kaptanım onlar keyif alıyorlar çünkü herşey önlerine geliyorGüzeller .... kendinizi yormayın .
Misafiniz varsa bu sizin için işkenceye dönüşmemeli ...
Kül kedisi olursanız ... herkes pamuk prenses gibi toto kaldırmadan yayılır.
Iş buyurmak zor evet .... ama sizde saçınızı süpürge etmek zorunda değilsiniz.
Bana biri gelip kalıyorsa ... zaten çok yakınım demektir . Yoksa dıdının dıdısı ile yatılılık ııı ıhhhh ....
Eee yakınsak ... keyif almak için bir aradayız demektir .
Yoksa hiç birinizin evi otel değil .
Bende başından beri sevmemistim de tatilde daha yakından tanır severim dediydim, hepten saç baş yolcak kıvama geldim
İşte bir ben daha değişmiyor huy insanlar da seni enayi yerine koyuyor ona yanıyorumAda huyumuz kurusun bende öyleyim
Bu sefer tatilde bile eşim bırak herşeyi üstlenme diye soylendi,huy işte
dur bende bi kamu spotu vereyimmmmKamu spotumu da verdim
kaptanım onlar keyif alıyorlar çünkü herşey önlerine geliyor)) aynı dediğin gibi saçımızı süpürge etmiş oluyoruz...yok bende hata ben kabul ediyorum her ayrıntıyı niye düşünüyorum ki bende sorun... bırak olduğu kadar diyebilmeliyim aslında onların suçu yok....
tam sofra kaldırılacakken bende ayyy bi kızıma yemek yedireyim deyip tabağı alıp balkona çıkmalıyım ve bunu her öğün yapmalıyım....yokkk bende sorun bende artık öyle olacam inşallah galiba umarımmm
dur bende bi kamu spotu vereyimmmm
bir yere misafirliğe özellikle yatılı gittiğinizde lütfen POPONUZU kaldırın ve evin hanımına yardımcı olun. yoksa böyle arkanızdan konuşulur .. Çocukla ilgileniyorum ayağına yatmayın çünkü yemiyoruz)
dr çok doğru demiş aynı o dediğini yapmaya çalışıyorum.....sıra bende inşallah bende zamanla törpilerim...
Canım bak dr tescilli mükemmeliyetçilik bende de var.
Sadece misafir değil ... her konuda.
Ms hastalığından sonra dr dedi ki
.. dünyadaki her deliğe elindeki iğne iplikle yamaya koşma ...
Yapamam mapamam mırın kırın ettim ama ... çok yol kattettim .
Yapmak istemiyorsam yapmıyorumm.
Ha bazıları vardır keyif alır o hizmetten ... bende alırım ... o ayrı ...
Ama kullanılma derecesinde ise ..
Ki senin durum biraz öyle ...
Aynennn ... x cim ben bi kızı yedireyim sende masayı toparla diyeceksin
Aynen eşimde otur yapma diyor kızıyor ah salak kafam nasıl yordum zamanında kendimi şimdi soğudum yaptıklarımdan öyle davranan insanlardan da artık bana değer vermiyormuş gibi geliyor yapınca sanırım karşılık bekliyorsunahhh minnakım aynı bende öyleyim a dan z ye herşey pür dikkat ederim ..... ama ben gidince aynı değeri görmüyorum o zaman çook kızıyorum kedime eşimde bana çook kızıyor bak sen olsannn hırpalardın kendini der.....
törpilemek lazım bazen....
Kiminle saç başa geldin Begüş seninle kim saç başa gelebilir ki onda sıkıntı var demektirBende başından beri sevmemistim de tatilde daha yakından tanır severim dediydim, hepten saç baş yolcak kıvama geldim
bacım yapmasandaa olmuyor bak bi arkadaşım vardı ziyarete gittik yeni evine gittitğim için mutfağına geçmedim akşam 19,30 çay içmesine gittik çaylar saat 21,45 de geldi ..22,30 da zaten biz kalktık kızımın uykusu geldi.... yani ne ağır kadınlar var ben hayret ediyorum benim bi misafirim gelecekse herşey masaya hazırlanır onların gelme saatine yakın çay bardağından tut peçetelere kadar herşey hazır olur.. bi en son pasta kesilip tabaklara koyarım servise başlarım böylece içerde bayanıda yalnız bırakmam ..... mutfakta zaman geçirmek yerine misafirimin yanında otururum..Aynen eşimde otur yapma diyor kızıyor ah salak kafam nasıl yordum zamanında kendimi şimdi soğudum yaptıklarımdan öyle davranan insanlardan da artık bana değer vermiyormuş gibi geliyor yapınca sanırım karşılık bekliyorsun
Geçmiş olsun canımteşekürler kızlarrrdinlenince geçer alıştım artık ....
Şuan emin adımlarla ilerliyor tutacak bu hafta da inşallah
Kesinlikle aramızda tatlımmm ....
Tartının kem gözlere gelmemesi için aslaMunzevi Zencefil e söylemem bu haberiii etiketlemem de adını
Yaaaa di miiiiii
Çivili sopalardan ...
