Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakalım bugün ekmekli gün öğlen balık akşam yeşil fasulye yiyecegim daha iyisi olmaz herhal
Evet süper menü

Birde kilonu başkangiçla degerlendir modunu düşürme ,3 gün önceye göre 600 gr - desin ve wc yok

Sonuçta hergün 300-500 gitse 2 haftaya mezun oluruzki yok böyle birşey

sebze olarak patates havuç kabak taze fasulye bezelye yerim. baklagil ve süt ürünleri de yerim.
meyve kırk yılda bir elma, yeşil erik, karpuz, ayva, nar yerim.

beyaz ekmek yiyorum. diğer öğünlerde yememeye çalışıyorum.

2013 yılından bu yana hiç ara vermeden bebek emziriyorum. inşallah 18 ay sonra bu fasıl bitecek.

sabah iyi yiyince aslında gün boyu acıkmıyorum. o yüzden çok düzenli öğünlerim yok.

meyveli hiçbir şeyi sevmem. ne yoğurt, ne reçel, ne kek vs vs.

aeben abla nohut olmasa olurmu ayran asinda? Mercimek bulgur salatalik yetmezmi?
Hiç nohutsuz yapmadım , aslına bakarsan en hoşuma gidende nohut ayran aşında .
Niyeküü evde nohutmu yoktu
Ha birde ben hep 1 gün yapıyorum 2. Gün yapmadım senelerdir zaten ilk gün ödemi vs atıyor 2. Gün zor ..
Tedarikli değil isen yarın yap

Günaydınlaaaaar

Çarşambanız harika geçsinnnnn inşallah .

Ben yine güneş sömürmeye ... bol bol d vit yüklenmeye geldim...

1 saate yakın yüzdüm ...

Şimdi az mola .
Aus bacım ortalıkda d bitamini bırakmadın cancazım
Hakkat bitter oldun sen
Bi fotoda atmıyorsunki

Tamamen uyku sersemliği

Ele al yazacaktım da ele olmuş

Kimse elenmiyor no panic

Aynen nohutum yok. Nohut tabi guzel olur. Bi ablama sorayim varsa alirim ondan. Persembe protein yapiyorum.

iki ögünlü monti yaparım olmadı

Adacım nasılsın gözletimiz seni ve şerimi arıyor
Ben geldim canim dahada kovsalar gitmem )) bu yaz cok hareketli gecti tatile cik misafir agirla kizi surekli parka gotur gel oyle gecti zaman... simdi bayram sonrasi kizimda krese baslayacaj artik buralardayim... sherry dondu mu en son okudugumda irandan bildiriyordu ))

İlk saatler beni doyurmuyor niyeyse dün yazmıştımya ,kahvaltıyıda aşla yapıncamı bilmemde benim için çokta kolay olmuyor açıkçası tuz olmayınca halsizlik yaşıyorum...

Normal yaptim kahvalti su an. Yani proteine destek olsun diye yapayim dedim kafami katistirdin

Kabak ,taze fasulye , bezelye. Bunları sık sık ye o vakit bezelyeyi çok önermesemde senin için mahsuru yok kekden börekten iyidir

Bu sebzeleri 1-2 tb ve yanına yogurt oh mis .
Baklagilde saglıklıdır gl endeksi hamura oranla düşüktür .

En azından günde 1 öğününü bu tür yaparsan akşamda ya yogurt ya süt , kahvaltıdada ekmekli peynirli belki biraz bal
Bence senin için çok iyi bir menü olur
Ebrucum bu dediklerin yiyeceklerle menülerin sağlıklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…