Düşünmedim degilde bu durumda suratlarini cekemezdim bide kaldığımız her gün onlara maddiyat sonra laf söz cekemem diye kabul ettim ama gelirken de ayrılırken suratimdan tavrimdan belli ettim esimde 1-2 laf etti, bundan sonra mesafeliyizGünaydınnn mücverimmm
Haklısın valla ... keşke keyfi kararlarına hemen he demeseydiniz ...
Gunaydin sari şekerGünaydın
Ayyy benimde ayin 24 olmasi gerekiyor ama hic bir belirti yok normalde 10 gunden basliyordu göğüs sislikleri...Şok üstüne şok yaşatcam mortime
Regl olamadim ya patron, yapayım da ödem mödem kalmasın dedim
Ayak herdaim frende bacım yoksan benim 80 -90 olmam zor bişi seğil 6 ay basküle çıkmadan yiyim 90 olurum hemen
He bilerek çıkarmıyorum kuzum
En azından cumadan cumaya bi dürtülün diyeeee iyi yine 67 ler gelmiş
Bu ara vucudumda bir şeyler yolunda degil sanki atamadıgım ödem beni rahatsız ediyor varsa bir problem şifa niyetine denemek istedim kuzum. bunu yapan adam 41 kilo vermiş 4 ayda.bagırsaktaki tosikleri hata kötü bakterileri attıgıda söyleniyor biraz iç temizlik olur diye düşündüm...tatlım içeriğinde şeker ve un yok ama. açıkçası dün protein açığı yaşadım. sabah yumurta yoktu. öğle ve akşam da zeytinyağlı yiyince doymadım. yoğurt vardı ama kesmedi. o keki de ondan yedim. yoksa açıkçası ara yapmak istemiyorum.
valla açıkçası dünkü menüm doluydu gerçekten. ama dikkat ettiysen çeşidim çoktu ama miktar olarak azdı. dün proteini az yiyince çok acıktım.
ama sanırım benim halanın gelmesi de yaklaştı. çünkü bugün de çok açtım. akşamki protein bile kesmedi. yarın daha farklı bir menü bakacağım.
aslına bakarsan tam olarak menülerimi ayarlayamadım. ama kasmayacağım. günden güne düzene girer. çünkü kendimi çok kasınca çok diyet havasına girince sonradan cozutuyorum.
bu akşam işten eve gelince tartıya çıktım sabittim. bakalım
hoş geldin canım aramıza
canım ben bu incir zeytin kürünü anlamadım. amaç ne? yani aralarda normal yemişsin de ondan merak ettim efsercim
Ellemeyin beni nohutsuz ayranimi yapayim bugun. Yapicam deyip yapmamakta bunyeme ters etki beceremedin ayarlayamadin der gibi.
hofff bunyesine tukurdugum bonus yeminle bezdirdin ama bezmeyecegum.
Arti ciksam sabit kalsam ausdan falaka yesemde bezmiyecegum bez mi ye ce gum
anammm bonusum okumadım say ayranla ilğili mesajlarımıEllemeyin beni nohutsuz ayranimi yapayim bugun. Yapicam deyip yapmamakta bunyeme ters etki beceremedin ayarlayamadin der gibi.
Sebep o işte daha fazla dayanamamak tabikide tatile değil bizeBilirim çok lezzetliler gel sana ısmarlayayım
Aynen kuzum insanı salak zannediyorlar ama biz pabucu ters giydiririz haberleri yok
Bu kadar dayanabildik nedir Allasen o kadar güzel yer gitmişler neyin dayanması zorla mı götürdünüz neye dayanıyorlarSen konuştun mu sebebini öğrendin mi bu saçmalığı neden yapmışlar insan anlaşamasa hadi oldu terslik çıktı bu sefer ayrı ayrı takılır yine tatilin tadını çıkarırsın
Bir süre sonra kıymetini anlasalar da bir şey ifade etmiyor kuzum ne yapalım herkes kendi tercihlerini yaşaröyle insanlar hata falan da anlamaz biz acaba hatalı mıyız diye saf saf kendimizi düşünür dururuz
İyiymiş benim bacaklar ilk dakikalardan o pedalı çevirdikçe pert olurdu 3. saat nedir öp başına koy
Ellemeyin beni nohutsuz ayranimi yapayim bugun. Yapicam deyip yapmamakta bunyeme ters etki beceremedin ayarlayamadin der gibi.
