Şuan bakıyorduk yeni bitti program .2 gündür şu ağır yaşamlar belgesellerini izliyorum art arda. Ne hayatlar var ya... Çok etkilendim
Ogrenebildinse hiç bisi için geç değil gerçekten hayat o kadar garip ki bisiyleri planlarken neler çıkacağını tahmin bile edemiyorsun bazen bende planlı yaşamı çok severim ama çok abartmamak lazım tabiDoktor bana şey demişti. Bu herşeyi kontrol etme huyunu bırakman lazım demişti. Ki gerçekten doğruydu. Strese sokan oydu beni. Kadınlar daha kontrolcü bu konuda erkeklere nazaran... Akışına bırakıp tevekkül etmek lazımmış. Ben accık geç öğrendim
Benim tamam kuzum ellerine sağlıkEki Görüntüle 2036740
Eki Görüntüle 2036741
Eksik puan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
@suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
atlatılıyor ya. Sağlık söz konusu oldu mu akan sular duruyor. Ben de ummazdım kendimden. Sevdiğim biri ters bakış atsın günlerce ağlayabilme potansiyelim vardı. Hala accık var ama çok yol katettimÇok dikkat et kuzum. Ben çok mükemmeliyetçi biriyim kafama takacak bir şeyim mutlaka olur dışarıdan çok gamsız gorunsem de. O stresi hallettim mi her şey tamam olacaksen atlattiysan bravo vallahi
Aşırı cahil hissettim bulayım bakayım şunu haftaya salı izleyeyimŞuan bakıyorduk yeni bitti program .
TLC de çok güzel programlar oluyo bizim evde en çok seyredilen kanal diyebilirim
fırtınalar sopayı hak ediyor cidden
Bizim liste full sıfır ama ya
Lastiği dizlerimize geçirip bahliycaz sonra indir kaldır yapcaz bacaklarıdon lastigiyle yapanlar varmış eve bi bakim eski donlardan falan keseyim biraz
Aynen canım bizim de kişi başı 400 500 uçak bileti. Ne güzel anne babanda mi geliyor ? Benim babam ketumdur hiç böyle şeylere heves etmez çok üzülüyorum aslında başta bikac gün de olsa gelip kalsalar. Hem yeni ev bi şey olur yardım mardim ama maalesef. Annem gelmek istiyor da onu fa ben tek götürmek istemiyorum akşama dek evde bunalır diye. Bu kez koyuyor gitmek ne bileyim ben sevmiyorum gurbeti. Ikna edebilirsem kuzenimle annemi götürücem biletler bitmezse tabii . Keske herkes memleketinde2 çalısabilse değil mi ne güzel olurAh canım. Hiç sorma bizde de aktarmalı uçak çok pahalı oluyor çocuklar annem babam neredeyse 1 maaşa denk geliyor iki küçük çocukla 12 13 saat yolumuz var şimdi
ayyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Thanksekledim tamamdır canım ...
dumbleelarına bayıldım bu arada
Deneyim de öğretiyor üniversitedeki ev arkadaşımdan öğrendim güçlü durmayı kendisi pek severdi eziyet etmeyi hayır deme becerisi kazandırdığı için burdankendisine slmlaratlatılıyor ya. Sağlık söz konusu oldu mu akan sular duruyor. Ben de ummazdım kendimden. Sevdiğim biri ters bakış atsın günlerce ağlayabilme potansiyelim vardı. Hala accık var ama çok yol katettim
Aynen benimde her daim favorimŞuan bakıyorduk yeni bitti program .
TLC de çok güzel programlar oluyo bizim evde en çok seyredilen kanal diyebilirim
Hepimizin o türden bi ev arkadaşı olmuş demek kiDeneyim de öğretiyor üniversitedeki ev arkadaşımdan öğrendim güçlü durmayı kendisi pek severdi eziyet etmeyi hayır deme becerisi kazandırdığı için burdankendisine slmlar
Devam ediyor başka hikayeye geçti kuzumAşırı cahil hissettim bulayım bakayım şunu haftaya salı izleyeyim
Doktor bana şey demişti. Bu herşeyi kontrol etme huyunu bırakman lazım demişti. Ki gerçekten doğruydu. Strese sokan oydu beni. Kadınlar daha kontrolcü bu konuda erkeklere nazaran... Akışına bırakıp tevekkül etmek lazımmış. Ben accık geç öğrendim
Ama o zaman toplumsal mesaj gibi gezeriz hep parantez içindeİnce çorapta olur kizz varsa onlada yap..
Yaa ben sevmiyorum öyle şeyler
25 oldum ya geç geliyor nedenseGeç mi öğrendin...
Sen daha hayatinin baharindasin yahuu
Ben tek çocuğum canım biraz şanslıyım o açıdan babam emekli oldu bu sene annem çocuklara bakıyordu zaten babam da geldi işte iki çocuk iki bakıcı var anlayacağın bizde babalar genelde öyle oluyor ya ah bu memleket iki senedir tayin istiyorum çıkmıyor Antalya zaten hayal da işte yakinlasamiyorum bile ama napalm ekmek nerdeyse mecbur ordayziAynen canım bizim de kişi başı 400 500 uçak bileti. Ne güzel anne babanda mi geliyor ? Benim babam ketumdur hiç böyle şeylere heves etmez çok üzülüyorum aslında başta bikac gün de olsa gelip kalsalar. Hem yeni ev bi şey olur yardım mardim ama maalesef. Annem gelmek istiyor da onu fa ben tek götürmek istemiyorum akşama dek evde bunalır diye. Bu kez koyuyor gitmek ne bileyim ben sevmiyorum gurbeti. Ikna edebilirsem kuzenimle annemi götürücem biletler bitmezse tabii . Keske herkes memleketinde2 çalısabilse değil mi ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?