Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Futbolcu bacagi gibi kalin kalinlar benimkiler ondan herhalde

Tesekkur ederim kuzum

Tamamen uyku sersemliği

Ele al yazacaktım da ele olmuş

Kimse elenmiyor no panic
Akşamdan beri o mesajını çözmeye çalışıyorum. Yanlış yazdığını anladım da ne demek istedi diyorum el at mı dediii elle mi dediii

caytabagi eğer ayran aşı yapmayacaksan saf proyla bu iki günü değerlendirmen lazım
Hic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/

caytabagi eğer ayran aşı yapmayacaksan saf proyla bu iki günü değerlendirmen lazım
İğde saf pro diyorsun ya. Mesela sabah ben haşlanmış yumurta yoğurt ve lor yeşil çayla kahvaltı yaptım. Meyve üzüm yedim. Saf pro deyince salata vs olmayack mı yani mesela örnek bir öğle akşam menüsü yazabilri misşn

Hic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/
Canım hastaydın sen elinde değildi dikkat edemedin. Şimdi iyileşmeye bak çabucak moralini bozma gider o aldığın bir kilo. Ama önce sen kendi Bünyeni iyileştir ki diyetine devam edebilesin.

Triplimelek Megi dün o menüden sonra evde sadece aceleyle 2 minik nugget yedim başka da ağzıma bir şey sürmedim karnım guruldayarak aç fena şekilde uyudum anlatamamama sabah -200 görsem de hala artıydım anlayamadım pazar günü spordan sonra neden şiştiğimi ve bir türlü inemediğimi Ausencia igdedali bana öneriniz var mı kaptanlar

Kızçeler ben bi hastaneye gidiyorum. Öğlen burda olurum inşallah. Cıssız cossuz duralım. Haftanın tam ortası kritik zamanlar. Amaaa stres olup da ödemlere gelmeyelim aman diyim
Bonus um gazan mübarek ola
Geçmiş olsun :)

Bizde anlamadık işte başından beri sorun yok diyip durdular bu hafta sonuna kadar vakit var deyip durdular halbuki
Açık açık sorsaydınız kuzum sıkıntıları neymiş ne güzel beraber hareket ediyorsunuz siz ayrı takılıyorsunuz onlar kendi keyfinde ee maddiyatlar herşey de ayrı daha sıkıntı neymişte daha neye dayanamamışlar

Saf pro tamamen hayvansal gıda portim . Üzüm meyve karbonun hası
Evet Sebzede olmuyor .
Et , süt ürünleri , yumurta .

Onu Bonus a soralım kuzum o kısmını hiç bilmiyorum...

Tek bir sebze tanesi olmayacak. Dukanın atak evreleri gibi. Misal:

Öğlen:
kıymalı yumurta
ayran

Akşam:

fırında tavuk ama sebzesiz
ayran

Ve porsiyon hesabı değil doyana kadar yiyeceksin. Amaa yağ kullanmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…