Sinav donemime denk gelmeyeydi sporda yenerdim seni
Hee yenerdin 3 aydır yenemiyordun son hafta yenerdin de işte
sınavlar
Öğrenciyken birkaç yerde çalıştım. Hepsi un ekliyordu muhakkak. Ondan şeyettimKori sos a neden un konsun ki, 1 kere bende yapmıştım tarifte un yoktu
Geçmiş olsun canımKızlar selam. Bugün menü paylaşmasam daha iyi @Ausencia kaptanım. Çünkü benim diyet gitti bugün. Hacamat yaptırdım bugün. Sonrasinda 2 kez tansiyonum düştü fenalastim. Haliyle sürekli şekerli şeyler yedim ictimkendime gelemedim bi türlü. Daha da alternatif tibba yönelmem bi an hiç kalkamiycam sandım sedyeden
2 saat hissetmiyorum kuzum 3. Saat bi yerimden ter akıyor affedersinKız ayakların 185 dakika bisiklet sürerken yani 3 saat nasıl oluyor bacakların titremiyor mu halin nasıl oluyor biri bana anlatsın bende senelerdir spor yapan biriyim
Cok guzel guclu sesi var bende hayranim sesine oykununkarnim cok pis agriyor cok sisim 3 ayda bir regl olaydik nolurdu olana kadar catliyor insan
Bu çok güzel bir anı.senin iyiligini isteyen güzel yürekli insanların temenlisi, ve senin iradenle gercekleşmesi çok güzel Allah mutlulugunuzu daim etsinCanim en cok ailemin beni gorduklerinde uzgun halleri tetikledi. Beni sevdikleri icin uzulduklerinin farkindayim. Simdi de ayni abim 25 yasinda genc kiz gibi gorundugumu soyler
Kızlar selam. Bugün menü paylaşmasam daha iyi @Ausencia kaptanım. Çünkü benim diyet gitti bugün. Hacamat yaptırdım bugün. Sonrasinda 2 kez tansiyonum düştü fenalastim. Haliyle sürekli şekerli şeyler yedim ictimkendime gelemedim bi türlü. Daha da alternatif tibba yönelmem bi an hiç kalkamiycam sandım sedyeden
Nasıl buldun onu sen vallahi bravoBonussss kizzz gülme bakkk buldum regl gününü
Okuyunca kafama takıldı sana nasıl bulman gerektiğini anlatana kadarrr benn bulayim dedimm.
Amme hizmetii
5 Ağustos'ta regl olmussunuzcaytabagi ile
sporu coşturacaksın bugün di mi bonusum ?Fönlere gelesice bonus geldi... cızlı menusuyle...
Vallahi 2,5 aydir o kadar pisirdim kizarttim ama yemiyodum bu aksam bir anlik nefsime yenik dustum.
Fazladan spor yapacagim. Ic
Sabah kahvaltida misafir vardi gec oldu zaten bende bas agrisindan yiyememistim erken. Boyle gec olunca yemek yiyemiyorum.
Sabah 11:30
1 yumurta tavada,
2 kasik lor, yarim kk tulum
6 zeytin, domates, maydanoz
2 dilim tahilli
Ara 14:00
2 yaprak galete, 2 incir,
1 kucuk kare bitter( inanilmaz midem bulandi uzun sure yiyecegimi sanmiyorum)
Ara 17:15
Sutlu tarcinli turk kahvesi
Aksam 1830
7 kucuk kofte
7-8 kasik yogurtlu mor lahana
1,5 dilim tahilli
3 y.k patates puresi
Su 1,7 litre
Kızlar selam. Bugün menü paylaşmasam daha iyi @Ausencia kaptanım. Çünkü benim diyet gitti bugün. Hacamat yaptırdım bugün. Sonrasinda 2 kez tansiyonum düştü fenalastim. Haliyle sürekli şekerli şeyler yedim ictimkendime gelemedim bi türlü. Daha da alternatif tibba yönelmem bi an hiç kalkamiycam sandım sedyeden
Nasıl buldun onu sen vallahi bravo
Canım çok sağol. Annem çok tezcanlidir benim.ona bi söylemiştim de dirdir kafamı sisirdi yaptiralim diye. Bende usandim dirdirdan, gittik yaptırdım bi daha aman aman. Anneme de artık az konuş dedimKizzz daha soruyordunn ne ara gittin yaptirdin..
Geçmiş olsun...
sporu coşturacaksın bugün di mi bonusum ?
Canım çok sağol. Annem çok tezcanlidir benim.ona bi söylemiştim de dirdir kafamı sisirdi yaptiralim diye. Bende usandim dirdirdan, gittik yaptırdım bi daha aman aman. Anneme de artık az konuş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?