Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offff yaa bende çok umutluydum hani ilk hafta istedigimiz okul olaydı...
Belki değişir azcık yuklense sendikalar falan
Yeni müfredat eğitimi icinmis işin doğrusu bence bi anlamı da yok yani seminerin ama alıyoruz işte keşke ilk hafta evde olsaydık bayram ortası yola cik simdi. Benim gideceğim yere kendi memleketimden uçak bile yok. Aktarmalı 15 saat sürüyor üzüldüm baya

2. Gün monti ...

Sabah
1,5 dl tambuğ.
Karışık peynirler
Domates
Semizotu
Maydonoz
2 zeytin
5 fındık

Öğlen:
Et döner
Salata
Az Ayran
Acılı ezme

Akşam : açıkmadım öğün olsun diye yedim
1 şeftali
3 çiğ mantar
2 hurma .

Yarım saat sonra
2 kş yogurt .

Sevgili takım arkadaslarim şimdi size iki bilinmeyenli bir denklem sormak istiyorum. Özellikle tecrübeli takım arkadaslarimdan yardım istiyorum.

Yeni evimde bir normal boyutta halı, iki tane yolluk dedikleri ufak halilardan var yani büyük paspas gibiler o ikisi.

Evim küçücük zaten bi ben kalıyorum.balkonum yok. Ayrıca benim süpürgemde yok. Ben bu halıları nasıl temizlerim sizce? Kurutmasi ayrı sorun süpürge yok of içime oturdu. Temizlemesem de olmaz çünkü yeni tuttum orayı benden once belki ayakkabı ile girdi millet için rahat etmiycek. Ay içime dert oldu ya uf

Afiyet olsun abla çiğ mi mantar ? Çiğ yeniyor mu bilmiyordum:)

Teşekkürler abla .tahmin ettim öyle olduğunu ama bi sansimi deniyim dedim
Bu ayran aşı çok ilginç olur bende şöyleki ; ben kahvaltıdada bu aştan yerim ayrı kahvaltı yapmam nede olsa kahvaltıda tuzlu şeyler olur diye ..
Öğlen yemeye başlarımkahvaltıdan sonraki öğünü 12 gibi ama 1 kase tokluk getirmez . 2 kase yediğimde olur hatta arka atkaya yediğim çok olur 3-4 gibide doygunluk gelir yemek istemem artık .
Ben kş hesabı yapmadım hiç göz kararı haşlar yerim güzelce yogurtla üstünede acı pul biber ve nane ohhh mantı miyetine
Bak açıktım olsada yesem

Yolluklar makineye sigmaz mi.

Sonunu iyi baglamissin

A10*** markette 90 tl ye supurge vardi biz bi arkadasa daha once hediye almistik. Cok iyi cekiyordu almak istersen. Yoksa sadece hali degil evini temizlemek zor olur. Paspasin cok batar canim

Menüm
Sabah
1 yumurta az tereyağlı tavada
1 kk peynir 5-6 zeytin
5 çeri domates roka
6 badem 1 hurma
Öğlen
Domates salatalık biraz lor 6 zeytin
Şekersiz Türk
Akşam
Izgara levrek çipura karışık 1 porsiyon
Bol mor soğan maydonoz salatası
Domates salatalık roka
Su: 2-2,5 lt. 3 kupa Dukan içeceği
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş 240 puan
Ausencia Ahu060812 @Portakal Sulu Ordek

Kuzum küçüklleri banyoda yıkaya bilirsin yada makinaya sıgıyorlarsa ..
Büyügüde yıkamaya ber bence .

A10*** markette 90 tl ye supurge vardi biz bi arkadasa daha once hediye almistik. Cok iyi cekiyordu almak istersen. Yoksa sadece hali degil evini temizlemek zor olur. Paspasin cok batar canim
Canım çok sağol süpürge almayı pek istemiyordum aslında çünkü 3 4 ay sonra ayrilabilirim ordan . Bir de çok bir yer yok alabileceğim ucuz bir makine.ama a101de varsa alırım tabii. Haklısın süpürge olmadan ev hep tozlu olur. Netten çok ucuz bi şey alıcam inşallah ya da burdan alır kargolarim. Kurutmasi sorun ya onu çok düşünüyorum. Camasirda çok sorun ev ufacık 50 m2 olduğum yer buz gibi hasta olmadan nasıl kurutucam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…