- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Oyy kabak çiçeği dolmasını bildin mi bacım :) o bir çiçek bulgur nü kaşar yakışırBenim 1. Gün monti menümde şöyle tabi sürekli yapamıycagımı başta belirteyim kaç gün olursa artık
Kim bilir birde devam ediyormuşum 5 kilo verene kadar
Sabah aç karna
8:00
Yr. Şeftali
Kahvaltı
9:00
1,5 dl tb ekmek
Çeşitli peynirler
Domates
Semizotu
Maydonoz
Biber
2 kş yoğurt .
13:30
Ciğer kavurma az yaglı.
Çoban salata
2 kş yogurt.
4 saat sonra
2 erik
19:30
Küçük tb.
Kabak ve kabak çiçegi ve semizotlu sebze yemeği .
2 kş da yogurt .
Su 1,5 lt .2 ye tamalarım
Spor yok ...
menin güzel olmuş ablacımHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
3dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Yeşillik
Öğle
Patlıcan doğrama
Salata
Akşam
Peynirli salata
Yoğurt
35 dj yürüyüş
20 dj spor aletleri ile çalışan ama
135 puan yanlız s olmadıysa
Hayırlı geceler hanımlar
ay çok şükür ben başlayınca götürüyorum da işte aksamaya görsün kaaçmak olduğu zaman kopuyor elimde olmasa bile giderse gidiyor bi sonraki öğün kaldığım yerden devam etmeyi öğrendiğimde bu iş olacakİşte bu be bonusum
Misafir cıssları savuşturulmuş çok güzel de menü olmuş
Montinin 2. gününü de güzel kapatmış olduk böylece
ay abla inşallah ağzından bal damlıyor şu 59.9 bile olsa uçarım havalara aslında hedef 57 belirlemistim ama takımdaki minnak lar ı görünce 55 54 neden olmasın diye aklımdan geçiriyorum hele bi 5 iller gelsin de allahın izni ileVuuuu makbuş yakında 5 li kilolarda
Çocuklar uyudu eşim maç izliyor açık havada azcık yürüyeyim grsrz
Oyy kabak çiçeği dolmasını bildin mi bacım :) o bir çiçek bulgur nü kaşar yakışır
Kızlar basenlerin kenarında hani parantez gibi dışa çıkan yaglar var ya ) gibi nasıl eritiliyor onlar? O kadar pedal çeviriyorum gitmedi sirifisizler
yok canım maalesef Yusuf tekin açıkma yapmış twitterden
hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ablacım bekliyorum menüyü
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Teşekkür ederim canim
Ay supermis bu bazen lazim oluyor
Tesekkur ederim canim.seninde az kaldi
Adaciiim menu yazmaya baslamissin. Bir daha kopma burdan e mi
Teşekkür ederim canim darisi sizlere
İçimdeki spor canavarını çıkardı İğdecim
Kesinlikle aramızda tatlımmm ....
Tartının kem gözlere gelmemesi için asla @Portakal Sulu Ordek e söylemem bu haberiiietiketlemem de adını
Yaaaa di miiiiii
Çivili sopalardan ...
Çin işkencelerinden...
3 gün kör kuyu hapsinden kimse bahsetmiyor
Hep bi kaptan eritireritirde nasıl eritir
Senin tartı güzel di miiiiiiiii
Bizde seni öptük fındık ezmem
Mücverimmmmmmmhoş geldin.
Ben daha gelemedim
Kolay gelsin sana çooook ....
Yaaaaaa bak ne doğru tespit.
Bende bayıla bayıla okuyorum da .... harbiden bizim naif , kırılgan,hassas,pamuk ,şeker mi şeker sarı papatyamızsaydin78 nı ne hale getirdi @Portakal Sulu Ordek
Totem tutuyor muuu triplim
Adacımmmmmmmmm
Bak sen diyete başladım dedin ....lahana dedinnn.... ben 2 kilo vermiş kadar sevindim
Ayağın için geçmiş olsun tatlım .... o artık belli ki her zorlanma da bi yoklayacak seni.
Dikkat et kuzum
Hiç öyle düşünme ....
Bende nerden nereye geldim .
Hoşçakal 30 kilo diye bi konum vardı diyet başarı hikayelerinde ... 58 e indiğimde açmıştım . Bi oku bir ara canım
Cadı rakibeDemek öyleeeeeYarına öbür güne de bol bol spor bekliyorum senden yine o vakit. Özellikle perşembe iyice yor kendini ki sabah tartı da yine gülsün yüzün canım mortim Görünmez olaydım çorbalarına un yemeklerine tuz katardım baskülünün pilini eski pille değiştirirdim ibresini bozardım ve daha birsürü şey
Bende yapıyorum kiCanım mercimek nohut haşlayıp ayran kıvamında yoğurtla karıştırıyorsun. Kahvaltıdan sonra her iki saatte bir bir kase içiyorsun. Akşam sekize kadar. Eki Görüntüle 2036693 Eki Görüntüle 2036694
Bilmemmi dondurucuya koydum kaç paketOyy kabak çiçeği dolmasını bildin mi bacım :) o bir çiçek bulgur nü kaşar yakışır
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun
Otel bakıyorum plan yapıyorum buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?