Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yanimda suan bi abi oturuyor, bacaklari az killi. Benimkinden guzel bi de bronz, donup donup bacaklarina bakiyorum fark etmiyodur insallah cok pis kiskandim o gecerken ayagimi uzatip celme mi taksam acep

Bi selam vereyim dedim daha sira bekliyorum doktorda.aksama gorusuruz insallah sifa olur doktor dua edin kizlar. Bugun icim disim tarhana oldu kaptandan zopayi duble yicem gibi Allah affetsin

Et degisiminde peynir yenebilir degilmi? Yenirse ne kadar olmali et olcusu kadarmi?
120 gr et yerine 120 gr peynirmi? Ausencia

Birde 20 kilo vermis 2 bucuk yildir ara ara biraksada genelde salonda spor yapmis ve artik platesi hissetmiyorum ic bacak falan hissetmiyorum agirlik basliycam diyen öz ablaya ne tavsiye edilir?

Bacak calisiyomus hissetmiyomus

Menü
Sabah 7.00
Lor peynirli bir kase yoğurt
Hibiskus çayı
Domates salatalık

Öğle 12.00
2.5 tane köfte
Salata
İsotlu pul biberli bir kase yoğurt
Üç beş tane siyah üzüm ve bir küçük elma

Akşam 16.30
3 kaşık sebzeli tavuk yemeği
Salata
Yarım bardak ayran

Su 2 lt ve 1 lt dukan içeceği
Ausencia igdedali mortim saydin78

aynı annem gibi o da herşeyi hatırlatırdı. Misafir gelmeden önce

Bugün çorbayı yarım kase içtim farkettirdi sanırım acayip acıktım ya

Dün ki menüm

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 13:00 - 1 kase sebze çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu tavuk + 1 kase mevsim salata + 1 kase cacık
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - yarım porsiyon kuru fasulye + 2 ymk kaşığı cacık

Bugün ki menüm

Sabah; 09:00 - 2 ad.grisini + 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 10:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 13:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon köri soslu tavuk + 1 kase cacık + 1 kase mevsim salata

Akşama ne yesem karar veremedim hafif olmalı ama doyurmalı

Ausencia bir de morti görsün Triplimelek Megi

Hiç beğenmedim görmez olaydım
Yemek ye kadın yemek bu ne böyle

Menü Bildirimim :

Kahvaltı-9.30

2 etimek
4 yeşil 2 siyah zeytin
Domates-salatalık-biber
1 kk peynir

Öğle Yemeği- 12.30

1 kepçe tavuk suyu çorba
1 küçük kase salata
2 kaşık yoğurt

Akşam-17.00

1 büyük kase ton balıklı salata
1 bardak ayran

Şuana kadar 1.7 litre su

o toplantıdan o toplantıya ara öğün yapamamak beni çok aşırı vurmaya başladı yok yani ara öğün yapamıyorum toplantılar yüzünden bütün enerjim düşüyor seminer dönemlerinin ilk günü çok yoğunum belki yarın ara öğün yapmaya vaktim olacak inşallah diyerek ama çok kötü oluyorum bazen bugünde kahvaltıyı okulda yaptık 1 saat boşluğumuz vardı sabahtan masada simitler pğaçalar ben sadece iki küçük dilim ekmek yedim tebrik edin beni ki canım nasıl simit çekiyor biliyorsunuz Ausencia igdedali White Lily (mortim) Nevreste (ortim)

48 olmuşsun hala daha simitin tadına bakmıyorsun aynı geçen seneki ben kuş olup uçacaksın Bak geçen seneki tartım hala saklarım

Seni görünce anılarım depreşiyor

Eklentiler

• WP_20160421_001.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…