- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ya bende aslında ausun dediği hedefi tutturmak için yapayım diyordum ama dün biraz okudum tekrar kolayca alınıyormuş o kilolar. Bende muallakta kaldımSelam kızlar çok geç geldim. Aksama kadar gezdik. Her an her saniye hareket halindeydik. Bir de yeni ayakkabı giymiştim mahfetti ayağımı. Şu an işkence cekiyorum yattığım yerde bile. Eve geldim ve dolu mide ile tartıldım. Buna rağmen cumaya göre eksi çıktım. Şoktayim. Sabaha kadar biraz daha inse... Ayyyy yürüyüş sen nelere kadirsin.ama niyeyse sabah bir kez daha görmeden inanmak istemiyorum sonuca. Ben eğer sabah da sonuçtan memnun kalırsam ayran detoksu yapmayacağım kızlar. Zaten mecburi yapacaktim. Munzevi Zencefil @caytabagi
Bir de dün aksam her zamankinden farklı olarak melisa çayı içtim. O da şişliğimi indirdi gibi geldi. Tartı yine güzel görünüyordu uyumadan önce. Öyle bir etkisi var mi bu cayın bilmiyorum ama, bana var gibi geldi.
Çok konuştum yine kendi kendime. Neyse yatayım ben. İyi geceler :)
Ay hiç bilmiyorum canım hiç düşünmedim bu yanını :)Kuzum tesekkufler.bu 4 kaşık haslandiktan sonra 4 kaşık mi sonra haslanmadan 4 kaşık haslaninca kaç kaşık çıkarsa mi ?
Regl durumları filan mı acaba? Yada wc sıkıntın varmı canım?Günaydın kızlar bugün canım sıkıldı biraz tartı düne göre +500 dehalbuki ciss hiç bişey elimi sürmedim ve gayet ölçülü yedim
Valla regl karışık bende doğumdan sonra geçen ay bir kez oldum başka da olmadı bilmiyorum yani belirti yok ama dün sabah wc ye çıkmıştım bu sabah çıkmadım o kadar farkeder mi ama yaRegl durumları filan mı acaba? Yada wc sıkıntın varmı canım?
Amin ablacım senin ki deSabahınız hayr olsun efenim
Ebru bacım menüne ne diyim tam olarak bilemedim çünki senin beslenme tarzın çok farklıgünaydın dün internet paketim bitmişti ancak yükleyebildim :)
dünkü kilom 74 tü yine.
sabah;
1 ufak porsiyon et kavurması
1 kk peynir
çok çok az bal (2-3 çay kaşığı kadar)
3-4 dilim ekmek
ara;
1 bardak rezene çayı
öğlen;
yoğurt
akşam;
süt
çünkü yemeye halim yoktu.
kızın anaokul kaydı jimnastiği derken 2 saat yürüdüm.
sporum da aradan çıktı :)
aeben Ausencia
Bugun baskül ne dedi makbuş ?Amin ablacım senin ki de
Anladım canım onla geçmiş olsun inşallah tamamen atlatırO mesajını alıntılamıştım ama cevap zannediyordum vermemişim kafa uçmuş çocuklarla uğraşmaktan
Kızımın fizik tedavi gormesi egzersiz yapması gerekiyormuş başlangıç aşaması buna şükür ne diyelim
Ece inşallah kendi evine gidersin bundan sonraEvede alışmaya çalışıyoruz ben evleneli cok taşındım sehir semt hatta ülke değişikliğinden dolayı ama yorulmuşum zor geliyor İnşaallah artik kendi evime geçerim
Bide isini dogru yapmayan insanlar beni sinir ediyor
Salonda cam iki tane olunca perde diktirdik bi geldi eğri götürdüm simdi biri nispeten düzgün amadiger cam yine egri ay herkes işini duzgun yapsa
Kızının okulu hayırlı olsun, başarıları daim olsunBu seferki ev değişikliği çocukların okul durumundan kizim merkezdebiryeri kazandi sincan da cok uzaktı mecbur kaldık
Çok can sıkıcıGünaydın kızlar bugün canım sıkıldı biraz tartı düne göre +500 dehalbuki ciss hiç bişey elimi sürmedim ve gayet ölçülü yedim
Sebebi belli wc o kadar etkiliyo malesefValla regl karışık bende doğumdan sonra geçen ay bir kez oldum başka da olmadı bilmiyorum yani belirti yok ama dün sabah wc ye çıkmıştım bu sabah çıkmadım o kadar farkeder mi ama ya
Teşekkür ederiz efenim sizlerindeSabahınız hayr olsun efenim
Bugun nasılsın banumgünaydınn ,
Bugun nasılsın banum
Umarim wc dır gerçekten çok sinir bozucuAnladım canım onla geçmiş olsun inşallah tamamen atlatır
Ece inşallah kendi evine gidersin bundan sonra
Kızının okulu hayırlı olsun, başarıları daim olsun
Çok can sıkıcı
Sebebi belli wc o kadar etkiliyo malesef
Teşekkür ederiz efenim sizlerinde
İnş banum .
iyi olamaya çalışıyorum
zaman herşeyin ilacı.. bekliyorum bende..
Allaha sıgındım,rabbim feraha çıkartacaktır elbet
Bakalım bugün ekmekli gün öğlen balık akşam yeşil fasulye yiyecegim daha iyisi olmaz herhalMakbul montide okudum +500 çıkmışsın bugun demekki baklagil senin için cıs.
Bugun baklagilsiz menü yap yarına bakalım kilona.
Sonra okudum wc de yokmuş . Oda etken ama bi süre baklagil yemeyelim montide demekki sana kilo yapıyor
İki öğüne alıştı bünyen banum montiye ne cevap berir denemeyince bilemeyiz . İstersen 1 hafta dene sen şartlanınca yaparsın bozmadan bilirimmonti yapıyorsunuz bakıyorum
bende mi yapsam diye düşündüm
akşamı evde yesem geç olur ama degil mi ?
7:30 da evde oluyorum , akşam
hazırla filan 8 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?