Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne desem bilemedim allah razı olsun canım ama neticede anne babadır sevgisini göstermeyi eskilerden kaçı biliyor ki bi de insan yaş ilerledikçe yer değiştirmekten hoşlanmaz hale geliyor sanırım yoksa bi de tekmissin allah korusun bisi olsa sana canlarını verirler kuzum öyle düşünme

Tamam canım çok teşekkür ederim anladım o deterjani götürürüm yanımda peki üstten silince temizlenir mı sence yani mikrobu kırılır mi ?

Tabiiki canım haklısın bakalım bu sefer kuzenim ikna olursa anamla bir götürücem hem ev için yardım ederler hem biraz iyi gelir. Canım sen eş durumu falan istesen? Gerçi eşinle aynı yerdesiniz sanırım. Anlaşmalı evlilikler bile oluyormuş tayin için daha neler duycaz bakalım , bana öyle yap dediler de yapmadım korktum

Anlaşmalı evlilik için mecburi hizmetin bitecek canım yoksa her yıl belge isteniyor...
O yolu yapma canım kul hakkına girersin.
Daha sonra gerçekten evlilik zamaninda sıkıntı çıkar.
Belki evlendigin manyağın biri çıkar falan...
Nasibin orda imiş demek ki

Eş durumu 1 sene sonra olmuyor mu abla o belgeyi tam anlamadım? Benim tanıdığım evlenmeden 1 sene sonra kendi memleketine gidenler var onlara hayret ediyorum ya nasıl yapıyorlar veya atıyorum izmirin merkezinden 3 sene sonra başka daha iyi il merkezine gidenler oluyor eş durumu ile hayret yani. Yok ya yapmam öyle şey bi de borç falan takar kendimi toplayamiyorum zaten daha bi de elin oğluyla uğraş

Es durumuyla tabii ki gidersin de hani sirf gelmek için yapilacaksa o zaman mecburi hizmetin bitmiş olmalı...
Arkadaşım Hakkari de 1 yıl calistiktan sonra evlenerek geldi aşk evliliği yani ciddi evlilik idi..
8 ay sonra anlasamadilar boşandılar geri Hakkari ye donmemek için kendi isteğe bağlı başka bir ile mecburi hizmet tamamlamaya gitti..
Sağlık özrü içinde geçerli her yıl belge veriliyor...
Baska bir arkadasin babası kanserdi onun için gelmişti Ankara ya.
Baba vefat edince tekrar geldiği yere gönderdiler...

Diyete zeval yok cok sukur.
Ama iste spor da artik leslie yapmaya calisacagim . Bol bol okuyayim insaalllah

Bazen af çıkıyor ya abla bilmiyorum ona mi guveniyorlar. Benim tanıdığım ne kendi hasta2 ne ailesinden biri 1 sene sonra geldi memleketine eş durumu da yoktu. Nasıl yaptı bilmiyorum sorulmuyor da tabii norm fazlası olsa il dışı hakkı olmazdı herhalde il içinde isterdi. Çok şaşırmıştım ona. Bu belge işini duymamistim hep bekar olunca arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…