Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olmiycak zaten oyle canim biseyde istemiyo pek. Gercekten alistim olcuyle yemeye rahatsiz olurum diye korkuyorumda. Benim yemekten sonra deli bas agrilarim oluyodu yazmisimdir burayada.
Gecti sukur onlar.
Ben bu yolu tamamlamadan cikmiycam listeden.
Bu sefer baska.
Allah utandirmasin herkesde biliyor artik ilk goren sorucak naptin nasil gidiyo ne kadar verdin diye.
Daha hedefe gitmeden basardigimi gormeden delice pismanim buhranla kaybettigim zaman icin.

Iste buuu

Kuzu abime gore 25 gosteriyorum karga yavrusunu sahin zanneder misali. Yoksa nerdeee 25

Ama bir gercek var kilo insani oldugundan daha yasli gosteriyor

Kuzu abime gore 25 gosteriyorum karga yavrusunu sahin zanneder misali. Yoksa nerdeee 25

Haklisin ablacim kilo daha yaşlı gosteriyor. En az 10 yaş atmissindir kesin ah ne güzel maşallah sana darısı bana

Artik menulerimle buradayim canim ) yavas yavas hava erken kararmaya basladi... koltuk sizmalarim başladı...

Teşekkür ederim canim

Ay supermis bu bazen lazim oluyor

Tesekkur ederim canim. seninde az kaldi

Adaciiim menu yazmaya baslamissin. Bir daha kopma burdan e mi

Teşekkür ederim canim darisi sizlere
Yok canim başladım insallah minnak oluncaya kadar burayim sonrada koruma

Haklisin ablacim kilo daha yaşlı gosteriyor. En az 10 yaş atmissindir kesin ah ne güzel maşallah sana darısı bana

kesinlikle katılıyorum bugün bi seminerde öğretmen arkadaşlar da bana yaşın küçülmüş resmen kilo verince dediler halbüsüm zaten küçüküm ama kiloluyken nasıl göründümse artık gözlerine biraz daha verme dediler ama bel ve göbek çökünce tabi doğal olarak verme kilo diyorlar

Menüsü bi yazayım ikindi misafirim vardı gene durmamış çeneniz corlu cocuklu kadına bu kadar geçmiş mi olur ya hu

Sabah 2 yumurta 1 dilim beyaz peynir 2 zeytin 1 ceviz 5 badem domates semizotu

Öğlen 6 yk barbunya yemeği 2 bardak ayran salata

Bol bol çay içtim arada misafir vardı neler olabileceğini tahmin edersiniz hiç bişey elimi sürmedim

Akşam 5 kaşık patlıcan yemeği 2 bardak ayran 1 domates 1 bardak sütlü kahve süt sıfır yağlı efenim

Spor lwslie 3 mile

aeben Antepia27 Ausencia igdedali

Cutemom007 canim sey sorcaktim eylul seminerinden haber var mi ? Ilk haftayi memlekette alabilcek miyiz acaba size haber geldi mi ?
yok canım maalesef Yusuf tekin açıkma yapmış twitterden

hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ablacım bekliyorum menüyü

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Hiç sorma canım benzer bisi bana da oldu bi öğretmen arkadaş 5 yaş büyük benden yaşımı söylediğimde ablamla falan yasitsindir diye düşünmüştüm dedi terbiyesiz öyle mi denir çirkin şey

yok canım maalesef Yusuf tekin açıkma yapmış twitterden

hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ablacım bekliyorum menüyü

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kendisini pek sevmem zaten bakan mi her şeyde o atlıyor anlamiyorum. Tüh bileti dgistiricez bayram vakti kötü oldu

E sen verme daha ne vercen doğru demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…