İnternetteki değişim listeleri olur diyor aynı oranda peynir yiyebilirsin diyor da bu kadar kasma bonusum. Peynirden bahsediyoruz yani. 3 gr fazla yesen bişe olmazEt degisiminde peynir yenebilir degilmi? Yenirse ne kadar olmali et olcusu kadarmi?
120 gr et yerine 120 gr peynirmi?Ausencia
Birde 20 kilo vermis 2 bucuk yildir ara ara biraksada genelde salonda spor yapmis ve artik platesi hissetmiyorum ic bacak falan hissetmiyorum agirlik basliycam diyen öz ablaya ne tavsiye edilir?
Bacak calisiyomus hissetmiyomus
Menü
Sabah 7.00
Lor peynirli bir kase yoğurt
Hibiskus çayı
Domates salatalık
Öğle 12.00
2.5 tane köfte
Salata
İsotlu pul biberli bir kase yoğurt
Üç beş tane siyah üzüm ve bir küçük elma
Akşam 16.30
3 kaşık sebzeli tavuk yemeği
Salata
Yarım bardak ayran
Su 2 lt ve 1 lt dukan içeceği
Ausencia igdedali mortim saydin78
Afiyet olsun cınım. Menü şahaneBugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalık domates biber yeşillik
2 bardak çay
Ara sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
4 tane çig badem
Akşam
Ton balıklı salata koca bir kase: )
Su 2 lt
Ausencia igdedali
Mortiiiimmmmnehirnil111
Canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum ya yorumlayabilirsin kiİnternetteki değişim listeleri olur diyor aynı oranda peynir yiyebilirsin diyor da bu kadar kasma bonusum. Peynirden bahsediyoruz yani. 3 gr fazla yesen bişe olmaz
O abla da yürek yemiş ellam. Sana edilecek laf mı bu şimdi? Evet ağırlık bi süre idare eder kendisini. Bi de şey vardı. Kendi vücut ağırlığıyla yapılabilen egzersizler... Adını unuttum t ile başlıyordu galiba. O bi hayli zorluyor insanı
Çok iyi menü ördekim. @saydin78 bu menüyü görünce bi koşu ördekleri kovalamaya çıkar bence
Afiyet olsun cınım. Menü şahane
Heee çok beğendim menünüüü...Menü Bildirimim :
Kahvaltı-9.30
2 etimek
4 yeşil 2 siyah zeytin
Domates-salatalık-biber
1 kk peynir
Öğle Yemeği- 12.30
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 küçük kase salata
2 kaşık yoğurt
Akşam-17.00
1 büyük kase ton balıklı salata
1 bardak ayran
Şuana kadar 1.7 litre su
o toplantıdan o toplantıya ara öğün yapamamak beni çok aşırı vurmaya başladı yok yani ara öğün yapamıyorum toplantılar yüzünden bütün enerjim düşüyor seminer dönemlerinin ilk günü çok yoğunum belki yarın ara öğün yapmaya vaktim olacak inşallah diyerek ama çok kötü oluyorum bazen bugünde kahvaltıyı okulda yaptık 1 saat boşluğumuz vardı sabahtan masada simitler pğaçalar ben sadece iki küçük dilim ekmek yedim tebrik edin beniki canım nasıl simit çekiyor biliyorsunuz Ausencia igdedali @White Lily (mortim) @Nevreste (ortim)
O köri soslu tavuğun içinde un var ya hani. Acep bu yemeklerdeki ekstra unlar mı seni şişiriyor diye düşündümCanım ben seni etiketlemeyi unutuyorum ya yorumlayabilirsin ki
Köri soslu un yok aslında krema ve köri var evde bende yapıyorum çünkü oradan biliyorum krema belki yapıyor olabilir sossuz tavuğu da yok kiHeee çok beğendim menünüüü...Aralar için yanına az bi kuruyemiş ya da meyve al. Meyve yerken de yakınlarda merket falan olsaa bi süt alsaaan çook güzel oluur
O köri soslu tavuğun içinde un var ya hani. Acep bu yemeklerdeki ekstra unlar mı seni şişiriyor diye düşündüm
Menü güzel yoksa ona laf yok. Ama bugün dedin ya yediğim halde şişiyorum diye. Köri soslu tavuk normalde proyken bi anda karbonu da yükseliyor o mu etki ediyor? Ya da çorbalardaki ekstra unlar
