Bebise bnoldu neden okuycaksin ortim?Diyete zeval yok cok sukur.
Ama iste spor da artik leslie yapmaya calisacagim . Bol bol okuyayim insaalllah
Letgodan makine alsan olmaz mi ?Makineye sığmaz ablam maalesef sert halı gibi ufak hali yani. Yikamaci da yok maalesef
Agliyor geceleri.Bebise bnoldu neden okuycaksin ortim?
Oy yavrum kiyamam dua oku nazar duasi bol bol acil sifalar yavruyaAgliyor geceleri.
Aglayarak uyaniyor.
Cis ogretiyoruz bakalim.
Dua oku diyor kaptan da .
Bide ona dechtlondan sukıtır aldik.
Disarda suruyor bayagi ayaginin birini kaldiriyor.
Cok dikkat cekti.
Koycak yer yok kuzum maalesefLetgodan makine alsan olmaz mi ?
Cok uyguna denk gelebilir.
Camasirida butcen nasil bilmiyorum ama camasir kurutucu makine al.
Koycak yer yok kuzum maalesefmecbur kendileri kuruycak :/[/QUOTE
Oldugun yerde ogretmenevi var mi belki yikama isi yapiyorlrdir.
Kaldigin yer bayagi mahrumiyet bi yer sanirim.
Koyde ogretmenlik yapmayi isterdim.
yoğurdu ayran kivaminda yapıyorum. İçine haşlanmış bulgur, yeşil mercimek ve nohut atıyorum. Salatalik rendeliyorum. 2 saat arayla 1 kase içiyorum :) en son 7 8 gibi. Akşam. Sabah da hafif bir kahvaltıWhite Lily Canım ayran asini nasıl yapıyorsun bende katılmak istiyorum 3muz yapalım @Portakal Sulu Ordek sen ben
Cok sagol kuzum. Sabah ekmeginyiyor musun ? 1 dilim diyor ya ?yoğurdu ayran kivaminda yapıyorum. İçine haşlanmış bulgur, yeşil mercimek ve nohut atıyorum. Salatalik rendeliyorum. 2 saat arayla 1 kase içiyorum :) en son 7 8 gibi. Akşam. Sabah da hafif bir kahvaltı
Suan bekar ve yalniz oldugun icinde sana zor geliyordur kuzum.Ogretmenevi de yapmiyor sanirim canim evet bayagi mahrumiyet :) ben de ilde rahat bi ogretmenlik isterdim :))
karataydan önce yiyordum 1 dilim. Ama artik yemem yaparsamCok sagol kuzum. Sabah ekmeginyiyor musun ? 1 dilim diyor ya ?
günaydın dün internet paketim bitmişti ancak yükleyebildim :)
maalesef sevmiyorum.Domates salatalık da mı sevmiyorsunuz onlar nereşeyse her öğünde salata benim
Aşırı cahil hissettim bulayım bakayım şunu haftaya salı izleyeyim
Bul bul hayatta kalmak için yılan pişirip yiyenleride izlersin
Bu 2 kanalı bende seviyorum, hele o ev tadilatları ve Alaska evleri çok guzelDaha neler yiyolarda makbuş yılan gene en iyisi
Ece yeni evin hayırlı olsun , kızını sormuştum pazartesi sonuçlar çıkacaktı ne oldu durum nedirHayırlı sabahlar kizlar bir tül diktirdim başa bela.bir türlü düzgün dikemediler
yine.göndereceğim
O mesajını alıntılamıştım ama cevap zannediyordum vermemişim kafa uçmuş çocuklarla uğraşmaktanBu 2 kanalı bende seviyorum, hele o ev tadilatları ve Alaska evleri çok guzel
aeben o yılan yiyen adamın kamera arkası görüntüleri ni gösterdiler biraz hile hurda varmış içinde ama gercekten çok iğrenç bir şekilde canlıların kafasını koparıp löp diye yiyiyor
Ece yeni evin hayırlı olsun , kızını sormuştum pazartesi sonuçlar çıkacaktı ne oldu durum nedirecemavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?