Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Umarım kuzum regl de geleydi süper olacaktı ama bakalım

Teşekkür ederimmm. İyiyim kız dipcik gibiyim artık

caytabagi canim ne yap bak . Elde yikamalik bi hali deterjani al. Ko*** ile baslayani tavsiye ederim. Eski bi lifle haliyi cok islatmayacak sekilde sil. Yuzeyden silecegin icin hemen de kurur evi havalandirirsan. Tertemiz de kokar yalnjz deterjanini da gitmeden bavuluna koy. Anladigim kadariyla orada bulamayabilirsin

Ah bu stres her şeyin altından çıkıyor bir türlü gamsız yaşamayı ogrenemiyoruz özellikle biz bayanlar

Lastiği dizlerimize geçirip bahliycaz sonra indir kaldır yapcaz bacakları don lastigiyle yapanlar varmış eve bi bakim eski donlardan falan keseyim biraz

Ah bu stres her şeyin altından çıkıyor bir türlü gamsız yaşamayı ogrenemiyoruz özellikle biz bayanlar
Doktor bana şey demişti. Bu herşeyi kontrol etme huyunu bırakman lazım demişti. Ki gerçekten doğruydu. Strese sokan oydu beni. Kadınlar daha kontrolcü bu konuda erkeklere nazaran... Akışına bırakıp tevekkül etmek lazımmış. Ben accık geç öğrendim

Çok dikkat et kuzum. Ben çok mükemmeliyetçi biriyim kafama takacak bir şeyim mutlaka olur dışarıdan çok gamsız gorunsem de. O stresi hallettim mi her şey tamam olacak sen atlattiysan bravo vallahi

Maç izlerken sporları toparladım ...maç inanılmaz heyecanlı ...

selamlar her birinize güzeller ...

keyifli bir akşamdan çıktım bende .... yorgun ve uykusuz ...

Şükür bu sene go kartı kazasız belasız atlattım :))

Geçmişi okudum , sağolsun igdedali canom menülerinizi yorumlamış tek tek ...

Aklımda bir kaç bi şey var onları yazayım bende

Kuzummm geçmiş olsun çok çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…