Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte bu be bonusum
Misafir cıssları savuşturulmuş çok güzel de menü olmuş
Montinin 2. gününü de güzel kapatmış olduk böylece

Vuuuu makbuş yakında 5 li kilolarda

60kiloyum menün genelde iyiydi de o arada modifiye kekli mekli bişey gördüm. Onlar çok geldi. Kızacan diyince ama...
tatlım içeriğinde şeker ve un yok ama. açıkçası dün protein açığı yaşadım. sabah yumurta yoktu. öğle ve akşam da zeytinyağlı yiyince doymadım. yoğurt vardı ama kesmedi. o keki de ondan yedim. yoksa açıkçası ara yapmak istemiyorum.
60kiloyum fulyacım .... bana göre dolu dolu biliyorsun menün ... ama ses etmiyorum artık ... çünkü eminim bu düzen sana gr gr da olsa her hafta kilo verdirecek ve bu da bir ileri iki geri gitmenden çok daha iyi
valla açıkçası dünkü menüm doluydu gerçekten. ama dikkat ettiysen çeşidim çoktu ama miktar olarak azdı. dün proteini az yiyince çok acıktım.

ama sanırım benim halanın gelmesi de yaklaştı. çünkü bugün de çok açtım. akşamki protein bile kesmedi. yarın daha farklı bir menü bakacağım.

aslına bakarsan tam olarak menülerimi ayarlayamadım. ama kasmayacağım. günden güne düzene girer. çünkü kendimi çok kasınca çok diyet havasına girince sonradan cozutuyorum.

bu akşam işten eve gelince tartıya çıktım sabittim. bakalım

hoş geldin canım aramıza
Bugünkü şahsına munhasır menüm

canım ben bu incir zeytin kürünü anlamadım. amaç ne? yani aralarda normal yemişsin de ondan merak ettim efsercim

White Lily Canım ayran asini nasıl yapıyorsun bende katılmak istiyorum 3muz yapalım Munzevi Zencefil sen ben
Bonus da yapacak bu hafta ayran aşını canım.
Basen soruna da youtube da squatgirl basen eritme diye arattır. Güzel egzersizleri var. cıss mevzusu da yarın 0 karbon ya da 2 günlük detoks yap canım. Ayran aşı olabilir. O olmazsa da 2 gün saf pro beslen muhakkak. Ve ödem çaylarına ağırlık ver gulüm

Bende tebrik edeyim seni

Yalniz 85 kiloya oyle boyle degil demissin ya icim ciz etti okuyunca 110 gordum cunku. 80 olsam su an 29 kilo vermis olurum
Canim maksadim kimseyi uzmek degil. Bunu biliyorsun degil mi

Cok guzel kilolar vereceksin hatta 80 leri begenmeyip 70 leri sonra 60 lari goreceksin. Yeterki kendine inan.

Canım çok geçmiş olsun

bir de menü konduralım şuraya. ama peşinen söyleyeyim akşama cıss var. sonradan ekledim. doymadım çünkü. sanırım halam yolda geliyor

sabah 08.20
peynirli hindi fümeli dukan tost
domates köz biber

3 minik bardacık
2 yk ev yoğurdu

öğlen 12.30
5 yk türlü yemeği (1 çatal et)
100 mlt ev yoğurdu
parmağımın yarısı kadar dünkü unsuz şekersiz kekten
2 yeşil biber

1/2 dilim siyez ekmeği

ara 16.00
1 parmağım kadar dünkü unsuz şekersiz kekten

akşam 19.00
balık
salata
1 ceviz 5 kaju
2 taze incir
1 kk peynir

yatana kadar 2,25 lt su
sabah sade Türk kahvesi
öğlen 350 mlt hibisküs gazozu

Çok güzel canım menun devammmm
Menü mu yazdım etiketleme din aeben le senin görmeni isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…