Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya bende aslında ausun dediği hedefi tutturmak için yapayım diyordum ama dün biraz okudum tekrar kolayca alınıyormuş o kilolar. Bende muallakta kaldım Ausencia böyle bişey varmıydı?

Günaydın kızlar bugün canım sıkıldı biraz tartı düne göre +500 de halbuki ciss hiç bişey elimi sürmedim ve gayet ölçülü yedim
Regl durumları filan mı acaba? Yada wc sıkıntın varmı canım?

Regl durumları filan mı acaba? Yada wc sıkıntın varmı canım?
Valla regl karışık bende doğumdan sonra geçen ay bir kez oldum başka da olmadı bilmiyorum yani belirti yok ama dün sabah wc ye çıkmıştım bu sabah çıkmadım o kadar farkeder mi ama ya

Ebru bacım menüne ne diyim tam olarak bilemedim çünki senin beslenme tarzın çok farklı
O yüzden sana özel öneri vereyim ...

Şunu sorayım önce sevdiğin nadir bir sebze varmı ?

Ekmegin bayazmı tahıllı ekmeklerdenmi ?

Sabah yüklenip gün bıyu bişi yememişsin .

Sen emziriyormusun ?

Et seviyorsan madem sabah kahvaltıda degilde o kavurmayı diger öğününde yogurtla yiyebilirsin .

Sütü sabah ekmeginle tercih edebilirsin mesela .

Sabah ekmeginle şekersiz marmeladlar oluyor yada kendinde yspabilirsin meyvelerle, pişirip blendırdan geçirirsen sabah tahıllı ekmegine sürüp yiyebilirsin ...

Etin yanında ekmek yememeye çalış çünki gereksiz şişkinlik ve kilo yapar .

Bu öneriler sadece dünki menün için değildi bacım .

Anladım canım onla geçmiş olsun inşallah tamamen atlatır

Ece inşallah kendi evine gidersin bundan sonra

Bu seferki ev değişikliği çocukların okul durumundan kizim merkezdebiryeri kazandi sincan da cok uzaktı mecbur kaldık
Kızının okulu hayırlı olsun, başarıları daim olsun

Günaydın kızlar bugün canım sıkıldı biraz tartı düne göre +500 de halbuki ciss hiç bişey elimi sürmedim ve gayet ölçülü yedim
Çok can sıkıcı
Valla regl karışık bende doğumdan sonra geçen ay bir kez oldum başka da olmadı bilmiyorum yani belirti yok ama dün sabah wc ye çıkmıştım bu sabah çıkmadım o kadar farkeder mi ama ya
Sebebi belli wc o kadar etkiliyo malesef
Sabahınız hayr olsun efenim
Teşekkür ederiz efenim sizlerinde

Umarim wc dır gerçekten çok sinir bozucu

iyi olamaya çalışıyorum
zaman herşeyin ilacı.. bekliyorum bende..

Allaha sıgındım,rabbim feraha çıkartacaktır elbet
İnş banum .
Bir çok şeyi zamana bırakıyoruz çaremiz yok sabırdan tevekkülden başka . Biliyorum çok zor .Allah kolaylık versin ..

Bakalım bugün ekmekli gün öğlen balık akşam yeşil fasulye yiyecegim daha iyisi olmaz herhal

monti yapıyorsunuz bakıyorum
bende mi yapsam diye düşündüm
akşamı evde yesem geç olur ama degil mi ?
7:30 da evde oluyorum , akşam

hazırla filan 8 oluyor
İki öğüne alıştı bünyen banum montiye ne cevap berir denemeyince bilemeyiz . İstersen 1 hafta dene sen şartlanınca yaparsın bozmadan bilirim .

Bende elimden geldiği kadar bayrama kadar yapayım diyorum ne versem kar 2 günde 900 gr oldu yagdanda gidiyor çümki birkaç haftadır bu rakamı görmemiştim karbonda alıyorum bol yiyorum yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…