Makineye sığmaz ablam maalesef sert halı gibi ufak hali yani. Yikamaci da yok maalesefKuzum küçüklleri banyoda yıkaya bilirsin yada makinaya sıgıyorlarsa ..
Büyügüde yıkamaya ber bence.
Oh afiyet olsun bende çok severim mantarıMantarın her türlüsü yenir yahu gl endeksi çok düşüktür mantarın .
Ev ahaline sote yapıyordum attım agzıma severim minicik körpe mantarı
Beni şişiriyor. Daha doğrusu mide rahatsızlığım olduğundan mıdır nedir 3 kaşık falan yiyebiliyordum yaptığımda. O yüzden bırakmıştım hatta... Karbon hiçbir türlü gelmiyor. Her bünyede farklı olur sanıyorum. Ama yapan herkeste etki etti burada da. Bilemedimmigdedali igdosum dediğin gibi yapicam inşallah. Evde hibiskus yeşilçay karışımı var bi de kekik var içinde öyk iğrenç kokuyor ama napalim mecbur icicez. Ayran asi aklıma yattı da ne zamandır ekmek vs yemiyorum ya acaba birden sisirir mi ki o nohut mercimek falan sence?
Canım istedi abla sarımsak da atsam oh manti olur heptenBu ayran aşı çok ilginç olur bende şöyleki ; ben kahvaltıdada bu aştan yerim ayrı kahvaltı yapmam nede olsa kahvaltıda tuzlu şeyler olur diye ..
Öğlen yemeye başlarımkahvaltıdan sonraki öğünü 12 gibi ama 1 kase tokluk getirmez . 2 kase yediğimde olur hatta arka atkaya yediğim çok olur 3-4 gibide doygunluk gelir yemek istemem artık.
Ben kş hesabı yapmadım hiçgöz kararı haşlar yerim güzelce yogurtla üstünede acı pul biber ve nane ohhh mantı miyetine
Bak açıktım olsada yesem
Canım çok sağol süpürge almayı pek istemiyordum aslında çünkü 3 4 ay sonra ayrilabilirim ordan . Bir de çok bir yer yok alabileceğim ucuz bir makine.ama a101de varsa alırım tabii. Haklısın süpürge olmadan ev hep tozlu olur. Netten çok ucuz bi şey alıcam inşallah ya da burdan alır kargolarim. Kurutmasi sorun ya onu çok düşünüyorum. Camasirda çok sorun ev ufacık 50 m2 olduğum yer buz gibi hasta olmadan nasıl kurutucam hiç bilmiyorum
Offff yaa bende çok umutluydum hani ilk hafta istedigimiz okul olaydı...
Belki değişir azcık yuklense sendikalar falan
Geçmiş olsun kuzum midende ne var ? Bi deniyim bakalım iki gün sonra vurcam proteineBeni şişiriyor. Daha doğrusu mide rahatsızlığım olduğundan mıdır nedir 3 kaşık falan yiyebiliyordum yaptığımda. O yüzden bırakmıştım hatta... Karbon hiçbir türlü gelmiyor. Her bünyede farklı olur sanıyorum. Ama yapan herkeste etki etti burada da. Bilemedimm
saydin78 menün şahane. Bu hafta çılgın atacak tartı o belli oldu
60kiloyum akşamını sevemedim yine...
yok yok canım midemde. Ülser reflü gastrit mide fıtığı. 12 parmak bağırsağımda ülser ve gastrit, Aynı zamanda geçtiğimiz bahar aylarında ciddi bir enfeksiyon vardı. Zehirliyormuş beni... Tedavi oldum çok şükür daha iyiyim.Geçmiş olsun kuzum midende ne var ? Bi deniyim bakalım iki gün sonra vurcam proteine
Lütfen ama sadece kaşar değil Nü kaşar buu @eflalim akıllı telefon kurbanı olmuşBilmemmi dondurucuya koydum kaç paket. Kaşarlısını bilmem ama
Lastikle napcagizz ben hiç bilmiyorum platess falanKuzum bence pilates en iyisidir pilates lastiği alalım yoksa don lastiği ahaha
Onunla çalışalım en iyisi
Ooo senin için daha kötü tuhh ne diyelim belki degisir...Yeni müfredat eğitimi icinmisişin doğrusu bence bi anlamı da yok yani seminerin ama alıyoruz işte keşke ilk hafta evde olsaydık bayram ortası yola cik simdi. Benim gideceğim yere kendi memleketimden uçak bile yok. Aktarmalı 15 saat sürüyor üzüldüm baya
Nar çiçeğim hükümetin sendikası demedim kizz diğerleri de baskı yaparlarsa didimm.Sendika ne yapcak yuzde 4 zamma tav oldular
Ev kombili şükür ama yer yok petekler ufacık bende hemen grip olurum zatürre geçmişim de var. Haliyi halletsem camasirlar sorun keşke boş odam olsaydı orda kuruturdum. Ama bi yatak odası bi amerikan mutfagim bide banyom var :/Yaa Kıyamam nasıl ki ısınma sistemi inşallah iyidir...
Süpürge al bi tane küçük mucuk çünkü olmaz çok toz olur ee oda hastalık yapar..
