Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnn mücverimmm

Haklısın valla ... keşke keyfi kararlarına hemen he demeseydiniz ...
Düşünmedim degilde bu durumda suratlarini cekemezdim bide kaldığımız her gün onlara maddiyat sonra laf söz cekemem diye kabul ettim ama gelirken de ayrılırken suratimdan tavrimdan belli ettim esimde 1-2 laf etti, bundan sonra mesafeliyiz

He bilerek çıkarmıyorum kuzum
En azından cumadan cumaya bi dürtülün diye eee iyi yine 67 ler gelmiş
Ayak herdaim frende bacım yoksan benim 80 -90 olmam zor bişi seğil 6 ay basküle çıkmadan yiyim 90 olurum hemen . Bünye musaid iştahda oldukça musaid bıraksalar hep grill bacım gibi beslenmek isterim .

Bu ara vucudumda bir şeyler yolunda degil sanki atamadıgım ödem beni rahatsız ediyor varsa bir problem şifa niyetine denemek istedim kuzum. bunu yapan adam 41 kilo vermiş 4 ayda.bagırsaktaki tosikleri hata kötü bakterileri attıgıda söyleniyor biraz iç temizlik olur diye düşündüm...

Artı ya da sabit çıkman için hiç bir sebep yok.
Düzenli ve dolu dolu listeni uygulayacaksın ve takır takır kilo vereceksin ...
Bu kadar ..

Hiç bir cuma buraya mutsuz ve mahçup gelmeyeceksin ... takım bu yüzden var değil mi ?
Ne kadar bu karamsar mesajlar ki....
Hedefe kilitlen ... dün güzeldi bugün daha harika olacak de .

Dünkü patates püresi mesela ..
Ufak tefek kaçamakların mesela .
Yedikten sonra böğrüme öküz oturdu ... ağladım ağlayacağım diyorsun ya bazen ...

Ben sırf burada olduğu için onları asla yemeyen bonusu görmek istiyorum .
Yedikten sonra pişman olan değil ...

anammm bonusum okumadım say ayranla ilğili mesajlarımı

Sebep o işte daha fazla dayanamamak tabikide tatile değil bize
kendileri bilir kuzum,biz bol bol yuzduk tadini çıkardık, onlar dalıp çıktı kos kos oturdu
Hatta biz oludenizde karetta karettayla bile yuzdukkocamandi hemde

Gaazaan mübarek ola

Evete bilerek sabah saatinde tukettim. Kaptan bunu duymak bana iyi geldi. Ayrica tarti bu haftaki hedefe ulastigimi soyluyor

Tamam canım çok teşekkür ederim anladım o deterjani götürürüm yanımda peki üstten silince temizlenir mı sence yani mikrobu kırılır mi ?
Tabiki baya etkisi oluyor. Once kopugunu sur beklet biraz , sonra sil ve kuruyunca supur tatlim. Mis gibi olur.
Agliyor geceleri.
Aglayarak uyaniyor.
Cis ogretiyoruz bakalim.
Dua oku diyor kaptan da .
Bide ona dechtlondan sukıtır aldik.
Disarda suruyor bayagi ayaginin birini kaldiriyor.
Cok dikkat cekti.
Bol bol dua edin . Bir de yastiginin altina dua koyarsaniz iyi olabilir. Biz besigine koymustuk, benim kizim da cok urkuyordu seslerden

Ayak herdaim frende bacım yoksan benim 80 -90 olmam zor bişi seğil 6 ay basküle çıkmadan yiyim 90 olurum hemen . Bünye musaid iştahda oldukça musaid bıraksalar hep grill bacım gibi beslenmek isterim .

Frenden çekemiyoruz ki aebenim ...
Bende görürüm 1 ayda 5-6 kilo...
Napıyorum gönlümce yediğim gün ... 2 gün pür dikkat ... geri kalanda normal karbonsuz.

Böyle böyle oturuyor bende de ancak .

Ayyy benimde ayin 24 olmasi gerekiyor ama hic bir belirti yok normalde 10 gunden basliyordu göğüs sislikleri...
Benimde bugün 23 üncü gün Ada'm. Değişiyor gerçi. Geçen ay 21 de oldu Bir önceki ay 23, Bir önceki ay 26. gün. Kilo durumu ve hava değişikliği de etkiliyor sanırım. Tatil öncesi olaydım iyiydi

Fethiye'ye de mi gittiniz harika kuzumOnlar nasıl size dayanamamışlar siz ne yapmışsınız ki Allahım seni tanımasam yani ne saçma insanlar bunlar yahu

Günaydınnnnnn tatlım
Yahu senin tartı şova geçmemiş miydi ayran aşı nerden çıktı ?
Şoka sokacaksın Munzevi Zencefil ği
Abla ben de yapacaktım ayran aşını daha fazla eksi göreyim diye ama kendi seyrinde vereyim kilomu bozmayayım diyorum. Yavaş olacak ama sağlam olsun. Inşallah bu haftaki hedefe ulaşırım. Korkuyorum da biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…