İşte bu be bonusumOlmiycak zaten oyle canim biseyde istemiyo pek. Gercekten alistim olcuyle yemeye rahatsiz olurum diye korkuyorumda. Benim yemekten sonra deli bas agrilarim oluyodu yazmisimdir burayada.
Gecti sukur onlar.
Ben bu yolu tamamlamadan cikmiycam listeden.
Bu sefer baska.
Allah utandirmasin herkesde biliyor artik ilk goren sorucak naptin nasil gidiyo ne kadar verdin diye.
Daha hedefe gitmeden basardigimi gormeden delice pismanim buhranla kaybettigim zaman icin.
Misafir cıssları savuşturulmuş çok güzel de menü olmuşMenüsü bi yazayım ikindi misafirim vardı gene durmamış çeneniz corlu cocuklu kadına bu kadar geçmiş mi olur ya hu
Sabah 2 yumurta 1 dilim beyaz peynir 2 zeytin 1 ceviz 5 badem domates semizotu
Öğlen 6 yk barbunya yemeği 2 bardak ayran salata
Bol bol çay içtim arada misafir vardı neler olabileceğini tahmin edersiniz hiç bişey elimi sürmedim
Akşam 5 kaşık patlıcan yemeği 2 bardak ayran 1 domates 1 bardak sütlü kahve süt sıfır yağlı efenim
Spor lwslie 3 mile
aeben Antepia27 Ausencia igdedali
Vuuuu makbuş yakında 5 li kilolardaMenüsü bi yazayım ikindi misafirim vardı gene durmamış çeneniz corlu cocuklu kadına bu kadar geçmiş mi olur ya hu
Bol bol çay içtim arada misafir vardı neler olabileceğini tahmin edersiniz hiç bişey elimi sürmedim
Akşam 5 kaşık patlıcan yemeği 2 bardak ayran 1 domates 1 bardak sütlü kahve süt sıfır yağlı efenim
Spor lwslie 3 mile
E sen verme daha ne vercen doğru demişler
tatlım içeriğinde şeker ve un yok ama. açıkçası dün protein açığı yaşadım. sabah yumurta yoktu. öğle ve akşam da zeytinyağlı yiyince doymadım. yoğurt vardı ama kesmedi. o keki de ondan yedim. yoksa açıkçası ara yapmak istemiyorum.60kiloyum menün genelde iyiydi de o arada modifiye kekli mekli bişey gördüm. Onlar çok geldi. Kızacan diyince ama...
valla açıkçası dünkü menüm doluydu gerçekten. ama dikkat ettiysen çeşidim çoktu ama miktar olarak azdı. dün proteini az yiyince çok acıktım.60kiloyum fulyacım .... bana göre dolu dolu biliyorsun menün ... ama ses etmiyorum artık ... çünkü eminim bu düzen sana gr gr da olsa her hafta kilo verdirecek ve bu da bir ileri iki geri gitmenden çok daha iyi
ADINIZ:aysun
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yaşam tarzı değişikliği ve hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık kilolu olmak istemiyorum.gönlümce alışveriş yapmak istediğimi giymek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:çalışmıyorum. 2 çocuğum var tüm gün onlarla meşgulum.diyet ve spor dışında kendime çok vakit ayırdığımı söyleyemem. kilo vermeye odaklandım başka bişey düşünemiyorum
Bugünkü şahsına munhasır menüm
Sabah 7:30
İncirli zeytin kürü
Kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 k.k peynir
2 tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara 1 dilim ananas 1 kahve 1 soda
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
Ara 3 ceviz 1 kahve
Akşam
Yarım kase yogurt
2 salatalık
Ara
Incir zeytin kürü
Spor bugün yok evimle ilgilemem gerekti
Darısı yarının başına
White Lily Canım ayran asini nasıl yapıyorsun bende katılmak istiyorum 3muz yapalım Munzevi Zencefil sen ben
Tesekkurler canim alistim artik kroniklesti bu burkulma...ada81 Canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Canim maksadim kimseyi uzmek degil. Bunu biliyorsun degil miBende tebrik edeyim seni
Yalniz 85 kiloya oyle boyle degil demissin ya icim ciz etti okuyunca 110 gordum cunku. 80 olsam su an 29 kilo vermis olurum
Yine mi adacim cok gecmis olsunTesekkurler canim alistim artik kroniklesti bu burkulma...
Canım çok geçmiş olsunKızlar selam. Bugün menü paylaşmasam daha iyiAusencia kaptanım. Çünkü benim diyet gitti bugün. Hacamat yaptırdım bugün. Sonrasinda 2 kez tansiyonum düştü fenalastim. Haliyle sürekli şekerli şeyler yedim ictimkendime gelemedim bi türlü. Daha da alternatif tibba yönelmem bi an hiç kalkamiycam sandım sedyeden
Evet canim burkulunca tekrarliyor yada cook ayakta kalip yorulunca tekrarliyor 2-3 gun dinlendirmem lazim oda cocukla cok zor ...Yine mi adacim cok gecmis olsun
Canım mercimek nohut haşlayıp ayran kıvamında yoğurtla karıştırıyorsun. Kahvaltıdan sonra her iki saatte bir bir kase içiyorsun. Akşam sekize kadar.White Lily Canım ayran asini nasıl yapıyorsun bende katılmak istiyorum 3muz yapalım Munzevi Zencefil sen ben
Adacım canım çok geçmiş olsun. Okudum alıntı yapmayı unutmuşum. Çok dikkat et kendine. Allah muhafaza beterinden korusun Rabbim.Tesekkurler canim alistim artik kroniklesti bu burkulma...
Menüsü bi yazayım ikindi misafirim vardı gene durmamış çeneniz corlu cocuklu kadına bu kadar geçmiş mi olur ya hu
Spor lwslie 3 mile
Tesekkurler canim aminAdacım canım çok geçmiş olsun. Okudum alıntı yapmayı unutmuşum. Çok dikkat et kendine. Allah muhafaza beterinden korusun Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?