Evete bilerek sabah saatinde tukettim. Kaptan bunu duymak bana iyi geldi. Ayrica tarti bu haftaki hedefe ulastigimi soyluyorBonus evet et yerine peynir değişimi yapabilirsin , o da yaklaşık 3 kk kadar olur ... yani yarım kilo peynir yemediğin sürece..bolca yiyebilirsin dönüşümlerde ..
Menünde akşama kadar iyi gitmiş ... hatta çok iyi .
Öyle cumadan korkup böğrüne öküz istemiyorsan daha dikkat.
@suspushanimcim canım mutlaka yapıyorsundur ama bol bol oku ufaklığıspor telafi edersib daha sonra ama aman diyete zeval yok. ve mercimekten uzak dur canım .
nar_cicegim saat 11 de yenmiş 1 kaşık sade dondurmadan bir şey olmaz ... her gün her gün alışkanlık olmadığı sürece
@Antepia27 bende yol ödemi olduğunu düşünüyorum ...iki harika gün var önünde ... bence toparlar güzel eksilere geçersin .
@caytabagi çok geçmiş olsun ... yarın toparla ...sabah ama kilo bildir ... cız yemişsin ama hacamatla eksidesindir zaten .
@60kiloyum akşam salata balık kalsa imiş süper olurmuş ....
Bunun dışında güzel menülere yorum yazmadım .... hepsi cidden güzel ...
@White Lily gelmemiş sanırım bug ün....
Tabiki baya etkisi oluyor. Once kopugunu sur beklet biraz , sonra sil ve kuruyunca supur tatlim. Mis gibi olur.Tamam canım çok teşekkür ederim anladım o deterjani götürürüm yanımda peki üstten silince temizlenir mı sence yani mikrobu kırılır mi ?
Bol bol dua edin . Bir de yastiginin altina dua koyarsaniz iyi olabilir. Biz besigine koymustuk, benim kizim da cok urkuyordu seslerdenAgliyor geceleri.
Aglayarak uyaniyor.
Cis ogretiyoruz bakalim.
Dua oku diyor kaptan da .
Bide ona dechtlondan sukıtır aldik.
Disarda suruyor bayagi ayaginin birini kaldiriyor.
Cok dikkat cekti.
Ayak herdaim frende bacım yoksan benim 80 -90 olmam zor bişi seğil 6 ay basküle çıkmadan yiyim 90 olurum hemen. Bünye musaid iştahda oldukça musaid bıraksalar hep grill bacım gibi beslenmek isterim .
Benimde bugün 23 üncü gün Ada'm. Değişiyor gerçi. Geçen ay 21 de oldu Bir önceki ay 23, Bir önceki ay 26. gün. Kilo durumu ve hava değişikliği de etkiliyor sanırım. Tatil öncesi olaydım iyiydiAyyy benimde ayin 24 olmasi gerekiyor ama hic bir belirti yok normalde 10 gunden basliyordu göğüs sislikleri...
Fethiye'ye de mi gittiniz harika kuzumSebep o işte daha fazla dayanamamak tabikide tatile değil bize
kendileri bilir kuzum,biz bol bol yuzduk tadini çıkardık, onlar dalıp çıktı kos kos oturdu
Hatta biz oludenizde karetta karettayla bile yuzdukkocamandi hemde
Gaazaan mübarek ola
Abla ben de yapacaktım ayran aşını daha fazla eksi göreyim diye ama kendi seyrinde vereyim kilomu bozmayayım diyorum. Yavaş olacak ama sağlam olsun. Inşallah bu haftaki hedefe ulaşırım. Korkuyorum da biraz.Günaydınnnnnn tatlım
Yahu senin tartı şova geçmemiş miydi ayran aşı nerden çıktı ?
Şoka sokacaksınMunzevi Zencefil ği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?