Sarayca 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 2,7
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,7 KİLO
Ocak / 0,7
Şubat / <izinli>
Mart / <izinli>
Nisan / <izinli>
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / 2,9
Ekim / 1,9
Kasım / 1,2
Aralık / <izinli>
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,7 KİLO
Haziran / -3,2
Temmuz / 2,9
Ağustos / 0,3
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 0 KİLO
Temmuz / 3,3
Ağustos / 1,2
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (392. Etap) ( 69,1 )
Bitiş Kilosu (531. Etap) ( 55,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,9 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,12% )
Toplam Süre ( 38 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,53% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 366 )
Yorum : Sevgili _SARAYCA_ 2 Aralık 2014 (392. Etap) ve 69,1 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 18 Ağustos 2017 (531. Etap) tarihinde toplam 13,9 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 55 dir. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Gerek üye listemizde gerekse sıralama listesinde üyemizin başlangıç kilosunu 70,3 olarak almışım. Ancak yarışma giriş etabına baktığımda giriş kilosu 69,1 gözükmektedir.
2014 yılından bu yana üyenin bilgilerini kontrol ettiğimde herhangi bir tartı değişimi vs. kaynaklı taım bildirimine rastlamadım. Bu nedenle hatanın bana ait olduğuna kanaat getirerek, takım bildiriminde yer alan kayıt bilgisini yani 69,1 kiloyu baz aldım. Bir hatam varsa lütfen uyarınız.
Konu neydi bakıyım :)Sen nerdesin yaa. dün bdv de gözlerimiz seni aradı ekşınlı bi takip olayı vardı. Herkes heyecanlandı sonra konu fake çıktınefs ben gril hatta bence cay tabağı bile ordaydık
Dememiş ki iğde beni gaza getirdi deli gibi spor yaptım gizli gizlimezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
yıl 2014 aylardan haziran olmalı, istanbula gideceğiz yeğenim hasta, acil bir ziyaret, ben doğum iznindeyim ve eşimin memleketindeyim. 2 küçük çocuk olunca tüm yazı orada geçirdim, esim yanimda degil tabiki.. her neyse acil ziyaret dedim ya, doğru düzgün kıyafetim yok kvalidemin kıyafetlerini giyindim, birde kilo var tabi kilo dediğimde öyle böyle değil 83-84-85 o aralarda dolanıp duruyorum, eve gittik, tüm ailem orada, bana acıyarak baktılar, haklılar 50 yaşında gösteriyorum, bakımsız şişmanbeni daha önce hiç böyle görmemişlerdi sanırım . abim dayanamadı kendimi nasıl bu hale getirdiğimi sordu üzgün bir şekilde.. daha bir cok kotu ani var elbet... ailemin yaninda 2 gun kaldim dondum eve ve diyete basladim. 2 ay gibi bir surede 10-12 kg verdim. 72-73 civari fena degil yani. Kuafore gittim saclari duzelltim birde kiyafet aldim. Yeniden istanbula bu sefer aile ziyeretine gittim. Bakislar degismisti tabi. Sonraki bir kac ay pek kilo veremedim aslinda vermek istemedim o halimi begeniyordum sanirim ve aralik 2014 7. Takima geldim kalan kilolari vermek icin. O donem _AYNURA_ m kaptandi. Cok emegi var O gun bu gundur hic 70 olmadim ve 60 larda cok oyalandim. Simdi ise 50 lerdeyim. Bu kiloya inmem Ausencia kaptanimin sayesinde
Bu sefer hedef 60 lari gormemek. Darisi basiniza arkadaslar
