Evet süper menüBakalım bugün ekmekli gün öğlen balık akşam yeşil fasulye yiyecegim daha iyisi olmaz herhal
sebze olarak patates havuç kabak taze fasulye bezelye yerim. baklagil ve süt ürünleri de yerim.Ebru bacım menüne ne diyim tam olarak bilemedim çünki senin beslenme tarzın çok farklı
O yüzden sana özel öneri vereyim...
Şunu sorayım önce sevdiğin nadir bir sebze varmı ?
Ekmegin bayazmı tahıllı ekmeklerdenmi ?
Sabah yüklenip gün bıyu bişi yememişsin .
Sen emziriyormusun ?
Et seviyorsan madem sabah kahvaltıda degilde o kavurmayı diger öğününde yogurtla yiyebilirsin .
Sütü sabah ekmeginle tercih edebilirsin mesela .
Sabah ekmeginle şekersiz marmeladlar oluyor yada kendinde yspabilirsin meyvelerle, pişirip blendırdan geçirirsen sabah tahıllı ekmegine sürüp yiyebilirsin ...
Etin yanında ekmek yememeye çalış çünki gereksiz şişkinlik ve kilo yapar.
Bu öneriler sadece dünki menün için değildi bacım.
Hiç nohutsuz yapmadım , aslına bakarsan en hoşuma gidende nohut ayran aşında .aeben abla nohut olmasa olurmu ayran asinda? Mercimek bulgur salatalik yetmezmi?
Aus bacım ortalıkda d bitamini bırakmadın cancazımGünaydınlaaaaar
Çarşambanız harika geçsinnnnn inşallah .
Ben yine güneş sömürmeye ... bol bol d vit yüklenmeye geldim...
1 saate yakın yüzdüm ...
Şimdi az mola .
Canlar bana müsade .... geldi ce dedi gitti olacak ama inanılmaz yorgunum...sabah malum 5 buçuk gibi kalkış o kalkış ...
her kesi öptüm çok ...
detoks yapacaklar yarını es geçmesin ...
@igdedali durumu kritik tartısı ödemli olanları ele güzellim bi zahmet
Aus bacım ortalıkda d bitamini bırakmadın cancazım
Hakkat bitter oldun sen
Bi fotoda atmıyorsunki
Hiç nohutsuz yapmadım , aslına bakarsan en hoşuma gidende nohut ayran aşında .
Niyeküü evde nohutmu yoktu
Ha birde ben hep 1 gün yapıyorum 2. Gün yapmadım senelerdir zaten ilk gün ödemi vs atıyor 2. Gün zor ..
Tedarikli değil isen yarın yap
O vakit haftaya bırak yarın pro yapacaksan
Aynen nohutum yok. Nohut tabi guzel olur. Bi ablama sorayim varsa alirim ondan. Persembe protein yapiyorum.
Adacım nasılsın gözletimiz seni ve şerimi arıyorGunaydin herkeseeee
O vakit haftaya bırak yarın pro yapacaksan
Çünki proda ayranda ödem atar arka arkaya kendine eziyet gerek yok bence banuscan
İlk saatler beni doyurmuyor niyeyse dün yazmıştımya ,kahvaltıyıda aşla yapıncamı bilmemde benim için çokta kolay olmuyor açıkçası tuz olmayınca halsizlik yaşıyorum...
2 saatte bir yenmiycekmi doyurmazmi :) persembeleri doyuyorum
İki öğüne alıştı bünyen banum montiye ne cevap berir denemeyince bilemeyiz . İstersen 1 hafta dene sen şartlanınca yaparsın bozmadan bilirim.
Bende elimden geldiği kadar bayrama kadar yapayım diyorum ne versem kar 2 günde 900 gr oldu yagdanda gidiyor çümki birkaç haftadır bu rakamı görmemiştim karbonda alıyorum bol yiyorum yani.
Ben geldim canim dahada kovsalar gitmemAdacım nasılsın gözletimiz seni ve şerimi arıyor
İlk saatler beni doyurmuyor niyeyse dün yazmıştımya ,kahvaltıyıda aşla yapıncamı bilmemde benim için çokta kolay olmuyor açıkçası tuz olmayınca halsizlik yaşıyorum...
Kabak ,taze fasulye , bezelye. Bunları sık sık ye o vakitsebze olarak patates havuç kabak taze fasulye bezelye yerim. baklagil ve süt ürünleri de yerim.
meyve kırk yılda bir elma, yeşil erik, karpuz, ayva, nar yerim.
beyaz ekmek yiyorum. diğer öğünlerde yememeye çalışıyorum.
2013 yılından bu yana hiç ara vermeden bebek emziriyorum. inşallah 18 ay sonra bu fasıl bitecek.
sabah iyi yiyince aslında gün boyu acıkmıyorum. o yüzden çok düzenli öğünlerim yok.
meyveli hiçbir şeyi sevmem. ne yoğurt, ne reçel, ne kek vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?