Çin işkencelerinden...
3 gün kör kuyu hapsinden kimse bahsetmiyor
Hep bi kaptan eritireritirde nasıl eritir
Senin tartı güzel di miiiiiiiii
Bizde seni öptük fındık ezmem
Mücverimmmmmmmhoş geldin.
Ben daha gelemedim
Kolay gelsin sana çooook ....
Yaaaaaa bak ne doğru tespit.
Bende bayıla bayıla okuyorum da .... harbiden bizim naif , kırılgan,hassas,pamuk ,şeker mi şeker sarı papatyamızsaydin78 nı ne hale getirdi Munzevi Zencefil
Totem tutuyor muuu triplim
Adacımmmmmmmmm
Bak sen diyete başladım dedin ....lahana dedinnn.... ben 2 kilo vermiş kadar sevindim
Ayağın için geçmiş olsun tatlım .... o artık belli ki her zorlanma da bi yoklayacak seni.
Dikkat et kuzum
Hiç öyle düşünme ....
Bende nerden nereye geldim .
Hoşçakal 30 kilo diye bi konum vardı diyet başarı hikayelerinde ... 58 e indiğimde açmıştım . Bi oku bir ara canım
teşekkürler canımmmGeçmiş olsun canım
Ayy mortim duymasın yoksa şiştikçe şişecek
Demek öyleeeeeYürüyüş sonrası baskülümü görünce keşke bu haftalık listede olaydım dedimgelemeyen regle rağmen... Bugün yarın gelirse offf offf tadından yenmez
Aman portakal duymasınzaar nazar değiyor, o yorumumu okuyunca
Orası öyle tabi yardıma gidiyorsun zaten istesen de duramazsın çay tabak koy kaldır oluyor ister istemez ama artık salata yapayım meyve soyayım moduna girmiyorsun çünkü içinden gelmiyor sen hep hazır bulunduğundan seni kullanıyorlarmış gibi geliyorbacım yapmasandaa olmuyor bak bi arkadaşım vardı ziyarete gittik yeni evine gittitğim için mutfağına geçmedim akşam 19,30 çay içmesine gittik çaylar saat 21,45 de geldi ..22,30 da zaten biz kalktık kızımın uykusu geldi.... yani ne ağır kadınlar var ben hayret ediyorum benim bi misafirim gelecekse herşey masaya hazırlanır onların gelme saatine yakın çay bardağından tut peçetelere kadar herşey hazır olur.. bi en son pasta kesilip tabaklara koyarım servise başlarım böylece içerde bayanıda yalnız bırakmam ..... mutfakta zaman geçirmek yerine misafirimin yanında otururum..
meyvelerimi önceden yıkar bir sepetin içine koyar meyve tabaklarım bıçaklarım bile tezgahta hazır olur hemen koyar içeri geçerim.... ama bakıyorum arkadaşlarım çoğu öyle değil bi mutfağa girerler saatlerce çıkmazlar en son diyorsun dur bekle geliyorum bir halt becemiyorsun diyeeeee
Görmedim sanma gözümden kaçtı hiç sanmaGeçmiş olsun canım
Ayy mortim duymasın yoksa şiştikçe şişecek
Gideyim şu parkın etrafında beş bin tur atayım da geleyim güneşte başıma başıma vursun da ter atayımacımasız mortim saydin78 e ithafen..
teşekkürler minnakım.. canım bundan 2 yıl önce bir gün feci burktum 6 ay spor yasak demişti doktor ...gerçekten 6 ay spor yapamadım ne zaman fazla yürüsem ayakta kalsam şişti... doktor eğer yorarsan kronikleşir ve her uzun yürüyüşten sonra bu acıyı yaşarsın demişti doğruda demiş....
hafta sonu misafirlerim vardı çoook ayakta kaldım birde arkadaşımla yürürken birden burkuldu yine aynı ayağım ve akşam şişti tekrar kremleri var sürünce şişliği azıcık geçiyor ağrısı diniyor.... bir kaç gün dinlenince ağrı kayboluyor yani kronikleşti...
Hadiii Fatmacım tatlili iyi değerlendir...
Güzel güzel dinlen sporunu yapp
ahhh begüm çook yoruyor ama kendimizi ben artık yoruldum... millet ne güzel yaaaa popo yayıp oturuyor.... ben olsam kızım bişey dökse hemen silerim toplarım asla ev sahibine bırakmam... yanlış anlaşılmasın misafirden iş güç beklemiyorum ama yediğin tabağı masadan alıp lavaboya bırakmak çook mu zor bilemedim.... yaniii anneme çok kızıyorum niye bu kadar şey öğretmiş diye kimse böyle değil kiiii .... annem küçüklükten bize bunu aşılamış bir yere gidilince kalkılır yardım edilir (gerçi ablam bunu pek almamış)))vs vs vs hele yatılıysan ayrıca
hem o kadar iş yap ayrıca şehiri gezdir eve gelip tekrar amele gibi servis yap olunca pes ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?