Gir oku bence ben anlatırsam heyecanı kalmaz. Sır perdesi konusu. Ama konu kapanmadı daha galiba. Gözünü sevem bişey yazıp ban yeme Aus sopayla kovalar teşvik ettim diyeKonu neydi bakıyım :)
Gördüm ki ama hiç vaktim yok size selam çaktım kaçıyorum :)Dememiş ki iğde beni gaza getirdi deli gibi spor yaptım gizli gizliİdolümsün
Gir oku bence ben anlatırsam heyecanı kalmaz. Sır perdesi konusu. Ama konu kapanmadı daha galiba. Gözünü sevem bişey yazıp ban yeme Aus sopayla kovalar teşvik ettim diye
Tebrik ederim canım. Inşallah hep böyle devam edersinmezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
yıl 2014 aylardan haziran olmalı, istanbula gideceğiz yeğenim hasta, acil bir ziyaret, ben doğum iznindeyim ve eşimin memleketindeyim. 2 küçük çocuk olunca tüm yazı orada geçirdim, esim yanimda degil tabiki.. her neyse acil ziyaret dedim ya, doğru düzgün kıyafetim yok kvalidemin kıyafetlerini giyindim, birde kilo var tabi kilo dediğimde öyle böyle değil 83-84-85 o aralarda dolanıp duruyorum, eve gittik, tüm ailem orada, bana acıyarak baktılar, haklılar 50 yaşında gösteriyorum, bakımsız şişmanbeni daha önce hiç böyle görmemişlerdi sanırım . abim dayanamadı kendimi nasıl bu hale getirdiğimi sordu üzgün bir şekilde.. daha bir cok kotu ani var elbet... ailemin yaninda 2 gun kaldim dondum eve ve diyete basladim. 2 ay gibi bir surede 10-12 kg verdim. 72-73 civari fena degil yani. Kuafore gittim saclari duzelltim birde kiyafet aldim. Yeniden istanbula bu sefer aile ziyeretine gittim. Bakislar degismisti tabi. Sonraki bir kac ay pek kilo veremedim aslinda vermek istemedim o halimi begeniyordum sanirim ve aralik 2014 7. Takima geldim kalan kilolari vermek icin. O donem _AYNURA_ m kaptandi. Cok emegi var O gun bu gundur hic 70 olmadim ve 60 larda cok oyalandim. Simdi ise 50 lerdeyim. Bu kiloya inmem Ausencia kaptanimin sayesinde
Tebrikler canim insallah boyle devammmmezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
Yol ödemidir o canım gider yeşil çay iç...Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine önce sağlık
Sağolasın canım inşallah biraz gider kilolar bugün ödemede var bayağı artı geldim yarın inşallah daha iyi gelirim
Kendine yüklenme k çok zor
Oyyy Kıyamam Ya Halim oku ufle...Slmlar
Oglum 3gecedir uyanip uyumuyor.
Bugun 4de uyuduk.
Ve kalkmamiz 11i buluyor.
Ne spor kaldi ne duzen.
Cis yok ama duzensizlik uykusuzluk yipratiyor beni.
Senin 7 mis @ecemavi nin 8 pardon 9 o bilem sayamiyor düşünSelamlar geçmişe dalsam çıkamam. 7 çocukla gün nasıl geçer düşününayaklarım ağrıyor. Diyet yok üzgünüm yani. Bir an önce bayramın geçmesini bekliyorum
Igdemm o hasbam yeni uyelik almış gelmiş daha yazıyor kii fake değilim diyee..Sen nerdesin yaa. dün bdv de gözlerimiz seni aradı ekşınlı bi takip olayı vardı. Herkes heyecanlandı sonra konu fake çıktınefs ben gril hatta bence cay tabağı bile ordaydık
mezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
Gördüm onu ya. Gözler bi seni aradı
Yol ödemidir o canım gider yeşil çay iç...
Maydanoz falan yap..
Cumaya kadar gitsinlerr
Oyyy Kıyamam Ya Halim oku ufle...
İhlas falan oku ufle ben öyle yapıyordum
Senin 7 mis @ecemavi nin 8 pardon 9 o bilem sayamiyor düşün: :
Igdemm o hasbam yeni uyelik almış gelmiş daha yazıyor kii fake değilim diyee..
Dedimm de git işine uyuzz..
