Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ogrenebildinse hiç bisi için geç değil gerçekten hayat o kadar garip ki bisiyleri planlarken neler çıkacağını tahmin bile edemiyorsun bazen bende planlı yaşamı çok severim ama çok abartmamak lazım tabi

Çok dikkat et kuzum. Ben çok mükemmeliyetçi biriyim kafama takacak bir şeyim mutlaka olur dışarıdan çok gamsız gorunsem de. O stresi hallettim mi her şey tamam olacak sen atlattiysan bravo vallahi
atlatılıyor ya. Sağlık söz konusu oldu mu akan sular duruyor. Ben de ummazdım kendimden. Sevdiğim biri ters bakış atsın günlerce ağlayabilme potansiyelim vardı. Hala accık var ama çok yol katettim

Lastiği dizlerimize geçirip bahliycaz sonra indir kaldır yapcaz bacakları don lastigiyle yapanlar varmış eve bi bakim eski donlardan falan keseyim biraz

İnce çorapta olur kizz varsa onlada yap..
Yaa ben sevmiyorum öyle şeyler

Aynen canım bizim de kişi başı 400 500 uçak bileti. Ne güzel anne babanda mi geliyor ? Benim babam ketumdur hiç böyle şeylere heves etmez çok üzülüyorum aslında başta bikac gün de olsa gelip kalsalar. Hem yeni ev bi şey olur yardım mardim ama maalesef. Annem gelmek istiyor da onu fa ben tek götürmek istemiyorum akşama dek evde bunalır diye. Bu kez koyuyor gitmek ne bileyim ben sevmiyorum gurbeti. Ikna edebilirsem kuzenimle annemi götürücem biletler bitmezse tabii . Keske herkes memleketinde2 çalısabilse değil mi ne güzel olur

atlatılıyor ya. Sağlık söz konusu oldu mu akan sular duruyor. Ben de ummazdım kendimden. Sevdiğim biri ters bakış atsın günlerce ağlayabilme potansiyelim vardı. Hala accık var ama çok yol katettim
Deneyim de öğretiyor üniversitedeki ev arkadaşımdan öğrendim güçlü durmayı kendisi pek severdi eziyet etmeyi hayır deme becerisi kazandırdığı için burdankendisine slmlar

Deneyim de öğretiyor üniversitedeki ev arkadaşımdan öğrendim güçlü durmayı kendisi pek severdi eziyet etmeyi hayır deme becerisi kazandırdığı için burdankendisine slmlar
Hepimizin o türden bi ev arkadaşı olmuş demek ki

Geç mi öğrendin...
Sen daha hayatinin baharindasin yahuu

Ben tek çocuğum canım biraz şanslıyım o açıdan babam emekli oldu bu sene annem çocuklara bakıyordu zaten babam da geldi işte iki çocuk iki bakıcı var anlayacağın bizde babalar genelde öyle oluyor ya ah bu memleket iki senedir tayin istiyorum çıkmıyor Antalya zaten hayal da işte yakinlasamiyorum bile ama napalm ekmek nerdeyse mecbur ordayzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…