Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnternetteki değişim listeleri olur diyor aynı oranda peynir yiyebilirsin diyor da bu kadar kasma bonusum. Peynirden bahsediyoruz yani. 3 gr fazla yesen bişe olmaz
O abla da yürek yemiş ellam. Sana edilecek laf mı bu şimdi? Evet ağırlık bi süre idare eder kendisini. Bi de şey vardı. Kendi vücut ağırlığıyla yapılabilen egzersizler... Adını unuttum t ile başlıyordu galiba. O bi hayli zorluyor insanı

Çok iyi menü ördekim. @saydin78 bu menüyü görünce bi koşu ördekleri kovalamaya çıkar bence

Afiyet olsun cınım. Menü şahane

Canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum ya yorumlayabilirsin ki

Heee çok beğendim menünüüü... Aralar için yanına az bi kuruyemiş ya da meyve al. Meyve yerken de yakınlarda merket falan olsaa bi süt alsaaan çook güzel oluur
Canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum ya yorumlayabilirsin ki
O köri soslu tavuğun içinde un var ya hani. Acep bu yemeklerdeki ekstra unlar mı seni şişiriyor diye düşündüm
Menü güzel yoksa ona laf yok. Ama bugün dedin ya yediğim halde şişiyorum diye. Köri soslu tavuk normalde proyken bi anda karbonu da yükseliyor o mu etki ediyor? Ya da çorbalardaki ekstra unlar

Köri soslu un yok aslında krema ve köri var evde bende yapıyorum çünkü oradan biliyorum krema belki yapıyor olabilir sossuz tavuğu da yok ki adamlar güzel yapıyor ama hep soslu kremalı güzel şeyler

Köri soslu un yok aslında krema ve köri var evde bende yapıyorum çünkü oradan biliyorum krema belki yapıyor olabilir sossuz tavuğu da yok ki adamlar güzel yapıyor ama hep soslu kremalı güzel şeyler
yok mu bizim kültürümüzden sebze yemekleri yav

igde ne diyosun mortime yaaa dime öyle şeyler un falan
içsin içsin ohhhh yarasın mortime nehirnil111 bakma sen igdeye aç kalmanı istiyor senin

yok mu bizim kültürümüzden sebze yemekleri yav
Taze fasulye vardı onu canım istemedi. Patatesli köfte et yemeği vardı patatesten yemedim. musakka vardı barbekü soslu tavuk beşamel soslu tavuk köftesi ve biftek mantarlı kaşarlı yemek vardıyarın mantarlı olanı alayım bari

Bak sen ne güzel caaanıiımmm yemekleri istememiş ağlarlar arkandan yesene

igde ne diyosun mortime yaaa dime öyle şeyler un falan
içsin içsin ohhhh yarasın mortime nehirnil111 bakma sen igdeye aç kalmanı istiyor senin
Bak mesela sen de kendi halinde bir hatundun. Seni de nehir bozdu gibi geliyor bana

Fasulye eyiceymiş. De o soslar ne ya bu sıcakta yakar adamı. Sen fasulyeye yönel bacım bakma megiye. Minnaksın ya o tavuktaki 1 kaşık krema bile etkiler tartını

Bak kanıt aramizi bozmaya çalışıyor işte sen bakma megiye ne demek düşün artık
Sen yarın patates yemeğini sec bak nasıl mutlu oluyoruz bende seninle oynicam

Bak kanıt aramizi bozmaya çalışıyor işte sen bakma megiye ne demek düşün artık
Sen yarın patates yemeğini sec bak nasıl mutlu oluyoruz bende seninle oynicam
Ne kadan centilmen bir morti. Bence haftaya Aus Munzevi Zencefil le morti olmazsa siz ikiniz olun. Çoh hoş olur

48 olmuşsun hala daha simitin tadına bakmıyorsun aynı geçen seneki ben kuş olup uçacaksın Bak geçen seneki tartım hala saklarım

Seni görünce anılarım depreşiyor

Heee çok beğendim menünüüü... Aralar için yanına az bi kuruyemiş ya da meyve al. Meyve yerken de yakınlarda merket falan olsaa bi süt alsaaan çook güzel oluur

Kız yanımda migros jet var ama sorsana o toplantıdan bu eğitimden şu seminerden vaktin kalıyor mu ara öğüne diye asıl öğünümü yapıyorum ara öğün vakti toplantı da eğitimde kaynıyor durun ben diyetteyim kuruyemiş meyvede yicem diyemiyorum böyle bayılcak gibi oluyorum anlayacağın

Çaktırmadan at ağzınaBen ara öğün yaptığımda hoca dersi blok yapıyordu. En arkada oturup çaktırmadan yiyordum
Aslında ara öğün şart değil sabah kahvaltın sağlam olursa ara öğüne pek ihtiyaç duymazsın gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…