Tatil nasıl geciyorGünaydınnnn efserimmm
Futbolcu bacagi gibi kalin kalinlar benimkiler ondan herhaldeBilirim çok lezzetliler gel sana ısmarlayayım
Aynen kuzum insanı salak zannediyorlar ama biz pabucu ters giydiririz haberleri yok
Bu kadar dayanabildik nedir Allasen o kadar güzel yer gitmişler neyin dayanması zorla mı götürdünüz neye dayanıyorlarSen konuştun mu sebebini öğrendin mi bu saçmalığı neden yapmışlar insan anlaşamasa hadi oldu terslik çıktı bu sefer ayrı ayrı takılır yine tatilin tadını çıkarırsın
Bir süre sonra kıymetini anlasalar da bir şey ifade etmiyor kuzum ne yapalım herkes kendi tercihlerini yaşaröyle insanlar hata falan da anlamaz biz acaba hatalı mıyız diye saf saf kendimizi düşünür dururuz
İyiymiş benim bacaklar ilk dakikalardan o pedalı çevirdikçe pert olurdu 3. saat nedir öp başına koy
Tesekkur ederim kuzumEvete bilerek sabah saatinde tukettim. Kaptan bunu duymak bana iyi geldi. Ayrica tarti bu haftaki hedefe ulastigimi soyluyor
Tabiki baya etkisi oluyor. Once kopugunu sur beklet biraz , sonra sil ve kuruyunca supur tatlim. Mis gibi olur.
Bol bol dua edin . Bir de yastiginin altina dua koyarsaniz iyi olabilir. Biz besigine koymustuk, benim kizim da cok urkuyordu seslerden
Benim bacaklarım da kalın ama çok çabuk titremeye başlıyorFutbolcu bacagi gibi kalin kalinlar benimkiler ondan herhalde
Akşamdan beri o mesajını çözmeye çalışıyorum. Yanlış yazdığını anladım da ne demek istedi diyorum el at mı dediii elle mi dediii
Tamamen uyku sersemliği
Ele al yazacaktım da ele olmuş
Kimse elenmiyor no panic
Hic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/caytabagi eğer ayran aşı yapmayacaksan saf proyla bu iki günü değerlendirmen lazım
İğde saf pro diyorsun ya. Mesela sabah ben haşlanmış yumurta yoğurt ve lor yeşil çayla kahvaltı yaptım. Meyve üzüm yedim. Saf pro deyince salata vs olmayack mı yani mesela örnek bir öğle akşam menüsü yazabilri misşncaytabagi eğer ayran aşı yapmayacaksan saf proyla bu iki günü değerlendirmen lazım
Gecmis olsun kuzumKızçeler ben bi hastaneye gidiyorum. Öğlen burda olurum inşallah. Cıssız cossuz duralım. Haftanın tam ortası kritik zamanlar. Amaaa stres olup da ödemlere gelmeyelim aman diyim
Bonus um gazan mübarek ola
Canım hastaydın sen elinde değildi dikkat edemedin. Şimdi iyileşmeye bak çabucak moralini bozma gider o aldığın bir kilo. Ama önce sen kendi Bünyeni iyileştir ki diyetine devam edebilesin.Hic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/
Bizde anlamadık işte başından beri sorun yok diyip durdular bu hafta sonuna kadar vakit var deyip durdular halbukiFethiye'ye de mi gittiniz harika kuzumOnlar nasıl size dayanamamışlar siz ne yapmışsınız ki Allahım seni tanımasam yani ne saçma insanlar bunlar yahu
Geçmiş olsun :)Kızçeler ben bi hastaneye gidiyorum. Öğlen burda olurum inşallah. Cıssız cossuz duralım. Haftanın tam ortası kritik zamanlar. Amaaa stres olup da ödemlere gelmeyelim aman diyim
Bonus um gazan mübarek ola
Açık açık sorsaydınız kuzum sıkıntıları neymiş ne güzel beraber hareket ediyorsunuz siz ayrı takılıyorsunuz onlar kendi keyfinde ee maddiyatlar herşey de ayrı daha sıkıntı neymişte daha neye dayanamamışlarBizde anlamadık işte başından beri sorun yok diyip durdular bu hafta sonuna kadar vakit var deyip durdular halbuki
Saf pro tamamen hayvansal gıda portim . Üzüm meyve karbonun hasıİğde saf pro diyorsun ya. Mesela sabah ben haşlanmış yumurta yoğurt ve lor yeşil çayla kahvaltı yaptım. Meyve üzüm yedim. Saf pro deyince salata vs olmayack mı yani mesela örnek bir öğle akşam menüsü yazabilri misşn
OnuHic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/
Tek bir sebze tanesi olmayacak. Dukanın atak evreleri gibi. Misal:İğde saf pro diyorsun ya. Mesela sabah ben haşlanmış yumurta yoğurt ve lor yeşil çayla kahvaltı yaptım. Meyve üzüm yedim. Saf pro deyince salata vs olmayack mı yani mesela örnek bir öğle akşam menüsü yazabilri misşn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?