- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
OlurrrrrNe kadan centilmen bir morti. Bence haftaya AusMunzevi Zencefil le morti olmazsa siz ikiniz olun. Çoh hoş olur
Peki o haldeSeni kırmak istemem ama çok zararlılarAramızı kimse bozamaz
Sevmeyeceginizi biliyordum ama hic enerjim yoktu sicak havadan, bi de malum hafta tatli istegiDondurmayı sevmedim nar çiçeğimm. Onun dışında güzel menün
Mercimeğe dikkat sus pusum... Karbonu bomba onun. Bi de şey soracam sabah üzüm yiyince gün içinde açlık çektin mi ?
O istekten bende de var ve bil bakalım dün gece leptini bozmak pahasına nası bastırdım. Salatalık yiyerekSevmeyeceginizi biliyordum ama hic enerjim yoktu sicak havadan, bi de malum hafta tatli istegi
Arkadaş birbirinizi yiyin diye şeyettik siz sarılmalara başladınız bu nası iş
Başlama serüveni buArkadaş birbirinizi yiyin diye şeyettik siz sarılmalara başladınız bu nası iş
Yok kuzum aclik hissini yasamiyorum ben.Mercimeğe dikkat sus pusum... Karbonu bomba onun. Bi de şey soracam sabah üzüm yiyince gün içinde açlık çektin mi ?
O istekten bende de var ve bil bakalım dün gece leptini bozmak pahasına nası bastırdım. Salatalık yiyerek
Halan tatli mi istediiiiiiMercimeğe dikkat sus pusum... Karbonu bomba onun. Bi de şey soracam sabah üzüm yiyince gün içinde açlık çektin mi ?
O istekten bende de var ve bil bakalım dün gece leptini bozmak pahasına nası bastırdım. Salatalık yiyerek
Arkadaş birbirinizi yiyin diye şeyettik siz sarılmalara başladınız bu nası iş
Aynen ısındırma turları :))Başlama serüveni bu
Valla benimki şıp diye geçti :)Geçseydim anam 4 doğum yaptı onunki geçerdi. Kandırmayın beni
He dediydin bugün bebiş uyumamış diye... Düzenini değiştiren farklı bişey oldu mu kuzucuğun ?Yok kuzum aclik hissini yasamiyorum ben.
Normalde sebze yapacaktim ama uykusuzluk var .
Ne. Kolaysa yedim.
,Halan tatli mi istediiiiii
Salataligi tarcina bandir bandir yeee
Hadi bakalımAynen ısındırma turları :))
Sen nerdesin yaa. dün bdv de gözlerimiz seni aradı ekşınlı bi takip olayı vardı. Herkes heyecanlandı sonra konu fake çıktıValla benimki şıp diye geçti :)
Yakisir bence. Elmayla fazla tatli oluyor. O ne oyle. PehHe dediydin bugün bebiş uyumamış diye... Düzenini değiştiren farklı bişey oldu mu kuzucuğun ?
,
Ben kii damak tadıma ne kadan önem veren insandım. O kadar çok yiyeceği damak tadıma uymadı diye yemedim senelerdir. Salatalığı tarçına batırıp yemek fikri şu an nası cazip bi bilsen
Hadi bakalım
Ayyy tüh kaçırdım deseneSen nerdesin yaa. dün bdv de gözlerimiz seni aradı ekşınlı bi takip olayı vardı. Herkes heyecanlandı sonra konu fake çıktınefs ben gril hatta bence cay tabağı bile ordaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?