Teşekkür ederim canim. Bu 1 ay koruma olsun. Sonrasinda 53 lerde gozum
Ne desem bilemedim allah razı olsun canım ama neticede anne babadır sevgisini göstermeyi eskilerden kaçı biliyor ki bi de insan yaş ilerledikçe yer değiştirmekten hoşlanmaz hale geliyor sanırım yoksa bi de tekmissin allah korusun bisi olsa sana canlarını verirler kuzum öyle düşünmeBen de tekim canım annem emekli babam istese gelebilir izin vs sorun değil onun için de ama o görmemiş pek evlat sevgisi o nedenle göstermeyi bilmiyor. Torununa bakmak için para versem gelmez. Ben de gelemem mümkün değil benim memleketime gelmem için herhalde bi 15 yıl geçmesi lazım. Çok güzel maşallah canım anne baba güç verir insana Allah bozmasın
Geçmiş olsun saraycam sende zayıfladıkça yazıflama hastalıgına yakalanmışsınTeşekkür ederim canim. Bu 1 ay koruma olsun. Sonrasinda 53 lerde gozum
Tamam canım çok teşekkür ederim anladım o deterjani götürürüm yanımda peki üstten silince temizlenir mı sence yani mikrobu kırılır mi ?caytabagi canim ne yap bak . Elde yikamalik bi hali deterjani al. Ko*** ile baslayani tavsiye ederim. Eski bi lifle haliyi cok islatmayacak sekilde sil. Yuzeyden silecegin icin hemen de kurur evi havalandirirsan. Tertemiz de kokar yalnjz deterjanini da gitmeden bavuluna koy. Anladigim kadariyla orada bulamayabilirsin
Bu takimin anaları benden genç tlc izliyorlar bizim uyduda yok bile ondan.uydu mu neyse çıkıyosa onu da bilmiyorum
KılavuzumGeçmiş olsun saraycam sende zayıfladıkça yazıflama hastalıgına yakalanmışsın
Tabiiki canım haklısın bakalım bu sefer kuzenim ikna olursa anamla bir götürücem hem ev için yardım ederler hem biraz iyi gelir. Canım sen eş durumu falan istesen? Gerçi eşinle aynı yerdesiniz sanırım. Anlaşmalı evlilikler bile oluyormuş tayin için daha neler duycaz bakalım , bana öyle yap dediler de yapmadım korktumNe desem bilemedim allah razı olsun canım ama neticede anne babadır sevgisini göstermeyi eskilerden kaçı biliyor ki bi de insan yaş ilerledikçe yer değiştirmekten hoşlanmaz hale geliyor sanırım yoksa bi de tekmissin allah korusun bisi olsa sana canlarını verirler kuzum öyle düşünme
E2yi de çok bilmiyorum da merak ettim bende bi bakıcam o programaEskiden E2 ve CNBC vardı yaa bunlar onların yerine geldi diye biliyorum tatlım
fırtınalar sopayı hak ediyor cidden
Çeyrek asrı devirmissin be ıgdos25 oldum ya geç geliyor nedense
Tabiiki canım haklısın bakalım bu sefer kuzenim ikna olursa anamla bir götürücem hem ev için yardım ederler hem biraz iyi gelir. Canım sen eş durumu falan istesen? Gerçi eşinle aynı yerdesiniz sanırım. Anlaşmalı evlilikler bile oluyormuş tayin için daha neler duycaz bakalım , bana öyle yap dediler de yapmadım korktum
E2yi de çok bilmiyorum da merak ettim bende bi bakıcam o programa
Inşallah darısı banaatlatılıyor ya. Sağlık söz konusu oldu mu akan sular duruyor. Ben de ummazdım kendimden. Sevdiğim biri ters bakış atsın günlerce ağlayabilme potansiyelim vardı. Hala accık var ama çok yol katettim
Eş durumu 1 sene sonra olmuyor mu abla o belgeyi tam anlamadım? Benim tanıdığım evlenmeden 1 sene sonra kendi memleketine gidenler var onlara hayret ediyorum ya nasıl yapıyorlar veya atıyorum izmirin merkezinden 3 sene sonra başka daha iyi il merkezine gidenler oluyor eş durumu ile hayret yani. Yok ya yapmam öyle şey bi de borç falan takar kendimi toplayamiyorum zaten daha bi de elin oğluyla uğraşAnlaşmalı evlilik için mecburi hizmetin bitecek canım yoksa her yıl belge isteniyor...
