Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size

yıl 2014 aylardan haziran olmalı, istanbula gideceğiz yeğenim hasta, acil bir ziyaret, ben doğum iznindeyim ve eşimin memleketindeyim. 2 küçük çocuk olunca tüm yazı orada geçirdim, esim yanimda degil tabiki.. her neyse acil ziyaret dedim ya, doğru düzgün kıyafetim yok kvalidemin kıyafetlerini giyindim, birde kilo var tabi kilo dediğimde öyle böyle değil 83-84-85 o aralarda dolanıp duruyorum, eve gittik, tüm ailem orada, bana acıyarak baktılar, haklılar 50 yaşında gösteriyorum, bakımsız şişman beni daha önce hiç böyle görmemişlerdi sanırım . abim dayanamadı kendimi nasıl bu hale getirdiğimi sordu üzgün bir şekilde.. daha bir cok kotu ani var elbet... ailemin yaninda 2 gun kaldim dondum eve ve diyete basladim. 2 ay gibi bir surede 10-12 kg verdim. 72-73 civari fena degil yani. Kuafore gittim saclari duzelltim birde kiyafet aldim. Yeniden istanbula bu sefer aile ziyeretine gittim. Bakislar degismisti tabi. Sonraki bir kac ay pek kilo veremedim aslinda vermek istemedim o halimi begeniyordum sanirim ve aralik 2014 7. Takima geldim kalan kilolari vermek icin. O donem _AYNURA_ m kaptandi. Cok emegi var O gun bu gundur hic 70 olmadim ve 60 larda cok oyalandim. Simdi ise 50 lerdeyim. Bu kiloya inmem Ausencia kaptanimin sayesinde

Bu sefer hedef 60 lari gormemek. Darisi basiniza arkadaslar

Dememiş ki iğde beni gaza getirdi deli gibi spor yaptım gizli gizliİdolümsün

Konu neydi bakıyım :)
Gir oku bence ben anlatırsam heyecanı kalmaz. Sır perdesi konusu. Ama konu kapanmadı daha galiba. Gözünü sevem bişey yazıp ban yeme Aus sopayla kovalar teşvik ettim diye

Gördüm ki ama hiç vaktim yok size selam çaktım kaçıyorum :)

Tebrik ederim canım. Inşallah hep böyle devam edersin
Darısı bizlere

Tebrikler canim insallah boyle devammm

Yol ödemidir o canım gider yeşil çay iç...
Maydanoz falan yap..
Cumaya kadar gitsinlerr

Slmlar
Oglum 3gecedir uyanip uyumuyor.
Bugun 4de uyuduk.
Ve kalkmamiz 11i buluyor.
Ne spor kaldi ne duzen.
Cis yok ama duzensizlik uykusuzluk yipratiyor beni.
Oyyy Kıyamam Ya Halim oku ufle...
İhlas falan oku ufle ben öyle yapıyordum
Selamlar geçmişe dalsam çıkamam. 7 çocukla gün nasıl geçer düşünün ayaklarım ağrıyor. Diyet yok üzgünüm yani. Bir an önce bayramın geçmesini bekliyorum
Senin 7 mis @ecemavi nin 8 pardon 9 o bilem sayamiyor düşün : :
Sen nerdesin yaa. dün bdv de gözlerimiz seni aradı ekşınlı bi takip olayı vardı. Herkes heyecanlandı sonra konu fake çıktı nefs ben gril hatta bence cay tabağı bile ordaydık
Igdemm o hasbam yeni uyelik almış gelmiş daha yazıyor kii fake değilim diyee..
Dedimm de git işine uyuzz..
İçimden dedimm tabisi zopayi gösterdi Aus

O zaman sanaa

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
3dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Yeşillik

Öğle
Patlıcan doğrama
Salata

Akşam
Peynirli salata
Yoğurt

35 dj yürüyüş
20 dj spor aletleri ile çalışan ama
135 puan yanlız s olmadıysa
Hayırlı geceler hanımlar

