Kuzum tesekkufler.bu 4 kaşık haslandiktan sonra 4 kaşık mi sonra haslanmadan 4 kaşık haslaninca kaç kaşık çıkarsa mi ?Canım mercimek nohut haşlayıp ayran kıvamında yoğurtla karıştırıyorsun. Kahvaltıdan sonra her iki saatte bir bir kase içiyorsun. Akşam sekize kadar. Eki Görüntüle 2036693 Eki Görüntüle 2036694
Bende bilsem edemezdim kuzum kivrandim resmen çok teşekkürler canımcaytabagi gecmis olsun canim . Benim cok korktugum seyler bunlar. Cesaret edemem asla
Kuzum bence pilates en iyisidir pilates lastiği alalım yoksa don lastiği ahahaKizzzz bulursan çare banada de gitmiyor o sirifsizlerr
Yeni müfredat eğitimi icinmisOffff yaa bende çok umutluydum hani ilk hafta istedigimiz okul olaydı...
Belki değişir azcık yuklense sendikalar falan
Sendika ne yapcak yuzde 4 zamma tav oldularOffff yaa bende çok umutluydum hani ilk hafta istedigimiz okul olaydı...
Belki değişir azcık yuklense sendikalar falan
Haşlanmış halinde 4 kşKuzum tesekkufler.bu 4 kaşık haslandiktan sonra 4 kaşık mi sonra haslanmadan 4 kaşık haslaninca kaç kaşık çıkarsa mi ?
Teşekkürler abla .Haşlanmış halinde 4 kş.
Afiyet olsun abla çiğ mi mantar ? Çiğ yeniyor mu bilmiyordum:)2. Gün monti ...
Sabah
1,5 dl tambuğ.
Karışık peynirler
Domates
Semizotu
Maydonoz
2 zeytin
5 fındık
Öğlen:
Et döner
Salata
Az Ayran
Acılı ezme
Akşam : açıkmadım öğün olsun diye yedim
1 şeftali
3 çiğ mantar
2 hurma .
Yarım saat sonra
2 kş yogurt .
Bu ayran aşı çok ilginç olur bende şöyleki ; ben kahvaltıdada bu aştan yerim ayrı kahvaltı yapmam nede olsa kahvaltıda tuzlu şeyler olur diye ..Teşekkürler abla .tahmin ettim öyle olduğunu ama bi sansimi deniyim dedim
Yolluklar makineye sigmaz mi.Sevgili takım arkadaslarim şimdi size iki bilinmeyenli bir denklem sormak istiyorum. Özellikle tecrübeli takım arkadaslarimdan yardım istiyorum.
Yeni evimde bir normal boyutta halı, iki tane yolluk dedikleri ufak halilardan var yani büyük paspas gibiler o ikisi.
Evim küçücük zaten bi ben kalıyorum.balkonum yok. Ayrıca benim süpürgemde yok. Ben bu halıları nasıl temizlerim sizce? Kurutmasi ayrı sorun süpürge yok of içime oturdu. Temizlemesem de olmaz çünkü yeni tuttum orayı benden once belki ayakkabı ile girdi millet için rahat etmiycek. Ay içime dert oldu ya uf
Mantarın her türlüsü yenir yahu gl endeksi çok düşüktür mantarın .Afiyet olsun abla çiğ mi mantar ? Çiğ yeniyor mu bilmiyordum:)
Sonunu iyi baglamissinBu ayran aşı çok ilginç olur bende şöyleki ; ben kahvaltıdada bu aştan yerim ayrı kahvaltı yapmam nede olsa kahvaltıda tuzlu şeyler olur diye ..
Öğlen yemeye başlarım 12 gibi ama 1 kase tokluk getirmez . 2 kase yediğimde olur hatta arka atkaya yediğim çok olur 3-4 gibide doygunluk gelir yemek istemem artık.
Ben kş hesabı yapmadım hiçgöz kararı haşlar yerim güzelce yogurtla üstünede acı pul biber ve nane ohhh mantı miyetine
Bak açıktım olsada yesem
A10*** markette 90 tl ye supurge vardi biz bi arkadasa daha once hediye almistik. Cok iyi cekiyordu almak istersen. Yoksa sadece hali degil evini temizlemek zor olur. Paspasin cok batar canimSevgili takım arkadaslarim şimdi size iki bilinmeyenli bir denklem sormak istiyorum. Özellikle tecrübeli takım arkadaslarimdan yardım istiyorum.
Yeni evimde bir normal boyutta halı, iki tane yolluk dedikleri ufak halilardan var yani büyük paspas gibiler o ikisi.
Evim küçücük zaten bi ben kalıyorum.balkonum yok. Ayrıca benim süpürgemde yok. Ben bu halıları nasıl temizlerim sizce? Kurutmasi ayrı sorun süpürge yok of içime oturdu. Temizlemesem de olmaz çünkü yeni tuttum orayı benden once belki ayakkabı ile girdi millet için rahat etmiycek. Ay içime dert oldu ya uf
Kuzum küçüklleri banyoda yıkaya bilirsin yada makinaya sıgıyorlarsa ..Sevgili takım arkadaslarim şimdi size iki bilinmeyenli bir denklem sormak istiyorum. Özellikle tecrübeli takım arkadaslarimdan yardım istiyorum.
Canım çok sağol süpürge almayı pek istemiyordum aslında çünkü 3 4 ay sonra ayrilabilirim ordan . Bir de çok bir yer yok alabileceğim ucuz bir makine.ama a101de varsa alırım tabii. Haklısın süpürge olmadan ev hep tozlu olur. Netten çok ucuz bi şey alıcam inşallah ya da burdan alır kargolarim. Kurutmasi sorun ya onu çok düşünüyorum. Camasirda çok sorun ev ufacık 50 m2 olduğum yer buz gibi hasta olmadan nasıl kurutucam hiç bilmiyorumA10*** markette 90 tl ye supurge vardi biz bi arkadasa daha once hediye almistik. Cok iyi cekiyordu almak istersen. Yoksa sadece hali degil evini temizlemek zor olur. Paspasin cok batar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?