hiç öyle düşünme bonusum ama bu hafta başka kaçamağımız olmasın. Sporu da düzenli yaptın mıydı cumaya eksiler gelir. Listedesin artık. Bu sorumluluk seni geriyor biliyorum ama yemek saatlerinde aklında olsun. Başaracaksın biz inanıyoruz... Sporun da çok güzel bugün
Menünü Ausun menülerine benzettim ananası görünce abla
Nası özlemişiiim senin menüleri okumayıı
Iste buuuOlmiycak zaten oyle canim biseyde istemiyo pek. Gercekten alistim olcuyle yemeye rahatsiz olurum diye korkuyorumda. Benim yemekten sonra deli bas agrilarim oluyodu yazmisimdir burayada.
Gecti sukur onlar.
Ben bu yolu tamamlamadan cikmiycam listeden.
Bu sefer baska.
Allah utandirmasin herkesde biliyor artik ilk goren sorucak naptin nasil gidiyo ne kadar verdin diye.
Daha hedefe gitmeden basardigimi gormeden delice pismanim buhranla kaybettigim zaman icin.
Kuzu abime gore 25 gosteriyorumSarayca abla ne güzel ya maşallah 25 yas gösteriyorsun demek
Bana geçen sene birisi yaşından büyük gösteriyorsun demişti hala unutmam çok sinir olmuştum. Halbuki yüzüm minyon gösterir ama beden büyük olunca
Hepsine göstericem ama citipiti minnak bi şey olcam
Haklisin ablacim kilo daha yaşlı gosteriyor. En az 10 yaş atmissindir kesin ah ne güzel maşallah sana darısı banaKuzu abime gore 25 gosteriyorumkarga yavrusunu sahin zanneder misali. Yoksa nerdeee 25
Ama bir gercek var kilo insani oldugundan daha yasli gosteriyor
Artik menulerimle buradayim canimhiç öyle düşünme bonusum ama bu hafta başka kaçamağımız olmasın. Sporu da düzenli yaptın mıydı cumaya eksiler gelir. Listedesin artık. Bu sorumluluk seni geriyor biliyorum ama yemek saatlerinde aklında olsun. Başaracaksın biz inanıyoruz... Sporun da çok güzel bugün
Menünü Ausun menülerine benzettim ananası görünce abla
Nası özlemişiiim senin menüleri okumayıı
Hoşbuldum canımBegumm demiştim hoşgeldin diye arada kaynadi galiba.
Tekrar hoşgeldin canım
Yok canim başladım insallah minnak oluncaya kadar burayim sonrada korumaTeşekkür ederim canim
Ay supermis bu bazen lazim oluyor
Tesekkur ederim canim.seninde az kaldi
Adaciiim menu yazmaya baslamissin. Bir daha kopma burdan e mi
Teşekkür ederim canim darisi sizlere
Kuzu abime gore 25 gosteriyorumkarga yavrusunu sahin zanneder misali. Yoksa nerdeee 25
Ama bir gercek var kilo insani oldugundan daha yasli gosteriyor
Haklisin ablacim kilo daha yaşlı gosteriyor. En az 10 yaş atmissindir kesin ah ne güzel maşallah sana darısı bana
yok canım maalesef Yusuf tekin açıkma yapmış twitterdenCutemom007 canim sey sorcaktim eylul seminerinden haber var mi ? Ilk haftayi memlekette alabilcek miyiz acaba size haber geldi mi ?
hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ablacım bekliyorum menüyüDün yolculuk vardı canım bugün Mersin deyim bugün basladim
Canım ilk günüm bugün yarın bende sevinirim inşallah
Bu arada seni kutlarım güzel moral olmuştur
Bugün yazarım inşallah kaptanim
Süper canim
Hoşgeldin canım
Yine de evde olmak güzeldir
Kolay gelsin canım
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinebiliyorum kaptanım misafirim vardı dün gittiler ev temizliği falan derken çook şükür toparlandım artık.. bu arada sık sık burkulan ayağım yine burkuldu şişti bir kaç gün spor yapamayacam perşembe falan başlarım spora çok yüklenmek istemiyorum şişiyor gece çok sancılanıyor...
bugün diyetime başladımmm çook şükür bil bakalım öğlen ne yedimmmmm)) lahana buldummm 3 yaprak beyaz lahana haşladım afiyetle yedim çok iyi geldiii özlemişimm
akşama tavuk sote yaptım ve yanında yoğurt yiyip günü kapatacammmm))
Hiç sorma canım benzer bisi bana da oldu bi öğretmen arkadaş 5 yaş büyük benden yaşımı söylediğimde ablamla falan yasitsindir diye düşünmüştüm dedi terbiyesiz öyle mi denir çirkin şeySarayca abla ne güzel ya maşallah 25 yas gösteriyorsun demek
Bana geçen sene birisi yaşından büyük gösteriyorsun demişti hala unutmam çok sinir olmuştum. Halbuki yüzüm minyon gösterir ama beden büyük olunca
Hepsine göstericem ama citipiti minnak bi şey olcam
Iste buuu
Kendisini pek sevmem zaten bakan mi her şeyde o atlıyor anlamiyorum. Tüh bileti dgistiricez bayram vakti kötü olduyok canım maalesef Yusuf tekin açıkma yapmış twitterden
hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ablacım bekliyorum menüyü
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aman terbiyesiz ya lafa bak ne pis insanlarHiç sorma canım benzer bisi bana da oldu bi öğretmen arkadaş 5 yaş büyük benden yaşımı söylediğimde ablamla falan yasitsindir diye düşünmüştüm dedi terbiyesiz öyle mi denir çirkin şey
Tesekkurler canim.yok canım maalesef Yusuf tekin açıkma yapmış twitterden
hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ablacım bekliyorum menüyü
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
E sen verme daha ne vercen doğru demişler
kesinlikle katılıyorum bugün bi seminerde öğretmen arkadaşlar da bana yaşın küçülmüş resmen kilo verince dediler halbüsüm zaten küçüküm ama kiloluyken nasıl göründümse artık gözlerinebiraz daha verme dediler ama bel ve göbek çökünce tabi doğal olarak verme kilo diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?