Canim sanada cook gecmis olsun... benim ayagim gece yatarken cok sanci veriyor ayakta kalmasam 3 gunde iyilesir ama oda mümkün degil bide canim deli gibi spor yapmak istiyor... bugun yer hareketleri yapacam plates lastikle ..ada81 ayagin nasil? Benim hep ag agriyodu bu sabah solda cok guzel agridi.
suspushanimcim nasil oldunuz?
Niyetlendiysen yap bonusum ama ayran benim elimde bir silahtır haftalık olarak, sen iki silahi peşpeşe kullanayım kurşunum bitsin deyon
Normal yaptim kahvalti su an. Yani proteine destek olsun diye yapayim dedim kafami katistirdin
Masum günaydın güzellik, nasılsın? Hayırdır ben ne kaçırdım sorun neiyi olamaya çalışıyorum
zaman herşeyin ilacı.. bekliyorum bende..
Allaha sıgındım,rabbim feraha çıkartacaktır elbet
7.30 mumonti yapıyorsunuz bakıyorum
bende mi yapsam diye düşündüm
akşamı evde yesem geç olur ama degil mi ?
7:30 da evde oluyorum , akşam
hazırla filan 8 oluyor
Dedim sana wc dir diyeaeben wcddenmis kahvaltı yapmayıp bekledim bu saati nasıl wc ise 700 gr farketti ay çok igrenc neyse -200 oldu yani düne göre 63.5
Günaydın kaptanımGünaydınlaaaaar
Çarşambanız harika geçsinnnnn inşallah .
Ben yine güneş sömürmeye ... bol bol d vit yüklenmeye geldim...
1 saate yakın yüzdüm ...
Şimdi az mola .
Masum günaydın güzellik, nasılsın? Hayırdır ben ne kaçırdım sorun ne
7.30 muyeni taşındığıniz yer mi uzak yoksa normaldede mi böyle cikiyodun masum
Dedim sana wc dir diye
Günaydın kaptanım
Yuzdun demek haa ne güzel
benim sinirim hincim hala geçmedi dün çamaşır yıkadım yağmur yağdı hemde ne yağmur bazı yerlerde sel bile oldusinirim dahada arttı içimden o arkadaşa verdim veristirdim
Masum günaydın güzellik, nasılsın? Hayırdır ben ne kaçırdım sorun ne
7.30 muyeni taşındığıniz yer mi uzak yoksa normaldede mi böyle cikiyodun masum
Dedim sana wc dir diye
Günaydın kaptanım
Yuzdun demek haa ne güzel
benim sinirim hincim hala geçmedi dün çamaşır yıkadım yağmur yağdı hemde ne yağmur bazı yerlerde sel bile oldusinirim dahada arttı içimden o arkadaşa verdim veristirdim
Büyük şehirlerin zaman sorunuben normalde 6 da çıkıyorum eşim 6:30 da çıkıyor onu bekliyorum
gelipbeni alması eve geçmem 7:30 buluyor cnm
cancazım montiye eklemiştim burata yazmamışmıyımaeben kilonu yaz da başlangıç bayrama kadar seninde artını eksini yazalım .
@Portakal Sulu Ordek Canım ayran aşı yapmadım ... ama yapan çok oldu takımda.
Eee bir sonraki haftaya listeye kimse artı gelmedi ... belki bir sonraki günlerde normal düzene geçince geçici bir artı gösteriyordur ... belki o da ...
White Lily Tartın güzel şeyler fısıldamaya devam etti mi sabah ?
O yürüyüşleri ortalama bi saat yazda ... hem senin sıfır pointler son bulsun hem fırtınalara bi el at .
@Makbule007 tam wc etkisidir diyevektim kiiiii ...öyleymiş
@grill Beyaz ekmek asla ... hem 3-4 dlm hem beyaz. Bu çok sağlıksız.
Kendine bunu yapma .
Menünün öğle ve akşamı da kıtlık.
Bu şekilde ilk 1-2 hafta eksi görürsün ama o da yağdan olmaz .
Günaydın
Büyük şehirlerin zaman sorunuinsallah kendi aracını alırsın rahat gidip gelirsin
Sorununda neyse tez vakitte geçsin gitsin
cancazım montiye eklemiştim burata yazmamışmıyım
Senin listede tam 1 ay evvel 67 imişim her hafta yüzüme çarpıyoniyide ediyon
1 ay önce 67
Pazartesi 68,6
Bu sabah 67,7
Yarın niğdedeyim büyük ihtimal , bu akşamdan çıkabiliriz eşimle , cuma sabahı evde olurum inş . Bakayım orda bozmadan devam edebilirsem ...
Bilirim çok lezzetliler gel sana ısmarlayayımPeki o haldeama sen yinede bir düşün çok lezzetliler
Aynen kuzum insanı salak zannediyorlar ama biz pabucu ters giydiririz haberleri yokKatiliyorum mortisim, herkes kimin ne olduğunu biliyor ses etmeyince anlamıyoruz saniyolar
Gelmedimde gelmenin eşiğine geldim,zaten ne olduğunu bile anlamadık kuzum sıkıntı yok sıkıntı yok dediler en son bombayi patlatip tatilin ortası bile gelmeden dönelim bu kadar dayanabildik dediler anki nazi kampına zorla getirdik
En uyuz olduğum tipler
Dalga gecseler nolcak kuzuu bence kendini çekince kıymetini anlamış lardir
cok saçma olmus,hani tatil olmasi iyide izinden düşülmesi çok sacma
2 saat hissetmiyorum kuzum 3. Saat bi yerimden ter akıyor affedersin
Şok üstüne şok yaşatcam mortimeGünaydınnnnnn tatlım
Yahu senin tartı şova geçmemiş miydi ayran aşı nerden çıktı ?
Şoka sokacaksın @Portakal Sulu Ordek ği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?