Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım onlar keyif alıyorlar çünkü herşey önlerine geliyor )) aynı dediğin gibi saçımızı süpürge etmiş oluyoruz...yok bende hata ben kabul ediyorum her ayrıntıyı niye düşünüyorum ki bende sorun... bırak olduğu kadar diyebilmeliyim aslında onların suçu yok....
tam sofra kaldırılacakken bende ayyy bi kızıma yemek yedireyim deyip tabağı alıp balkona çıkmalıyım ve bunu her öğün yapmalıyım....yokkk bende sorun bende artık öyle olacam inşallah galiba umarımmm

Ada huyumuz kurusun bende öyleyim
Bu sefer tatilde bile eşim bırak herşeyi üstlenme diye soylendi,huy işte
İşte bir ben daha değişmiyor huy insanlar da seni enayi yerine koyuyor ona yanıyorum Bende artık geri çekilmeye çalışıyorum kimse uğraşmıyor ben sorumluluğumu biliyorsam herkes bilsin

Kamu spotumu da verdim
dur bende bi kamu spotu vereyimmmm

bir yere misafirliğe özellikle yatılı gittiğinizde lütfen POPONUZU kaldırın ve evin hanımına yardımcı olun. yoksa böyle arkanızdan konuşulur .. Çocukla ilgileniyorum ayağına yatmayın çünkü yemiyoruz )

Canım bak dr tescilli mükemmeliyetçilik bende de var.
Sadece misafir değil ... her konuda.
Ms hastalığından sonra dr dedi ki
.. dünyadaki her deliğe elindeki iğne iplikle yamaya koşma ...
Yapamam mapamam mırın kırın ettim ama ... çok yol kattettim .

Yapmak istemiyorsam yapmıyorumm.

Ha bazıları vardır keyif alır o hizmetten ... bende alırım ... o ayrı ...
Ama kullanılma derecesinde ise ..
Ki senin durum biraz öyle ...
Aynennn ... x cim ben bi kızı yedireyim sende masayı toparla diyeceksin

O çocukla da nedense sadece iş güç yemek vakti ilgilenmeyin

dr çok doğru demiş aynı o dediğini yapmaya çalışıyorum.....sıra bende inşallah bende zamanla törpilerim...
senin bi teşhisin çok etkilemişti dediğini yapıyorum çok şükür sorun yaşamadım ne zaman kalbim çarpmaya başladığında hemen kalkıp başka şeylerle uğraşıyorum hoop kalbimim sesi gidiyor ))

Aynen eşimde otur yapma diyor kızıyor ah salak kafam nasıl yordum zamanında kendimi şimdi soğudum yaptıklarımdan öyle davranan insanlardan da artık bana değer vermiyormuş gibi geliyor yapınca sanırım karşılık bekliyorsun

bacım yapmasandaa olmuyor bak bi arkadaşım vardı ziyarete gittik yeni evine gittitğim için mutfağına geçmedim akşam 19,30 çay içmesine gittik çaylar saat 21,45 de geldi ..22,30 da zaten biz kalktık kızımın uykusu geldi.... yani ne ağır kadınlar var ben hayret ediyorum benim bi misafirim gelecekse herşey masaya hazırlanır onların gelme saatine yakın çay bardağından tut peçetelere kadar herşey hazır olur.. bi en son pasta kesilip tabaklara koyarım servise başlarım böylece içerde bayanıda yalnız bırakmam ..... mutfakta zaman geçirmek yerine misafirimin yanında otururum..

meyvelerimi önceden yıkar bir sepetin içine koyar meyve tabaklarım bıçaklarım bile tezgahta hazır olur hemen koyar içeri geçerim.... ama bakıyorum arkadaşlarım çoğu öyle değil bi mutfağa girerler saatlerce çıkmazlar en son diyorsun dur bekle geliyorum bir halt becemiyorsun diyeeeee

teşekürler kızlarrr dinlenince geçer alıştım artık ....
Geçmiş olsun canım

Şuan emin adımlarla ilerliyor tutacak bu hafta da inşallah

Ayy mortim duymasın yoksa şiştikçe şişecek

Demek öyleeeee Yarına öbür güne de bol bol spor bekliyorum senden yine o vakit. Özellikle perşembe iyice yor kendini ki sabah tartı da yine gülsün yüzün canım mortim Görünmez olaydım çorbalarına un yemeklerine tuz katardım baskülünün pilini eski pille değiştirirdim ibresini bozardım ve daha birsürü şey

Orası öyle tabi yardıma gidiyorsun zaten istesen de duramazsın çay tabak koy kaldır oluyor ister istemez ama artık salata yapayım meyve soyayım moduna girmiyorsun çünkü içinden gelmiyor sen hep hazır bulunduğundan seni kullanıyorlarmış gibi geliyor Benimde bir arkadaşım var öyle ilk evlendiği yıllar beraber hazırlayalım Nil hadi gelin falan derdi girer mutfağa onunla hazırlardım kısırdır börektir ben evlendim ondan 2 sene sonra rahat ben hazırlıyorum o hala tek başına hazırlamaya üşeniyor hala daha öyle ben evlendim 2 sene oldu evine gideriz dışarıdan tavuk kanat söyleyelim lahmacun söyleyelim modunda eskiden çalışmazdı giderdik beraber yapardık şimdi çalışmaya başladı dışarıdan söylüyor vallahi bende bilerek isteyerek biz yer geliriz çay içmeye diyorum sinir harbi tamam kimse bana yemek hazırlamak zorunda değil ama bu kadarı da bana fazla geliyor çocuğuna doğum günü yapacak mesela eminim beraber hazırlarız durumuna girsem geri çevirmezdi ama söylemedim canım artık kıymetli çünkü o yüzden ailelerle beraber kutlayacakmış yine yıkacak birini bulmuşEltimlerle konuşurken de o da herkesten bir yardım alırdı doğum gününü yaparkengiderdik beraber hazırlarız derdim çalışıyorsun derdim salatayı yapardım bir şeyin ucundan tutardım yani ama bana gelen hep masaya oturur herşeyim hazırdır ne oldu bak değerimiz de olmadı dalga bile geçmişlerdir arkamdan

Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine önce sağlık

Hadiii Fatmacım tatlili iyi değerlendir...
Güzel güzel dinlen sporunu yapp

Sağolasın canım inşallah biraz gider kilolar bugün ödemede var bayağı artı geldim yarın inşallah daha iyi gelirim

Kendine yüklenme k çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…