Hastane ????Kızçeler ben bi hastaneye gidiyorum. Öğlen burda olurum inşallah. Cıssız cossuz duralım. Haftanın tam ortası kritik zamanlar. Amaaa stres olup da ödemlere gelmeyelim aman diyim
Bonus um gazan mübarek ola
Sağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallahGeçmiş olsun :)
Hayırlı haberlerle gel canım geçmiş olsunSağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Hastane ????
igdem saf proda yagın çok önemi yok yani fazlalası olmasın ama yagsıza gerek varmı . Tabi kızartmadan bahsetmiyorumOnuBonus a soralım kuzum o kısmını hiç bilmiyorum...
Tek bir sebze tanesi olmayacak. Dukanın atak evreleri gibi. Misal:
Öğlen:
kıymalı yumurta
ayran
Akşam:
fırında tavuk ama sebzesiz
ayran
Ve porsiyon hesabı değil doyana kadar yiyeceksin. Amaa yağ kullanmayacaksın
BSaf pro tamamen hayvansal gıda portim . Üzüm meyve karnonun hası
Evet Sebzede olmuyor .
Et , süt ürünleri , yumurta .
Ben yapamam o zmaan sabah salatalık vs de yedim. Neyse artık kısmet :)Saf pro tamamen hayvansal gıda portim . Üzüm meyve karnonun hası
Evet Sebzede olmuyor .
Et , süt ürünleri , yumurta .
Geçmiş olsun mortimDün de bugün de yorgun uyandım hiç keyfim yok. Nedense. Hiç bişeyde yapasım yok.
İnş ...Sağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Abla ikisini de denedim. Yağsız daha iyi sonuç aldım hepigdem saf proda yagın çok önemi yok yani fazlalası olmasın ama yagsıza gerek varmı . Tabi kızartmadan bahsetmiyorum.
Inşallah canım. Dönünce mutlaka yaz sonucu .Sağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Inşallah canım. Dönünce mutlaka yaz sonucu .Sağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Artı ya da sabit çıkman için hiç bir sebep yok.
Düzenli ve dolu dolu listeni uygulayacaksın ve takır takır kilo vereceksin ...
Bu kadar ..
Hiç bir cuma buraya mutsuz ve mahçup gelmeyeceksin ... takım bu yüzden var değil mi ?
Ne kadar bu karamsar mesajlar ki....
Hedefe kilitlen ... dün güzeldi bugün daha harika olacak de .
Dünkü patates püresi mesela ..
Ufak tefek kaçamakların mesela .
Yedikten sonra böğrüme öküz oturdu ... ağladım ağlayacağım diyorsun ya bazen ...
Ben sırf burada olduğu için onları asla yemeyen bonusu görmek istiyorum .
Yedikten sonra pişman olan değil ...
Sağol mortim inşallah düzelirimGeçmiş olsun mortimdikkat et kendine
Şifalar dilerim cancağızımSağol mortim inşallah düzelirim
Hic bilemedim ya ne yapsam moralim bozuldu cok. Sirtim hala aciyor sporu nasil yapicam bilmiyorum. Dun doktor hayvansal seyler tuketme bugun dedi dunden oturu bugun tuketsem zarari olur mu acaba uf napicam :/
İğde saf pro diyorsun ya. Mesela sabah ben haşlanmış yumurta yoğurt ve lor yeşil çayla kahvaltı yaptım. Meyve üzüm yedim. Saf pro deyince salata vs olmayack mı yani mesela örnek bir öğle akşam menüsü yazabilri misşn
Midem de bi garip bakalım öğleye doğru iyi olursam devam edeyim inşallah
Bugun yiyebilirsin tabakcigim. En guzeli hacamat oncesi gun ve oldugu gun perhiz yapmak. Ama en onemlisi oldugun gun.
Perhiz cok onemli kan temizligi icin sebze ekmek yiyebilirdin dun bugun normal yersin. Corekotu yagi falan varsa yerlerine surebilirsin. Kac kupa izi var baktinmi aynaya? Evirip cevirip bi bakaydim merak ettim :)
Igdenin yazdigi gibi et, tavuk, hindi, balik ayran yogurt aksam yemegi icin.
Secenek baskada cok yok zaten hayvan yiyecen yada yimirtasini.
Normalde ekmek yedigim icin ben yulaf kepegi yemiyorum protein gununde
.
Ama atak evresinde izin var sanirim ki atak evresi 5 gun yani biz 1-2 gun yaptigimiz icin yenmese bisey olmaz.
Bugunu protein olarak devam edebilirsin yarinda yaparsan sonuc eminim cok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?