Gördüm onu ya. Gözler bi seni aradı

aeben abla daha iyi bilir ama menünü beğendimm. doyduysan sıkıntı yok ablacım. Spor da yapılmııış. O yol ödemi iner yarın. Sıcaklar mayıştırmadan spora devam edersen bu hafta o nalet duraksamayı kırıyorsun bencee

Tekrar tebrikler canım

Canım miktarlar fazla olunca acikmadim çok şükür
Acikirsam tarçınlı süt var planlarimda

Sinav donemime denk gelmeyeydi sporda yenerdim seni

Tebrik ederim canım. Inşallah hep böyle devam edersin
Darısı bizlere

Tesekkur ederim canim darisi sizlere

Tebrikler canim insallah boyle devammm

Tesekkur ederim canim

Yazacaktimm da işte zopaa korkusu ağır geldii

Bi ıslık çalaydın gelirdimmmm beraber yolardık
Biz o işi Antalya'da bitirecektik hata ettik

İşte bir ben daha değişmiyor huy insanlar da seni enayi yerine koyuyor ona yanıyorum Bende artık geri çekilmeye çalışıyorum kimse uğraşmıyor ben sorumluluğumu biliyorsam herkes bilsin
Katiliyorum mortisim, herkes kimin ne olduğunu biliyor ses etmeyince anlamıyoruz saniyolar

Sanki bitek onların çocuğu var, evde napiyolar iş dururken kime baktiriyorlar sanki

Kim keyif almazki ama alışmışız kaptanım tatilde bile herşey e koştum eşim frenledi sağolsun
Yanlız hayatta diyemem sende masayı toparla yada şunu yap bunu yap

Kiminle saç başa geldin Begüş seninle kim saç başa gelebilir ki onda sıkıntı var demektir

Eki Görüntüle 2036610

Gelmedimde gelmenin eşiğine geldim,zaten ne olduğunu bile anlamadık kuzum sıkıntı yok sıkıntı yok dediler en son bombayi patlatip tatilin ortası bile gelmeden dönelim bu kadar dayanabildik dediler sanki nazi kampına zorla getirdik

cus ne ayırmış o da
Adaa bende çalıştığımdan 1 akşam onceden yapılabilecekleri yaparım, senin gibi meyvayi bile yikar hazır ederim, tatlı tabagi, meyva tabagi bicagi hazırlar kenara koyarım,herkes böyle değil malesef

En uyuz olduğum tipler
Dalga gecseler nolcak kuzuu bence kendini çekince kıymetini anlamış lardir

cok saçma olmus,hani tatil olmasi iyide izinden düşülmesi çok sacma

Gelemiyorum yahu cocuk bakma işine devam olsun şikayetçi değilim kardeşim en zor anlarımda yanımdaydı bende tabiki teyzelik görevimi yapacağım elimden geldiğince
Ece pazartesi sonuçlar çıkacaktı ne oldu

Kori sos a neden un konsun ki, 1 kere bende yapmıştım tarifte un yoktu

Bence seni tetikleyen ve harekete geciren herşeye teşekkür et
En büyük teşekkürü kendine et şimdiki bu iradenin sahibi sensin.
hep zayıf hep sağlıklı kal hemşom

Bence seni tetikleyen ve harekete geciren herşeye teşekkür et
En büyük teşekkürü kendine et şimdiki bu iradenin sahibi sensin.
hep zayıf hep sağlıklı kal hemşom
Canim en cok ailemin beni gorduklerinde uzgun halleri tetikledi. Beni sevdikleri icin uzulduklerinin farkindayim. Simdi de ayni abim 25 yasinda genc kiz gibi gorundugumu soyler

Kızlar selam. Bugün menü paylaşmasam daha iyi Ausencia kaptanım. Çünkü benim diyet gitti bugün. Hacamat yaptırdım bugün. Sonrasinda 2 kez tansiyonum düştü fenalastim. Haliyle sürekli şekerli şeyler yedim ictimkendime gelemedim bi türlü. Daha da alternatif tibba yönelmem bi an hiç kalkamiycam sandım sedyeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…