yok mu bizim kültürümüzden sebze yemekleri yavKöri soslu un yok aslında krema ve köri var evde bende yapıyorum çünkü oradan biliyorum krema belki yapıyor olabilir sossuz tavuğu da yok kiadamlar güzel yapıyor ama hep soslu kremalı güzel şeyler
Heee çok beğendim menünüüü...Aralar için yanına az bi kuruyemiş ya da meyve al. Meyve yerken de yakınlarda merket falan olsaa bi süt alsaaan çook güzel oluur
O köri soslu tavuğun içinde un var ya hani. Acep bu yemeklerdeki ekstra unlar mı seni şişiriyor diye düşündüm
Menü güzel yoksa ona laf yok. Ama bugün dedin ya yediğim halde şişiyorum diye. Köri soslu tavuk normalde proyken bi anda karbonu da yükseliyor o mu etki ediyor? Ya da çorbalardaki ekstra unlar
Taze fasulye vardı onu canım istemedi. Patatesli köfte et yemeği vardı patatesten yemedim. musakka vardı barbekü soslu tavuk beşamel soslu tavuk köftesi ve biftek mantarlı kaşarlı yemek vardıyok mu bizim kültürümüzden sebze yemekleri yav
Ahahaaigde ne diyosun mortime yaaa dime öyle şeyler un falan
içsin içsin ohhhh yarasın mortimenehirnil111 bakma sen igdeye aç kalmanı istiyor senin
Bak sen ne güzel caaanıiımmm yemekleri istememişTaze fasulye vardı onu canım istemedi. Patatesli köfte et yemeği vardı patatesten yemedim. musakka vardı barbekü soslu tavuk beşamel soslu tavuk köftesi ve biftek mantarlı kaşarlı yemek vardıyarın mantarlı olanı alayım bari
O doğru söylüyor da sen okuma aramizi bozacak
Bak mesela sen de kendi halinde bir hatundun. Seni de nehir bozdu gibi geliyor banaigde ne diyosun mortime yaaa dime öyle şeyler un falan
içsin içsin ohhhh yarasın mortimenehirnil111 bakma sen igdeye aç kalmanı istiyor senin
Fasulye eyiceymiş. De o soslar ne ya bu sıcakta yakar adamı. Sen fasulyeye yönel bacım bakma megiye. Minnaksın ya o tavuktaki 1 kaşık krema bile etkiler tartınıTaze fasulye vardı onu canım istemedi. Patatesli köfte et yemeği vardı patatesten yemedim. musakka vardı barbekü soslu tavuk beşamel soslu tavuk köftesi ve biftek mantarlı kaşarlı yemek vardıyarın mantarlı olanı alayım bari
Bak kanıt aramizi bozmaya çalışıyor işteBak mesela sen de kendi halinde bir hatundun. Seni de nehir bozdu gibi geliyor bana
Fasulye eyiceymiş. De o soslar ne ya bu sıcakta yakar adamı. Sen fasulyeye yönel bacım bakma megiye. Minnaksın ya o tavuktaki 1 kaşık krema bile etkiler tartını
Ne kadan centilmen bir morti. Bence haftaya AusBak kanıt aramizi bozmaya çalışıyor iştesen bakma megiye ne demek düşün artık
Sen yarın patates yemeğini sec bak nasıl mutlu oluyoruzbende seninle oynicam
48 olmuşsun hala daha simitin tadına bakmıyorsun aynı geçen seneki ben kuş olup uçacaksınBak geçen seneki tartım hala saklarım
Seni görünce anılarım depreşiyor
Heee çok beğendim menünüüü...Aralar için yanına az bi kuruyemiş ya da meyve al. Meyve yerken de yakınlarda merket falan olsaa bi süt alsaaan çook güzel oluur
Ayy duymasın aman diyimÇok iyi menü ördekim. @saydin78 bu menüyü görünce bi koşu ördekleri kovalamaya çıkar bence
Çaktırmadan at ağzına
Kız yanımda migros jet var ama sorsana o toplantıdan bu eğitimden şu seminerden vaktin kalıyor mu ara öğüne diye asıl öğünümü yapıyorum ara öğün vakti toplantı da eğitimde kaynıyor durun ben diyetteyim kuruyemiş meyvede yicem diyemiyorum böyle bayılcak gibi oluyorum anlayacağın
Bak sen ne güzel caaanıiımmm yemekleri istememişağlarlar arkandan yesene
O doğru söylüyor da sen okuma aramizi bozacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?