Umarım kuzumBeni şişiriyor. Daha doğrusu mide rahatsızlığım olduğundan mıdır nedir 3 kaşık falan yiyebiliyordum yaptığımda. O yüzden bırakmıştım hatta... Karbon hiçbir türlü gelmiyor. Her bünyede farklı olur sanıyorum. Ama yapan herkeste etki etti burada da. Bilemedimm
saydin78 menün şahane. Bu hafta çılgın atacak tartı o belli oldu
60kiloyum akşamını sevemedim yine...
Teşekkür ederimmm. İyiyim kız dipcik gibiyim artıkAh canım. Hiç sorma bizde de aktarmalı uçak çok pahalı oluyor çocuklar annem babam neredeyse 1 maaşa denk geliyor iki küçük çocukla 12 13 saat yolumuz var şimdi
ayyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ausun ooohhm seanslarına muhakkak katıl. Nası etki ettiyse günü şaşmadan saatiyle geldiUmarım kuzumregl de geleydi süper olacaktı ama bakalım
Ah bu stres her şeyin altından çıkıyor bir türlü gamsız yaşamayı ogrenemiyoruz özellikle biz bayanlarTeşekkürler kuzum
Teşekkür ederim canımm. Geçmişte mide kanaması tecrübem de var. Çok çektim ama şükür atlattım... Hele bu karataya başladığımdan beri çok daha rahatladığımı hissediyorum. Sen de ihmal etme narkozla endoskopi de yapılıyor. 3-5 dk sürüyor zaten. Ama tedavinin enn önemli aşaması stresten uzak durmak. Gamsız kaygısız olun mu atlatıyorsun
Lastiği dizlerimize geçirip bahliycaz sonra indir kaldır yapcaz bacaklarıLütfen ama sadece kaşar değil Nü kaşar buu @eflalim akıllı telefon kurbanı olmuş
Lastikle napcagizz ben hiç bilmiyorum platess falan
Ooo senin için daha kötü tuhh ne diyelim belki degisir...
Nar çiçeğim hükümetin sendikası demedim kizz diğerleri de baskı yaparlarsa didimm.
Bu arada hiç haberim yokk yüzde 4 mü oldu zam..
Bende izliyorum kuzum, çok zor hayatlar yaaaa2 gündür şu ağır yaşamlar belgesellerini izliyorum art arda. Ne hayatlar var ya... Çok etkilendim
Nerde izliyorsunuz bunu merak ettim bizim evde TRT Çocuk açık sürekli
Doktor bana şey demişti. Bu herşeyi kontrol etme huyunu bırakman lazım demişti. Ki gerçekten doğruydu. Strese sokan oydu beni. Kadınlar daha kontrolcü bu konuda erkeklere nazaran... Akışına bırakıp tevekkül etmek lazımmış. Ben accık geç öğrendimAh bu stres her şeyin altından çıkıyor bir türlü gamsız yaşamayı ogrenemiyoruz özellikle biz bayanlar
Benim pazar gunu puanim nerdeee. Hemen bakip soyleyim.Eki Görüntüle 2036740
Eki Görüntüle 2036741
Eksik puan var mı ?
Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
White Lily
kelebekolacam
GunesinKizi35
roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
Efser
ErSeSi
@masumm
ada81
saydin78
nehirnil111
Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
TLC canım her salı 22:50Nerde izliyorsunuz bunu merak ettim bizim evde TRT Çocuk açık sürekli
He valla hiç sorma bende hayrı ile kardeşine üzülüyorum genetik şişmanlarTLC kanalı canım.
Lifetime da var onda da değişik programlar var..
Senn rafadan tayfaa izlee ancaa
Çok dikkat et kuzum. Ben çok mükemmeliyetçi biriyim kafama takacak bir şeyim mutlaka olur dışarıdan çok gamsız gorunsem de. O stresi hallettim mi her şey tamam olacakTeşekkürler kuzum
Teşekkür ederim canımm. Geçmişte mide kanaması tecrübem de var. Çok çektim ama şükür atlattım... Hele bu karataya başladığımdan beri çok daha rahatladığımı hissediyorum. Sen de ihmal etme narkozla endoskopi de yapılıyor. 3-5 dk sürüyor zaten. Ama tedavinin enn önemli aşaması stresten uzak durmak. Gamsız kaygısız olun mu atlatıyorsun
Külotlu çorap da iş görüyor canımLastiği dizlerimize geçirip bahliycaz sonra indir kaldır yapcaz bacaklarıdon lastigiyle yapanlar varmış eve bi bakim eski donlardan falan keseyim biraz
Memnuniyetle, ooohhhmmmmmmmmAusun ooohhm seanslarına muhakkak katıl. Nası etki ettiyse günü şaşmadan saatiyle geldi
Teşekkürler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?