- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Hepimizin o türden bi ev arkadaşı olmuş demek ki
Yok kuzum her gün oluyor ( tekrarı olsada)Aşırı cahil hissettim bulayım bakayım şunu haftaya salı izleyeyim
Kaptanım ben pilates süremi hep eksik yazmışım kusura bakmayin. Her gün 30 puan daha var benim ben bi tarafı çalıştırdığım süreyi yazmışım bugün de dahil.toplam süreyi yazmamisim yaniEki Görüntüle 2036740
Eki Görüntüle 2036741
Eksik puan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
Sarayca
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
@saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
He valla hiç sorma bende hayrı ile kardeşine üzülüyorum genetik şişmanlar
Çok iyiymiş ya bulayım hemen şunları yarnYaa bi tanesi de ne uzunn öyle..
Estağfurullah cahilim demissin de bende tesadüf buldum tv de hanii gezerken öyle bi başladım enteresan programları var.
Lifetime da mesela bir tane spor koçu var kilolu kişiyle tanisiyorlar ve 4 sonra görüşmek üzere ayriliyorlar..
Spor koçu kilo alıyo bu dönemde adamlar evrim geçiriyor resmen.
Vee o kadar zor kilo alıyorlar ki..
Sonra beraber kilo vermeye başlıyorlar..
Fit to Fat to Fit programin adı nette vardır belki..
Bul bul hayatta kalmak için yılan pişirip yiyenleride izlersinÇok iyiymiş ya bulayım hemen şunları yarn
Ben de tekim canım annem emekli babam istese gelebilir izin vs sorun değil onun için de ama o görmemiş pek evlat sevgisi o nedenle göstermeyi bilmiyor. Torununa bakmak için para versem gelmez. Ben de gelemem mümkün değil benim memleketime gelmem için herhalde bi 15 yıl geçmesi lazım. Çok güzel maşallah canım anne baba güç verir insana Allah bozmasınBen tek çocuğum canım biraz şanslıyım o açıdan babam emekli oldu bu sene annem çocuklara bakıyordu zaten babam da geldi işte iki çocuk iki bakıcı var anlayacağın bizde babalar genelde öyle oluyor ya ah bu memleket iki senedir tayin istiyorum çıkmıyor Antalya zaten hayal da işte yakinlasamiyorum bile ama napalm ekmek nerdeyse mecbur ordayzi
Pazartesi ve sali 20 ser dakka yuruyus 40+40 puan kaptanim.Eki Görüntüle 2036740
Eki Görüntüle 2036741
Eksik puan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
Sarayca
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
@saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
IyyykBul bul hayatta kalmak için yılan pişirip yiyenleride izlersin
Tesekkur ederim kaptanim.Sabah mi bildireyim kilomu kaptanım? Ay sismissem zopa atarsin amaBonus evet et yerine peynir değişimi yapabilirsin , o da yaklaşık 3 kk kadar olur ... yani yarım kilo peynir yemediğin sürece..bolca yiyebilirsin dönüşümlerde ..
Menünde akşama kadar iyi gitmiş ... hatta çok iyi .
Öyle cumadan korkup böğrüne öküz istemiyorsan daha dikkat.
suspushanimcim canım mutlaka yapıyorsundur ama bol bol oku ufaklığı spor telafi edersib daha sonra ama aman diyete zeval yok. ve mercimekten uzak dur canım .
nar_cicegim saat 11 de yenmiş 1 kaşık sade dondurmadan bir şey olmaz ... her gün her gün alışkanlık olmadığı sürece
Antepia27 bende yol ödemi olduğunu düşünüyorum ...iki harika gün var önünde ... bence toparlar güzel eksilere geçersin .
caytabagi çok geçmiş olsun ... yarın toparla ...sabah ama kilo bildir ... cız yemişsin ama hacamatla eksidesindir zaten .
60kiloyum akşam salata balık kalsa imiş süper olurmuş ....
Bunun dışında güzel menülere yorum yazmadım .... hepsi cidden güzel ...
White Lily gelmemiş sanırım bug ün....
Daha neler yiyolarda makbuş yılan gene en iyisi
Gerçek surviorlarBul bul hayatta kalmak için yılan pişirip yiyenleride izlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?