O yolu yapma canım kul hakkına girersin.
Daha sonra gerçekten evlilik zamaninda sıkıntı çıkar.
Belki evlendigin manyağın biri çıkar falan...
Nasibin orda imiş demek ki
Es durumuyla tabii ki gidersin de hani sirf gelmek için yapilacaksa o zaman mecburi hizmetin bitmiş olmalı...Eş durumu 1 sene sonra olmuyor mu abla o belgeyi tam anlamadım? Benim tanıdığım evlenmeden 1 sene sonra kendi memleketine gidenler var onlara hayret ediyorum ya nasıl yapıyorlar veya atıyorum izmirin merkezinden 3 sene sonra başka daha iyi il merkezine gidenler oluyor eş durumu ile hayret yani. Yok ya yapmam öyle şey bi de borç falan takar kendimi toplayamiyorum zaten daha bi de elin oğluyla uğraş
Diyete zeval yok cok sukur.@Bonus evet et yerine peynir değişimi yapabilirsin , o da yaklaşık 3 kk kadar olur ... yani yarım kilo peynir yemediğin sürece..bolca yiyebilirsin dönüşümlerde ..
Menünde akşama kadar iyi gitmiş ... hatta çok iyi .
Öyle cumadan korkup böğrüne öküz istemiyorsan daha dikkat.
suspushanimcim canım mutlaka yapıyorsundur ama bol bol oku ufaklığı spor telafi edersib daha sonra ama aman diyete zeval yok. ve mercimekten uzak dur canım .
@nar_cicegim saat 11 de yenmiş 1 kaşık sade dondurmadan bir şey olmaz ... her gün her gün alışkanlık olmadığı sürece
@Antepia27 bende yol ödemi olduğunu düşünüyorum ...iki harika gün var önünde ... bence toparlar güzel eksilere geçersin .
caytabagi çok geçmiş olsun ... yarın toparla ...sabah ama kilo bildir ... cız yemişsin ama hacamatla eksidesindir zaten .
@60kiloyum akşam salata balık kalsa imiş süper olurmuş ....
Bunun dışında güzel menülere yorum yazmadım .... hepsi cidden güzel ...
@White Lily gelmemiş sanırım bug ün....
Bazen af çıkıyor ya abla bilmiyorum ona mi guveniyorlar. Benim tanıdığım ne kendi hasta2 ne ailesinden biri 1 sene sonra geldi memleketine eş durumu da yoktu. Nasıl yaptı bilmiyorum sorulmuyor da tabii norm fazlası olsa il dışı hakkı olmazdı herhalde il içinde isterdi. Çok şaşırmıştım ona. Bu belge işini duymamistim hep bekar olunca arkadaşlarımEs durumuyla tabii ki gidersin de hani sirf gelmek için yapilacaksa o zaman mecburi hizmetin bitmiş olmalı...
Arkadaşım Hakkari de 1 yıl calistiktan sonra evlenerek geldi aşk evliliği yani ciddi evlilik idi..
8 ay sonra anlasamadilar boşandılar geri Hakkari ye donmemek için kendi isteğe bağlı başka bir ile mecburi hizmet tamamlamaya gitti..
Sağlık özrü içinde geçerli her yıl belge veriliyor...
Baska bir arkadasin babası kanserdi onun için gelmişti Ankara ya.
Baba vefat edince tekrar geldiği yere gönderdiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?