Lütfen ama sadece kaşar değil Nü kaşar buu @eflalim akıllı telefon kurbanı olmuşBilmemmi dondurucuya koydum kaç paket. Kaşarlısını bilmem ama
Lastikle napcagizz ben hiç bilmiyorum platess falanKuzum bence pilates en iyisidir pilates lastiği alalım yoksa don lastiği ahaha
Onunla çalışalım en iyisi
Ooo senin için daha kötü tuhh ne diyelim belki degisir...Yeni müfredat eğitimi icinmisişin doğrusu bence bi anlamı da yok yani seminerin ama alıyoruz işte keşke ilk hafta evde olsaydık bayram ortası yola cik simdi. Benim gideceğim yere kendi memleketimden uçak bile yok. Aktarmalı 15 saat sürüyor üzüldüm baya
Nar çiçeğim hükümetin sendikası demedim kizz diğerleri de baskı yaparlarsa didimm.Sendika ne yapcak yuzde 4 zamma tav oldular
Kutu gibi ev ısıtması kolay olur kuzum. Diyoruuum ama Sivas'ın soğuğunu gördükten sonra... En azından o pis soğuğu kırar petekler. Sıkı giyinirsen bişey olmaz inşallaj... Halılar da banyoda yıkanacak yolluklar mecburen... Büyük halıya da yapacak bişey yok gibi duruyorEv kombili şükür ama yer yok petekler ufacık bende hemen grip olurum zatürre geçmişim de var. Haliyi halletsem camasirlar sorun keşke boş odam olsaydı orda kuruturdum. Ama bi yatak odası bi amerikan mutfagim bide banyom var :/
Canım ya çok geçmiş olsun.yok yok canım midemde. Ülser reflü gastrit mide fıtığı. 12 parmak bağırsağımda ülser ve gastrit, Aynı zamanda geçtiğimiz bahar aylarında ciddi bir enfeksiyon vardı. Zehirliyormuş beni... Tedavi oldum çok şükür daha iyiyim.
Mesajı beğenmeye elim gitmedi çok geçmiş olsun kuzum. Bi ara midemden rahatsızlandı m da belki vardır sorun bilmiyorum endoskopi yaptiramadim2, 2 hafta kivrandim mide ilacina ragmen. Rabbim şifa versin. Çok dikkat et. Ben refluye buzun iyi geldiğini duymuştum bildiğimiz buzu kıtır kıtır yemek iyiymiş ama tabii bu sefer ülsere kötü gelebilir Allah muhafaza. Çok geçmiş olsun canımyok yok canım midemde. Ülser reflü gastrit mide fıtığı. 12 parmak bağırsağımda ülser ve gastrit, Aynı zamanda geçtiğimiz bahar aylarında ciddi bir enfeksiyon vardı. Zehirliyormuş beni... Tedavi oldum çok şükür daha iyiyim.
2 gündür şu ağır yaşamlar belgesellerini izliyorum art arda. Ne hayatlar var ya... Çok etkilendim
Ah canım. Hiç sorma bizde de aktarmalı uçak çok pahalı oluyor çocuklar annem babam neredeyse 1 maaşa denk geliyor iki küçük çocukla 12 13 saat yolumuz var şimdiYeni müfredat eğitimi icinmisişin doğrusu bence bi anlamı da yok yani seminerin ama alıyoruz işte keşke ilk hafta evde olsaydık bayram ortası yola cik simdi. Benim gideceğim yere kendi memleketimden uçak bile yok. Aktarmalı 15 saat sürüyor üzüldüm baya
ayyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineyok yok canım midemde. Ülser reflü gastrit mide fıtığı. 12 parmak bağırsağımda ülser ve gastrit, Aynı zamanda geçtiğimiz bahar aylarında ciddi bir enfeksiyon vardı. Zehirliyormuş beni... Tedavi oldum çok şükür daha iyiyim.
Teşekkürler kuzumCanım ya çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canımm. Geçmişte mide kanaması tecrübem de var. Çok çektim ama şükür atlattım... Hele bu karataya başladığımdan beri çok daha rahatladığımı hissediyorum. Sen de ihmal etme narkozla endoskopi de yapılıyor. 3-5 dk sürüyor zaten. Ama tedavinin enn önemli aşaması stresten uzak durmak. Gamsız kaygısız olun mu atlatıyorsunMesajı beğenmeye elim gitmedi çok geçmiş olsun kuzum. Bi ara midemden rahatsızlandı m da belki vardır sorun bilmiyorum endoskopi yaptiramadim2, 2 hafta kivrandim mide ilacina ragmen. Rabbim şifa versin. Çok dikkat et. Ben refluye buzun iyi geldiğini duymuştum bildiğimiz buzu kıtır kıtır yemek iyiymiş ama tabii bu sefer ülsere kötü gelebilir Allah muhafaza. Çok geçmiş olsun canım
Nerde izliyorsunuz bunu merak ettim bizim evde TRT Çocuk açık sürekliSormaa ben aylardır izliyorum...
Cok mucizevi degisimler oluyor...
Geçen de küçük insanlar vardı...
Ne kadar zor hayat onlara birde kilolu olunca
Şükür Rabbime her halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?