İçimden dedimm tabisi zopayi gösterdi Aus
O zaman sanaa
aeben abla daha iyi bilir ama menünü beğendimm. doyduysan sıkıntı yok ablacım. Spor da yapılmııış. O yol ödemi iner yarın. Sıcaklar mayıştırmadan spora devam edersen bu hafta o nalet duraksamayı kırıyorsun benceeHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
3dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Yeşillik
Öğle
Patlıcan doğrama
Salata
Akşam
Peynirli salata
Yoğurt
35 dj yürüyüş
20 dj spor aletleri ile çalışan ama
135 puan yanlız s olmadıysa
Hayırlı geceler hanımlar
mezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
aeben abla daha iyi bilir ama menünü beğendimm. doyduysan sıkıntı yok ablacım. Spor da yapılmııış. O yol ödemi iner yarın. Sıcaklar mayıştırmadan spora devam edersen bu hafta o nalet duraksamayı kırıyorsun bencee
Dememiş ki iğde beni gaza getirdi deli gibi spor yaptım gizli gizliİdolümsün
Gir oku bence ben anlatırsam heyecanı kalmaz. Sır perdesi konusu. Ama konu kapanmadı daha galiba. Gözünü sevem bişey yazıp ban yeme Aus sopayla kovalar teşvik ettim diye
Tebrik ederim canım. Inşallah hep böyle devam edersin
Darısı bizlere
Tebrikler canim insallah boyle devammm
Yol ödemidir o canım gider yeşil çay iç...
Maydanoz falan yap..
Cumaya kadar gitsinlerr
Oyyy Kıyamam Ya Halim oku ufle...
İhlas falan oku ufle ben öyle yapıyordum
Senin 7 mis @ecemavi nin 8 pardon 9 o bilem sayamiyor düşün: :
Igdemm o hasbam yeni uyelik almış gelmiş daha yazıyor kii fake değilim diyee..
Dedimm de git işine uyuzz..
İçimden dedimm tabisi zopayi gösterdi Aus
O zaman sanaa
aeben abla daha iyi bilir ama menünü beğendimm. doyduysan sıkıntı yok ablacım. Spor da yapılmııış. O yol ödemi iner yarın. Sıcaklar mayıştırmadan spora devam edersen bu hafta o nalet duraksamayı kırıyorsun bencee
Biz o işi Antalya'da bitirecektik hata ettikBi ıslık çalaydın gelirdimmmm beraber yolardık
Katiliyorum mortisim, herkes kimin ne olduğunu biliyor ses etmeyince anlamıyoruz saniyolarİşte bir ben daha değişmiyor huy insanlar da seni enayi yerine koyuyor ona yanıyorumBende artık geri çekilmeye çalışıyorum kimse uğraşmıyor ben sorumluluğumu biliyorsam herkes bilsin
dur bende bi kamu spotu vereyimmmm
bir yere misafirliğe özellikle yatılı gittiğinizde lütfen POPONUZU kaldırın ve evin hanımına yardımcı olun. yoksa böyle arkanızdan konuşulur .. Çocukla ilgileniyorum ayağına yatmayın çünkü yemiyoruz)
Canım bak dr tescilli mükemmeliyetçilik bende de var.
Sadece misafir değil ... her konuda.
Ms hastalığından sonra dr dedi ki
.. dünyadaki her deliğe elindeki iğne iplikle yamaya koşma ...
Yapamam mapamam mırın kırın ettim ama ... çok yol kattettim .
Yapmak istemiyorsam yapmıyorumm.
Ha bazıları vardır keyif alır o hizmetten ... bende alırım ... o ayrı ...
Ama kullanılma derecesinde ise ..
Ki senin durum biraz öyle ...
Aynennn ... x cim ben bi kızı yedireyim sende masayı toparla diyeceksin
Kiminle saç başa geldin Begüş seninle kim saç başa gelebilir ki onda sıkıntı var demektir
Eki Görüntüle 2036610
bacım yapmasandaa olmuyor bak bi arkadaşım vardı ziyarete gittik yeni evine gittitğim için mutfağına geçmedim akşam 19,30 çay içmesine gittik çaylar saat 21,45 de geldi ..22,30 da zaten biz kalktık kızımın uykusu geldi.... yani ne ağır kadınlar var ben hayret ediyorum benim bi misafirim gelecekse herşey masaya hazırlanır onların gelme saatine yakın çay bardağından tut peçetelere kadar herşey hazır olur.. bi en son pasta kesilip tabaklara koyarım servise başlarım böylece içerde bayanıda yalnız bırakmam ..... mutfakta zaman geçirmek yerine misafirimin yanında otururum..
