Canım kaç kupa hiç bilmiyorum. Ben görmedim sırtıma yapildi. zaten başta korkuttular beni. Parayı da peşin aldılar bende çok yumuşak yuzluyumdur vermem.islem bitmeden diyemedim. Ben baş arkası istiyordum belden yapiliyormus kafa arkası tehlikeli dedielr. Acir mi falan dedim başımdaki kız ameliyat bıçağı ile yapıyoruz tabii aciycak dedi. Ben koptum zaten orda. Cok fena acıdi zaten. Bi de çok çıkmış kan. Tansiyonum düştü kana dayanamam benNe zaman yaptirdin kac kupa yaptirdin? Sifa olsun insallah. Biseyler yeseydin hemen bazi kisilerde halsizlik cok oluyo ama bu senin bunyenle ilgili. Hacamatta problem yok.
Sonrasinda 1-2 gun hatta 1 hafta bazen agrilar bile artar kan hareketinden dolayi.
Hacamat maveni ameliyat derler yormiycaksin bile kendini.
Canım kaç kupa hiç bilmiyorum. Ben görmedim sırtıma yapildi. zaten başta korkuttular beni. Parayı da peşin aldılar bende çok yumuşak yuzluyumdur vermem.islem bitmeden diyemedim. Ben baş arkası istiyordum belden yapiliyormus kafa arkası tehlikeli dedielr. Acir mi falan dedim başımdaki kız ameliyat bıçağı ile yapıyoruz tabii aciycak dedi. Ben koptum zaten orda. Cok fena acıdi zaten. Bi de çok çıkmış kan. Tansiyonum düştü kana dayanamam ben
Teşekkür ederim canım inşallahValla iyi cesaret etmişsin..
Doktora gittim dedigin buydu yanii..
Neysee inşallah şifa olur
Bonussss kizzz gülme bakkk buldum regl gününü
Okuyunca kafama takıldı sana nasıl bulman gerektiğini anlatana kadarrr benn bulayim dedimm.
Amme hizmetii
5 Ağustos'ta regl olmussunuzcaytabagi ile
Canım benim yaaa Allah şifa versin ayyyyTeşekkür ederim canım inşallah
Abla ben kana dayanamıyorum tansiyonum düşüyor bi de çok korktum tam kombine oldu. Benim geçmişte sadece iğne görünce bayilmisligim var. Benden kaynaklı biraz da uyuz kız korkuttu benicaytabagi canım bende hacamat yaptırdım gecen sene hiç böyle olmadım neden oldu ki.
Hatta bu sene tekrar yaptırmak istiyorum...
Teşekkür ederim kuzumCanım benim yaaa Allah şifa versin ayyyy
Gecmis olsun canim..Teşekkür ederim kuzum
Helal be google gibi hatunsun teşekkür ederimArama butonuna yazdım.
Kelime kısmına regl yazdım.
Üye kısmına bonusu ve seni yazdim ara dedimm buldum
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim..
Benim tarifte öyle denk geldi demek ki, çorbalara kondugunu biliyodumda tavukta tuhafima gitti
Aha guzelim ya naptin sen niye gittin hemen nerde oturuyosun? Ameliyat bicagi ne demek sakasi bile kotu. Islem olmadan para verilmez. Bas tehlikeli kim demis kupayla cizerim ben onu para icin yapmislar sana resmen. Sorun neyse ona gore yapilir sunnet uzerine konusmadan dua okuyarak niyet ederek.Abla ben kana dayanamıyorum tansiyonum düşüyor bi de çok korktum tam kombine oldu. Benim geçmişte sadece iğne görünce bayilmisligim var. Benden kaynaklı biraz da uyuz kız korkuttu beni
hiç öyle düşünme bonusum ama bu hafta başka kaçamağımız olmasın. Sporu da düzenli yaptın mıydı cumaya eksiler gelir. Listedesin artık. Bu sorumluluk seni geriyor biliyorum ama yemek saatlerinde aklında olsun. Başaracaksın biz inanıyoruz... Sporun da çok güzel bugünSabahtan 65 dk var zaten igde.
45 dk tempolu yuruyus
10 dk bisiklet
10 dk aletlerle bacak kalca egzersiz
Bogrume okuz oturdu cuma kilo verememis olurum diye
Menünü Ausun menülerine benzettim ananası görünce ablaBugünkü şahsına munhasır menüm
Sabah 7:30
İncirli zeytin kürü
Kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 k.k peynir
2 tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara 1 dilim ananas 1 kahve 1 soda
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
Ara 3 ceviz 1 kahve
Akşam
Yarım kase yogurt
2 salatalık
Ara
Incir zeytin kürü
Spor bugün yok evimle ilgilemem gerekti
Darısı yarının başına
Nası özlemişiiim senin menüleri okumayııBugün menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış etiform ekmek
Ara
3 adet haslanmis lahana yaprak
7 adet badem
Aksam16.30
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
2.5 lt su icildi... 30 dakika parkta yavas tempoda yurudum ayagimi yormak istemedim..Ausencia ve Ahu060812
Canım ben burda çok ünlü bi doktora gittim tvde çıkan biri . Orda bi anladım başta parayı peşin istemek falan, 2 kelime soru sormadilar. Kupa başı demediler parayı ama pahalıydı öyle soyliyim. Doğru düzgün muayene yok bi soru olur bi şey olur. Annem çok üstüme geldi yaptır yaptır diye gidemedim de ordan. Daha da gitmem oraya kuzum resmen para için yapiyolar haklısınAha guzelim ya naptin sen niye gittin hemen nerde oturuyosun? Ameliyat bicagi ne demek sakasi bile kotu. Islem olmadan para verilmez. Bas tehlikeli kim demis kupayla cizerim ben onu para icin yapmislar sana resmen. Sorun neyse ona gore yapilir sunnet uzerine konusmadan dua okuyarak niyet ederek.
Ben neler duydum kupa basi para aliyorlar tabi fazla kupa koyuyolar ayilan bayilan o bicim. Yanimda tansiyon seker hastalari 70 lik teyzeler yaptirdi bir kiside fenalasma gormedim. Hipoglisemi bi abla vardi onun biraz gozu karardi sekerli su verdik.
Hamileyken yaptirdim ya dusun.
Bu çok güzel bir anı.senin iyiligini isteyen güzel yürekli insanların temenlisi, ve senin iradenle gercekleşmesi çok güzel Allah mutlulugunuzu daim etsin
Tebrikler hemşom
Arama butonuna yazdım.
Kelime kısmına regl yazdım.
Üye kısmına bonusu ve seni yazdim ara dedimm buldum
Sarayca canım tekrar tebrik ederim mezuniyetini. Darısı bizlere:)
Bugün menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış etiform ekmek
Ara
3 adet haslanmis lahana yaprak
7 adet badem
Aksam16.30
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
2.5 lt su icildi... 30 dakika parkta yavas tempoda yurudum ayagimi yormak istemedim..Ausencia ve Ahu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?