Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bebise bnoldu neden okuycaksin ortim?
Agliyor geceleri.
Aglayarak uyaniyor.
Cis ogretiyoruz bakalim.
Dua oku diyor kaptan da .
Bide ona dechtlondan sukıtır aldik.
Disarda suruyor bayagi ayaginin birini kaldiriyor.
Cok dikkat cekti.

Agliyor geceleri.
Aglayarak uyaniyor.
Cis ogretiyoruz bakalim.
Dua oku diyor kaptan da .
Bide ona dechtlondan sukıtır aldik.
Disarda suruyor bayagi ayaginin birini kaldiriyor.
Cok dikkat cekti.
Oy yavrum kiyamam dua oku nazar duasi bol bol acil sifalar yavruya

White Lily Canım ayran asini nasıl yapıyorsun bende katılmak istiyorum 3muz yapalım @Portakal Sulu Ordek sen ben
yoğurdu ayran kivaminda yapıyorum. İçine haşlanmış bulgur, yeşil mercimek ve nohut atıyorum. Salatalik rendeliyorum. 2 saat arayla 1 kase içiyorum :) en son 7 8 gibi. Akşam. Sabah da hafif bir kahvaltı

yoğurdu ayran kivaminda yapıyorum. İçine haşlanmış bulgur, yeşil mercimek ve nohut atıyorum. Salatalik rendeliyorum. 2 saat arayla 1 kase içiyorum :) en son 7 8 gibi. Akşam. Sabah da hafif bir kahvaltı
Cok sagol kuzum. Sabah ekmeginyiyor musun ? 1 dilim diyor ya ?

Selam kızlar çok geç geldim. Aksama kadar gezdik. Her an her saniye hareket halindeydik. Bir de yeni ayakkabı giymiştim mahfetti ayağımı. Şu an işkence cekiyorum yattığım yerde bile. Eve geldim ve dolu mide ile tartıldım. Buna rağmen cumaya göre eksi çıktım. Şoktayim. Sabaha kadar biraz daha inse... Ayyyy yürüyüş sen nelere kadirsin. ama niyeyse sabah bir kez daha görmeden inanmak istemiyorum sonuca. Ben eğer sabah da sonuçtan memnun kalırsam ayran detoksu yapmayacağım kızlar. Zaten mecburi yapacaktim. @Portakal Sulu Ordek caytabagi

Bir de dün aksam her zamankinden farklı olarak melisa çayı içtim. O da şişliğimi indirdi gibi geldi. Tartı yine güzel görünüyordu uyumadan önce. Öyle bir etkisi var mi bu cayın bilmiyorum ama, bana var gibi geldi.

Çok konuştum yine kendi kendime. Neyse yatayım ben. İyi geceler :)

B Began neredesin hatuun bugün göremedim
günaydın dün internet paketim bitmişti ancak yükleyebildim :)

dünkü kilom 74 tü yine.

sabah;
1 ufak porsiyon et kavurması
1 kk peynir
çok çok az bal (2-3 çay kaşığı kadar)
3-4 dilim ekmek

ara;
1 bardak rezene çayı

öğlen;
yoğurt

akşam;
süt

çünkü yemeye halim yoktu.
kızın anaokul kaydı jimnastiği derken 2 saat yürüdüm.
sporum da aradan çıktı :)

aeben Ausencia

bdv iyidir arada üzer ama genelde eğlenceli :)

Aşırı cahil hissettim bulayım bakayım şunu haftaya salı izleyeyim

Bul bul hayatta kalmak için yılan pişirip yiyenleride izlersin

Daha neler yiyolarda makbuş yılan gene en iyisi
Bu 2 kanalı bende seviyorum, hele o ev tadilatları ve Alaska evleri çok guzel
aeben o yılan yiyen adamın kamera arkası görüntüleri ni gösterdiler biraz hile hurda varmış içinde ama gercekten çok iğrenç bir şekilde canlıların kafasını koparıp löp diye yiyiyor
Hayırlı sabahlar kizlar bir tül diktirdim başa bela.bir türlü düzgün dikemediler
yine.göndereceğim
Ece yeni evin hayırlı olsun , kızını sormuştum pazartesi sonuçlar çıkacaktı ne oldu durum nedir ecemavi

O mesajını alıntılamıştım ama cevap zannediyordum vermemişim kafa uçmuş çocuklarla uğraşmaktan
Kızımın fizik tedavi gormesi egzersiz yapması gerekiyormuş başlangıç aşaması buna şükür ne diyelim

Evede alışmaya çalışıyoruz ben evleneli cok taşındım sehir semt hatta ülke değişikliğinden dolayı ama yorulmuşum zor geliyor İnşaallah artik kendi evime geçerim
Bide isini dogru yapmayan insanlar beni sinir ediyor
Salonda cam iki tane olunca perde diktirdik bi geldi eğri götürdüm simdi biri nispeten düzgün amadiger cam yine egri ay herkes işini duzgun yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…