meyvelerimi önceden yıkar bir sepetin içine koyar meyve tabaklarım bıçaklarım bile tezgahta hazır olur hemen koyar içeri geçerim.... ama bakıyorum arkadaşlarım çoğu öyle değil bi mutfağa girerler saatlerce çıkmazlar en son diyorsun dur bekle geliyorum bir halt becemiyorsun diyeeeee
Orası öyle tabi yardıma gidiyorsun zaten istesen de duramazsın çay tabak koy kaldır oluyor ister istemez ama artık salata yapayım meyve soyayım moduna girmiyorsun çünkü içinden gelmiyor sen hep hazır bulunduğundan seni kullanıyorlarmış gibi geliyorBenimde bir arkadaşım var öyle ilk evlendiği yıllar beraber hazırlayalım Nil hadi gelin falan derdi girer mutfağa onunla hazırlardım kısırdır börektir ben evlendim ondan 2 sene sonra rahat ben hazırlıyorum o hala tek başına hazırlamaya üşeniyor hala daha öyle ben evlendim 2 sene oldu evine gideriz dışarıdan tavuk kanat söyleyelim lahmacun söyleyelim modunda eskiden çalışmazdı giderdik beraber yapardık şimdi çalışmaya başladı dışarıdan söylüyor vallahi bende bilerek isteyerek biz yer geliriz çay içmeye diyorum sinir harbi tamam kimse bana yemek hazırlamak zorunda değil ama bu kadarı da bana fazla geliyor çocuğuna doğum günü yapacak mesela eminim beraber hazırlarız durumuna girsem geri çevirmezdi ama söylemedim canım artık kıymetli çünkü o yüzden ailelerle beraber kutlayacakmış yine yıkacak birini bulmuş Eltimlerle konuşurken de o da herkesten bir yardım alırdı doğum gününü yaparken giderdik beraber hazırlarız derdim çalışıyorsun derdim salatayı yapardım bir şeyin ucundan tutardım yani ama bana gelen hep masaya oturur herşeyim hazırdır ne oldu bak değerimiz de olmadı dalga bile geçmişlerdir arkamdan
Bayramı birleştirmişler bu cumartesiden itibaren izne çıkarıyorlar ama şaka gibi pazartesi-salı ve arefe yarım gün 2,5 gün olarak iznimden kesilecekçok sinirliyim zaten 6 gün iznim olmuştu bayram yetiyordu yani belki sonra kullanırdım diğer izinlerimi
Ece pazartesi sonuçlar çıkacaktı ne olduGelemiyorum yahu cocuk bakma işine devam olsun şikayetçi değilim kardeşim en zor anlarımda yanımdaydı bende tabiki teyzelik görevimi yapacağım elimden geldiğince
Heee çok beğendim menünüüü...Aralar için yanına az bi kuruyemiş ya da meyve al. Meyve yerken de yakınlarda merket falan olsaa bi süt alsaaan çook güzel oluur
O köri soslu tavuğun içinde un var ya hani. Acep bu yemeklerdeki ekstra unlar mı seni şişiriyor diye düşündüm
Menü güzel yoksa ona laf yok. Ama bugün dedin ya yediğim halde şişiyorum diye. Köri soslu tavuk normalde proyken bi anda karbonu da yükseliyor o mu etki ediyor? Ya da çorbalardaki ekstra unlar
Tesekkur ederim canim. En kisa zamanda seninde 99 partini yapacagizTekrar tebrikler canım
Bence seni tetikleyen ve harekete geciren herşeye teşekkür etmezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
Canim en cok ailemin beni gorduklerinde uzgun halleri tetikledi. Beni sevdikleri icin uzulduklerinin farkindayim. Simdi de ayni abim 25 yasinda genc kiz gibi gorundugumu soylerBence seni tetikleyen ve harekete geciren herşeye teşekkür et
En büyük teşekkürü kendine et şimdiki bu iradenin sahibi sensin.
hep zayıf hep sağlıklı kal hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?