aynı annem gibi o da herşeyi hatırlatırdı. Misafir gelmeden öncebacım yapmasandaa olmuyor bak bi arkadaşım vardı ziyarete gittik yeni evine gittitğim için mutfağına geçmedim akşam 19,30 çay içmesine gittik çaylar saat 21,45 de geldi ..22,30 da zaten biz kalktık kızımın uykusu geldi.... yani ne ağır kadınlar var ben hayret ediyorum benim bi misafirim gelecekse herşey masaya hazırlanır onların gelme saatine yakın çay bardağından tut peçetelere kadar herşey hazır olur.. bi en son pasta kesilip tabaklara koyarım servise başlarım böylece içerde bayanıda yalnız bırakmam ..... mutfakta zaman geçirmek yerine misafirimin yanında otururum..
meyvelerimi önceden yıkar bir sepetin içine koyar meyve tabaklarım bıçaklarım bile tezgahta hazır olur hemen koyar içeri geçerim.... ama bakıyorum arkadaşlarım çoğu öyle değil bi mutfağa girerler saatlerce çıkmazlar en son diyorsun dur bekle geliyorum bir halt becemiyorsun diyeeeee
Iyiyiz güneşimmmmmm .... geldi mi 48
Hiç beğenmedimBugün çorbayı yarım kase içtim farkettirdi sanırım acayip acıktım ya
Dün ki menüm
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 13:00 - 1 kase sebze çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu tavuk + 1 kase mevsim salata + 1 kase cacık
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - yarım porsiyon kuru fasulye + 2 ymk kaşığı cacık
Bugün ki menüm
Sabah; 09:00 - 2 ad.grisini + 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 10:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 13:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon köri soslu tavuk + 1 kase cacık + 1 kase mevsim salata
Akşama ne yesem karar veremedim hafif olmalı ama doyurmalı
Ausencia bir de morti görsün Triplimelek Megi
Gözün 45 de falan mı kız 48 nedir
yok daha gelmedi captain regl öncesi ödem yaşıyorum sorma giden gramlar var da 48 olamadım
Yiyorum ya işte hem de bana göre fazlaHiç beğenmedimgörmez olaydım
Yemek ye kadın yemekbu ne böyle
Gözün 45 de falan mı kız 48 nedir
Sen çok yemişsin sankiBugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalık domates biber yeşillik
2 bardak çay
Ara sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
4 tane çig badem
Akşam
Ton balıklı salata koca bir kase: )
Su 2 lt
Ausencia igdedali
Mortiiiimmmmnehirnil111
48 olmuşsun hala daha simitin tadına bakmıyorsun aynı geçen seneki ben kuş olup uçacaksınMenü Bildirimim :
Kahvaltı-9.30
2 etimek
4 yeşil 2 siyah zeytin
Domates-salatalık-biber
1 kk peynir
Öğle Yemeği- 12.30
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 küçük kase salata
2 kaşık yoğurt
Akşam-17.00
1 büyük kase ton balıklı salata
1 bardak ayran
Şuana kadar 1.7 litre su
o toplantıdan o toplantıya ara öğün yapamamak beni çok aşırı vurmaya başladı yok yani ara öğün yapamıyorum toplantılar yüzünden bütün enerjim düşüyor seminer dönemlerinin ilk günü çok yoğunum belki yarın ara öğün yapmaya vaktim olacak inşallah diyerek ama çok kötü oluyorum bazen bugünde kahvaltıyı okulda yaptık 1 saat boşluğumuz vardı sabahtan masada simitler pğaçalar ben sadece iki küçük dilim ekmek yedim tebrik edin beniki canım nasıl simit çekiyor biliyorsunuz Ausencia igdedali White Lily (mortim) Nevreste (ortim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?