Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

igdem saf proda yagın çok önemi yok yani fazlalası olmasın ama yagsıza gerek varmı . Tabi kızartmadan bahsetmiyorum .

Saf pro tamamen hayvansal gıda portim . Üzüm meyve karnonun hası
Evet Sebzede olmuyor .
Et , süt ürünleri , yumurta .
B
Saf pro tamamen hayvansal gıda portim . Üzüm meyve karnonun hası
Evet Sebzede olmuyor .
Et , süt ürünleri , yumurta .
Ben yapamam o zmaan sabah salatalık vs de yedim. Neyse artık kısmet :)

Yaparmiyim yapamazmiyim dedigin gibi mahcup olurmuyum bunlara darlanip duygulanip agliycam nerdeyse demistim.

Yani verdigim savasi anlatamiyorum o daha cok yoruyor beni.
Karamsar degilim ben aus karamsar olsam niye ugrasayim benim gercegim bu sana karamsarlik gibi yansiyor.

Kolay yapmadigim icin kolaymis gibide yazmiyorum tabi iste oyle biseyler...

Hic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/

Bugun yiyebilirsin tabakcigim. En guzeli hacamat oncesi gun ve oldugu gun perhiz yapmak. Ama en onemlisi oldugun gun.
Perhiz cok onemli kan temizligi icin sebze ekmek yiyebilirdin dun bugun normal yersin. Corekotu yagi falan varsa yerlerine surebilirsin. Kac kupa izi var baktinmi aynaya? Evirip cevirip bi bakaydim merak ettim :)

Igdenin yazdigi gibi et, tavuk, hindi, balik ayran yogurt aksam yemegi icin.
Secenek baskada cok yok zaten hayvan yiyecen yada yimirtasini.
Normalde ekmek yedigim icin ben yulaf kepegi yemiyorum protein gununde
.
Ama atak evresinde izin var sanirim ki atak evresi 5 gun yani biz 1-2 gun yaptigimiz icin yenmese bisey olmaz.

Bugunu protein olarak devam edebilirsin yarinda yaparsan sonuc eminim cok iyi olur.

Midem de bi garip bakalım öğleye doğru iyi olursam devam edeyim inşallah

Bonus can listedesin diye telaş ediyorsun biliyorum , lütfen elinden geleni yap gerisini oluruna bırak.bu kadar stres yapma lütfen kasıyorsun kendini .
Aus demişya hayatı hep ne yiycem diye düşünerek geçirmeyelin hayata odaklanalım .zati birsürüüü dert var

Elbet gidecek o inatcı yaglar .
Biz sana güveniyoruz ve herdaim yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…