Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sinav donemime denk gelmeyeydi sporda yenerdim seni

Fönlere gelesice bonus geldi... cızlı menusuyle...

Vallahi 2,5 aydir o kadar pisirdim kizarttim ama yemiyodum bu aksam bir anlik nefsime yenik dustum.
Fazladan spor yapacagim. Ic

Sabah kahvaltida misafir vardi gec oldu zaten bende bas agrisindan yiyememistim erken. Boyle gec olunca yemek yiyemiyorum.

Sabah 11:30
1 yumurta tavada,
2 kasik lor, yarim kk tulum
6 zeytin, domates, maydanoz
2 dilim tahilli

Ara 14:00
2 yaprak galete, 2 incir,
1 kucuk kare bitter( inanilmaz midem bulandi uzun sure yiyecegimi sanmiyorum)

Ara 17:15
Sutlu tarcinli turk kahvesi

Aksam 1830
7 kucuk kofte
7-8 kasik yogurtlu mor lahana
1,5 dilim tahilli
3 y.k patates puresi

Su 1,7 litre

Cok guzel guclu sesi var bende hayranim sesine oykunun karnim cok pis agriyor cok sisim 3 ayda bir regl olaydik nolurdu olana kadar catliyor insan

Bonussss kizzz gülme bakkk buldum regl gününü
Okuyunca kafama takıldı sana nasıl bulman gerektiğini anlatana kadarrr benn bulayim dedimm.
Amme hizmetii
5 Ağustos'ta regl olmussunuz caytabagi ile

Canim en cok ailemin beni gorduklerinde uzgun halleri tetikledi. Beni sevdikleri icin uzulduklerinin farkindayim. Simdi de ayni abim 25 yasinda genc kiz gibi gorundugumu soyler
Bu çok güzel bir anı.senin iyiligini isteyen güzel yürekli insanların temenlisi, ve senin iradenle gercekleşmesi çok güzel Allah mutlulugunuzu daim etsin
Tebrikler hemşom

Kizzz daha soruyordunn ne ara gittin yaptirdin..
Geçmiş olsun...

sporu coşturacaksın bugün di mi bonusum ?

Ne zaman yaptirdin kac kupa yaptirdin? Sifa olsun insallah. Biseyler yeseydin hemen bazi kisilerde halsizlik cok oluyo ama bu senin bunyenle ilgili. Hacamatta problem yok.
Sonrasinda 1-2 gun hatta 1 hafta bazen agrilar bile artar kan hareketinden dolayi.
Hacamat maveni ameliyat derler yormiycaksin bile kendini.

Kizzz daha soruyordunn ne ara gittin yaptirdin..
Geçmiş olsun...
Canım çok sağol. Annem çok tezcanlidir benim.ona bi söylemiştim de dirdir kafamı sisirdi yaptiralim diye. Bende usandim dirdirdan, gittik yaptırdım bi daha aman aman. Anneme de artık az konuş dedim

Canım çok sağol. Annem çok tezcanlidir benim.ona bi söylemiştim de dirdir kafamı sisirdi yaptiralim diye. Bende usandim dirdirdan, gittik yaptırdım bi daha aman aman. Anneme de artık az konuş dedim

Valla iyi cesaret etmişsin..
Doktora gittim dedigin buydu yanii..
Neysee inşallah şifa olur

Bugünkü şahsına munhasır menüm

Sabah 7:30
İncirli zeytin kürü
Kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 k.k peynir
2 tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara 1 dilim ananas 1 kahve 1 soda
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
Ara 3 ceviz 1 kahve
Akşam
Yarım kase yogurt
2 salatalık
Ara
Incir zeytin kürü
Spor bugün yok evimle ilgilemem gerekti
Darısı yarının başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…