Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dondurmayı sevmedim nar çiçeğimm. Onun dışında güzel menün

Mercimeğe dikkat sus pusum... Karbonu bomba onun. Bi de şey soracam sabah üzüm yiyince gün içinde açlık çektin mi ?

Sevmeyeceginizi biliyordum ama hic enerjim yoktu sicak havadan, bi de malum hafta tatli istegi
O istekten bende de var ve bil bakalım dün gece leptini bozmak pahasına nası bastırdım. Salatalık yiyerek

Yok kuzum aclik hissini yasamiyorum ben.
Normalde sebze yapacaktim ama uykusuzluk var .
Ne. Kolaysa yedim.

Halan tatli mi istediiiiii
Salataligi tarcina bandir bandir yeee

Yok kuzum aclik hissini yasamiyorum ben.
Normalde sebze yapacaktim ama uykusuzluk var .
Ne. Kolaysa yedim.
He dediydin bugün bebiş uyumamış diye... Düzenini değiştiren farklı bişey oldu mu kuzucuğun ?

Halan tatli mi istediiiiii
Salataligi tarcina bandir bandir yeee
,
Ben kii damak tadıma ne kadan önem veren insandım. O kadar çok yiyeceği damak tadıma uymadı diye yemedim senelerdir. Salatalığı tarçına batırıp yemek fikri şu an nası cazip bi bilsen

Aynen ısındırma turları :))
Hadi bakalım

Yakisir bence. Elmayla fazla tatli oluyor. O ne oyle. Peh

Sen nerdesin yaa. dün bdv de gözlerimiz seni aradı ekşınlı bi takip olayı vardı. Herkes heyecanlandı sonra konu fake çıktı nefs ben gril hatta bence cay tabağı bile ordaydık
Ayyy tüh kaçırdım desene @grill iyi bdv cidir :) ya yatılı misafir 2 benim bebe üç ablaların, iki de bugün gelen ablamın evin halini düşün yeminle diyet yapmayı kan ter içinde spor yapmayı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…