biz kendimizi hep yıpratırız milletten değer falan da görmeyiz

Kesinlikle aramızda tatlımmm ....
Tartının kem gözlere gelmemesi için asla @Portakal Sulu Ordek e söylemem bu haberiii etiketlemem de adını

Hep bi gercegi saklama cabalari

Yaaaa di miiiiii
Çivili sopalardan ...
Çin işkencelerinden...
3 gün kör kuyu hapsinden kimse bahsetmiyor

Hep bi kaptan eritir eritirde nasıl eritir

Senin tartı güzel di miiiiiiiii

Kizlar bugun biraz isim var doktora gidicem. Aksam gorusuruz insallah hepinizi cook optum

Bizde seni öptük fındık ezmem

Mücverimmmmmmm hoş geldin.

Ben daha gelemedim

Kolay gelsin sana çooook ....

Sizin atışmayı çok zevkle izliyiorum. saydin78 gibi naif bir hanımefendiyi bu hale sen getirdin

Yaaaaaa bak ne doğru tespit.

Bende bayıla bayıla okuyorum da .... harbiden bizim naif , kırılgan,hassas,pamuk ,şeker mi şeker sarı papatyamız saydin78 nı ne hale getirdi @Portakal Sulu Ordek

Totem tutuyor muuu triplim

Adacımmmmmmmmm

Bak sen diyete başladım dedin ....lahana dedinnn.... ben 2 kilo vermiş kadar sevindim

Ayağın için geçmiş olsun tatlım .... o artık belli ki her zorlanma da bi yoklayacak seni.
Dikkat et kuzum

memnun oldum kaptanım inşallah bende senin gibi 53 ü görürüm diyeceğim ama bu zor biraz şuan vucudumdaki kas sırf 53 kilo
hoşbuldum

ne güzel sen hedefine ulaşmışsın neredeyse

Hiç öyle düşünme ....
Bende nerden nereye geldim .
Hoşçakal 30 kilo diye bi konum vardı diyet başarı hikayelerinde ... 58 e indiğimde açmıştım . Bi oku bir ara canım

ahhh minnakım aynı bende öyleyim a dan z ye herşey pür dikkat ederim ..... ama ben gidince aynı değeri görmüyorum o zaman çook kızıyorum kedime eşimde bana çook kızıyor bak sen olsannn hırpalardın kendini der.....
törpilemek lazım bazen....

canımmmmm diyet kelebeğimmmm benimmm

lahanayı ada görünce gözler böyle olduuuu

Güzeller .... kendinizi yormayın .
Misafiniz varsa bu sizin için işkenceye dönüşmemeli ...
Kül kedisi olursanız ... herkes pamuk prenses gibi toto kaldırmadan yayılır.

Iş buyurmak zor evet .... ama sizde saçınızı süpürge etmek zorunda değilsiniz.

Bana biri gelip kalıyorsa ... zaten çok yakınım demektir . Yoksa dıdının dıdısı ile yatılılık ııı ıhhhh ....

Eee yakınsak ... keyif almak için bir aradayız demektir .
Yoksa hiç birinizin evi otel değil .

Teşekkür ederim kaptanım
Bizimkide ani bir dönüş oldu normalde hafta sonu doncektik
Arkadaşlar lar sogolsun çocukça davrandılar
Bugun ne güzel kardedimle marmariste buluşma planim vardi ama yağmurlu bir havaya geri döndüm

Hadi yaaaaaa ...üzüldüm.
Sevmemiştim o kadını zaten

Ayy keşke olsan ne güzel olurdu
hemen okuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…